Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nekad davno sam gledao neku komediju sa dosta eksplicitnih scena, ostalo mi je urezano u sjecanju nesto na fazon labudovog jezera gdje na kraju svrsava u jezero. Sjecam se da je bio neki kao superheroj koji je nosio na fazon one stvari. Zna li iko kako se zove film?
triconja wrote:Nekad davno sam gledao neku komediju sa dosta eksplicitnih scena, ostalo mi je urezano u sjecanju nesto na fazon labudovog jezera gdje na kraju svrsava u jezero. Sjecam se da je bio neki kao superheroj koji je nosio na fazon one stvari. Zna li iko kako se zove film?
Ja mislim da to niko nije gled'o osim tebe i labuda.
Ima doduse tema za ime filma, pa pitaj tamo, mozda zna neko.
triconja wrote:Nekad davno sam gledao neku komediju sa dosta eksplicitnih scena, ostalo mi je urezano u sjecanju nesto na fazon labudovog jezera gdje na kraju svrsava u jezero. Sjecam se da je bio neki kao superheroj koji je nosio na fazon one stvari. Zna li iko kako se zove film?
Ja mislim da to niko nije gled'o osim tebe i labuda.
Ima doduse tema za ime filma, pa pitaj tamo, mozda zna neko.
iz do sada prilozenog je jasno da si ti kolega pukao
tako da si mozda i sanjao ovo