Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Netko voli vino i cognac, a netko drugi pivo i whiskey. To tako uglavnom ide u paru. ja sam za drugu kombinaciju.
Izašla napokon službena potrošnja za facelift Jeep Cherokeea u Americi. Izgleda da su pogodili sa novim 2.0 turbakom. To je onaj srodnik Alfinom 2.0 no ovaj nema MultiAir. Kod njih su dosta realni podatci o potrošnji.
Cito sam malo ovih dana, kao tvrde kad ociste da bi se moglo preci oko 100K bez problema.
Kontam, ako predje pola od ovog sto tvrde ne bi bilo lose.
Kako vidim, ti predlazes da kupim novi dpf?
Nisam nikad narucivo preko ebay,znas li mozda koaj je cijena kod nas da se uzme?
Ovaj moj je cini mi se 75 KS model
Generalno, ako ne vozis bar 80% po gradu, začepljen DPF je posljedica neceg drugog (neodgovarajuce ulje, EGR ventil, dizne, interkuler...). Pošto čišćenje nije skupo, probaj čišćenjem. Ne znam da li se kod nas može kupiti DPF po nekoj normalnoj cijeni.
Ne vjerujem da je do ulja, skoro sam ga mijenjao, stavio mu selniu 5 30 kako i preporucuju.
Nisam gledo egr, moram pregledat moguce da je i on zaprljan.
Auto sam uzeo ocu, i jest 90 posto je gradska voznja.
Ne gasira on pa mislim da i to dosta dosta utice na dpf.
Hvala na informaciji,kontam probat prvo ocisiti pa ako ne bude trajalo ganjat ovaj novi dpf i to je to.
U ovoj zemlji jedino debili i uspijevaju. Mada ni u inostranstvu nije bolja situacija, gledam ove neke emisije i ne mogu da vjerujem šta debili urade sa oldtajmerima. Za temu papanluk se ubili.
citroen xm wrote:U ovoj zemlji jedino debili i uspijevaju. Mada ni u inostranstvu nije bolja situacija, gledam ove neke emisije i ne mogu da vjerujem šta debili urade sa oldtajmerima. Za temu papanluk se ubili.
poremecen sistem vrijednosti i opsta kurcobolja vlada