Teretana
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
Mustang1
#3851 Re: Teretana
Kad jedete pred trening ako bas morate ono obaveze ili slicno .. Uzmite zvaku pomaze u probavi pravo dobro !
- MOSALJOZE
#3852 Re: Teretana
Vala kad nekad ne planirano jedem prije treninga onda isti i ne obavim.Nekako mi nije dobro.Sačekam 2 sata i ondaBubalo1 wrote:Kad jedete pred trening ako bas morate ono obaveze ili slicno .. Uzmite zvaku pomaze u probavi pravo dobro !
-
Mustang1
#3853 Re: Teretana
Ma znam ali eto .. Meni se znalo desit da krenem na trening i frend naidje odemo do grada jedemo pa u teretanu ..Samo turis zvaku i sve za 10 
-
Mustang1
#3854 Re: Teretana
Isplati li se uzeti neki kreatin oni nisu skupi .. Ne daje mi se previse love na to .. Uglavnom mi za mase treba .. Ali samo kreatin ?
-
Astrix
#3855 Re: Teretana
Ima ih po 30-40 KM, raja ih hvali kazu da im bas pomaze, ja nisam nijedan od tih koristio, hocu ovih dana da obnovim zalihe pa cu sa jaranom otici da vidim kakav on koristi...
-
Mustang1
#3856 Re: Teretana
Kod mene u teretani imaju 3-4 po 25 KM svi .. Gledao sam i ostale cijene optimum onaj whey 105 KM a ovamo je cini mi se oko 125-135 
-
Astrix
#3857 Re: Teretana
ima i onaj Amino Whey od 3 kg cini mi se mislim da je cijena oko 130 KM i kazu da ih je dosta preslo sa Whey gold standard na ovaj, a Whey gold 2 kg isto negdje oko 130 KM...
-
Mustang1
#3858 Re: Teretana
Ovdje je 105 KM .. Ali necu ja to ne pada mi na pamet sada davati toliko love .. Uzet cu ovaj neki ultimate nutrition creatin 
- moa
#3859 Re: Teretana
Ljudi, ovdje na ovom pdfu je nekad bila knjiga u pdf formatu sa vjezbama i na koji nacin se izvode. Da li je moguce da je neko ponovo postavi ili da mi se posalje link na pp odakle se moze downloadirati
.
Hvala avansno
Hvala avansno
- Partijaner
- MOSALJOZE
#3861 Re: Teretana
http://www.vjezbaj.com/vjezbe/ ne znam jesam li te najbolje razumio.Ovdje imaš video prikaz izvodjenja vjezbi.Nadam se da ce ti koristitimoa wrote:Ljudi, ovdje na ovom pdfu je nekad bila knjiga u pdf formatu sa vjezbama i na koji nacin se izvode. Da li je moguce da je neko ponovo postavi ili da mi se posalje link na pp odakle se moze downloadirati.
Hvala avansno
- moa
#3862 Re: Teretana
MOSALJOZE, tebi hvala ali nije to sto sam trazio. To je u vidu knjige u pdf formatu sa slikama vjezbi i sa slikama koji misic vjezbas prilikom vjezbanja. Ajde ako se neko sjeti hvala unaprijed.MOSALJOZE wrote:http://www.vjezbaj.com/vjezbe/ ne znam jesam li te najbolje razumio.Ovdje imaš video prikaz izvodjenja vjezbi.Nadam se da ce ti koristitimoa wrote:Ljudi, ovdje na ovom pdfu je nekad bila knjiga u pdf formatu sa vjezbama i na koji nacin se izvode. Da li je moguce da je neko ponovo postavi ili da mi se posalje link na pp odakle se moze downloadirati.
Hvala avansno
- adnansax
#3863 Re: Teretana
Evo knjiga,nadam se da je to ono sto si trazio..
- duminjo
#3864 Re: Teretana
ljudi moji u cemu nalazite inspiraciju?
trebao bih pocet trcati da skinem malo stomaka ali bas nikako da uhvatim neki ritam, trcim 5 dana pa 2-3 mjeseca ne trcim i sve tako. ne planiram u teretanu, bar u skorije vrijeme, jer mislim da je bolje trčati po vilsu i raditi kuci sklekove, trbusnjake i na vratilu (PO MALO)
. ne patim od napuhanih misica nit mi treba to, jednostavno bih da se malo "utegnem" a problem je motivacija.
trebao bih pocet trcati da skinem malo stomaka ali bas nikako da uhvatim neki ritam, trcim 5 dana pa 2-3 mjeseca ne trcim i sve tako. ne planiram u teretanu, bar u skorije vrijeme, jer mislim da je bolje trčati po vilsu i raditi kuci sklekove, trbusnjake i na vratilu (PO MALO)
-
Astrix
#3865 Re: Teretana
ja navece lijezem i planiram sta sutra da radim u teretani i tako je svaku noc, inace nisam opsjednut misicima i to, u pocetku je bilo tesko, prvih par mjeseci ali kasnije ti postane navika i zavolis to... uvjek se moze izdvojiti sat-dva za trening bilo kuci ili negdje drugo...
- madtv
#3866 Re: Teretana
probaj da se 'nagradis' poslije trcanja/treninga, tako se najlakse mozes motivisatduminjo wrote:ljudi moji u cemu nalazite inspiraciju?
trebao bih pocet trcati da skinem malo stomaka ali bas nikako da uhvatim neki ritam, trcim 5 dana pa 2-3 mjeseca ne trcim i sve tako. ne planiram u teretanu, bar u skorije vrijeme, jer mislim da je bolje trčati po vilsu i raditi kuci sklekove, trbusnjake i na vratilu (PO MALO). ne patim od napuhanih misica nit mi treba to, jednostavno bih da se malo "utegnem" a problem je motivacija.
- duminjo
#3867 Re: Teretana
@Kastanienallee @madtv
hvala za ideje, posebno mi se svidja ovo da se nagradim
a o spisku stvari koje bih trebao popravljat ne smijem ni razmisljat.
uglavnom, danas dobar izgovor ovaj snijeg sto pade, ko ce po ovom trcat
hvala za ideje, posebno mi se svidja ovo da se nagradim
uglavnom, danas dobar izgovor ovaj snijeg sto pade, ko ce po ovom trcat
- moa
#3868 Re: Teretana
Eh to je to, castim te casom proteinaadnansax wrote:Evo knjiga,nadam se da je to ono sto si trazio..
- MOSALJOZE
#3869 Re: Teretana
Samo pomisli na ljeto,bazen,more.To je meni kad sam počeo bila inspiracijaduminjo wrote:ljudi moji u cemu nalazite inspiraciju?
trebao bih pocet trcati da skinem malo stomaka ali bas nikako da uhvatim neki ritam, trcim 5 dana pa 2-3 mjeseca ne trcim i sve tako. ne planiram u teretanu, bar u skorije vrijeme, jer mislim da je bolje trčati po vilsu i raditi kuci sklekove, trbusnjake i na vratilu (PO MALO). ne patim od napuhanih misica nit mi treba to, jednostavno bih da se malo "utegnem" a problem je motivacija.
-
Mustang1
#3870 Re: Teretana
Jest dok ne dodje ljeto
Onda skontas da je bolje biti debel i sa bmw.om nego sa misicima i japankama
Znalo mi se desiti da vidim djevojke kako dizu glave jer im kolegica kaze i gledaju ofirno .. Ali opet je navece vidim sa debelim medom

-
omma
#3871 Re: Teretana
pozdrav raja... imam jednu dilemu, pa bi volio ako neko ima neka iskustva oko toga da ih podijeli sa mnom...
nekad davno sam jednom probao jack3d, i bio sam odusevljen njime, znaci jednom mislim na samo jedan puta uzeo... drzalo me dobrih 5 sati, bukvalno nisam mogao da sjedim, bio sam super-hiperaktivan... eh sad ko nesto sam se bio nafurao da ga kupim, pa reko da provjerim o cemu se radi...
u razgovoru sa jednim jaranom poslao mi je neki link, gdje se jack3d usko dovodi u vezu sa smrću maratonke Claire Squires
http://about-jack3d.blogspot.com/2013/0 ... inked.html
eh sad me interesuje, jel imao neko mozda neke probleme.. znam da je zabranjena njegova prodaja u americi, te da je izbacen novi jack3d pod nazivom jack3d micro, al ja sam bio odusevljen ovim, pa bi i dalje zelio njega da probam, al eto trenutno sam u nedoumici...
svaka pomoc je dobrodosla...
nekad davno sam jednom probao jack3d, i bio sam odusevljen njime, znaci jednom mislim na samo jedan puta uzeo... drzalo me dobrih 5 sati, bukvalno nisam mogao da sjedim, bio sam super-hiperaktivan... eh sad ko nesto sam se bio nafurao da ga kupim, pa reko da provjerim o cemu se radi...
u razgovoru sa jednim jaranom poslao mi je neki link, gdje se jack3d usko dovodi u vezu sa smrću maratonke Claire Squires
http://about-jack3d.blogspot.com/2013/0 ... inked.html
eh sad me interesuje, jel imao neko mozda neke probleme.. znam da je zabranjena njegova prodaja u americi, te da je izbacen novi jack3d pod nazivom jack3d micro, al ja sam bio odusevljen ovim, pa bi i dalje zelio njega da probam, al eto trenutno sam u nedoumici...
svaka pomoc je dobrodosla...
- duminjo
#3872 Re: Teretana
cuj 5 sati hiperaktivan, nije mogao da sjedi a ja ne mogu 15 min da trcim...
masoljoze,bubalo... ma ne utezem se ja zbog zena, imam jednu i to duga veza, tako da ni tu motiva nemam, zaboli me ocel me neka pogledat il nece
svidja mi se ovaj prijedlog da se nagradim poslije trcanja (npr..jednim tiketom)
masoljoze,bubalo... ma ne utezem se ja zbog zena, imam jednu i to duga veza, tako da ni tu motiva nemam, zaboli me ocel me neka pogledat il nece
svidja mi se ovaj prijedlog da se nagradim poslije trcanja (npr..jednim tiketom)
- adnansax
#3873 Re: Teretana
Pratis neku progresiju..da ti nije dosadno postavis cilj da svaki slijedeci trening odradis bolje, recimo istrcis manje za minutu istu dionicu, uradis neko ponavljanje vise sa istom tezinom ili nesto slicno..lagano a da ti razbije monotonijuduminjo wrote:cuj 5 sati hiperaktivan, nije mogao da sjedi a ja ne mogu 15 min da trcim...![]()
![]()
masoljoze,bubalo... ma ne utezem se ja zbog zena, imam jednu i to duga veza, tako da ni tu motiva nemam, zaboli me ocel me neka pogledat il nece![]()
-
Mustang1
#3874 Re: Teretana
Sta ima veze .. Imam i ja 3 koje su u dugim vezama .. Bogami meni ne smeta ..duminjo wrote:cuj 5 sati hiperaktivan, nije mogao da sjedi a ja ne mogu 15 min da trcim...![]()
![]()
masoljoze,bubalo... ma ne utezem se ja zbog zena, imam jednu i to duga veza, tako da ni tu motiva nemam, zaboli me ocel me neka pogledat il nece![]()
-
Mustang1
#3875 Re: Teretana
Necemo o tome .. Imam ja svoje teorije o svim vrstama djevojaka .. I sve su tacne