Chmoljo wrote:Murisno1 wrote:
mora čojk biit budala ako hoće nešto da napravi od ove zemlje. fahro je budala .. ima nekih nus pojava .. al jbg, kemoterapija liječi ali i zajebe

aha izivni, ti želiš da kažeš: svi lažu, svi petljaju, samo je Fahro dobar... jesam sad pogodio?
iako si ti glavni ovdje

..moram reći to - jebo ga ti!

svi muljaju, od ovih što ti ne želiš da ih spominjem

do ovog mog favorita
međutim, pitanje je zašto se mulja .. odnosno što nema ama baš niti jedne relevantne političke opcije koja ne mulja (u komunikaciji sa narodom)?
Zato što je publika koja glasa, koja izlazi na izbore ta publika, manje više - ista u razmišljanju, isključivi, radikalni (dal radikalni SDAovci, radikalni SDPovci, i dalje), ne praštaju, ne tolerišu, mačo itd
takvima se ovo i priča i takvih ima i tam i vam

, priznaćeš
Međutim, ja sam se pomirio s tim, a zato krivim samo ovaj pasivni dio "glasača/birača" koji se aktivni svaki dan osim na dan izbora
Da se jednom desi da publika kazni one koji se služe poznatom predizbornom retorikom (ali SVI) ... sledeći bi već bili druga priča, vjeruj mi.
Ali, opet, to nije tako!
Zatim, neke stvari ja ne halalim ni najbližim svojima, ili nisam zaboravio ili ne razumijem. Međutim, odreć se neću .. nisam taj tip jbg ... ali mogu raspravljat, mogu kritikovat, mogu pustit da me se kritikuje itd ...
Ima poteza Fahrudina koje ni ja ne odobravam ... stvari koje su mi sumnjive. Pa misha mu, ljudi smo.
Pa nisu svi Papa!
Ali, neke stvari moraš odvagat. Najlakše je reć .. ebi ih tam, svi su isti .. neću ni glasat. moramo se mi dobro naudarat dok pokušavamo ustat. 20 godina jes puno ... ako si sebičan i misliš samo na sebe. ako bude nam bolje za 10 godina, vrijedi se borit jebeš ga tam
zajebo sam se ja puno puta u životu, vjeruješ mi to sigurno

ali bolje se zajebat i probat nego ne probat pa bit ni tam ni vam ... malo je kliše, al et