Našla sam u Bellissimi. Hvala ti.BadSanta wrote:Rekli su mi da ima tih dugih zimskih na pijaci na Ciglanama navodno ispod 100 km. Kakav im je stupanj napuhanosti ne znam.lala* wrote:Zna li neko da li u sportskim radnjama ima zimskih jakni ali da su duže? Ili, ako ne u njima onda negdje drugo po povoljnoj cijeni i da nisu napuhane?
Sarajevo shopping
Moderator: anex
- lala*
#3851 Re: Sarajevo shoping
- Kinaski
#3852 Re: Sarajevo shoping
Jel to propo azel zivota vam
- Nisrin
#3853 Re: Sarajevo shoping
Veliko Stopalo wrote:hvala! samo ne znam da li se najbolje razumijemo, radi se o mushkim farmerkama.Nisrin wrote:
Benetton, Azel France, Mango...u Mangu su mi bili cak najljepsi modeli!
A takve sam uzela na Siranu, tamnoplave, ravnog kroja 30 KMi gdje dodje Mango?
azel france, sirano-nishta to, kategorichki nishta.
ne znam sto sam mislila da si zeMsko
Cudi me da nema i u Salsi...Replay je kod nas precijenjen, realna cijena bi bila do nekih 150 KM ...
Ne pada mi vise napamet nista, a da sigurno znam gdje ima
- Veliko Stopalo
#3854 Re: Sarajevo shoping
sigurno zbog nicka.Nisrin wrote: ne znam sto sam mislila da si zeMsko:D:D Moj dragi kupuje u XYZ, super kvalittenih bude na snizenju i po 100-150 KM kako kad, onda u Springfiledu, od 80 i 125 exktra krojevi kakve i trazis...pa TOM TAILOR isto se moze naci...
Cudi me da nema i u Salsi...Replay je kod nas precijenjen, realna cijena bi bila do nekih 150 KM ...
Ne pada mi vise napamet nista, a da sigurno znam gdje ima
tom tailor-bio, imaju jedne sive, boja im je cool ali su dzhepovi pozadi bezveze.
springfild-nisam bio, moram i tamo da zavirim, mada mi on nije neshto.
za replay se slazhem.
u salsi sam nashao jedne i one su za sada najizvjesnije.
i na kraju gdje ti je taj XYZ?
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#3855 Re: Sarajevo shoping
u BBI, isti sprat kao i salsa mislim. kod hale tamo.
- Nisrin
#3856 Re: Sarajevo shoping
Veliko Stopalo wrote:sigurno zbog nicka.Nisrin wrote: ne znam sto sam mislila da si zeMsko:D:D Moj dragi kupuje u XYZ, super kvalittenih bude na snizenju i po 100-150 KM kako kad, onda u Springfiledu, od 80 i 125 exktra krojevi kakve i trazis...pa TOM TAILOR isto se moze naci...
Ne pada mi vise napamet nista, a da sigurno znam gdje ima![]()
![]()
tom tailor-bio, imaju jedne sive, boja im je cool ali su dzhepovi pozadi bezveze.
springfild-nisam bio, moram i tamo da zavirim, mada mi on nije neshto.
za replay se slazhem.
u salsi sam nashao jedne i one su za sada najizvjesnije.![]()
i na kraju gdje ti je taj XYZ?
Kvalitetne su ti u springifieldu, posebno one preko 100 KM
A XYZ je u BBIu, ne znam vise na kojem spratu, cini mi se ispod Gulivera hehehe I tu imas Armani i ostale PRESKUPE marke ali se nadju i stvari tipa JACK&JONES jeftinije...
Kad udjes sa desne strane su normalnije cijene, sa lijeve su skupe i pravo su skupe hahaha
- Veliko Stopalo
#3857 Re: Sarajevo shoping
hvala!Chmoljo wrote:u BBI, isti sprat kao i salsa mislim. kod hale tamo.
vidim detaljno se upozn'o bbi.Nisrin wrote: Kvalitetne su ti u springifieldu, posebno one preko 100 KMI moderni kroj
A XYZ je u BBIu, ne znam vise na kojem spratu, cini mi se ispod Gulivera hehehe I tu imas Armani i ostale PRESKUPE marke ali se nadju i stvari tipa JACK&JONES jeftinije...
Kad udjes sa desne strane su normalnije cijene, sa lijeve su skupe i pravo su skupe hahaha
- Seljanka
#3858 Re: Sarajevo shoping
Ako vec nisi nasla, imas na Ciglanama samo crvene, sa zlatnim zakovicama 50km, crnih nemaju.NinaSara wrote:https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 7149_n.jpg
Da li neeko zna gdje se ovakve cipelee mogu kupiti u Sa?
Mogu biti bez zakovica.
Crne, ali kozne crne sa zakovicama imas u Mostaru po onim obicnim trgovinama, 85km, pa ako ti je usput.
Ali ako oces malo bolju kopiju, onda ti je najbolja opcija e-bay.
- Seljanka
#3859 Re: Sarajevo shoping
Ponaaaavljam svoje pitanje. Nije vrag da nema toga u Sa?Seljanka wrote:A di ima kupiti zakovica/nitni posebno? Ima li kakav hobby art shop u Sa, ili neka zeljezarija da ima onih lanaca, ili nesto slicno tome?
-
zilla_
#3860 Re: Sarajevo shoping
uhhh jako je teško danas nać normalne farmerice ono da je klasičan kroj bez onih glupih izlizanih detalja...Veliko Stopalo wrote:trebaju mi farmerke, ravni kroj- u fazonu leviski 501, tamne... nemam puno vremena da obilazim prodavnice pa ako znate gdje da ih nadjem recite.
buvljak ne dolazi u obzir, cijena do 150 KM.
hajde zhene, sad se pokazhite.
imaš u skenderiji 2 radnje koje prodaju originalne tole... obje radnje su nekako zavučene pa ti nebi znao objasnit gdje se tačno nalaze... uglavnom prodaju originalne farmerice raznih marki... ja sam prije par dana uzeo jedne Replay za 180KM... ima boss-ovih, tommy h., replay, pepe, nudie, levis, dizel i da ti ne nabrajam dalje... Uglavnom cijene se kreću od 120 - 190KM što je po meni povoljnije nego bilo gdje drugo...
isto imaš u springfildu finih tola al su im modeli toliko čudni da nema boga nać model za sebe ako imaš malo jače noge il koju kilu viška...
u levis-u kod fisa model 501 ti je oko 180KM a po kvalitetu materijala mi i nisu nešto....
Gore neko reče da je Replay precijenjen a ja se nikako nebi složio... Imam jednje farmerice koje sam kupio prije 3 godine, ne skidam ih bukvalno a još su ko nove... slobodno mogu reći da bolje farmerice nikad nisam kupio
-
Max Bunker
#3861 Re: Sarajevo shoping
Molim vas, treba mi informacije gdje mogu kupiti muski kaput da ide ispod koljena ?
Gledao u Nicolasu, nista. U jos par radnji, isto tako.
Gledao u Nicolasu, nista. U jos par radnji, isto tako.
- rinna0304
#3862 Re: Sarajevo shoping
Koliko treba vremena da dodju stvari sa Asos-a ? i jel ima nekog shipinga il ista
- Veliko Stopalo
#3863 Re: Sarajevo shoping
gdje su te dvije radnje u skenderiji, probaj objasniti, skontachu valjda. evo kreni od ulaza ali onog kod tete razapete, znachi ushli smo i krenuli desno... hajd sad ti.zilla_ wrote:uhhh jako je teško danas nać normalne farmerice ono da je klasičan kroj bez onih glupih izlizanih detalja...Veliko Stopalo wrote:trebaju mi farmerke, ravni kroj- u fazonu leviski 501, tamne... nemam puno vremena da obilazim prodavnice pa ako znate gdje da ih nadjem recite.
imaš u skenderiji 2 radnje koje prodaju originalne tole... obje radnje su nekako zavučene pa ti nebi znao objasnit gdje se tačno nalaze... uglavnom prodaju originalne farmerice raznih marki... ja sam prije par dana uzeo jedne Replay za 180KM... ima boss-ovih, tommy h., replay, pepe, nudie, levis, dizel i da ti ne nabrajam dalje... Uglavnom cijene se kreću od 120 - 190KM što je po meni povoljnije nego bilo gdje drugo...
isto imaš u springfildu finih tola al su im modeli toliko čudni da nema boga nać model za sebe ako imaš malo jače noge il koju kilu viška...
u levis-u kod fisa model 501 ti je oko 180KM a po kvalitetu materijala mi i nisu nešto....
Gore neko reče da je Replay precijenjen a ja se nikako nebi složio... Imam jednje farmerice koje sam kupio prije 3 godine, ne skidam ih bukvalno a još su ko nove... slobodno mogu reći da bolje farmerice nikad nisam kupioisto mogu da preporučim i nudie jeans - pravo dobre farmerke iako kod nas skoro da ih niko ne nosi...
-
zilla_
#3864 Re: Sarajevo shoping
Uđi na glavni ulaz prema sport lajfu, pa se okreni desno i odma prolaz pored stepenica opet desno, kad dođeš do kraja onda lijevo i samo piči pravo ta radnja ti dođe s desne strane.... valjda ćeš se snać 
-
NoaLada
#3865 Re: Sarajevo shoping
Treba manje-više 7 dana, a shipping je besplatan.rinna0304 wrote:Koliko treba vremena da dodju stvari sa Asos-a ? i jel ima nekog shipinga il ista
-
StupskaBitanga
#3866 Re: Sarajevo shoping
2 komada muških potkušulja Alma-Ras u Bingu 7,65
Ostalo koliko sam vidio 48 broj ali cijena nije uopšte loša
Ostalo koliko sam vidio 48 broj ali cijena nije uopšte loša
-
Mr Hiccup
#3867 Re: Sarajevo shoping
gdje u sarajevu kupiti "dzemper sa jelenom"?

-
MajcinaDusica
#3868 Re: Sarajevo shoping
Levi's je pored tržnice. To je okvirno ta cijena.Veliko Stopalo wrote:trebaju mi farmerke, ravni kroj- u fazonu leviski 501, tamne... nemam puno vremena da obilazim prodavnice pa ako znate gdje da ih nadjem recite.
- Veliko Stopalo
#3869 Re: Sarajevo shoping
zilla_ wrote:Uđi na glavni ulaz prema sport lajfu, pa se okreni desno i odma prolaz pored stepenica opet desno, kad dođeš do kraja onda lijevo i samo piči pravo ta radnja ti dođe s desne strane.... valjda ćeš se snać
zar ima levis pored trzhnice, neshto se ne sjecham...?MajcinaDusica wrote:Levi's je pored tržnice. To je okvirno ta cijena.Veliko Stopalo wrote:trebaju mi farmerke, ravni kroj- u fazonu leviski 501, tamne... nemam puno vremena da obilazim prodavnice pa ako znate gdje da ih nadjem recite.
-
2hand
-
MajcinaDusica
#3871 Re: Sarajevo shoping
S lijeve strane, ako gledaš u glavni ulaz Tržnice. Pored turske slastičarne s mini baklavama.Veliko Stopalo wrote:zilla_ wrote:Uđi na glavni ulaz prema sport lajfu, pa se okreni desno i odma prolaz pored stepenica opet desno, kad dođeš do kraja onda lijevo i samo piči pravo ta radnja ti dođe s desne strane.... valjda ćeš se snaćobjasnio.
![]()
![]()
zar ima levis pored trzhnice, neshto se ne sjecham...?MajcinaDusica wrote:Levi's je pored tržnice. To je okvirno ta cijena.Veliko Stopalo wrote:trebaju mi farmerke, ravni kroj- u fazonu leviski 501, tamne... nemam puno vremena da obilazim prodavnice pa ako znate gdje da ih nadjem recite.
-
2hand
#3872 Re: Sarajevo shoping
2hand wrote:odjeca i obuca
http://www.facebook.com/pages/Polovna-o ... 4414903233
- Veliko Stopalo
#3873 Re: Sarajevo shoping
hvala ti puno.MajcinaDusica wrote:
S lijeve strane, ako gledaš u glavni ulaz Tržnice. Pored turske slastičarne s mini baklavama.
ja ko da u sarajevu ne zhivim i ko da nikad nisam zhivio, chuj turska slasticharna s mini baklavama!?
- stachu
#3874 Re: Sarajevo shoping
Iliti ga Saraybosna... I malo iznad nje ti je Levis shop...Veliko Stopalo wrote:hvala ti puno.MajcinaDusica wrote:
S lijeve strane, ako gledaš u glavni ulaz Tržnice. Pored turske slastičarne s mini baklavama.![]()
ja ko da u sarajevu ne zhivim i ko da nikad nisam zhivio, chuj turska slasticharna s mini baklavama!?![]()
- azurna_obala
#3875 Re: Sarajevo shoping
Vidim danas otvorila se ona prodavnica Vis a Vis...jel neko bio, kakve su cijene?