FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

sizifinho

#38501 Re: FC Barcelona

Post by sizifinho »

Ako su to osmjesi za reklame, i kampanje, ko zna onda kakvi su njihovi stvarni odnosi.
skenderija04

#38502 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

dinty2 wrote:sve je to sjajno skender beze samo mozemo li kako dobiti marka veratija :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ps bartomeu mi izgleda kao inteligentan čiko
Kako da ga dovedu?

1. Mogu kupiti koga hoce, ali ne mogu do januara registrovati. Ko je voljan da izgubi pola godine?

2. Izbori. Dodje novi predsjednik, npr. Laporta i kaze da je njegov trener npr. Klopp, on opet hoce druge igrace.

3. Prvo treba vidjeti ko ide. Pedro je vec najavio. U slucaju da ostaane Luis Enrique , Deulofeu se prodaje zato sto ovaj hoce sljedecee godine da stavi Adamu u prvi tim. Xavi sigurno ide. Alves? Za Songa znamo da ostaje u Engleskoj, 10 miliona ce ostaviti.

4. Ko bi od posudjenih mogao nazad: Denis (uz placanje penala) Tello? Tesko. Bojan? Ne.

5. Ko iz B ekipe ima sansi da se ubaci u prvi tim: Alen? Mozda Samper? Ko zna Munir? Tu je ali nije iskoristio sansu. Sandro? Grimaldo? Gumbau? Vidjecemo

E kada se to odradi, vidjecemo sta fali. Kada vide sta fali da vidimo ko je spreman da zrtvuje pola godimne..itd,itd....

Za sada uzivaj u ovoj seriji a do ljeta ko ziv ko mrtav
skenderija04

#38503 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

sizifinho wrote:Ako su to osmjesi za reklame, i kampanje, ko zna onda kakvi su njihovi stvarni odnosi.
Osmjesi su da su nasli tipa koji ima izbore u junu, i zbog toga je prevrnuo planine da im izvadi kojiu desetinu miliona. :D :D :D

U dobrim su odnosima i van terena. Vide ih skupa i po restoranima, imaju i zajednicke prijatelje. To je ok.
skenderija04

#38504 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

@Dinty2

A ako hoces insajdersku informaciju zapamti ime ( i ako mozes ili ti ili neko ko zna o o tom momku vise, neka baci koju rijec)

Pik je Lars Bender iz Bayer Leverkusena!!!!!!!!!!! Informacije su izvrsne, skautiran je mnogo puta, a kontakt je uspostavljen.
HB_BHF

#38505 Re: FC Barcelona

Post by HB_BHF »

@skendere
Kakvi su odnosi sad između Rosella i Bartomeua? Sad je ispalo da je Rosell krivac za sav ovaj haos, dok je Bartomeu navodno heroj.
Da li mu je Rosell dozvolio da kaže da on nema ništa sa Neymarovim transferom, ili je to bila volja aktuelnog predsjednika?
dinty2

#38506 Re: FC Barcelona

Post by dinty2 »

kakve su sanse gospodina barte na izborima? zasto on ne bi ostao predsjednik?
i kako mislis 'izgubiti pola godine', zar ne mogu sad bubam kupiti veratija, ostaviti ga da normalno igra u parizu i dovesti ga na zimu u kataloniju :?

tek sad vidim post....lars bender trkacki mocan, duel igrac, barceloni pod enrikeom izgleda vazniji trkaci od genijalaca, nisam za njega nikako :roll:
Last edited by dinty2 on 18/02/2015 00:15, edited 1 time in total.
skenderija04

#38507 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

HB_BHF wrote:@skendere
Kakvi su odnosi sad između Rosella i Bartomeua? Sad je ispalo da je Rosell krivac za sav ovaj haos, dok je Bartomeu navodno heroj.
Da li mu je Rosell dozvolio da kaže da on nema ništa sa Neymarovim transferom, ili je to bila volja aktuelnog predsjednika?
Odlicni. Taktika. Hoce da se Barto opere i izadje na izbore radi stadiona. Rosell ce na sud kao privatno lice. Tu nema frke.
skenderija04

#38508 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

dinty2 wrote:kakve su sanse gospodina barte na izborima? zasto on ne bi ostao predsjednik?
i kako mislis 'izgubiti pola godine', zar ne mogu sad bubam kupiti veratija, ostaviti ga da normalno igra u parizu i dovesti ga na zimu u kataloniju :?
Barto sa titulama, punom kasom i cist na sudu ima jako velike sanse
Barto bez titula i procesuiran je izgubljen slucaj

Pa nije PSG Cordoba pa da im uzimas i ostavljas igrace :D
dinty2

#38509 Re: FC Barcelona

Post by dinty2 »

e i to sto kazes :lol: :mrgreen: a steta, isti ćavi iz mladjih dana..sigurno bi se uklopio. JA podrzavam bartu :thumbup:
ascari

#38510 Re: FC Barcelona

Post by ascari »

skenderija04 wrote:Evo i novih detalja

-140 prava za 2015/16
- 3 x 13,3 za "partnerstvo" za Americke kontinente (tri godine)
- Ulaganje u Barca TV Instalacije, sponzoraj za Spaniju = sutra ce se saznati cifra.

Procjenjuje se da ce izmedju kesa i ulaganja preci 200 miliona. :shock: :shock: :shock:

Ali to nije sve. Pocinje da izlaze i motivi prelaska u Telefonicu/Movistar.

Surta ceremonija pocinje u 12:00 sa cudnim aktom. Klub i Movistar ce napraviti predstavljanje i slikanje samo sa JUZNOAMERICKIM, igracima. U 12:45 presica. Dakle ovo je vazan detalj. Prica se da se radi o sljedecem. Leo Messi ce biti "ambasador" Movistara u Argentini a Ney za VIVO(komercijalno ime telefonice u Brazilu) Tim ugovorima ce se sa jedne strane pokriti Messijeva zajebancija sa porezima a sa druge, Ney i Barsa ce na osnovu klauzule po kojoj u odredjenim slucajevima klub moze koristiti imidz igraca za svoje potrebe, pare dobijene od ugovora iskoristiti za sve eventualne sudske troskove i buduce presude u slucaju Neymar. Ovo je bila Bartomeuova maestralna kombinacija. Za klub, za dva najbolja igraca koja su povratila mir ( Messi je po prvi put vidio da je klub stao iza njega u slucaju porezi),a i za njega radi izbora. Sad mi je i puno jasnije zasto se onoliko smiju, grle, prepustaju penale, asistiraju....
Hvala na pojasnjenju :thumbup:

Sto se bolda tice: For me it is an honour to play alongside Messi, Luis Suarez and Pedro. Messi is the best friend I have, both at Barca and away from the football pitch. :D
skenderija04

#38511 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

dinty2 wrote:kakve su sanse gospodina barte na izborima? zasto on ne bi ostao predsjednik?

tek sad vidim post....lars bender trkacki mocan, duel igrac, barceloni pod enrikeom izgleda vazniji trkaci od genijalaca, nisam za njega nikako :roll:
Lars Bender je prakticno kaparisan. Sljedecu godinu bi ostao u njemackoj a 2016 bi dosao u Barcelonu. Odradili su isti ljudi na isti nacin kao i sa Ter Stegenom
tapatalk2015

#38512 Re: FC Barcelona

Post by tapatalk2015 »

Kako mi navijači odmah teorije zavjere pravimo ni od čega :oops: ispade monstrume u klubu imamo a ne ljude
De malo realnije,ne bi cijeli Holivud mogao glumiti onako dobre odnose a ne oni da to rade.
Messi i Neymar su se kontali od samog početka sezone,gdje je tada bio Movistar ,slučaj Neymar i ostale gluposti.
ascari

#38513 Re: FC Barcelona

Post by ascari »

dinty2 wrote:i kako mislis 'izgubiti pola godine', zar ne mogu sad bubam kupiti veratija, ostaviti ga da normalno igra u parizu i dovesti ga na zimu u kataloniju :?
Ko je dovoljno lud da proda igraca i da mu igra jos pola sezone :-D Mozda neka varijanta predugovora sa igracem, pa realizacija u januaru. Problem je sto nije samo Barca u igri...
skenderija04

#38514 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

tapatalk2015 wrote:Kako mi navijači odmah teorije zavjere pravimo ni od čega :oops: ispade monstrume u klubu imamo a ne ljude
De malo realnije,ne bi cijeli Holivud mogao glumiti onako dobre odnose a ne oni da to rade.
Messi i Neymar su se kontali od samog početka sezone,gdje je tada bio Movistar ,slučaj Neymar i ostale gluposti.
Ako su gluposti onda preskoci. I ja vecinu tvojih postova zaobidjem.
tapatalk2015

#38515 Re: FC Barcelona

Post by tapatalk2015 »

Nisam na tebe ni mislio ali sam si sebe opovrgao možda.Prvo kažeš smiju se i grle zbog marketinga ,a poslije da su u dobrim odnosima i van terena,imaju prijatelje zajedničke ,ručaju...
Možda sam pogrešno razumio.

*Sad vidim da tebe nisam dobro shvatio.
Moj post se odnosio na sizifinja jer mi je malo čudno da navijač posumnja u takve stvari u sekundi.
skenderija04

#38516 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

tapatalk2015 wrote:Nisam na tebe ni mislio ali sam si sebe opovrgao možda.Prvo kažeš smiju se i grle zbog marketinga ,a poslije da su u dobrim odnosima i van terena,imaju prijatelje zajedničke ,ručaju...
Marketing nisam spomenuo. Reekao sam da su sretni jer je po prvi put klub djelima stao iza Messija u vanfudbalskom problemu (Rosell je samo pruzao moralnu podrsku) a Neymar je vidio da njegov slucaj ima izlaz nakon dvije godine. To sve ljude cini sretnim kada znaju da iza njih stoji neko. A i voljni momenat se popravi

A u dobrim su odnosima i van terena.
sizifinho

#38517 Re: FC Barcelona

Post by sizifinho »

tapatalk2015 wrote:Nisam na tebe ni mislio ali sam si sebe opovrgao možda.Prvo kažeš smiju se i grle zbog marketinga ,a poslije da su u dobrim odnosima i van terena,imaju prijatelje zajedničke ,ručaju...

*Sad vidim da tebe nisam dobro shvatio.
Moj post se odnosio na sizifinja jer mi je malo čudno da navijač posumnja u takve stvari u sekundi.
"The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt."
tapatalk2015

#38518 Re: FC Barcelona

Post by tapatalk2015 »

niđe veze
sizifinho

#38519 Re: FC Barcelona

Post by sizifinho »

http://prntscr.com/66hwci
najbolja gol razlika u EU
suncica24

#38520 Re: FC Barcelona

Post by suncica24 »

skenderija04 wrote:
Barto sa titulama, punom kasom i cist na sudu ima jako velike sanse
Barto bez titula i procesuiran je izgubljen slucaj

Pa nije PSG Cordoba pa da im uzimas i ostavljas igrace :D
Cek, cek, cek... je li to sad mijenjamo favorita? :D
skenderija04

#38521 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Ne, samo kazem da Bartomeu iznenadjujuce dobro pliva u gadnim ali bas gadnim situacijama. Onaj "moj" se pritajio. :D
Ni glasa od njega.
ascari

#38522 Re: FC Barcelona

Post by ascari »

skenderija04 wrote:Ne, samo kazem da Bartomeu iznenadjujuce dobro pliva u gadnim ali bas gadnim situacijama. Onaj "moj" se pritajio. :D
Ni glasa od njega.
Na osnovu cega bi bazirao kampanju? Vec prezvakanih tema poput bana i Neygatea? Znas i sam da se na Camp Nou cijeni prvo fudbal, pa sve ostalo. Laportu napusti pola uprave i Sociose boli neka stvar, jer se titule gomilaju. Uzbekistan, Keirrson, minus u kasi... Bilo je tu dobrog materijala.
Mada nisu ni oni naivni da trce pred rudu. Ima do ljeta jos dosta.

Sta je sa 505?
skenderija04

#38523 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

ascari wrote:
skenderija04 wrote:Ne, samo kazem da Bartomeu iznenadjujuce dobro pliva u gadnim ali bas gadnim situacijama. Onaj "moj" se pritajio. :D
Ni glasa od njega.
Na osnovu cega bi bazirao kampanju? Vec prezvakanih tema poput bana i Neygatea? Znas i sam da se na Camp Nou cijeni prvo fudbal, pa sve ostalo. Laportu napusti pola uprave i Sociose boli neka stvar, jer se titule gomilaju. Uzbekistan, Keirrson, minus u kasi... Bilo je tu dobrog materijala.
Mada nisu ni oni naivni da trce pred rudu. Ima do ljeta jos dosta.

Sta je sa 505?
Naravno. Socio Barse je najkonzervativnije stvorenje na kugli zemaljskoj. Ali Barto zivi od danas do sutra. Ako nema titula zdravo barto. Ako slucajno osvoji sve tri, i ostane izvan sudske optuznice ( predjednik Telefonice Cesar Alierta je jako uticajan covjek :D ) Barto nece imati rivala. Vrlo jednostavno.

@505 je valjda banovan na sedam dana. Tako sam shvatio.
drugtito2011

#38524 Re: FC Barcelona

Post by drugtito2011 »

@505 je valjda banovan na sedam dana. Tako sam shvatio.
Zna li se zašto je banovan? Da nije rekao nešto pogrešno protiv curica iz madrida?
Vertig0

#38525 Re: FC Barcelona

Post by Vertig0 »

@skenderija, spominjo si nesto oko Reusovog produzenja ugovora sa Borsuijom i kako su ovi iz Barse "traljali" ruke. Imal tu kakvih info ili to samo onako bilo? Ja bih njega bas volio vidjeti u Barsi.
Post Reply