ja dumu ne volim jer je "nabaci na sebe sve markirano i sigurno ce valjat"ladyblue18 wrote:Glede ove Ruskinje gore...lahko je imati i stil i stav kad imas pare.
What to wear???
Moderator: anex
- alica.k
#3851 Re: What to wear???
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#3852 Re: What to wear???
Ko da joj je Chiara nesto u rodu.alica.k wrote:ja dumu ne volim jer je "nabaci na sebe sve markirano i sigurno ce valjat"ladyblue18 wrote:Glede ove Ruskinje gore...lahko je imati i stil i stav kad imas pare.
- bez_ideje
#3853 Re: What to wear???
Ja jucer kupih haljinu u harisu za 9 KM,zna pricat 5 jezika .....samo da se pohvalim

- alica.k
#3854 Re: What to wear???
ladyblue18 wrote:Ko da joj je Chiara nesto u rodu.alica.k wrote:ja dumu ne volim jer je "nabaci na sebe sve markirano i sigurno ce valjat"ladyblue18 wrote:Glede ove Ruskinje gore...lahko je imati i stil i stav kad imas pare.
- swirl
#3855 Re: What to wear???
I ima dvije Birkin tasnealica.k wrote:ja dumu ne volim jer je "nabaci na sebe sve markirano i sigurno ce valjat"ladyblue18 wrote:Glede ove Ruskinje gore...lahko je imati i stil i stav kad imas pare.
-
surajaa
#3856 Re: What to wear???
Miroslava Duma je urednica Harpers Bazaar za Rusiju, publicista za magazin Hello i Glamour sto je svakako uveliko uticalo na kristaliziranje i nadogradnju njenog stila. Mlada zena kojoj priroda nije bila naklonjena u smislu njene visine, zbog toga mi je jos fascinantnije da se odvazi nositi stvari od kojih zene niskog rasta zaziru i "bjeze".
Ona je dijete bogatih roditelja, razmazena, naviknuta na luksuz i glamur. S obzirom na novac i status koji uvazava, cesto se moze vidjeti da iste stvari kombinuje vise puta u razlicitim izdanjima, eksperimentise sa raznim stilovima, a ja ne znam koji joj bolje pristaje...

Obj su bogate nasljednice i milionerke, s tim sto plavka nikad nije bila olicenje ukusa i stila, valjda ce tokom vremena nauciti da u njenom slucaju unajmiti dobrog stilistu i odvojiti koji dolarcic od svoje crkavice znaci ulxziti novac u pravu stvar...

Nekima ni sav novac ovog svijeta ne moze pomoci da izgledaju pristojno, a kamoli da se moze reci da imaju bilo kakav stil, pa makar "prštali" od silnih marki na sebi.
Izjavu "nabaci na sebe sve markirano i sigurno ces valjat" smatram za klimav argument, bar su nam to do sada milion puta pokazali oni koji imaju novac, a ne znaju, jos gore, sa svim tim markama na sebi izgledaju kao pokretne reklame brandova koje nose...

Ona je dijete bogatih roditelja, razmazena, naviknuta na luksuz i glamur. S obzirom na novac i status koji uvazava, cesto se moze vidjeti da iste stvari kombinuje vise puta u razlicitim izdanjima, eksperimentise sa raznim stilovima, a ja ne znam koji joj bolje pristaje...

Obj su bogate nasljednice i milionerke, s tim sto plavka nikad nije bila olicenje ukusa i stila, valjda ce tokom vremena nauciti da u njenom slucaju unajmiti dobrog stilistu i odvojiti koji dolarcic od svoje crkavice znaci ulxziti novac u pravu stvar...
Nekima ni sav novac ovog svijeta ne moze pomoci da izgledaju pristojno, a kamoli da se moze reci da imaju bilo kakav stil, pa makar "prštali" od silnih marki na sebi.
Izjavu "nabaci na sebe sve markirano i sigurno ces valjat" smatram za klimav argument, bar su nam to do sada milion puta pokazali oni koji imaju novac, a ne znaju, jos gore, sa svim tim markama na sebi izgledaju kao pokretne reklame brandova koje nose...

- male_okice
#3857 Re: What to wear???
bez_ideje wrote:Ja jucer kupih haljinu u harisu za 9 KM,zna pricat 5 jezika .....samo da se pohvalim![]()
![]()
jel ona crvena leprsava? i ja sam hahahaahahah
- wewa
#3858 Re: What to wear???
jel zgodna prilika da kazem da me ne zanima niti humanitarni rad ruskih, a bome ni inih oligarha?
diviti se stilu kupljenom takvim novcem je kao biti fasciniran cipelama imelde marcos ili kolekcijom haljina gospodje causesku...
diviti se stilu kupljenom takvim novcem je kao biti fasciniran cipelama imelde marcos ili kolekcijom haljina gospodje causesku...
- hadzinicasa
#3859 Re: What to wear???
a gdje vam je taj Haris i šta je to?
- ladyblue18
#3860 Re: What to wear???
wewa wrote:jel zgodna prilika da kazem da me ne zanima niti humanitarni rad ruskih, a bome ni inih oligarha?
Btw Britney bogata nasljednica...sta je naslijedila, farmu krava?
Hadzinice, Harisa imas na vise mjesta po gradu, meni je najbilizi kod Telala, na kraju Bravadziluka se nalazi sa desne strane.
Haris je nesto kao SHS aj ges...ja kad god sam usla jos brze sam izasla jer hem je radnjica mala, hem pude puno teta koje se tuku haman za komad odjece i onda ja samo
- male_okice
#3861 Re: What to wear???
hadzinicasa wrote:a gdje vam je taj Haris i šta je to?
ne znam gdje je u Sa jer nisam ali sigurno ce jedna od zena da ti objasni lokaciju, a Haris su ti trgovine nesto kao na fazon Azela, dodje roba s greskom nekad i bez greske ima svega uglavnom je sva roba iz Turske tako da se moze naci simpaticnih stvari za malo para imas muske zenske bebi odjece, kod nas je cak bilo i tasni i cipela. U RS-u se Haris zove Alex
- hadzinicasa
#3862 Re: What to wear???
joj mene od tih miomirisa, skučenog prostora i nabacanih krpa srklet hvata.
kad vidim da su one stvari jedna na drugoj, ne mo'š izvuć' vješalicu koliko su ih nagurali, odmah mi zlo.
iako sam prekjučer u Azelu našla predivnu dugu ljetnu haljinu za 20 KM.
i gdje je ona Alica - ima u tom istom Azelu iza BBI teget-crna svečana duga haljina. kao što sam rekla. znala sam da nisam POTPUNO luda
kad vidim da su one stvari jedna na drugoj, ne mo'š izvuć' vješalicu koliko su ih nagurali, odmah mi zlo.
i gdje je ona Alica - ima u tom istom Azelu iza BBI teget-crna svečana duga haljina. kao što sam rekla. znala sam da nisam POTPUNO luda
- male_okice
#3863 Re: What to wear???
hadzinicasa wrote:joj mene od tih miomirisa, skučenog prostora i nabacanih krpa srklet hvata.
mozda ima jos negdje veci Haris
- hadzinicasa
#3864 Re: What to wear???
jel' ti misliš da ja znam šta je SHS?ladyblue18 wrote:wewa wrote:jel zgodna prilika da kazem da me ne zanima niti humanitarni rad ruskih, a bome ni inih oligarha?
diviti se stilu kupljenom takvim novcem je kao biti fasciniran cipelama imelde marcos ili kolekcijom haljina gospodje causesku...![]()
Btw Britney bogata nasljednica...sta je naslijedila, farmu krava?![]()
![]()
Hadzinice, Harisa imas na vise mjesta po gradu, meni je najbilizi kod Telala, na kraju Bravadziluka se nalazi sa desne strane.
Haris je nesto kao SHS aj ges...ja kad god sam usla jos brze sam izasla jer hem je radnjica mala, hem pude puno teta koje se tuku haman za komad odjece i onda ja samoali da je jeftin, jes.
anyway - hvala - ako mi bude kad usput navratim.
- male_okice
#3865 Re: What to wear???
SHS- Second Hand Shop- trgovina polovne robe.hadzinicasa wrote:jel' ti misliš da ja znam šta je SHS?ladyblue18 wrote:wewa wrote:jel zgodna prilika da kazem da me ne zanima niti humanitarni rad ruskih, a bome ni inih oligarha?
diviti se stilu kupljenom takvim novcem je kao biti fasciniran cipelama imelde marcos ili kolekcijom haljina gospodje causesku...![]()
Btw Britney bogata nasljednica...sta je naslijedila, farmu krava?![]()
![]()
Haris je nesto kao SHS aj ges...ja kad god sam usla jos brze sam izasla jer hem je radnjica mala, hem pude puno teta koje se tuku haman za komad odjece i onda ja samoali da je jeftin, jes.
![]()
- ladyblue18
#3866 Re: What to wear???
Ma second hand shophadzinicasa wrote:
jel' ti misliš da ja znam šta je SHS?![]()
A ima i dole na Koreji u sklopu Konzuma, to je ono sto ja znam.
- hadzinicasa
#3867 Re: What to wear???
izvin'te malo sam glupa danas.
- Partizzanka
#3868 Re: What to wear???
imati stila jako cesto znaci imati stilistu
vecina poznatih osoba i osoba koje tako nasiroko su poznate po svom stilu imaju nekoga u sjeni ko za njih spremi 20 kombinacija i onda one to pronosaju i odjednom su one sa stilom
yeah right!
sama je ona blake lively ne znam ko je tacno ona ali znam da je nasiroko hvale kako ima stila ... rekla da se maltene nije znala sama obuci dok nije pocela da glumi i onda je tu pokupila fazone i tu se oblacila ... sad je vec lako jer sigurno ima stilistu
e sad neke poznate osobe ocito imaju pogeresnog stilistu
recimo ado karisik koji od svakoga napravi nakazu
ili recimo onaj modni macak ...
i svako ima stila ... samo se neciji stil svidja svima a neciji ne svidja
i oblaciti se sasvim obicno majcica i farmerke i tene i to je stil ... e sad to sto se ne svidja milionima i sto nije po svacijoj volji
to nije problem one koja se tako oblaci
vecina poznatih osoba i osoba koje tako nasiroko su poznate po svom stilu imaju nekoga u sjeni ko za njih spremi 20 kombinacija i onda one to pronosaju i odjednom su one sa stilom
yeah right!
sama je ona blake lively ne znam ko je tacno ona ali znam da je nasiroko hvale kako ima stila ... rekla da se maltene nije znala sama obuci dok nije pocela da glumi i onda je tu pokupila fazone i tu se oblacila ... sad je vec lako jer sigurno ima stilistu
e sad neke poznate osobe ocito imaju pogeresnog stilistu
recimo ado karisik koji od svakoga napravi nakazu
ili recimo onaj modni macak ...
i svako ima stila ... samo se neciji stil svidja svima a neciji ne svidja
i oblaciti se sasvim obicno majcica i farmerke i tene i to je stil ... e sad to sto se ne svidja milionima i sto nije po svacijoj volji
to nije problem one koja se tako oblaci
- Partizzanka
#3869 Re: What to wear???
asto se tice azela i slicnih prodvnica ...
ja to nikako ne mirisem
isla sam par puta
ono sve nekako nabacano ne mozes izvuci nista sa vjesalica
raja se guraju na sve strane
eno i onaj u titovoj ... vidjela sam neku kosuljicu 45km pa to mogu kupiti i u massimo d. kad je snizenje a mozda i bez istog
a onda sam vidjela da su stavili pidzamu i kapute na isti niz vjesalica ... i izasla
a isto tako ne volim i u drugim prodavnicama kada je nagurano sve ... ima tog nagurivanja svuda!
ja to nikako ne mirisem
isla sam par puta
ono sve nekako nabacano ne mozes izvuci nista sa vjesalica
raja se guraju na sve strane
eno i onaj u titovoj ... vidjela sam neku kosuljicu 45km pa to mogu kupiti i u massimo d. kad je snizenje a mozda i bez istog
a onda sam vidjela da su stavili pidzamu i kapute na isti niz vjesalica ... i izasla
a isto tako ne volim i u drugim prodavnicama kada je nagurano sve ... ima tog nagurivanja svuda!
-
*mima*
#3870 Re: What to wear???
Izvinite narode....ali zar se moze bilo sta naci u harisu........usla sam par puta i to je teski odron.......hiljadu puta je bolji shs
- Zelena Carapa
#3871 Re: What to wear???
Ja sam par puta krenula uci, na kolegicinu inicjativu, i miomiris prodavnice me natjerao da napravim puni krug nalijevo i odmah izadjem..
nekako mi se ipak cini da je azel sasvim druga prica samim tim sto prodaje meni poznate stvari iz zare i massima
nekako mi se ipak cini da je azel sasvim druga prica samim tim sto prodaje meni poznate stvari iz zare i massima
- miss_heidi
#3872 Re: What to wear???
u azelu sam kad-kad i znala nesto si naci (mada rijetko)... nazalost imam i ruzna iskustva s njima, nekoliko puta sam naletila izderane stvari, bez ferslusa i sl... i to u onom kao 'elitnom' azelu u graduZelena Carapa wrote:Ja sam par puta krenula uci, na kolegicinu inicjativu, i miomiris prodavnice me natjerao da napravim puni krug nalijevo i odmah izadjem..
iskreno, ne svidja mi se sto ne povedu malo vise racuna o tome kako su stvari razvrstane, cesto je odjeca izguzvana pa izgleda ko da je noseno...
- Zelena Carapa
#3874 Re: What to wear???
slazem se, jedva cekam pravu zarumiss_heidi wrote:u azelu sam kad-kad i znala nesto si naci (mada rijetko)... nazalost imam i ruzna iskustva s njima, nekoliko puta sam naletila izderane stvari, bez ferslusa i sl... i to u onom kao 'elitnom' azelu u graduZelena Carapa wrote:Ja sam par puta krenula uci, na kolegicinu inicjativu, i miomiris prodavnice me natjerao da napravim puni krug nalijevo i odmah izadjem..
nekako mi se ipak cini da je azel sasvim druga prica samim tim sto prodaje meni poznate stvari iz zare i massima![]()
iskreno, ne svidja mi se sto ne povedu malo vise racuna o tome kako su stvari razvrstane, cesto je odjeca izguzvana pa izgleda ko da je noseno...
- alica.k
#3875 Re: What to wear???
do mame je onda, doduse ako mi nije rekla za tu haljinu vjerovatno i nije po momhadzinicasa wrote:joj mene od tih miomirisa, skučenog prostora i nabacanih krpa srklet hvata.
ja sam u harisu nasla 1001 majicu