MMA (Mixed Martial Arts)

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
The BEN10

#3851 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by The BEN10 »

Ma nisam opterećen nego naletio na vijest pa hajde rekoh da i tu priču zaključimo. ;-)
cassius

#3852 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by cassius »

Image
nema me tamo

#3853 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by nema me tamo »

Sva spremnost svijeta nebi pomogla ovom malom patuljku!
Nece on nikad imat bolju priliku da završi Conora od ove..
A ovaj mu primao udarce bez po muke i na kraju kad su ustali Chad se samo namjestio na nokaut.
Daryl Dixon

#3854 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Daryl Dixon »

The BEN10 wrote:Ma nisam opterećen nego naletio na vijest pa hajde rekoh da i tu priču zaključimo. ;-)
To ti ka'em. Sad u decembru "karanje je nauka". ;-) :thumbup:
Cornholio_

#3855 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Cornholio_ »

Jel ko pratio izlaganje Andersona Silve? Ala se odbranio svaka mu cast
MaD_ProfessoR

#3856 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by MaD_ProfessoR »

bolje bi bilo da je rekao da je uzeo zbog bržeg oporavka noge, nego zbog ćune :D

Image
hali gali halid

#3857 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by hali gali halid »

Sta je sa Silvom, ne kontam? :?
cassius

#3858 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by cassius »

:shock: :thumbup:

Image
MaD_ProfessoR

#3859 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by MaD_ProfessoR »

hali gali halid wrote:Sta je sa Silvom, ne kontam? :?

pao na doping kontroli, pronađeni tragovi steroida u krvi, vadi se da je uzimao neke kapsule za poboljšanje erekcije :mrgreen:

he got mojo :D
MaD_ProfessoR

#3860 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by MaD_ProfessoR »

cassius wrote:Image

:thumbup:

'vako će i Aldo završit :mrgreen:
Daryl Dixon

#3861 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Daryl Dixon »

MaD_ProfessoR wrote:

Aldo će mu pi*ku razvaliti :lol: :thumbup:
zenit dozic

#3862 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by zenit dozic »

MaD_ProfessoR wrote:

Liku trebalo 10 minuta da nokautira čovjeka koji se pripremo 10 dana za borbu i koji je izdušio u cirka trećoj minuti će završiti najboljeg borca na planeti :zzzz:
MaD_ProfessoR

#3863 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by MaD_ProfessoR »

:D

najbolji je (možda) bio. vrlo su diskutabilne percepcije ko je kada i kome najbolji :D
i da jeste (možda), njegovo je šampionsko vrijeme prošlo :izet:
MaD_ProfessoR

#3864 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by MaD_ProfessoR »

once again, jer zaslužuje :D

vako će i Aldo bit završen :D
zenit dozic

#3865 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by zenit dozic »

MaD_ProfessoR wrote::D

najbolji je (možda) bio. vrlo su diskutabilne percepcije ko je kada i kome najbolji :D
i da jeste (možda), njegovo je šampionsko vrijeme prošlo :izet:
Neporaženi prvak je, i samim tim je najbolji, a da ne govorim da je prvi p4p borac na svijetu.

Ako je i prošlo, sigurno ga neće dobiti lik koji nema odbranu od rušenja i koji je u parteru ko riba na suhom.
MaD_ProfessoR

#3866 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by MaD_ProfessoR »

Aldo je već poražen, podvijajući rep izmišljenom povredom.
Doktori ne lažu, ako laže predsjednik kompanije.

Navedeno nije uradio samo McGregoru.

Uvijek sam ga gotivio kao borca, do tog momenta sa povredom. Potom slijedi vrlo, al vrlo sumnjiva situacija sa doping testom, ako pratiš mma mogao si vidjeti da stvari nikako nisu čiste.
A da tu ne bude kraj pizdarijama šampiona: ni 2 sedmice nakon borbe Mendes-Irac -
Aldo izjavljuje da bi sad odmah ušao u kavez sa njim? :roll:

pišat-srat, haj se skontaj jesi li povrijeđen ili bi se borio :D

Sve ovo ostalo što si spomenuo tek nam preostaje vidjeti, koliko će jedan drugom moći nametnuti svoj stil borbe, koliko Aldo može pružiti novoga u svojoj igri.
Mišljenja sam da on više nema čime iznenadit- osim devastirajućim nokautom u prvoj rundi- za što su mu realno male šanse.
Lijepo je Irac rekao: desicion after desicion after desicion :mrgreen:
zenit dozic

#3867 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by zenit dozic »

MaD_ProfessoR wrote:Aldo je već poražen, podvijajući rep izmišljenom povredom.
Doktori ne lažu, ako laže predsjednik kompanije.

Navedeno nije uradio samo McGregoru.

Uvijek sam ga gotivio kao borca, do tog momenta sa povredom. Potom slijedi vrlo, al vrlo sumnjiva situacija sa doping testom, ako pratiš mma mogao si vidjeti da stvari nikako nisu čiste.
A da tu ne bude kraj pizdarijama šampiona: ni 2 sedmice nakon borbe Mendes-Irac -
Aldo izjavljuje da bi sad odmah ušao u kavez sa njim? :roll:

pišat-srat, haj se skontaj jesi li povrijeđen ili bi se borio :D

Sve ovo ostalo što si spomenuo tek nam preostaje vidjeti, koliko će jedan drugom moći nametnuti svoj stil borbe, koliko Aldo može pružiti novoga u svojoj igri.
Mišljenja sam da on više nema čime iznenadit- osim devastirajućim nokautom u prvoj rundi- za što su mu realno male šanse.
Lijepo je Irac rekao: desicion after desicion after desicion :mrgreen:
Evo kad si ti sad fino napisao svoje mišljene bez ovih paglu fora evo i ja ću.

I ja mislim da nije slomio rebro nego samo natukao, ali ipak povreda je bila takva da nije mogao trenirati do meča i samim time je bio doveden u nezavidnu poziciju.

Prikazali su te testove i bili su uredni, gledao sam na par portala, a mogu ti reći da sam i ja sumnjao dok nisam vidio te informacije.

Također smatram da će borba biti gusta i da je Conor sjajan stand up borac, mada sam mislio da je malo bolji na parteru, ali me je razuvjerio u predhodnom meču. I mislim da je dosta loš u defanzivnom stand upu, udarce blokira uglavnom bradom, ali dosta mu je tvrda pa nije imao većih problema do sada :mrgreen:

Ono što me najviše nervira je politika UFC, ljudi su Mendeza uzeli prije Edgara samo zato što ovaj nije bio u treningu nego je mjesec dana snimao nekakav lovački show, a pravdali su to da je ovaj prvi izazivač, iako je Edgar bio prvi na onoj rang listi.
A kako uvažavaju te rang liste pokazali su sa Gustafsonom i Conditom, pa i Conorm koji je priliku dobio nakon pobjede nad mrtvim Sivierom.
Daryl Dixon

#3868 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Daryl Dixon »

Pozdrav za brata profu uz pjesmu Aldo je šampion ooo OOO oooo :-D :thumbup: :run:
MaD_ProfessoR

#3869 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by MaD_ProfessoR »

Lijepi moj :D jedva čekam sve to vidjet, pa kako god da bude, samo da ne bude opet povlačenja :izet:

UFC 192 bi trebaa bit fantastičan! A onda:

Rousey-Holm :thumbup:
Nurmagomedov-Ferguson :evil: napokon se Habib kotariso povreda, vidim da je i gym promijenio
The BEN10

#3870 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by The BEN10 »

Nije mi jasno kako to da Khabib nije prvi na listi izazivača, naročito ako se uzme u obzir malo je reći nadmoćna pobjeda protiv aktuelnog prvaka lani. Onakva dominacija i u standupu i u parteru je neviđena. Tako su se i sami komentatori borbe iznenadili - Rogan veli da Anjos jeste dobar parteraš, ali ono što mu Khabib radi je totalno druga dimenzija hrvanja.

Btw, isfurana priča jeste, ali ovo pišem i u kontekstu vrlo sumnjivog određivanja ko dobija priliku da se bori za titulu u UFC-u. Nema nezavisnih listi kao u boksu, pa da uvijek priliku dobije onaj ko je i zaslužuje, već počesto izlete likovi koji nemaju veze. Kad se samo sjetim Lesnara koji je nakon par borbi dobio priliku za titulu...
http://fightsite.hr/ufc/mendes-mcgregor ... uje-revans
"Ja to znam, Conor to zna i svi to znaju. Kad bih prošao cijele pripreme razbio bih ga 10 puta u 10 mečeva. Istina, tada sam govorio da sam u odličnoj formi i da sam dobro trenirao. Da, trenirao sa i bio sam u pristojnoj formi, ali nisam mogao biti kvalitetno pripremljen za pet rundi. Kao što sam rekao, on to zna i svi znaju. Da sam prošao pune pripreme rasturio bih ga.", rekao je Chad Mendes.

"McGregor mi duguje revanš u koji ću ući nakon punih priprema."
Uopšte me nebi čudilo da se obistini ono što sam odmah poslije meča postavljao kao mogućnost, a to je da je UFC obećao Mendesu da će dobiti još jednu priliku, a da treba nastupiti nepripremljen jer je ionako mnogo novca uloženo u promociju meča. :)
cassius

#3871 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by cassius »

Mendes moze samo dobit po labrnji , nikakav revans :D
Ajd sto je ovaj quote tvoj , pobio sve ono sto si ti trubio do sad, nego ga je uvukao u jos vece gluposti. Jer je ispuhao u prvoj rundi :D

Mendes placipichka zesca. Sad ce ga i Edgar namlatit , nece midget vidjet pojas nikad :D

Logicno da Khabib nije prvi izazivac, kad se nije borio od prosle godine.
MaD_ProfessoR

#3872 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by MaD_ProfessoR »

Frankie i McGregor će da bude borba :izet:
2 najpredvidivija stila kretanja ikada.

Što se Mede tiče, teško da može tek tako, nakon silnog odsustva pravo u napad na titulu, nije red :D koliko god nam drag bio :mrgreen:
Ferguson će biti odličan test za njega, frajer je u odličnom nizu pobjeda, i ako mu uspije proći Habibana, k tome spektakularno, vjerujem da bi mu iduća mogla biti borba za titulu.
Isto vrijedi i obrnuto.
cassius

#3873 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by cassius »

:lol:
after Aldo dropped out of their planned UFC 189 fight after an injury, that he's going to take a different approach to Aldo this time around.

"I'm trying to be positive with him," McGregor said. "They brought him into The Ultimate Fighter gym on the final day. I shook his hand, I'm not trying to scare him. I cannot scare him anymore. I want to cuddle him and tell him that it's going to be okay. I want to shake his hand and show him its okay. I want to tell him stop being a p----, it will be over soon and you'll be back to your normal life with your wife and your kids. Don't worry, it will be over soon."
MaD_ProfessoR

#3874 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by MaD_ProfessoR »

cassius wrote::lol:
after Aldo dropped out of their planned UFC 189 fight after an injury, that he's going to take a different approach to Aldo this time around.

"I'm trying to be positive with him," McGregor said. "They brought him into The Ultimate Fighter gym on the final day. I shook his hand, I'm not trying to scare him. I cannot scare him anymore. I want to cuddle him and tell him that it's going to be okay. I want to shake his hand and show him its okay. I want to tell him stop being a p----, it will be over soon and you'll be back to your normal life with your wife and your kids. Don't worry, it will be over soon."
trovač :D
Daryl Dixon

#3875 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Daryl Dixon »

MaD_ProfessoR wrote:
cassius wrote::lol:

trovač :D
Hahhah kakav je ovo kreten! :D
Post Reply