Sarajevo shopping

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
lala*

#3851 Re: Sarajevo shoping

Post by lala* »

BadSanta wrote:
lala* wrote:Zna li neko da li u sportskim radnjama ima zimskih jakni ali da su duže? Ili, ako ne u njima onda negdje drugo po povoljnoj cijeni i da nisu napuhane :D ?
Rekli su mi da ima tih dugih zimskih na pijaci na Ciglanama navodno ispod 100 km. Kakav im je stupanj napuhanosti ne znam.
Našla sam u Bellissimi. Hvala ti.
Kinaski

#3852 Re: Sarajevo shoping

Post by Kinaski »

Jel to propo azel zivota vam
Nisrin

#3853 Re: Sarajevo shoping

Post by Nisrin »

Veliko Stopalo wrote:
Nisrin wrote:

Benetton, Azel France, Mango...u Mangu su mi bili cak najljepsi modeli!

A takve sam uzela na Siranu, tamnoplave, ravnog kroja 30 KM :D
hvala! samo ne znam da li se najbolje razumijemo, radi se o mushkim farmerkama. :) i gdje dodje Mango?

azel france, sirano-nishta to, kategorichki nishta. :)

ne znam sto sam mislila da si zeMsko :D:D:D Moj dragi kupuje u XYZ, super kvalittenih bude na snizenju i po 100-150 KM kako kad, onda u Springfiledu, od 80 i 125 exktra krojevi kakve i trazis...pa TOM TAILOR isto se moze naci...
Cudi me da nema i u Salsi...Replay je kod nas precijenjen, realna cijena bi bila do nekih 150 KM ...

Ne pada mi vise napamet nista, a da sigurno znam gdje ima :D
Veliko Stopalo

#3854 Re: Sarajevo shoping

Post by Veliko Stopalo »

Nisrin wrote: ne znam sto sam mislila da si zeMsko :D:D:D Moj dragi kupuje u XYZ, super kvalittenih bude na snizenju i po 100-150 KM kako kad, onda u Springfiledu, od 80 i 125 exktra krojevi kakve i trazis...pa TOM TAILOR isto se moze naci...
Cudi me da nema i u Salsi...Replay je kod nas precijenjen, realna cijena bi bila do nekih 150 KM ...

sigurno zbog nicka. :D :D

tom tailor-bio, imaju jedne sive, boja im je cool ali su dzhepovi pozadi bezveze.
springfild-nisam bio, moram i tamo da zavirim, mada mi on nije neshto.
za replay se slazhem.
u salsi sam nashao jedne i one su za sada najizvjesnije. :)

i na kraju gdje ti je taj XYZ? :)
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#3855 Re: Sarajevo shoping

Post by Chmoljo »

u BBI, isti sprat kao i salsa mislim. kod hale tamo.
Nisrin

#3856 Re: Sarajevo shoping

Post by Nisrin »

Veliko Stopalo wrote:
Nisrin wrote: ne znam sto sam mislila da si zeMsko :D:D:D Moj dragi kupuje u XYZ, super kvalittenih bude na snizenju i po 100-150 KM kako kad, onda u Springfiledu, od 80 i 125 exktra krojevi kakve i trazis...pa TOM TAILOR isto se moze naci...

sigurno zbog nicka. :D :D

tom tailor-bio, imaju jedne sive, boja im je cool ali su dzhepovi pozadi bezveze.
springfild-nisam bio, moram i tamo da zavirim, mada mi on nije neshto.
za replay se slazhem.
u salsi sam nashao jedne i one su za sada najizvjesnije. :)

i na kraju gdje ti je taj XYZ? :)

Kvalitetne su ti u springifieldu, posebno one preko 100 KM :D I moderni kroj

A XYZ je u BBIu, ne znam vise na kojem spratu, cini mi se ispod Gulivera hehehe I tu imas Armani i ostale PRESKUPE marke ali se nadju i stvari tipa JACK&JONES jeftinije...

Kad udjes sa desne strane su normalnije cijene, sa lijeve su skupe i pravo su skupe hahaha
Veliko Stopalo

#3857 Re: Sarajevo shoping

Post by Veliko Stopalo »

Chmoljo wrote:u BBI, isti sprat kao i salsa mislim. kod hale tamo.
hvala! :)

Nisrin wrote: Kvalitetne su ti u springifieldu, posebno one preko 100 KM :D I moderni kroj

A XYZ je u BBIu, ne znam vise na kojem spratu, cini mi se ispod Gulivera hehehe I tu imas Armani i ostale PRESKUPE marke ali se nadju i stvari tipa JACK&JONES jeftinije...

Kad udjes sa desne strane su normalnije cijene, sa lijeve su skupe i pravo su skupe hahaha
vidim detaljno se upozn'o bbi. :D moram ja ovo sve prvo zapisati pa onda da se zadam. ako ishta budem zapamtio od svega to je guliver. :D
Seljanka

#3858 Re: Sarajevo shoping

Post by Seljanka »

NinaSara wrote:https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 7149_n.jpg
Da li neeko zna gdje se ovakve cipelee mogu kupiti u Sa?
Mogu biti bez zakovica. :-D
Ako vec nisi nasla, imas na Ciglanama samo crvene, sa zlatnim zakovicama 50km, crnih nemaju.
Crne, ali kozne crne sa zakovicama imas u Mostaru po onim obicnim trgovinama, 85km, pa ako ti je usput. :)
Ali ako oces malo bolju kopiju, onda ti je najbolja opcija e-bay. :D
Seljanka

#3859 Re: Sarajevo shoping

Post by Seljanka »

Seljanka wrote:A di ima kupiti zakovica/nitni posebno? Ima li kakav hobby art shop u Sa, ili neka zeljezarija da ima onih lanaca, ili nesto slicno tome? :D
Ponaaaavljam svoje pitanje. Nije vrag da nema toga u Sa? :evil:
zilla_

#3860 Re: Sarajevo shoping

Post by zilla_ »

Veliko Stopalo wrote:trebaju mi farmerke, ravni kroj- u fazonu leviski 501, tamne... nemam puno vremena da obilazim prodavnice pa ako znate gdje da ih nadjem recite.
buvljak ne dolazi u obzir, cijena do 150 KM.

hajde zhene, sad se pokazhite. :)
uhhh jako je teško danas nać normalne farmerice ono da je klasičan kroj bez onih glupih izlizanih detalja...

imaš u skenderiji 2 radnje koje prodaju originalne tole... obje radnje su nekako zavučene pa ti nebi znao objasnit gdje se tačno nalaze... uglavnom prodaju originalne farmerice raznih marki... ja sam prije par dana uzeo jedne Replay za 180KM... ima boss-ovih, tommy h., replay, pepe, nudie, levis, dizel i da ti ne nabrajam dalje... Uglavnom cijene se kreću od 120 - 190KM što je po meni povoljnije nego bilo gdje drugo...

isto imaš u springfildu finih tola al su im modeli toliko čudni da nema boga nać model za sebe ako imaš malo jače noge il koju kilu viška...

u levis-u kod fisa model 501 ti je oko 180KM a po kvalitetu materijala mi i nisu nešto....

Gore neko reče da je Replay precijenjen a ja se nikako nebi složio... Imam jednje farmerice koje sam kupio prije 3 godine, ne skidam ih bukvalno a još su ko nove... slobodno mogu reći da bolje farmerice nikad nisam kupio :thumbup: isto mogu da preporučim i nudie jeans - pravo dobre farmerke iako kod nas skoro da ih niko ne nosi...
Max Bunker

#3861 Re: Sarajevo shoping

Post by Max Bunker »

Molim vas, treba mi informacije gdje mogu kupiti muski kaput da ide ispod koljena ?
Gledao u Nicolasu, nista. U jos par radnji, isto tako.
rinna0304

#3862 Re: Sarajevo shoping

Post by rinna0304 »

Koliko treba vremena da dodju stvari sa Asos-a ? i jel ima nekog shipinga il ista
Veliko Stopalo

#3863 Re: Sarajevo shoping

Post by Veliko Stopalo »

zilla_ wrote:
Veliko Stopalo wrote:trebaju mi farmerke, ravni kroj- u fazonu leviski 501, tamne... nemam puno vremena da obilazim prodavnice pa ako znate gdje da ih nadjem recite.

uhhh jako je teško danas nać normalne farmerice ono da je klasičan kroj bez onih glupih izlizanih detalja...

imaš u skenderiji 2 radnje koje prodaju originalne tole... obje radnje su nekako zavučene pa ti nebi znao objasnit gdje se tačno nalaze... uglavnom prodaju originalne farmerice raznih marki... ja sam prije par dana uzeo jedne Replay za 180KM... ima boss-ovih, tommy h., replay, pepe, nudie, levis, dizel i da ti ne nabrajam dalje... Uglavnom cijene se kreću od 120 - 190KM što je po meni povoljnije nego bilo gdje drugo...

isto imaš u springfildu finih tola al su im modeli toliko čudni da nema boga nać model za sebe ako imaš malo jače noge il koju kilu viška...

u levis-u kod fisa model 501 ti je oko 180KM a po kvalitetu materijala mi i nisu nešto....

Gore neko reče da je Replay precijenjen a ja se nikako nebi složio... Imam jednje farmerice koje sam kupio prije 3 godine, ne skidam ih bukvalno a još su ko nove... slobodno mogu reći da bolje farmerice nikad nisam kupio :thumbup: isto mogu da preporučim i nudie jeans - pravo dobre farmerke iako kod nas skoro da ih niko ne nosi...
gdje su te dvije radnje u skenderiji, probaj objasniti, skontachu valjda. evo kreni od ulaza ali onog kod tete razapete, znachi ushli smo i krenuli desno... hajd sad ti. :)
zilla_

#3864 Re: Sarajevo shoping

Post by zilla_ »

Uđi na glavni ulaz prema sport lajfu, pa se okreni desno i odma prolaz pored stepenica opet desno, kad dođeš do kraja onda lijevo i samo piči pravo ta radnja ti dođe s desne strane.... valjda ćeš se snać :lol:
NoaLada

#3865 Re: Sarajevo shoping

Post by NoaLada »

rinna0304 wrote:Koliko treba vremena da dodju stvari sa Asos-a ? i jel ima nekog shipinga il ista
Treba manje-više 7 dana, a shipping je besplatan. :)
StupskaBitanga

#3866 Re: Sarajevo shoping

Post by StupskaBitanga »

2 komada muških potkušulja Alma-Ras u Bingu 7,65
Ostalo koliko sam vidio 48 broj ali cijena nije uopšte loša
Mr Hiccup

#3867 Re: Sarajevo shoping

Post by Mr Hiccup »

gdje u sarajevu kupiti "dzemper sa jelenom"? :D

Image
MajcinaDusica

#3868 Re: Sarajevo shoping

Post by MajcinaDusica »

Levi's je pored tržnice. To je okvirno ta cijena.
Veliko Stopalo

#3869 Re: Sarajevo shoping

Post by Veliko Stopalo »

zilla_ wrote:Uđi na glavni ulaz prema sport lajfu, pa se okreni desno i odma prolaz pored stepenica opet desno, kad dođeš do kraja onda lijevo i samo piči pravo ta radnja ti dođe s desne strane.... valjda ćeš se snać :lol:
:D objasnio. :D :thumbup:
MajcinaDusica wrote:

zar ima levis pored trzhnice, neshto se ne sjecham...?
MajcinaDusica

#3871 Re: Sarajevo shoping

Post by MajcinaDusica »

Veliko Stopalo wrote:
zilla_ wrote:Uđi na glavni ulaz prema sport lajfu, pa se okreni desno i odma prolaz pored stepenica opet desno, kad dođeš do kraja onda lijevo i samo piči pravo ta radnja ti dođe s desne strane.... valjda ćeš se snać :lol:
:D objasnio. :D :thumbup:
MajcinaDusica wrote:

zar ima levis pored trzhnice, neshto se ne sjecham...?
S lijeve strane, ako gledaš u glavni ulaz Tržnice. Pored turske slastičarne s mini baklavama.
2hand

#3872 Re: Sarajevo shoping

Post by 2hand »

Veliko Stopalo

#3873 Re: Sarajevo shoping

Post by Veliko Stopalo »

MajcinaDusica wrote:
S lijeve strane, ako gledaš u glavni ulaz Tržnice. Pored turske slastičarne s mini baklavama.
hvala ti puno. :)

ja ko da u sarajevu ne zhivim i ko da nikad nisam zhivio, chuj turska slasticharna s mini baklavama!? :-? :D
stachu

#3874 Re: Sarajevo shoping

Post by stachu »

Veliko Stopalo wrote:
MajcinaDusica wrote:
hvala ti puno. :)

ja ko da u sarajevu ne zhivim i ko da nikad nisam zhivio, chuj turska slasticharna s mini baklavama!? :-? :D
Iliti ga Saraybosna... I malo iznad nje ti je Levis shop...
azurna_obala

#3875 Re: Sarajevo shoping

Post by azurna_obala »

Vidim danas otvorila se ona prodavnica Vis a Vis...jel neko bio, kakve su cijene? :roll:
Post Reply