leškarenje wrote:

Moderators: Charuga, Tomahawk11
leškarenje wrote:

avetinja wrote:Dno.sumirprimus wrote:sta fali bokalicu???Kinaski wrote:joj Bore ubio se za kafane, tacno se vidi da se covjek pati tu u studiju. Pogled koji trazi bokal rakije
pa i jeste tako, udarila ga u koljeno pa u ruku. Neko bi svirao neko ne jebem li ga viseultima_palabra wrote:Borivoje prekucava sam sebe, iz hefte u heftu.
Samo neko reče da je trebao biti i crveni, to ne... nije branio rukom gol, nego je već kontrolisao loptu koja mu je onda pobjegla.
ti si sretnikkudrilo wrote:propustio sam boru![]()
osim one situacije sa bekricemjeza u ledja wrote:Kakav debil. Prakticno svaka odluka sudije za njega je ispravna. Cist penal.
nije on debil..jeza u ledja wrote:Kakav debil. Prakticno svaka odluka sudije za njega je ispravna. Cist penal.
Nije te niko nista pitaonorth wrote:@zipoo, onda gledaj lafčino vidiš ga, mislim godinu najave.... http://sportsport.ba/bh_fudbal/zeljo-ce ... eve/169580
Skidaj se gologuz I trk kroz Ferhadiju![]()
Vizavi njegovog obećanja o skidanju, da ko drugi šta ne shvati pogrešno
I, jesi li ispunio obecanje?zipoo wrote:Nije te niko nista pitaonorth wrote:@zipoo, onda gledaj lafčino vidiš ga, mislim godinu najave.... http://sportsport.ba/bh_fudbal/zeljo-ce ... eve/169580
Skidaj se gologuz I trk kroz Ferhadiju![]()
Vizavi njegovog obećanja o skidanju, da ko drugi šta ne shvati pogrešno![]()
![]()
Kinaski wrote:Lajk ko bi se volio napit sa Borom
Dvije su išle u gol. Jednu smo zabili, a drugu Lendrić odbranioLSD wrote:Juce se ubacilo jedno 200 lopti sa strana u 16-erca Čelika....i niti jedna nije našla cilj, niti jedna da pogodi nekoga (našeg igraca jel) u glavu, u nogu, u tijelo, u nešto...agnostic_front wrote:Ma vala naše zadnje dvije tekme su različite. Protiv Zrinjskog smo igrali protiv ekipe koja igra fudbal, a protiv Čelika protiv autobusa (što je legitiman izbor). Kad se na to dodaju činjenice da nemamo baš igrača koji znaju ubaciti kvalitetnu loptu u 16, onda se dobije patnja.
Matematikom i zakonom brojeva se mora od toliko centaršuteva pogoditi nešto, ali mi smo uspjeli oboriti i razjebati i taj zakon
E e'o vam kar'na, vi bi da jos dodatnih pola sata Ticu gledate. Jok, samo nas dvojica da radimo!agnostic_front wrote:Ali kolegica da vodi emisiju.