Dr Baltazar wrote:
Ma niko to ne pominje ovako "u životu", jer kažem ti da nas koji imamo malo veći broj parfema je jako malo. Ostatak ljudi (normalnih, jer nas gledaju kao neke luđake zato nikom i ne pominjem koliko parfema imam

) parfem gleda kao sredstvo koje će koristiti prije izlaska vani. Da ne bude zabune, nisam ni ja nekakav freak. Upoznao sam ljudi koji imaju preko 1000 parfema i to je već posebna liga
A najlakše prepoznaš po mirisu. Imaš i par stranica (punmiris, fragrantica, basenotes) na kojima možeš pročitati recenzije za parfem koji te zanima. Meni to posluži da vidim koliko neki parfem otprilike traje i kakva mu je projekcija, naročito ako ga kupujem bez testiranja.
Sad sam guglala, i ispade, ako ja nisam sta pogresno shvatila, ovaj moj i more za svako doba
Sta ja znam, nije to samo nekakvo sredstvo sto ti rece, meni je parfem i odraz osobe, danas hiljade parfema, mozes naci i nesto za sebe, ne moraju svi isto mirisati, stoga ne volim mijenjati parfem nit ga mijenjam. A i zensko sam, mi ionako pored parfema koristimo i parfemisane pudere za tijelo, pa losione, pa.. sve to mijenja i sam parfem, pa moze biti jaci il blazi miris, il skroz drugaciji u kombinaciji sa ovim.
Vidjela sam da ti imas puno parfema, jesi cito knjigu il gledo film "parfem"?

Nekad mi naumpadne kad citam ovu vasu temu