Meni su te čokoladice sasvim ok, kupujem ih redovno preko 10 godina.walk_M-A-N wrote:Otkad? Je li drugo ime ili su i dalje one iste čoko krem sa kockicama, koje su bile primjer loše čokolade?Bosnjak333 wrote:Vispakove cokolade se strasno popravile sad su bas ukusne.Svaka cast,samo tako nastavite!
BiH proizvodi (domaće je najbolje)
Moderator: anex
-
kox
#3851 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
- RT18
#3852 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
Yapi Yapo wrote:niko da mi pomogne ccccccc,
jel imaju kakve musli pahuljice od našeg proizvođača?
Ja posto stalno uzimam u bingo mislim da u bingu nema bas sam neki dan to gledao.
-
StupskaBitanga
#3853 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
Ako ja mogu pomoci
Nema proizvodnje musli i pahuljica ali ima pakovanje u Tuzli i to Njemačkog hanne kojeg radi drammar Tuzla
Nema proizvodnje musli i pahuljica ali ima pakovanje u Tuzli i to Njemačkog hanne kojeg radi drammar Tuzla
-
nikimostar
#3854 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
Ella ledeni caj,odlican,kupovao djeci,0,5 KM,ovdje u lokalnom granapu u centrima nisam vidio, a trazio sam
- saiks
#3855 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
StupskaBitanga wrote:Ako ja mogu pomoci
ispravka
Hahne,a firma je dramar-ing,nije domace,ali je nasa firma,imaju vise vrsta
-
Yapi Yapo
#3856 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
kupim ja te HAHNE čestosaiks wrote:StupskaBitanga wrote:Ako ja mogu pomoci
ispravka
Hahne,a firma je dramar-ing,nije domace,ali je nasa firma,imaju vise vrsta
- strong69
#3857 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
Kupio. Prezadovoljan! I kvalitetom i dizajnom.nikimostar wrote:Ella ledeni caj,odlican,kupovao djeci,0,5 KM,ovdje u lokalnom granapu u centrima nisam vidio, a trazio sam
-
StupskaBitanga
#3858 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
i njihov Sinalco prije nije bio loš
- karanana
#3859 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
valjaju li ista ove madi hrenovke?
ne vidim ih nigdje ni za kupiti.
ne vidim ih nigdje ni za kupiti.
-
channel10
#3860 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
Jucer napunio kesu klasovim proizvodima. One nove strudle su im vrh. Pogotove one sa visnjom
. Ne znam da li ste probali ove http://www.klas.ba/page.php?id=5&art=30004 vanili kiflice, ali su i one
. Kostaju nevjerovatnih 1KM za 300 gr. Volio bih probati i ovo http://www.klas.ba/page.php?id=5&art=30006 ali jos ih nigdje nisam vidio. Uglavnom Klas

- Država
#3861 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
Kupio ove keksove. Znači, FANTASTIČNI SU!!!
KLAS
- JohnnyS
#3862 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
Ne samo da su odlični okusom već im je i ambalaža vrhunska tako da vjerujem da će imati dobru prođu.
- saiks
#3863 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
Rijetkost je da imamo lijepu ambalazu,tako da pohvale idu dizajneru,i drugi neka se ugledaju. Kad vidim ruznu ambalazu,ruzan dizajn osip dobijem 
- Država
#3864 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
Baš tako.JohnnyS wrote:Ne samo da su odlični okusom već im je i ambalaža vrhunska tako da vjerujem da će imati dobru prođu.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#3865 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
Domaci pandan Welness keksu
Obavezno cu probati.
Obavezno cu probati.
- Država
#3866 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
Nećeš pogriješiti. Ima ga kupiti u KLAS-ovoj maloj prodavnici koja se nalazi uz ulaz u Velepekaru. Čak je bio na sniženju..._BataZiv_0809 wrote:Domaci pandan Welness keksu![]()
Obavezno cu probati.
-
iz zadnje klupe
#3867 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
Kazu da je ljepota u oku posmatrača, ja želim biti patriota, ali onaj dizajn
Inače što se tiče Klasa, možda što nisam Sarajlija pa me ne fura lokal patriotizam, ali gorih prozvoda nema na tržištu, a stvarno sam svakom pružio šansu, brašno loše ( treba Klasovi "stručnjaci da odu do braće Majić iz Odžaka, inače bivših šargijaša, da ih poduče kako se pravi dobro brašno), klas tortice, onu katastrofu izbacit' na tržište pa se još hvalit da je mukotrpno djelo njihovih "stručnjaka, još nisam prežalio 2,70 KM koje dadoh za to smeće, ko se sjeća onog antologijskog promašaja od prije 5-6 godina nekih štrudlica kombinacija tipa vanilija-višnja, em potpuno nejestivo em preskupo, nije se održalo ni pola godine na tržištu, zato mi ne zamjerite što nisam veliki entuzista glede novog proizvoda "stručnjaka" iz Klasa (ono sami sebe stalno tako tituliraju, zato "stručnjaci" četiri puta u tekstu)
Inače što se tiče Klasa, možda što nisam Sarajlija pa me ne fura lokal patriotizam, ali gorih prozvoda nema na tržištu, a stvarno sam svakom pružio šansu, brašno loše ( treba Klasovi "stručnjaci da odu do braće Majić iz Odžaka, inače bivših šargijaša, da ih poduče kako se pravi dobro brašno), klas tortice, onu katastrofu izbacit' na tržište pa se još hvalit da je mukotrpno djelo njihovih "stručnjaka, još nisam prežalio 2,70 KM koje dadoh za to smeće, ko se sjeća onog antologijskog promašaja od prije 5-6 godina nekih štrudlica kombinacija tipa vanilija-višnja, em potpuno nejestivo em preskupo, nije se održalo ni pola godine na tržištu, zato mi ne zamjerite što nisam veliki entuzista glede novog proizvoda "stručnjaka" iz Klasa (ono sami sebe stalno tako tituliraju, zato "stručnjaci" četiri puta u tekstu)
-
channel10
#3868 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
Samo probaj navedeno i neces se pokajatiiz zadnje klupe wrote:Kazu da je ljepota u oku posmatrača, ja želim biti patriota, ali onaj dizajn![]()
-
StupskaBitanga
#3869 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
odavno ja govorim za brašno da je Majić klasa iznadiz zadnje klupe wrote:Kazu da je ljepota u oku posmatrača, ja želim biti patriota, ali onaj dizajn![]()
Nevjerovatno koliko je klasovo loše
-
nellismo
#3870 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
Još nisam naletio a kanim se da ih probam. Da li ima u amku?Država wrote:![]()
Kupio ove keksove. Znači, FANTASTIČNI SU!!!
KLAS
-
artime
#3871 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
E too, moram probati
trazila sam domace integralne, pa sam ovdje savjet dobila za te
KOja je cijena?
KOja je cijena?
- DaffyDuck
#3872 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
Cuj pandan wellness keksu... probala prije mjesec ako ne i vise. Ambalaza odlicna, okus... original Sarko cajni kolutici sa dodatkom komadica ljesnjaka_BataZiv_0809 wrote:Domaci pandan Welness keksu![]()
Obavezno cu probati.
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#3873 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
Ambalaza je stvarno odlicna (sto je iznenadjujuce za domaci proizvod), ali okus meni nije nesto... Bambijev Wellness mi je ukusniji.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#3874 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
Dobro i sta je problemDaffyDuck wrote:Cuj pandan wellness keksu... probala prije mjesec ako ne i vise. Ambalaza odlicna, okus... original Sarko cajni kolutici sa dodatkom komadica ljesnjaka_BataZiv_0809 wrote:Domaci pandan Welness keksu![]()
Obavezno cu probati.
- Država
#3875 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
Imaju tri vrste.artime wrote:E too, moram probatitrazila sam domace integralne, pa sam ovdje savjet dobila za te
![]()
KOja je cijena?
Cijena:
1.) 1,35 KM,
2.) 1,45 KM,
3.) 2,35 KM.
Odlični su...