FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
frngla

#3851 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by frngla »

Sarajevo1946 wrote:Ništa to ne pokazuje, hajd da mi prvo mlatnemo Zetu jer bi najveći cirkus ispao ako bi mi ispali od Zete.
Ja sam ubijeđen da ćemo ih rastaviti od života što bi se mahalski reklo ;-)
Muhamed Đakmić

#3852 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Muhamed Đakmić »

Pa hajmo se ušutiti i to napraviti i onda se busati. Ovako postajemo malo bahati.
north

#3853 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by north »

Sarajevo1946 wrote:Pa hajmo se ušutiti i to napraviti i onda se busati. Ovako postajemo malo bahati.
+1...nema se nikakvog razloga za toliko pretjerani optimizam, i j sam optimista, ali umjereni, jer je pravo zajeban rezultat i male sitnice mogu odlučit....zato hajmo sačekati da se sve završi....
lerdi

#3854 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by lerdi »

Sarajevo1946 wrote:Pa hajmo se ušutiti i to napraviti i onda se busati. Ovako postajemo malo bahati.
Upravo. Ja lično očekujem jako tešku utakmicu. Kada se uzme sve u obzir (umor, vrijeme, pritisak, rezultat iz prve) očekujem dosta tvrdu i tešku utakmicu koju moramo odigrati prije svega pametno i muški. Oni dole će se naložiti to je definitivno i mi to moramo iskoristiti. Igraju krkanski a sudija je lak na žutim tako da se to mora iskoristiti. Nadam se pozitivnom rezultati i prolasku dalje, ali daleko od toga da će biti lako. ;)
Muhamed Đakmić

#3855 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Muhamed Đakmić »

O tom i ja govorim. Zeta je lošija od nas, u to smo se uvjerili, ali ne pobjeđuje uvijek bolji, milion je faktora u pitanju. I mi smo po igračkom kadru lošiji od Levskog, pa smo ih razgulili. Zato pametno ući u ovo, hladne glave i kao što kažete muški, jer ovaj naš tim se još uvijek traži. Imali smo u proteklih par mjeseci, ili samo da uzmemo od početka sezone, jako puno uspona i padova, tako da još nemamo tu konstantu u igri da bismo ovakve utakmice shvatali kao rutinske.
frngla

#3856 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by frngla »

ma navaliti u prvih 20 minuta k'o da smo izgubili proslu, utrpat im go, a onda lagano igrati svoju igru... jednostavno nisu kadri boriti se sa Sarajevom! 8-)
lerdi

#3857 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by lerdi »

frngla wrote:ma navaliti u prvih 20 minuta k'o da smo izgubili proslu, utrpat im go, a onda lagano igrati svoju igru... jednostavno nisu kadri boriti se sa Sarajevom! 8-)
Jebo te ti ko Avdić. Tako su i u Levskom pričali: "Šta će ovi voze se busom, a mi idemo vladinim avionom" pa popušiše foru. Respekt treba imati prema svakome, valjda nam je jedan Hibernians bio dovoljna opomena, ali isto tako treba biti i svjestan svojih kvaliteta. Ovo čemo proći samo ukoliko budemo na zadovoljavajućem psihološkom nivou. Na svim ostalim smo ispred njih ali jebi ga kad je ovaj prvi najbitniji.
Sa_u_srcu

#3858 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Sa_u_srcu »

zna li neko stanje sa busevima...koliko ih ima itd....
frngla

#3859 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by frngla »

lerdi wrote:Jebo te ti ko Avdić. Tako su i u Levskom pričali: "Šta će ovi voze se busom, a mi idemo vladinim avionom" pa popušiše foru. Respekt treba imati prema svakome, valjda nam je jedan Hibernians bio dovoljna opomena, ali isto tako treba biti i svjestan svojih kvaliteta. Ovo čemo proći samo ukoliko budemo na zadovoljavajućem psihološkom nivou. Na svim ostalim smo ispred njih ali jebi ga kad je ovaj prvi najbitniji.
Brate, tek kad prestanemo respektovati timove kao što je Zeta iz Golubovaca, igrat ćemo kako treba... Ako ih je strah Zete, tj. ako nas oni izbace, jebo ti nas...
Last edited by frngla on 07/08/2012 15:16, edited 1 time in total.
Mračajski proto

#3860 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Mračajski proto »

Ide dvesta buseva. :mrgreen:
Sa_u_srcu

#3861 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Sa_u_srcu »

Sarajevo_Grad wrote:Ide dvesta buseva. :mrgreen:

ja sam isto cuo pa da proverim... :D
Sa_u_srcu

#3862 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Sa_u_srcu »

ne znam jel bilo...ako jeste brisite...

Oni koji putuju autobusima UNFKS ne moraju dolaziti da kupe kartu. Njima ce biti omoguceno da kupe kartu u autobusu i nikako ne mogu ostati bez nje. Za sve ostale koji zele kartu vazi kasaba danas i sutra od 18:00 do 20:00.
lerdi

#3863 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by lerdi »

frngla wrote:
lerdi wrote:Jebo te ti ko Avdić. Tako su i u Levskom pričali: "Šta će ovi voze se busom, a mi idemo vladinim avionom" pa popušiše foru. Respekt treba imati prema svakome, valjda nam je jedan Hibernians bio dovoljna opomena, ali isto tako treba biti i svjestan svojih kvaliteta. Ovo čemo proći samo ukoliko budemo na zadovoljavajućem psihološkom nivou. Na svim ostalim smo ispred njih ali jebi ga kad je ovaj prvi najbitniji.
Brate, tek kad prestanemo respektovati timove kao što je Zeta iz Golubovaca, igrat ćemo kako treba... Ako ih je strah Zete, tj. ako nas oni izbace, jebo ti nas...
Mješaš pojmove brate. Respekt i strah nisu isto. Mislim da je kod nas problem, bar kad su ovakve utakmice u pitanju, nedostatak respekta a ne postojanje istog prema ovakvim ekipama. ;)
Muhamed Đakmić

#3864 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Muhamed Đakmić »

frngla wrote:
Pa kako objašnjavaš činjenicu da smo mi izbacili Levski onda? Realno, igračkim kvalitetima nismo na njihovom nivou.
north

#3865 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by north »

Pa upravo zbog toga što su nas podcijenili i što je uoči revanša njihov trener kao i cijela ekipa bila 100% sigurna da prolaze...još ih debilni vlasnik naložio pričom kako se mi vozimo busom a oni vladinim avionom i puff...

E to je to što lerdi navodi i slažem se u potpunosti s njim.....straha ne smije biti naravno, ali ako je u glavama ono "lako ćemo", uvijek ispadne belaj....
ledeni_caj

#3866 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by ledeni_caj »

Ali Levski nas nije razvalio tamo, bili smo ravnopravni i pomalo nespretno nismo izborili remi. Ovi nisu sanse nama napravili i pravo je cudo sto natrpani do vrha nisu bili. Ne treba nikoga potcjeniti i ici tamo sa stavom lahko cemo, ali i vise nego ocigledno je da je kvalitet na nasoj strani sto smo i pokazali, dok je Levski bio favorit samo na papiru.
1946-1987

#3867 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by 1946-1987 »

Sotir wrote:DAKLE, PONOVO NAPOMINJEMO, POSTO RAJA UPRKOS NAKNADNOJ OBAVIJEST I DALJE DOLAZI U EL KASBAH:

SAMO ONI KOJI IDU U PRIVATNOM ARANZMANU UPLACUJU NOVAC ZA KARTE U EL KASBAHU.
ONI KOJI IDU PREKO UNFKS CE UPLATITI U AUTOBUSU!
lijan

#3868 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by lijan »

Molim boga samo jos Zetu da prodjemo pa poslije kako bude...al kad se sjetim zadnje utakmice Olimpic - Sarajevo :? ... Svi u napad jedan je Hase
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#3869 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Velkoski »

lijan wrote:Molim boga samo jos Zetu da prodjemo pa poslije kako bude...al kad se sjetim zadnje utakmice Olimpic - Sarajevo :?
:?
Muhamed Đakmić

#3870 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Muhamed Đakmić »

Kad nam je bod trebao na Otoci, pa primili u zadnjoj sekundi gol. Još nas došlo more, umrli na onom suncu, i džaba, levati kiksaše :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#3871 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Velkoski »

Pa znam ja to sve.. Al' ta je tekma bila prije "100 godina" i ni slične važnosti kao ova. Ne mogu se apsolutno nikako uporediti. :D

Gracić nam uvaljivao karte za Čelik i Zvijedu :roll: :mrgreen:
Oligarh

#3872 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Oligarh »

POLAZAK JE SA PARKINGA KOD VRBANJA MOSTA U 07:00!!!!!

SVI KOJI PUTUJU U NASEM ARANZMANU KARTE ZA UTAKMICU CE PREUZETI U BUSU. PRIPREMITE EURE, 4 EUR PO KARTI, JER SE KM-ovi NECE PRIMATI!

UNFKS I EVEREST TRAVEL TEAM!
Mračajski proto

#3873 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Mračajski proto »

10 buseva je puno.
Hantraga

#3874 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Hantraga »

Svim navijacima koji putuju, treba dobro ocitati lekciju da slucajno ne nasjednu na neku provokaciju, koja bi rezultirala kaznjavanjem Sarajeva izbacivanjem iz takmicenja kao sto su navijaci Partizana nagradili Zrinjski one jedne godine...

Sanse Zete da prodju su statisticki male, ali uvjek postoji nacin koji nas uvjek zajebe u ustvarivanju nasis ciljeva...

Treba mozak da bude ispred ponosa...
Saraj`vo

#3875 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Saraj`vo »

Ma vala hocu da se dizemo i da prijetimo, imamo pravo na to. Pogledajmo malo oko nas PL opet sivilo kao i do sada (nadam se da se necemo i mi utopiti u isto), pogledaj ''olimpijce'' kante (cujem da je jedan pokusao samoubistvo) :). A vidi NAS pa da nas nema trebalo bi nas izmisliti u ovim sparnim ljetnim danima a uz to je i ramazan ;). A eno Jovica pa nek' hladi glave kome treba. Znaci demonstracija sile u Podgorici! A za dvije noci ko ziv ko mrtav, svakako je zivjeti sa konama. A onda petak aBd i sto bi rekli ZRIJEB.
Post Reply