Amra mu "napravila" da ga odvoji od Edeleškarenje wrote:Ograjisogluho bilo...
Ka'e upropasti ga, samo viski i kurave
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Amra mu "napravila" da ga odvoji od Edeleškarenje wrote:Ograjisogluho bilo...
Zar nije i dzeko i on prije 4 sedmice nesto na klupi izvodio ??insomnia78 wrote:OpsihirenshandrprcSA wrote:a on to bolestan?![]()
![]()
![]()
Joj sad kad zakuha s Benjom
Nego sta je, centarfor? Vidim da te rijec bek zbunjuje, dole nize ti je kolega objasnio. Koji bek u nasoj reprezentaciji je trenutno bolji od Emira? Ime.dobar,ti? wrote:Jos da je bek i da je najbolji, pa haj...
Hajde nabroj te utakmice gdje se Spaha ponasa kao ulicar i gdje se marise poslije tekmi?Troll_Happens wrote:mi trenutno ne kritikujemo spahu kao igraca i njegove partije, nego njegov karakter i vandalsko ulicarsko ponasanje na stadionu i posije utakmice koji se ponavlja iz utakmice u utakmicu i iz kluba u klub.
zalizani wrote:
Jes' dobro simO k3 wrote:Zar nije i dzeko i on prije 4 sedmice nesto na klupi izvodio ??insomnia78 wrote:OpsihirenshandrprcSA wrote:a on to bolestan?![]()
![]()
![]()
Jel ti o onome nejakom i jadnom zastitaru pricas, sto ga je Emir prebio na mrtvo ime, kao sto rece? Emir bolji od Chuck Norrisa, sa dva samara i jednim headbuttom prebije nejakog svabu. Na m r t v o i m e.It_is_a_Leclerc wrote:Nije Emir imao problema sa crnom magijom, već zaštitar koji je zapravo bio šejtan koji je nasrnuo na našeg hrabrog kapitena.
Svi koji imaju brata kojeg su napadali zaštitari znaju o čemu govorimo.
Ime portala je baš onako u skladu sa tekstom. Bomba i jedno i drugo.

Evo na portugalskom se za centralnog kaže "zaguireo", a za beka (onaj po strani) se kaže "lateral". samokažem.AhmetShabo wrote:centre back, full back, wing back.. svi igraci odbrane su bekovi. Samo se kod nas kaze za beka onog sto igra po strani u odbrani, Eto malo skole kad se vec pravis pametandobar,ti? wrote:Jos da je bek i da je najbolji, pa haj...
sjo kad ti Nurkic sad podrzi SpahuIt_is_a_Leclerc wrote:Ma kakvi zaštitari. To su obični redari, ljudi pred penziju. To u civilizovanim državama i nije neko opasno zanimanje. Kad neko ne može da uđe u ložu, objasniš mu, on se izvini na smetnji i ode. Al' onda su jednog dana naišli Spahići u svom "junačkom" pohodu na džaba mezu i piće u svečanoj loži, pa su se, unatoč objašnjenju zaštitara da ih nema na spisku VIP zvanica, ipak pokušali probiti unutra. I kad su im se redari suprostavili, još su dobili i po leđima, jer - đeš se Spaahi suprostavljat ba ?! ĐE ?!

kad sam ja prije 1000 godina isao u skolu redar je sluzio da namace spuzvu i pokupi papiriceKinesko prkno wrote:Meni je najcudnije kako svi govore zastitar a niko ne kaze redar ili security,bas cudna rijec i tesko se prelama preko usta,nije ni cudno da ih je Lepi nokautirao.
To su isti oni koji Tinu mrze jer je Susicev bratic, Dzeku jer fura sa Amrom, jednostavno uvijek im neka dlaka smeta.luckylaka wrote:Od tebe i slicnih tebi.Za vecinu Emir ostaje kralj.It_is_a_Leclerc wrote:Emir - postao predmet ismijavanja.
A higijenicar?bingov buraz wrote:kad sam ja prije 1000 godina isao u skolu redar je sluzio da namace spuzvu i pokupi papiriceKinesko prkno wrote:Meni je najcudnije kako svi govore zastitar a niko ne kaze redar ili security,bas cudna rijec i tesko se prelama preko usta,nije ni cudno da ih je Lepi nokautirao.i kako sad da ta rijec bude autoritativna
Ma ja to,il mu kazes sad cu pobjeci s casa,ako me zapises zvacu ti Spahu da te slomi.bingov buraz wrote:kad sam ja prije 1000 godina isao u skolu redar je sluzio da namace spuzvu i pokupi papiriceKinesko prkno wrote:Meni je najcudnije kako svi govore zastitar a niko ne kaze redar ili security,bas cudna rijec i tesko se prelama preko usta,nije ni cudno da ih je Lepi nokautirao.i kako sad da ta rijec bude autoritativna
hahaha jos ce ljudi pomisliti da nisu gledali da je tako bilo... na srecu samo kazem na srecu neko je snimao i ruke mu se pozlatile i ta mocna masina koja je sve to snimila, i dokazala i tvrdnje od prije nama svima poznate da je spaha excesni igrac.. A neko je pitao kad je pravio probleme, pa kad nije sta se sad svi prave ko ne znaju pa da se nabraja... pa jel onog hrvata isamarao, pa u brazilu po svlacionici dijelio pljuske, pa gospodario reprezentacijom ko da je direktor a ne obicni igrac, gdje mu teleca glava nije smjela nista da kaze ni njemu ni djeki... pa na parkingu sto je onog isto za vrat hvatao. ima sigurno jos sto se ne zna. frajer na pocetku utakmice glumi fair play-a smjeska se rukuje a onda u toku utakmice i poslije sve usere. Da smo imali normalnog trenera ko sto nismo pa da mu je odmah na pocetku skratio krila ne bi doslo do ovoga sada jer bi se valjda frajer naucio pameti ali ocito nikog nije bilo briga i frajer je provodio sto je provodio. Minirao rad repke i odnose u istoj sa djeksonom. da se podsjetimolakilaka wrote:sretno spaha care. oni koji imaju brata znaju zasto si to uradio. klubovi ce biti i proci, ali brat je brat. na snimku se vidi da si reagirao tek kada je jedan od zastitara posao na brata tvoga.