Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
mond
#38501 Re: Utakmice.
Balta i Mulalić desetke, štoperi solidni, Ziljkić solidan, Gulaš loš, Vrančić okej, Hamza loš. Ostali onako.
Riješiti se Džafića, Tomaševića, Salčina zvanog lažnjak, njihova mjesta popuniti juniorima.
Očekivano teško, prvo poluvrijeme sramotno. falilo je mirnoće, bilo je šansi da se da gol.
Novi grad, nova domaća, bez treninga na terenu protiv "Sablje" i njegovih bestidnika i šabana.
Nova ekipa, novi trener, biće oscilacija.
Derbi se mogao dobiti, ali falilo odlučnosti i mirnoće.
Pišaj ga.
Riješiti se Džafića, Tomaševića, Salčina zvanog lažnjak, njihova mjesta popuniti juniorima.
Očekivano teško, prvo poluvrijeme sramotno. falilo je mirnoće, bilo je šansi da se da gol.
Novi grad, nova domaća, bez treninga na terenu protiv "Sablje" i njegovih bestidnika i šabana.
Nova ekipa, novi trener, biće oscilacija.
Derbi se mogao dobiti, ali falilo odlučnosti i mirnoće.
Pišaj ga.
-
svi u napad
#38502 Re: Utakmice.
Dakle tuga i jad. Moras dobiti tekmu al kako kad zalizani pojma nema. U zadnje vrijeme uvijek nasjednemo na seljcku taktiku kona koje samo rokaju. Kosoricu niko ne smije dati crveni u ligi. Cim zagovna dotrci pola ekipe na celu sa Cocalicem i sudije se prepadnu i vozi dalje.
Vec sam ranije rekao da je Balta pravo pojacanje i drago mi je da vecina to uvidja. Mi moramo igrati sa 2 napadaca jer krila su nam dobra no sta vrijedi kad oni prodju kad nikog nema u 16. Mulalic dobar i drago mi je da koristi sansu na pravi nacin. Centarhalfovi su ok ali gore ne stima. Catakovic moze samo igrati drugog spica. Znam da krv nije voda al brate klub ispasta zbog toga. Pa jebiga 3 tekme momak najlosiji i kad ga mjenja nikad da ga prvog zamjeni. Posto ovo nismo dobili mozemo se halaliti sa Evropom i mislim da treba dati sansu nasim mladim deckima jer necemo ispasti a necemo ni 3 biti.
Ne mogu vjerovati na sto je sarajevski fudbal spao. Nidje igraca (ni kod nas ni kod njih) nidje trenera ni direktora. Boze kad se sjetis ko su bili celnici klubova, treneri i igraci a sta sad imamo. Nekadasnji Famos sa lakocom bio ovim levatima 3-4 komada.
Ja uopste ne vidim ideje ili igre na nasim tekmama. Nabij Ziljkicu pa sta bude. Pogresno procijenio igru protiv Sirokog. Catakovic dao evro-gol na startu i zahvljujuci tome ovi se raspali. Hej ja jos danas napustio posao zbog tekme misleci naivno i glupo da ce zaigrati i krenuti sa dobrim rezultatima no zaboravio Bosnjo da na klupi sjedi "zalizani cudotvorac". Zali boze vremena. Zivjeli
Vec sam ranije rekao da je Balta pravo pojacanje i drago mi je da vecina to uvidja. Mi moramo igrati sa 2 napadaca jer krila su nam dobra no sta vrijedi kad oni prodju kad nikog nema u 16. Mulalic dobar i drago mi je da koristi sansu na pravi nacin. Centarhalfovi su ok ali gore ne stima. Catakovic moze samo igrati drugog spica. Znam da krv nije voda al brate klub ispasta zbog toga. Pa jebiga 3 tekme momak najlosiji i kad ga mjenja nikad da ga prvog zamjeni. Posto ovo nismo dobili mozemo se halaliti sa Evropom i mislim da treba dati sansu nasim mladim deckima jer necemo ispasti a necemo ni 3 biti.
Ne mogu vjerovati na sto je sarajevski fudbal spao. Nidje igraca (ni kod nas ni kod njih) nidje trenera ni direktora. Boze kad se sjetis ko su bili celnici klubova, treneri i igraci a sta sad imamo. Nekadasnji Famos sa lakocom bio ovim levatima 3-4 komada.
Ja uopste ne vidim ideje ili igre na nasim tekmama. Nabij Ziljkicu pa sta bude. Pogresno procijenio igru protiv Sirokog. Catakovic dao evro-gol na startu i zahvljujuci tome ovi se raspali. Hej ja jos danas napustio posao zbog tekme misleci naivno i glupo da ce zaigrati i krenuti sa dobrim rezultatima no zaboravio Bosnjo da na klupi sjedi "zalizani cudotvorac". Zali boze vremena. Zivjeli
-
gold'n'brown
#38503 Re: Utakmice.
Meni fakat ne ide u glavu logika kojom das 1,5 milion na pojacanja i dovedes Varesanovica za trenera. Na stranu ovo sa navijacima, to su gluposti, ali frajer nije bio aktivno trener ni 5 godina, a po godinama bi trebao biti iskusan trener. Ne volim Husrefa, ali ako smo vec vracali nekoga od ranije trebali smo vratiti njega jer je nas najtrofejniji trener. Solidno se branimo, to je uglavnom na kvalitet ovih novih igraca, ali prema naprijed nema nikakve igre.
-
velaxsa
#38504 Re: Utakmice.
Steta sto nismo dobili, ali taktika sugavaca je bila da se ne dozvoli bilo kakva igra. Sjeckanje igre, standardno bezobrazno gruba igra, sudija koji to tolerise...odvratno. Sve ovo nije razlog da mi ne zabijemo go za pobjedu, mogli smo realno...falilo je dosta toga. Bitno je da nismo izgubili bez obzira sto nam jako trebaju bodovi. Ima jos puno bodova u igri, ja mislim da cemo mi proraditi aBd. Ima u ovoj ekipi potencijala. Ono sto je meni pozitivno u cijeloj prici je sto konacno, nakon dugo godina imamo igrače koji imaju muda, koji se ne boje i potuci ako zatreba. Bolje je mnogo nego jesenas....da treba i mora bolje i to je tačno, ali fakat smo i imali puno stvari protiv nas...sugavi savez, mijenjanje stadiona, sudije...cijelu sezonu igramo na strani...
- Maharadza
#38505 Re: Utakmice.
Ovo je dokaz da mi samo na neki individualni kvalitet i/ili sreću možemo nekome zabiti (kao u lištici) ali čim treba nešto taktički postaviti, uigrati itd. trener pokazuje da je nepismena amaterčina (velež i zrinjski) a uz to je i bezobrazan jer mu je sve krivo za neuspjeh, samo nije on.
- Blixen
#38506 Re: Utakmice.
zamisli kako je zbunjen recimo Vrancica kojeg su trenirali istinski znalci iz liga peticegold'n'brown wrote: ↑08/03/2023 19:40 Meni fakat ne ide u glavu logika kojom das 1,5 milion na pojacanja i dovedes Varesanovica za trenera
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#38507 Re: Utakmice.
Po dolasku u klub, iz nekog razloga Ismir se zalijepio za "legende" tj za ekipu iz kafane iz Šenoine ulice (preko puta KSCa).
Tu ekipu manje vise i cine oni tzv legende i bivsi igracu sto su sastavljali pismo + runda i slicne neke kafandzije. Iz tog kruga je dosao i Mirza.
Tu ekipu manje vise i cine oni tzv legende i bivsi igracu sto su sastavljali pismo + runda i slicne neke kafandzije. Iz tog kruga je dosao i Mirza.
- Blixen
#38508 Re: Utakmice.
Kada su suspenzije (žuti i crveni kartoni) u pitanju
Sarajevu će protiv Veleža nedostajati Adnan Džafić

Sarajevu će protiv Veleža nedostajati Adnan Džafić
- Logovan
-
Adobeg
#38510 Re: Utakmice.
Nadam se da cemo danas dobiti konacno kuci,ne nadjoh nigdje ko nas danas prenosi ,moja prognoza 2 1. 
- Dinostula
- Maharadza
#38512 Re: Utakmice.
Ovo stvarno na sve liči osim na fudbalsku utakmicu, a toliku lovu spičkao na igrače i plate i sve... nije ni ovaj Mirvić dobar u vugla ali nikako.
-
last mohicans
#38513 Re: Utakmice.
Kakav raštiman orkestar, jbt. Kao djeca koja se prvi put sreću. Uzas, a Ziljkic danas ne da sere, neko preserava sa soliranjem.
-
Anquilla
#38515 Re: Utakmice.
Loše, nikakve uigrane akcije, ničega.
Mi kao da uopšte nemamo trenera, kao da se skupilo 11 igrača, pa da igraju.
Mi kao da uopšte nemamo trenera, kao da se skupilo 11 igrača, pa da igraju.
- Maharadza
#38516 Re: Utakmice.
Jedino pozitivno ovdje je što ne komentariše ona debilčna što melje i valja gluposti bez prestanka... eno ga komentariše štrumfove i njima vadi živce. Elham. 
- vicious
#38517 Re: Utakmice.
Umjesto da smo nastavili praviti pritisak kao u prvih 15 minuta kad se oni nisu mogli sastati s loptom, mi počeli preskakati igru I nabijati nekakve duge lopte. Veze s mozgom nema.
Tomasevica kad vidim hoce mi nesto biti. A ni Avramovski nije za ove utakmice.
Tomasevica kad vidim hoce mi nesto biti. A ni Avramovski nije za ove utakmice.
- SmokingMan
#38518 Re: Utakmice.
Mrtvilo koje ne vodi dalje od obećanja. Zaboravit ću da će ubrzo 2.nd poluvijeme.
-
sencobih
#38519 Re: Utakmice.
Nek priča ko sta hoće, ali Balta je top igrač
-
velaxsa
#38521 Re: Utakmice.
Joj igre....svaki napad nam pocne tako sto lopta "proleti kroz rezultat" i vrati se kroz natpis "arena"...sve neke duge lopte, nerezonske koje odbrambeni igraci uspjesno skidaju...ovako smo i protiv selje igrali...nigdje uigranosti, kombinacija, lopta od noge do noge...a imamo dobre tehnicare...patnja
- vicious
#38522 Re: Utakmice.
Mali Mulalic je konstantno među najboljim u ekipi, svaka čast momku.
A sta je s Musom, je li uopste jos u klubu??
A sta je s Musom, je li uopste jos u klubu??
-
sencobih
-
last mohicans
#38524 Re: Utakmice.
Last edited by last mohicans on 12/03/2023 16:34, edited 1 time in total.
- vicious
#38525 Re: Utakmice.
Pa jel moguce ovo jebem ti centarsut i Tomasevica