Emir Spahic - ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
insomnia78

#3851 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by insomnia78 »

leškarenje wrote:Ograjiso :shock: gluho bilo...
Amra mu "napravila" da ga odvoji od Ede
Ka'e upropasti ga, samo viski i kurave
mO k3

#3852 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by mO k3 »

insomnia78 wrote:
shandrprcSA wrote:a on to bolestan? :? :lol: :lol: :lol:
Opsihiren :lol:
Zar nije i dzeko i on prije 4 sedmice nesto na klupi izvodio ??
It_is_a_Leclerc

#3853 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by It_is_a_Leclerc »

Nije Emir imao problema sa crnom magijom, već zaštitar koji je zapravo bio šejtan koji je nasrnuo na našeg hrabrog kapitena.

Svi koji imaju brata kojeg su napadali zaštitari znaju o čemu govorimo.
insomnia78

#3854 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by insomnia78 »

Joj sad kad zakuha s Benjom
Ima da ga ovaj izrafala po nogama
todd_smith

#3855 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by todd_smith »

Point.

#3856 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Point. »

dobar,ti? wrote:Jos da je bek i da je najbolji, pa haj...
Nego sta je, centarfor? Vidim da te rijec bek zbunjuje, dole nize ti je kolega objasnio. Koji bek u nasoj reprezentaciji je trenutno bolji od Emira? Ime.
Troll_Happens wrote:mi trenutno ne kritikujemo spahu kao igraca i njegove partije, nego njegov karakter i vandalsko ulicarsko ponasanje na stadionu i posije utakmice koji se ponavlja iz utakmice u utakmicu i iz kluba u klub.
Hajde nabroj te utakmice gdje se Spaha ponasa kao ulicar i gdje se marise poslije tekmi?
budza

#3857 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by budza »

zalizani wrote:Image

hahahaha

najjaca fora.

emir pasha je ektsra.
insomnia78

#3858 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by insomnia78 »

mO k3 wrote:
insomnia78 wrote:
shandrprcSA wrote:a on to bolestan? :? :lol: :lol: :lol:
Opsihiren :lol:
Zar nije i dzeko i on prije 4 sedmice nesto na klupi izvodio ??
Jes' dobro si
Treso glavom
mO k3

#3859 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by mO k3 »

To je neka protivnička ekipa Izrael , wels ...ispekli kahvu našima
Point.

#3860 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Point. »

It_is_a_Leclerc wrote:Nije Emir imao problema sa crnom magijom, već zaštitar koji je zapravo bio šejtan koji je nasrnuo na našeg hrabrog kapitena.

Svi koji imaju brata kojeg su napadali zaštitari znaju o čemu govorimo.
Jel ti o onome nejakom i jadnom zastitaru pricas, sto ga je Emir prebio na mrtvo ime, kao sto rece? Emir bolji od Chuck Norrisa, sa dva samara i jednim headbuttom prebije nejakog svabu. Na m r t v o i m e. 8)
Ridjobrki

#3861 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Ridjobrki »

Ma Izrael i Bayer Pharma prebijaju dugove iz Drugog svjetskog preko naših leđa...
Kinesko prkno

#3862 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Kinesko prkno »

Meni je najcudnije kako svi govore zastitar a niko ne kaze redar ili security,bas cudna rijec i tesko se prelama preko usta,nije ni cudno da ih je Lepi nokautirao.
Logovan

#3863 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Logovan »

Ime portala je baš onako u skladu sa tekstom. Bomba i jedno i drugo. :D
palermo

#3864 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by palermo »

U ovoj našoj reprezentaciji sve nekakvi krkani :D

Image
agnostic_front

#3865 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by agnostic_front »

AhmetShabo wrote:
dobar,ti? wrote:Jos da je bek i da je najbolji, pa haj...
centre back, full back, wing back.. svi igraci odbrane su bekovi. Samo se kod nas kaze za beka onog sto igra po strani u odbrani, Eto malo skole kad se vec pravis pametan ;)
Evo na portugalskom se za centralnog kaže "zaguireo", a za beka (onaj po strani) se kaže "lateral". samokažem.
Na turskom se kaže "stoper" za centralnog, a za ove sa strane "bek". Opet samokažem.

Ti ako pričas o fudbalu na engleskom jeziku, onda ok, mada mislim da mi ovdje svi pišemo na b/h/s, i kod nas kad se kaže bek, misli se na igrača sa strane, a štoper ili centarhalf za onog koji igra u sredini. Opet samokažem, meni ovo izgleda kao forum na kojem se piše na b/h/s jeziku.
Last edited by agnostic_front on 12/04/2015 23:19, edited 1 time in total.
It_is_a_Leclerc

#3866 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by It_is_a_Leclerc »

Ma kakvi zaštitari. To su obični redari, ljudi pred penziju. To u civilizovanim državama i nije neko opasno zanimanje. Kad neko ne može da uđe u ložu, objasniš mu, on se izvini na smetnji i ode. Al' onda su jednog dana naišli Spahići u svom "junačkom" pohodu na džaba mezu i piće u svečanoj loži, pa su se, unatoč objašnjenju zaštitara da ih nema na spisku VIP zvanica, ipak pokušali probiti unutra. I kad su im se redari suprostavili, još su dobili i po leđima, jer - đeš se Spaahi suprostavljat ba ?! ĐE ?!

Nu, evo nas Kolašinac pozvao da pružimo podršku. Ne znam samo jel mislio na financijsku ili da se okupimo pred njemačkom ambasadom pod sloganom - "Bolje grob nego rob"
bingov buraz

#3867 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by bingov buraz »

It_is_a_Leclerc wrote:Ma kakvi zaštitari. To su obični redari, ljudi pred penziju. To u civilizovanim državama i nije neko opasno zanimanje. Kad neko ne može da uđe u ložu, objasniš mu, on se izvini na smetnji i ode. Al' onda su jednog dana naišli Spahići u svom "junačkom" pohodu na džaba mezu i piće u svečanoj loži, pa su se, unatoč objašnjenju zaštitara da ih nema na spisku VIP zvanica, ipak pokušali probiti unutra. I kad su im se redari suprostavili, još su dobili i po leđima, jer - đeš se Spaahi suprostavljat ba ?! ĐE ?!
sjo kad ti Nurkic sad podrzi Spahu :lol:
MOSALJOZE

#3868 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by MOSALJOZE »

Image
Emire znaš ti nas jebo ti nas
insomnia78

#3869 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by insomnia78 »

Al jebo majku kako se to predstavlja, ko da je njegov buraz šet'o i eto onako iznenada bio napadnut od huligana pa ovaj uletio da ga brani

Hem su prvi napali ljude, hem ih ljudi uopste nisu udarali nego su pokusavali da ih savladaju i smire
Da su npr negdje u diskoteci naletjeli na obezbjedjenje u onom omjeru i na onakav nacin danas bi im "ripovali" po fejsbuku
bingov buraz

#3870 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by bingov buraz »

Kinesko prkno wrote:Meni je najcudnije kako svi govore zastitar a niko ne kaze redar ili security,bas cudna rijec i tesko se prelama preko usta,nije ni cudno da ih je Lepi nokautirao.
kad sam ja prije 1000 godina isao u skolu redar je sluzio da namace spuzvu i pokupi papirice :mrgreen: i kako sad da ta rijec bude autoritativna
Grean

#3871 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Grean »

luckylaka wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Emir - postao predmet ismijavanja.

:D
Od tebe i slicnih tebi.Za vecinu Emir ostaje kralj. :bih:
To su isti oni koji Tinu mrze jer je Susicev bratic, Dzeku jer fura sa Amrom, jednostavno uvijek im neka dlaka smeta.
insomnia78

#3872 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by insomnia78 »

bingov buraz wrote:
Kinesko prkno wrote:Meni je najcudnije kako svi govore zastitar a niko ne kaze redar ili security,bas cudna rijec i tesko se prelama preko usta,nije ni cudno da ih je Lepi nokautirao.
kad sam ja prije 1000 godina isao u skolu redar je sluzio da namace spuzvu i pokupi papirice :mrgreen: i kako sad da ta rijec bude autoritativna
A higijenicar? :lol:
insomnia78

#3873 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by insomnia78 »

Image
N.I.
Kinesko prkno

#3874 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Kinesko prkno »

bingov buraz wrote:
Ma ja to,il mu kazes sad cu pobjeci s casa,ako me zapises zvacu ti Spahu da te slomi.
Mislio sam kako svi coporativno na temi pisu zastitar,a u pravom zivotu o ovoj temi svi kazu redar ili security,pa reko da nije kakva lingvisticka sekta u pitanju na forumu al haj nije to bitno.
Troll_Happens

#3875 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Troll_Happens »

lakilaka wrote:sretno spaha care. oni koji imaju brata znaju zasto si to uradio. klubovi ce biti i proci, ali brat je brat. na snimku se vidi da si reagirao tek kada je jedan od zastitara posao na brata tvoga.
hahaha jos ce ljudi pomisliti da nisu gledali da je tako bilo... na srecu samo kazem na srecu neko je snimao i ruke mu se pozlatile i ta mocna masina koja je sve to snimila, i dokazala i tvrdnje od prije nama svima poznate da je spaha excesni igrac.. A neko je pitao kad je pravio probleme, pa kad nije sta se sad svi prave ko ne znaju pa da se nabraja... pa jel onog hrvata isamarao, pa u brazilu po svlacionici dijelio pljuske, pa gospodario reprezentacijom ko da je direktor a ne obicni igrac, gdje mu teleca glava nije smjela nista da kaze ni njemu ni djeki... pa na parkingu sto je onog isto za vrat hvatao. ima sigurno jos sto se ne zna. frajer na pocetku utakmice glumi fair play-a smjeska se rukuje a onda u toku utakmice i poslije sve usere. Da smo imali normalnog trenera ko sto nismo pa da mu je odmah na pocetku skratio krila ne bi doslo do ovoga sada jer bi se valjda frajer naucio pameti ali ocito nikog nije bilo briga i frajer je provodio sto je provodio. Minirao rad repke i odnose u istoj sa djeksonom. da se podsjetimo
Post Reply