Federalna televizija

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
elektricitet255

#3851 Re: Federalna televizija

Post by elektricitet255 »

Što se tiče Federalne televizije, njihov jedini proizvod koji je meni najbolji je serija ' Viza za budućnost '
Koliko god se puta ta serija reprizirala meni je uvijek je zabavno gledati, jer definitivno najbolja serija na balkanu, šteta što u Srbiji, Crnoj Gori i Hrvatskoj, se ta serija ne emituje, doživjela bi ja mislim veliki uspjeh...
Jedini proizvod FTV-a koji je stvarno kvalitetan i definitivno po meni najbolji..

E sad, da li neko uopšte zna šta se desilo sa tom serijom?
Koliko znam Viza ima 206 epizoda i posle 206 epizode ima najava za sledeću u kojoj piše: ' u sljedećoj epizodi, ali na jesen '
al' ta jesen nikada da dođe XD
Da li neko zna hoće li se ikad taj kraj serije pustiti..
Ne mogu da vjerujem da se uopšte ne zna kako se serija završila..

Nadam se da ćemo ovu temu razraditii... :D
oskarboy

#3852 Re: Federalna televizija

Post by oskarboy »

elektricitet255 wrote:Što se tiče Federalne televizije, njihov jedini proizvod koji je meni najbolji je serija ' Viza za budućnost '
Koliko god se puta ta serija reprizirala meni je uvijek je zabavno gledati, jer definitivno najbolja serija na balkanu, šteta što u Srbiji, Crnoj Gori i Hrvatskoj, se ta serija ne emituje, doživjela bi ja mislim veliki uspjeh...
Jedini proizvod FTV-a koji je stvarno kvalitetan i definitivno po meni najbolji..

Koliko znam Viza ima 206 epizoda i posle 206 epizode ima najava za sledeću u kojoj piše: ' u sljedećoj epizodi, ali na jesen '

reci mi da se salis da je viza najbolja serija??????? pa lud,zbunjen ,normalan prve dvije tri sezone su nesto najbolje sto je ftv pravio a ne ebena viza koja se izgubila nakon desete epizode .lud zbunjen normalan se prodao i hrvatskoj i srbiji i gdje bio dosta gledan a ne ebena viza koju su uspjeli prodat samo slovencima.cuj viza ti zabavna hahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
elektricitet255

#3853 Re: Federalna televizija

Post by elektricitet255 »

oskarboy wrote:
elektricitet255 wrote:Što se tiče Federalne televizije, njihov jedini proizvod koji je meni najbolji je serija ' Viza za budućnost '

reci mi da se salis da je viza najbolja serija??????? pa lud,zbunjen ,normalan prve dvije tri sezone su nesto najbolje sto je ftv pravio a ne ebena viza koja se izgubila nakon desete epizode .lud zbunjen normalan se prodao i hrvatskoj i srbiji i gdje bio dosta gledan a ne ebena viza koju su uspjeli prodat samo slovencima.cuj viza ti zabavna hahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pa eto meni je ta serija najbolja, svako ima različit ukus :)
Smatram da je Viza najbolja, probila je led što se tiče emitovanja prvih bosanskih serija i potpuno je normalno da ta serija ima nekih propusta...

A što se tiče LZN naravno da je serija super i bolje je prošla od Vize... :D
sebija

#3854 Re: Federalna televizija

Post by sebija »

Serije Lud, zbunjen, normalan i Kriza su jedino što se gleda na FTV.

Dnevnik ponekad ili neke specijalne emisije, tipa ovo za izbore.

Trećerazredne hrvatske, turske i indijske serije, partizanski filmovi i ostalo... to Avdo Avdić ćaći svom nek pušta.
mayab

#3855 Re: Federalna televizija

Post by mayab »

Necu da branim FTV i njihove vec skoro bolesne reprize :-x , ali, prije desetak dana gledam nesto na HRT-u, onaj tok šou sa Danijelom ,"Osmi kat", zanimljivi gosti, pravo dobro, veselo, zabavno, eto ti u neka doba odjavne spice, emisija iz 2011. :shock:
Je-_bi ga
StupskaBitanga

#3856 Re: Federalna televizija

Post by StupskaBitanga »

HTV što i reprizira to je kvalitetno iako on nije ni H od HTV iz perioda 98-2005 od kada je počeo sa padom kvalitete. Federalna televizija generalno sve reprizira totalni škart
Najavljuju novu sezonu Mreže i ostalih političkih emisija pa živo me interesuje na šta će to ličiti
Vidio sam na netu imaju svoj YT kanal i pošto ne gledam na tv dnevnik 2 sada samo vode Aida, Edina i povratnik Vlado. Jel to onaj Darjan dobio nogu ili?
Chuckie

#3857 Re: Federalna televizija

Post by Chuckie »

Ocito nas citaju, smanjili logo i ucinili ga transparentnim. :D
oskarboy

#3858 Re: Federalna televizija

Post by oskarboy »

svaka cast federalnoj sto je napravila graficki prikaz koje sta ko osvojio na izborima a ne ko oni iz cik-a koji samo citaju rezultate.
pumica

#3859 Re: Federalna televizija

Post by pumica »

oskarboy wrote:svaka cast federalnoj sto je napravila graficki prikaz koje sta ko osvojio na izborima a ne ko oni iz cik-a koji samo citaju rezultate.

Pratim.
Svaka cast, odlican prikaz :)
pianist

#3860 Re: Federalna televizija

Post by pianist »

Chuckie wrote:Ocito nas citaju, smanjili logo i ucinili ga transparentnim. :D
Sad je sminka prava :-D
basicm

#3861 Re: Federalna televizija

Post by basicm »

Ali im se zavratio u jednom cosku :)

Inace, svidila mi se mini serija "Boja magije".

Sent from my iPhone using Tapatalk
kandelabar

#3862 Re: Federalna televizija

Post by kandelabar »

Jbt Bakir H jos na platnom spisku :roll: onaj CIK uzima pare,a ne znaju šemu napravit FTV odlično prikaže stolice fotelje :thumbup:
sebija

#3863 Re: Federalna televizija

Post by sebija »

Image
rundavi

#3864 Re: Federalna televizija

Post by rundavi »

StupskaBitanga wrote:HTV što i reprizira to je kvalitetno iako on nije ni H od HTV iz perioda 98-2005 od kada je počeo sa padom kvalitete. Federalna televizija generalno sve reprizira totalni škart
Najavljuju novu sezonu Mreže i ostalih političkih emisija pa živo me interesuje na šta će to ličiti
Vidio sam na netu imaju svoj YT kanal i pošto ne gledam na tv dnevnik 2 sada samo vode Aida, Edina i povratnik Vlado. Jel to onaj Darjan dobio nogu ili?

Vjerovatno da jest ja mislim da je Babić Zlajin igrač i ako nije dobio nogu onda je prekomandovan na neku nižu poziciju !
adapter

#3865 Re: Federalna televizija

Post by adapter »

Nije mi jasno zbog čega je tako neophodno potpisivanje imena i prezimena kojekakvih montažera i snimatelja na početku svakog priloga u dnevniku! Često im se desi da upravo zbog toga ne stignu potpisati imena onih koji daju izjave u prilogu. Heeej... ne zanima me da li je prilog montirao Muharem Čabaravdić ili Jasmin Omerbegović ili da li je snimao Enver Husalić ili ko li već! Zanima me ko su sagovornici!!!
Stjui

#3866 Re: Federalna televizija

Post by Stjui »

možel' se igdje pogledati ova zadnja "mreža" od 24.10.?
Juliuscezar

#3867 Re: Federalna televizija

Post by Juliuscezar »

FTV je prije par godina imao dobre strane serijale (mislim da su BBCovi) o najvecim osvajacima svijeta, pa o razvoju humanoida, pa o cudovistima prije dinosaurusa, pa o dinosaurusima. Uglavnom nije mi jasno zasto kad vec repriziraju, ne repriziraju te emisije.
Pjanic15

#3868 Re: Federalna televizija

Post by Pjanic15 »

Stjui wrote:možel' se igdje pogledati ova zadnja "mreža" od 24.10.?
http://www.federalna.ba/files/002014/Ok ... _mreza.mp4
oskarboy

#3869 Re: Federalna televizija

Post by oskarboy »

bhnapoleon1 wrote:FTV je prije par godina imao dobre strane serijale (mislim da su BBCovi) o najvecim osvajacima svijeta, pa o razvoju humanoida, pa o cudovistima prije dinosaurusa, pa o dinosaurusima. Uglavnom nije mi jasno zasto kad vec repriziraju, ne repriziraju te emisije.
pa mislis da su oni to od bbc odkupili za stalno hahahaha
Juliuscezar

#3870 Re: Federalna televizija

Post by Juliuscezar »

oskarboy wrote:
bhnapoleon1 wrote:FTV je prije par godina imao dobre strane serijale (mislim da su BBCovi) o najvecim osvajacima svijeta, pa o razvoju humanoida, pa o cudovistima prije dinosaurusa, pa o dinosaurusima. Uglavnom nije mi jasno zasto kad vec repriziraju, ne repriziraju te emisije.
pa mislis da su oni to od bbc odkupili za stalno hahahaha

Ne znam , nisam upoznat na kojem principu se radi to otkupljivanje programa...
recepcioner

Post by recepcioner »

Pala FTV na dno dna!
Last edited by recepcioner on 05/08/2015 10:27, edited 2 times in total.
problemnatravunu

#3872 Re: Federalna televizija

Post by problemnatravunu »

Cijena paketa turskih i indijskih serija je vjerovatno nenad_ebiva , i samo rokaj, ovcama sve dobro!
StupskaBitanga

#3873 Re: Federalna televizija

Post by StupskaBitanga »

Image
kandelabar

#3874 Re: Federalna televizija

Post by kandelabar »

vala i ona Mreža im je sat vremena,a tri priče pa to naokolo naokolo baš ono istraživački :lol: Daj to u kratkim crtama ,a najsmješnije kad ova Vildana Duran pokušava u najavi da bude ono ko zeznuta bajg ona otkriva :-) glas joj ko za Mumijeva
Ned071

#3875 Re: Federalna televizija

Post by Ned071 »

ne znas ni kako se zena preziva a komentarises? a jbm mu...
Post Reply