Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti

Post Reply
Murisno1

#3851 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Murisno1 »

Been wrote:Šta ćemo saradnjom utemeljitelja i Miroslava Miškovića, odanog Miloševićevog slijedbenika i finansijera njegovih krstaških pohoda ?

Jesmo i to izmislili ili ćemo dobiti odgovor u kojem se obavezno spominje Damir Hadžić ?
de ba budi svoj čojk, nemoj pratit samo šta ovi pričaju ...

ma kakav mišković ba?? pa sjedio je mišković i sa selimovićem bolan i tražio čojk saradnju jebo te ... nemoj se u to upuštat mahalski. jel ti znaš .. ustvari da li te uopšte interesuje s kime je sve mišković sjedio?? :-) vidiš kako radite i vi ono na šta samo mi imamo monopol, fahrini mačići :-)

pa prodo je mustafa zemlju miškoviću na stupu, 5 duluma, domaći sarajlija, nije došljo, djed mu sarajlija domaći :-) ... pravdo nam se valjda .. ponudio mu miške više od jedne firme iz tuzle :) ...
trebal ga #!?ebat sad? 8)
Been

#3852 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Been »

Murisno1 wrote:
Been wrote:Šta ćemo saradnjom utemeljitelja i Miroslava Miškovića, odanog Miloševićevog slijedbenika i finansijera njegovih krstaških pohoda ?

Jesmo i to izmislili ili ćemo dobiti odgovor u kojem se obavezno spominje Damir Hadžić ?

ma kakav mišković ba?? pa sjedio je mišković i sa selimovićem bolan i tražio čojk saradnju jebo te ... nemoj se u to upuštat mahalski. jel ti znaš .. ustvari da li te uopšte interesuje s kime je sve mišković sjedio?? :-) vidiš kako radite i vi ono na šta samo mi imamo monopol, fahrini mačići :-)

pa prodo je mustafa zemlju miškoviću na stupu, 5 duluma, domaći sarajlija, nije došljo, djed mu sarajlija domaći :-) ... pravdo nam se valjda .. ponudio mu miške više od jedne firme iz tuzle :) ...
Svjestan da se diskusije s tobom nažalost završavaju kao buka u komunikacijskom kanalu, moram te upozoriti da sam već u svom postu predvidio da će Fahrini zaštinici reagirati instinktivno i umjeto konkretnog odgovora ponuditi nekog Fahrinog oponenta, u stilu : "Evo i oni su to radili"... Mene ne interesuje neki mustafa ili Mujo Selimović.. Mene samo zanima kako to da je jedan eminentni Bošnjak dovoljno hrabar da uleti u poslovnu saradnju sa jednim osvjedočenim nacionalistom i Miloševićevim kompanjonom ?
Murisno1

#3853 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Murisno1 »

Been wrote:
Murisno1 wrote:

Svjestan da se diskusije s tobom nažalost završavaju kao buka u komunikacijskom kanalu, moram te upozoriti da sam već u svom postu predvidio da će Fahrini zaštinici reagirati instinktivno i umjeto konkretnog odgovora ponuditi nekog Fahrinog oponenta, u stilu : "Evo i oni su to radili"... Mene ne interesuje neki mustafa ili Mujo Selimović.. Mene samo zanima kako to da je jedan eminentni Bošnjak dovoljno hrabar da uleti u poslovnu saradnju sa jednim osvjedočenim nacionalistom i Miloševićevim kompanjonom ?
pa ne možeš bolan tako razmišljat halooooo, haloooo, halooooo :run:
pa ti pitaš zašto grmi kad se naoblači .... mora grmit, mora, ne može drugačije... mora da sjedi, normalno je da sjedi i sa miloševićem i sa karadžićem i sa hitlerom ako treba ... šta on priča s njim, e to je druga priča? :-)

a ti si ubjeđen da je on s njim dogovorio podjelu bosne i tajni plan kako unišiti bosnu i pripojit je crnoj gori pa to sve zajedno pripojit srbiji :-) ... otkud ti znaš da se oni nisu sastali i fahro mu jebo mater :-)

pa ja svaki mjesec sjedem s računovođom a najradije bi mu zvekno šamar. al moram sjedit s njim, ima čojk nešto što mi treba .. a ja bi najviše volio da to moj babo ima pa da nikad ne sjedim s računovođom :-)

ama, na kraju krajeva ... ako su šaja, miško i ostali tema kod fahrine teme, što ne bi bio i zlatko? ...

pa problem je kad se sjedi, pa je problem kad se ne sjedi ... :wink:

vidi, ja se zajebajem po forumu jer čekam da mi se skine house sezona 6 :-D ... tako da imam fore i živaca, al evo gotov se skinulo. pa ti ćeš ionako u svoje kljuse, ja u svoje .. i to je to :)

al nema ljutnje ... nisi ti budala što misliš kako misliš :)
nisam ni ja ...

možemo samo fulat u procjeni. ništa nije sigurno u životu. ja znam u šta se samo smijem zaklet. sve ostalo su ljudi, priroda, hemija i fizika :)
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#3854 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Chmoljo »

Murisno1 wrote: Ma ima tu propuha koliko hoćeš, na sve strane :-)
de da idemo radom, pa nećemo višee :-)

za dušku nisi upravu .. kontekst je bitan za tu priču i ne možeš tek tako reći da je on mislio ovo ili ono .. ja sam to čito i pratio i znam šta se htjelo reć. :-) ... nema govora o nacionalnoj netrpeljivosti ... ako ništa, barem ne od duškine netrpeljivosti prema fahri (ne vjerske) ,,,

za koga sam ja reko ovdje da je kriv, uključujući i hadžića? hadžić dobar momak, znam Ćojka :)
pa što tako kretenski mislite da ako si za SBB moraš da tačno misliš sve onako kako u avazu stoji :?

što se tiče debilnog klipa o 10 razloga zašto ne glasati za sdp, dovoljno sam reko ... a da sam tamo napiso štogod, bilo bi .. evo fahrin se mačić žetonira i sl :) ..

nisam ja kritičan toliko prema strankama i njihovim liderima i igrama ... načinimma manipulacije. smatram to rezultatom odnosno posljedicom mentaliteta većine ljudi koji žive ovdje ..

svi su oni bara bara kada je u pitanju ljaganje po novinama i tv-u. tu niko ne prednjači nit zaostaje. negdje sam to prokomentariso pa mrsko mi opet :)

znam ja sdp-ovaca koje sad odma treba strpat u zatvor. Znam tita mi :)
znam i jednog glavonju sbb-a u mojoj rodnoj grudvi koji se uglavi u vrh, jebo sebe ...

ali kad bi ja matematiku slušo toliko u životu ... jebo i život ondaR :)
more se čojk utohat
svi su oni bara, bara, ali me Radončićevi bolje lažu, jel?
Bosnolog

#3855 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Bosnolog »

Murisno1 wrote:

:mrgreen:

Murisno1

#3856 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Murisno1 »

Chmoljo wrote:
svi su oni bara, bara, ali me Radončićevi bolje lažu, jel?
ne ne. .. nego nije meni osnova to što oni jedni drugima #!ebu mater vako ili nako :)
to moraju raditi, očito je... treba se s tim pomiriti.

svaki od njih mora da priča jednu priču koja prolazi. da je pametnija raja koja inače izlazi na izbore, svi bi oni imali drugačiju priču. :-)

lako je reći, stanje je katastrofa i oni su nas u ovo uveli :)
i onda aplauz onom ko to kaže ...

mora čojk biit budala ako hoće nešto da napravi od ove zemlje. fahro je budala .. ima nekih nus pojava .. al jbg, kemoterapija liječi ali i zajebe :-)
Chmoljo

#3857 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Chmoljo »

Murisno1 wrote:
mora čojk biit budala ako hoće nešto da napravi od ove zemlje. fahro je budala .. ima nekih nus pojava .. al jbg, kemoterapija liječi ali i zajebe :-)
aha izivni, ti želiš da kažeš: svi lažu, svi petljaju, samo je Fahro dobar... jesam sad pogodio?
Murisno1

#3858 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Murisno1 »

Chmoljo wrote:
Murisno1 wrote:
aha izivni, ti želiš da kažeš: svi lažu, svi petljaju, samo je Fahro dobar... jesam sad pogodio?
iako si ti glavni ovdje :) ..moram reći to - jebo ga ti! :)
svi muljaju, od ovih što ti ne želiš da ih spominjem :) do ovog mog favorita :)

međutim, pitanje je zašto se mulja .. odnosno što nema ama baš niti jedne relevantne političke opcije koja ne mulja (u komunikaciji sa narodom)?

Zato što je publika koja glasa, koja izlazi na izbore ta publika, manje više - ista u razmišljanju, isključivi, radikalni (dal radikalni SDAovci, radikalni SDPovci, i dalje), ne praštaju, ne tolerišu, mačo itd :)

takvima se ovo i priča i takvih ima i tam i vam :), priznaćeš 8)

Međutim, ja sam se pomirio s tim, a zato krivim samo ovaj pasivni dio "glasača/birača" koji se aktivni svaki dan osim na dan izbora :)

Da se jednom desi da publika kazni one koji se služe poznatom predizbornom retorikom (ali SVI) ... sledeći bi već bili druga priča, vjeruj mi.

Ali, opet, to nije tako! :)

Zatim, neke stvari ja ne halalim ni najbližim svojima, ili nisam zaboravio ili ne razumijem. Međutim, odreć se neću .. nisam taj tip jbg ... ali mogu raspravljat, mogu kritikovat, mogu pustit da me se kritikuje itd ...

Ima poteza Fahrudina koje ni ja ne odobravam ... stvari koje su mi sumnjive. Pa misha mu, ljudi smo.
Pa nisu svi Papa! :D

Ali, neke stvari moraš odvagat. Najlakše je reć .. ebi ih tam, svi su isti .. neću ni glasat. moramo se mi dobro naudarat dok pokušavamo ustat. 20 godina jes puno ... ako si sebičan i misliš samo na sebe. ako bude nam bolje za 10 godina, vrijedi se borit jebeš ga tam :-)

zajebo sam se ja puno puta u životu, vjeruješ mi to sigurno :)
ali bolje se zajebat i probat nego ne probat pa bit ni tam ni vam ... malo je kliše, al et 8)
sarajlija4ever

#3859 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by sarajlija4ever »

....
Last edited by sarajlija4ever on 17/03/2021 17:13, edited 1 time in total.
Chmoljo

#3860 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Chmoljo »

Murisno1 wrote: iako si ti glavni ovdje :) ..moram reći to - jebo ga ti! :)

međutim, pitanje je zašto se mulja .. odnosno što nema ama baš niti jedne relevantne političke opcije koja ne mulja (u komunikaciji sa narodom)?

Zato što je publika koja glasa, koja izlazi na izbore ta publika, manje više - ista u razmišljanju, isključivi, radikalni (dal radikalni SDAovci, radikalni SDPovci, i dalje), ne praštaju, ne tolerišu, mačo itd :)

Međutim, ja sam se pomirio s tim, a zato krivim samo ovaj pasivni dio "glasača/birača" koji se aktivni svaki dan osim na dan izbora :)

Da se jednom desi da publika kazni one koji se služe poznatom predizbornom retorikom (ali SVI) ... sledeći bi već bili druga priča, vjeruj mi.

Zatim, neke stvari ja ne halalim ni najbližim svojima, ili nisam zaboravio ili ne razumijem. Međutim, odreć se neću .. nisam taj tip jbg ... ali mogu raspravljat, mogu kritikovat, mogu pustit da me se kritikuje itd ...

Ima poteza Fahrudina koje ni ja ne odobravam ... stvari koje su mi sumnjive. Pa misha mu, ljudi smo.

Ali, neke stvari moraš odvagat. Najlakše je reć .. ebi ih tam, svi su isti .. neću ni glasat. moramo se mi dobro naudarat dok pokušavamo ustat. 20 godina jes puno ... ako si sebičan i misliš samo na sebe. ako bude nam bolje za 10 godina, vrijedi se borit jebeš ga tam :-)

ali bolje se zajebat i probat nego ne probat pa bit ni tam ni vam ... malo je kliše, al et 8)
ja nisam glavni ovdje i ne želim biti.

i opet pola stranice posta, a ja ne vidim nijedan razlog što je to Fahro bolji od Zlatka.
Murisno1

#3861 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Murisno1 »

Chmoljo wrote:
Murisno1 wrote: iako si ti glavni ovdje :) ..moram reći to - jebo ga ti! :)

ja nisam glavni ovdje i ne želim biti.

i opet pola stranice posta, a ja ne vidim nijedan razlog što je to Fahro bolji od Zlatka.
eno sad .. sad mozemo zlatka u temu? :) :-)
bolji je zato što zlatko razmišlja onako kako narod hoće da se razmišlja (znači visoko, a nisko, žuto a crveno, skupo ali jeftino), a fahro misli kako on hoće :) (drugo je šta narodu priča ipak)

e sad, tebi je to izvan demokratije, ali ja ti dajem hint - Tito! :)
vladavina naroda, al u guzici :)
to je vladavina koja pali - zna se ko je tiiito :D

ja bi narod pustio da glasa samo u operaciji trijumf :)
ovako, prosječno mišljenje je nikakvo mišljenje .,
a mišljenje naroda ... onako .. uglas .. je prosječno mišljenje ... čista matematika.
ko kad djeca u razredu hoće čokoladu a učiteljica, jedna, da zadaću .. pa vi tražite čokoladu :)

znači, bolji je što ovaj nema muda da kaže jel crven skroz, skroz šaren ILI malo skroz crven, pa malo skroz šaren :)

eto opet pola stranice i nigdje odgovora 8) :-)
stari grad Visegrad

#3862 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by stari grad Visegrad »

Bosnolog wrote:
Murisno1 wrote:

:mrgreen:

Protiv sam ulaska srbijanskih tajkuna u BiH, i generalno sam protiv ekonomske saradnje sa Srbijom a radi toga sto je Srbija upropastila Bosnu i Hercegovinu,buducnost nase djece, a i danas radi protiv BiH.

Cudi me da Fahro ne konta da narod Bosnjacki ne voli Srbiju i mi ne zelimo nikakve tajkune iz Srbije da opet zaradjuju na nama. .Mora da je Miskovic ponudio neke lude pare da se uvali u BiH i napravi trezni centar (a kiriju ce da placaju bosnjaci). Te su oci Fahrine zablistale vidjevsi te pare pred ocima..
Je li Fahrin grijeh jedino Miskovic?
Ako Fahro hoce da bude predsjednik treba da se odrekne uticaja Srbiuje na Bosnu i to JAVNO, treba sa se odrekne i 1 JEDNOG jedinog dinare od te zemlje, nama je Srbija vise dokur.
I ne opravdavam igovor "svi su", svi trguju sa Srbijom, bla, bla. PA ne moze te rokat 200 godina a ti se i dalje druzis...
Murisno1

#3863 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Murisno1 »

stari grad Visegrad wrote:
Protiv sam ulaska srbijanskih tajkuna u BiH, i generalno sam protiv ekonomske saradnje sa Srbijom a radi toga sto je Srbija upropastila Bosnu i Hercegovinu,buducnost nase djece, a i danas radi protiv BiH.

Cudi me da Fahro ne konta da narod Bosnjacki ne voli Srbiju i mi ne zelimo nikakve tajkune iz Srbije da opet zaradjuju na nama. .Mora da je Miskovic ponudio neke lude pare da se uvali u BiH i napravi trezni centar (a kiriju ce da placaju bosnjaci). Te su oci Fahrine zablistale vidjevsi te pare pred ocima..
Je li Fahrin grijeh jedino Miskovic?
Ako Fahro hoce da bude predsjednik treba da se odrekne uticaja Srbiuje na Bosnu i to JAVNO, treba sa se odrekne i 1 JEDNOG jedinog dinare od te zemlje, nama je Srbija vise dokur.
I ne opravdavam igovor "svi su", svi trguju sa Srbijom, bla, bla. PA ne moze te rokat 200 godina a ti se i dalje druzis...
evo chmoljo još jednog dokaza da narod ne zna rješenje :roll:
tako da onaj ko misli ko narod ... ne zna rješenje :)
stari grad Visegrad

#3864 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Dje si Murisno1?
Hajde ti i tvoj jaran chmonjo recite rjesenje, posto vi znate; :)
Murisno1

#3865 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Murisno1 »

stari grad Visegrad wrote:Dje si Murisno1?
reješenje je izbori. ako nemaš zašta glasat, napravi stranku. ako neš ni to, sjedi šuti i gledaj :)
stari grad Visegrad

#3866 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Murisno1 wrote:
stari grad Visegrad wrote:Dje si Murisno1?
reješenje je izbori. ako nemaš zašta glasat, napravi stranku. ako neš ni to, sjedi šuti i gledaj :)
Bolje glasati i za bilo koga nego " sjedi šuti i gledaj ". Jer kad ne glasas onda automatski dajes svoj glas pobjedniku.
A tog pobjednika ne volis jer nemas posl, ili je korumpiran, ili dosadio. A da si glasao onda bi mozda pobjedio neko drugi, onaj kome vise vjerujes od ovog prvog.
Savjetnik Premijera

#3867 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Savjetnik Premijera »

Žirant: Dokument Komercijalne banke (u posjedu međunarodnih istražitelja) koji dokazuje da je žirant za Radončićev kredit u srbijanskoj banci Telekom Republike Srpske (u vlasništvu Telekoma Srbije, čiji je vlasnik Republika Srbija)

:x
udrch

#3868 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by udrch »

Gledam od jutros me Tornjak gleda i sa reklame na MSN-u..
Pa ne može čovjek normalno živjeti..
udrch

#3869 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by udrch »

udrch wrote:Gledam od jutros me Tornjak gleda i sa reklame na MSN-u..
Pa ne može čovjek normalno živjeti..
Evo dobio sam rješenje kako ga ukloniti ako koga zanima:

Evo nacina kako blokirati sve vise reklama koje se pojavljuju u Wlm

Rješenje:

Pronađi datoteku pod nazivom 'hosts' u folderu X:\Windows\System32\drivers\etc
Obavezno kreiraj backup iste!
Otvori ju u Notepadu i dodaj na kraj ovu liniju:
127.0.0.1 rad.msn.com

Ovom radnjom smo rekli IE-u da nam blokira sve dolazne poruke na lokalno računalo sa servera rad.msn.com. (Inače, nema straha za ovu radnju budući da je navedeni server namjenjem isključivo za reklame
mesihtrko

#3870 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by mesihtrko »

licemjerstvo
nekad je stranka za BIH davala krave za glasove ,danasRadončić djeli sveske od 17 pfeninga
Dr Kabil daje srce za BiH doduše neznamo čije je (njegovo sigurno nije )
astala_vistala

#3871 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by astala_vistala »

mesihtrko wrote:licemjerstvo
nekad je stranka za BIH davala krave za glasove ,danasRadončić djeli sveske od 17 pfeninga
Dr Kabil daje srce za BiH doduše neznamo čije je (njegovo sigurno nije )
sta bi ti da ti kupi auto ili stan da bi osvojio tvoj glas ?
vela-ze

#3872 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by vela-ze »

-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#3873 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by -LIBERO- »

Na pocetku sam gledao ovaj klip sa osmjehom na licu...kasnije osmjeh je bio sve kiseliji i kiseliji...na kraju klipa nema osmjeha,mrtvo ozbiljna faca. :| :D

Ovo nije uopste zezancija. :D
Gandalf

#3874 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Gandalf »

izgubi li fahro ove izbore, SDA koju je tolike godine branio i promovisao na svom dnevnom tariguzu, će mu opaliti šljagu za nokaut, a njegov havazić zajedno sa bossom ajanovićem ode u tri lijepe ............... razlog - iznenadno "otkrivanje" avaza svih rabota zelenih - kao ono fahro je poštenjak pa prije nego što sklopi ugovor sa narodom :lol: prvo će s tim istim narodom podijeliti svoja saznanja o kriminalu :-) ma mo'š mislit spasitelja fahre.
wickerman

#3875 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by wickerman »

vela-ze wrote:
U filmu godfather Marlon Brando govori sinu Al Pacinu da je on za njega imao drugu misiju da nije htjeo da bude u mafiji nego da bude u senatu ! Razlog zbog cega je to zelio je taj da kad bi bio u senatu,Marlon Brando kao don bi mogao ostvariti maximalnu korupciju i bogastvo ! E sad se zapitajte koji je MOTIV F.Radoncica i njegov razlog bavljenja politikom? Klip u svakom slucaju navodi na razmisljanje !!!
Post Reply