Sutra United pusi u Birminghamu and the race is on again.
English Premier League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Bordolini
#3851 Re: English Premier League
Zasluzena pobjeda. Prvo poluvrijeme dosadno ali draze mi je i to nego da bude 0:2 kao svaki put prije. Napokon je Wenger nesto naucio, nije bilo srljanja. Arsenal i nije nista narocito pokazao ali pored ovakvog Chelsea fakat nije imalo ni potrebe. Ivanovic dobar, svi ostali su im 0 bodova. Svaka cast Djourou za cuvanje Drogbe, Theo fantastican, Wilshere solidan. Fabregas tanak, RVP isto tako.
-
LSD
#3852 Re: English Premier League
Ne da je zaslužena ,nego je Chelsea još dobro i prošao jer su topnici pred kraj povukli rucnu.Bordolini wrote:Zasluzena pobjeda. Prvo poluvrijeme dosadno ali draze mi je i to nego da bude 0:2 kao svaki put prije. Napokon je Wenger nesto naucio, nije bilo srljanja. Arsenal i nije nista narocito pokazao ali pored ovakvog Chelsea fakat nije imalo ni potrebe. Ivanovic dobar, svi ostali su im 0 bodova. Svaka cast Djourou za cuvanje Drogbe, Theo fantastican, Wilshere solidan. Fabregas tanak, RVP isto tako.
Wenger je konacno napravio ono što treba u jakim utakmicama ,a to je Walcott od prve minute a ne kao jocker sa klupe.
Momak je veceras odigrao fenomenalno, konstantno je silovao Čelzijevu odbranu po desnoj strani, ubacivao se iz drugog plana, nesebicno asistirao Fabregasu iako je mogao i sam završiti do kraja, a kasnije i zabio go...nikako mi nije jasno kako tog momka Wenger nije pretvorio u lidera i glavnog igraca tima jer ima sve što je potrebno za toga.
-
Bordolini
#3853 Re: English Premier League
Theo je sklon povredama, zato i nije konstantan. Ako se sjecas prosle sezone je 30 minuta bio njegov maximum, handrilo ga je rame svakih par tekmi. Uvijek je ulazio s klupe. Ali kad je spreman, kao danas, onda dize mase na noge. Danas im je pravio dar mar u odbrani, 2 gola su njegova.LSD wrote:Ne da je zaslužena ,nego je Chelsea još dobro i prošao jer su topnici pred kraj povukli rucnu.Bordolini wrote:Zasluzena pobjeda. Prvo poluvrijeme dosadno ali draze mi je i to nego da bude 0:2 kao svaki put prije. Napokon je Wenger nesto naucio, nije bilo srljanja. Arsenal i nije nista narocito pokazao ali pored ovakvog Chelsea fakat nije imalo ni potrebe. Ivanovic dobar, svi ostali su im 0 bodova. Svaka cast Djourou za cuvanje Drogbe, Theo fantastican, Wilshere solidan. Fabregas tanak, RVP isto tako.
Wenger je konacno napravio ono što treba u jakim utakmicama ,a to je Walcott od prve minute a ne kao jocker sa klupe.
Momak je veceras odigrao fenomenalno, konstantno je silovao Čelzijevu odbranu po desnoj strani, ubacivao se iz drugog plana, nesebicno asistirao Fabregasu iako je mogao i sam završiti do kraja, a kasnije i zabio go...nikako mi nije jasno kako tog momka Wenger nije pretvorio u lidera i glavnog igraca tima jer ima sve što je potrebno za toga.
Inace prvi sastav po imenima nije bas obecavao ali pokazalo se da su ovi koji nisu standardni najzasluzniji za potop plavaca. Theo, Djourou, Wilshere. Oni od kojih se najvise ocekivalo su (opet) zakazali. RVP polako ali sigurno gubi svoju poziciju u ovoj ekipi.
Drago mi je da je Djourou ovako Drogbu u dzep strpo, nebi ni Vermaelen i Gallas zajedno ovo uspjeli.
A i Wenger tvrdoglavi je napokon nesto naucio, ne mogu da vjerujem.
-
Bordolini
#3854 Re: English Premier League
Samo polaHkoTrasimaco wrote:Do maloprije sam preko streama gledao ovaj Sky Sports. Prejak kanal. Koja tehnologija jbt.![]()
Sve sto sam zelio iz vecerasnje utakmice je to da Chelsea ne dobije. Ni remi ne bi bio los, a ovako je jos bolje. United je na +6 i ima utakmicu manje. Jos je tu i odgođeni derbi, ali to ce se igrati mnogo kasnije. Zasad sve izgleda OK, ali sve mi je vise krivo zbog onih neobjasnjivih rezultata Uniteda sa pocetka sezone. Previse je bodova suludo baceno.
S druge strane Arsenal je vec odradio Chelsea, gostovao u Manchesteru (x2), gostovao u Liverpoolu. Jedino ima jebeno gostovanje na WHL. Keep that in mind
-
LSD
#3855 Re: English Premier League
To je tacno zaista...Van Perise je igracina meni drag igrac pravo, ali povrede ga unište svake sezone
a to nije više slucajno vec hronicno...možda je najbolja opcija probati ga prodati dok se još može i uzeti kakvu finu lovu za njega.
- cyprus
#3856 Re: English Premier League
Šta se treba desiti da onaj kloc žabarski ode?! 
- Obuca9
#3857 Re: English Premier League
Pa zar ima neko u Arsenalu da nije sklon povredamaBordolini wrote:Theo je sklon povredama, zato i nije konstantan. Ako se sjecas prosle sezone je 30 minuta bio njegov maximum, handrilo ga je rame svakih par tekmi. Uvijek je ulazio s klupe. Ali kad je spreman, kao danas, onda dize mase na noge. Danas im je pravio dar mar u odbrani, 2 gola su njegova.LSD wrote:Ne da je zaslužena ,nego je Chelsea još dobro i prošao jer su topnici pred kraj povukli rucnu.Bordolini wrote:Zasluzena pobjeda. Prvo poluvrijeme dosadno ali draze mi je i to nego da bude 0:2 kao svaki put prije. Napokon je Wenger nesto naucio, nije bilo srljanja. Arsenal i nije nista narocito pokazao ali pored ovakvog Chelsea fakat nije imalo ni potrebe. Ivanovic dobar, svi ostali su im 0 bodova. Svaka cast Djourou za cuvanje Drogbe, Theo fantastican, Wilshere solidan. Fabregas tanak, RVP isto tako.
Inace prvi sastav po imenima nije bas obecavao ali pokazalo se da su ovi koji nisu standardni najzasluzniji za potop plavaca. Theo, Djourou, Wilshere. Oni od kojih se najvise ocekivalo su (opet) zakazali. RVP polako ali sigurno gubi svoju poziciju u ovoj ekipi.
Drago mi je da je Djourou ovako Drogbu u dzep strpo, nebi ni Vermaelen i Gallas zajedno ovo uspjeli.![]()
A i Wenger tvrdoglavi je napokon nesto naucio, ne mogu da vjerujem.
- Better Man
#3858 Re: English Premier League
Bordolini wrote:Samo polaHkoTrasimaco wrote:Do maloprije sam preko streama gledao ovaj Sky Sports. Prejak kanal. Koja tehnologija jbt.![]()
Sve sto sam zelio iz vecerasnje utakmice je to da Chelsea ne dobije. Ni remi ne bi bio los, a ovako je jos bolje. United je na +6 i ima utakmicu manje. Jos je tu i odgođeni derbi, ali to ce se igrati mnogo kasnije. Zasad sve izgleda OK, ali sve mi je vise krivo zbog onih neobjasnjivih rezultata Uniteda sa pocetka sezone. Previse je bodova suludo baceno., United je do sada imao najlaksi raspored. Preostale su im 2 tekme s Celzijem, gostuju Liverpoolu, Arsenalu, Tottenhamu i nisam siguran za Man. City.
S druge strane Arsenal je vec odradio Chelsea, gostovao u Manchesteru (x2), gostovao u Liverpoolu. Jedino ima jebeno gostovanje na WHL. Keep that in mind
Na malim klubovima se dobiva prvenstvo. Koliko je Chelsea u krizi i jadan vidi se kad ih pobijedi Arsenal, isti onaj Arsenal kojeg Manchester rastavi na proste faktore. Uglavnom Manchester ima veliku priliku da ovu sezonu riješi u svoju korist. Jedna od 4 važne utakmice je dobivena. Večeras igraju drugu i ako nju i naredne dvije dobiju, onda je titula neupitna.
- ultima_palabra
#3859 Re: English Premier League
Čuj na proste faktoreBetter Man wrote:Na malim klubovima se dobiva prvenstvo. Koliko je Chelsea u krizi i jadan vidi se kad ih pobijedi Arsenal, isti onaj Arsenal kojeg Manchester rastavi na proste faktore. Uglavnom Manchester ima veliku priliku da ovu sezonu riješi u svoju korist. Jedna od 4 važne utakmice je dobivena. Večeras igraju drugu i ako nju i naredne dvije dobiju, onda je titula neupitna.
- makkaj
#3860 Re: English Premier League
wahaha, mančo je tad na vrijeme postigao pogotke, te rutinski priveo utakmicu krajuultima_palabra wrote:Čuj na proste faktoreBetter Man wrote:Na malim klubovima se dobiva prvenstvo. Koliko je Chelsea u krizi i jadan vidi se kad ih pobijedi Arsenal, isti onaj Arsenal kojeg Manchester rastavi na proste faktore. Uglavnom Manchester ima veliku priliku da ovu sezonu riješi u svoju korist. Jedna od 4 važne utakmice je dobivena. Večeras igraju drugu i ako nju i naredne dvije dobiju, onda je titula neupitna.Šteta što nije bilo foruma 99e, ti bi sigurno poslije finala sa Bayernom prokomentarisao kako je to bila rutinska i zaslužena pobjeda Uniteda koj
a nije nijednog trenutka dolazila u pitanje
- ultima_palabra
#3861 Re: English Premier League
It's the same old Arsenal. Plenty of possession, plenty of foreplay, but this time, penetration, with 3 brilliant orgasms. It was a brilliant performance
- bingov buraz
#3862 Re: English Premier League
Jel ovo sir Hidrant Cikcanga pisaoultima_palabra wrote:It's the same old Arsenal. Plenty of possession, plenty of foreplay, but this time, penetration, with 3 brilliant orgasms. It was a brilliant performance
- ultima_palabra
#3863 Re: English Premier League
Možda i jest, samo se nije predstaviobingov buraz wrote:Jel ovo sir Hidrant Cikcanga pisaoultima_palabra wrote:It's the same old Arsenal. Plenty of possession, plenty of foreplay, but this time, penetration, with 3 brilliant orgasms. It was a brilliant performanceWenger je utakmicu dobio kad je ostavio konstantno indisponiranog rusa na klupi.
A Rusa treba na elektrošokove
-
extraordinary
#3864 Re: English Premier League
Arsene nije imao muda da Rusa zamijeni protiv Uniteda kad je bilo očigledno da ovaj ne može da primi loptu, a ne nešto više. Još da van Persieja vječno istjera, i imaju šanse za titulu. Bendtner je bolji od njeg za klasu, a Chamakha ne treba ni porediti.
- Šibicar
#3865 Re: English Premier League
ultima_palabra wrote:Čuj na proste faktoreBetter Man wrote:Na malim klubovima se dobiva prvenstvo. Koliko je Chelsea u krizi i jadan vidi se kad ih pobijedi Arsenal, isti onaj Arsenal kojeg Manchester rastavi na proste faktore. Uglavnom Manchester ima veliku priliku da ovu sezonu riješi u svoju korist. Jedna od 4 važne utakmice je dobivena. Večeras igraju drugu i ako nju i naredne dvije dobiju, onda je titula neupitna.Šteta što nije bilo foruma 99e, ti bi sigurno poslije finala sa Bayernom prokomentarisao kako je to bila rutinska i zaslužena pobjeda Uniteda koja nije nijednog trenutka dolazila u pitanje
-
Teufik
#3866 Re: English Premier League
Polako prijatelju....i ja bih volio da United uzme titulu ali jos je to na dalekom stapu.Better Man wrote: Na malim klubovima se dobiva prvenstvo. Koliko je Chelsea u krizi i jadan vidi se kad ih pobijedi Arsenal, isti onaj Arsenal kojeg Manchester rastavi na proste faktore. Uglavnom Manchester ima veliku priliku da ovu sezonu riješi u svoju korist. Jedna od 4 važne utakmice je dobivena. Večeras igraju drugu i ako nju i naredne dvije dobiju, onda je titula neupitna.
Sve je moguce.
Zato,jednu po jednu pa cemo vidjeti krajem aprila gdje smo.
- Djokej
#3867 Re: English Premier League
Tačno sam znao da ces ovo recicyprus wrote:Šta se treba desiti da onaj kloc žabarski ode?!
-
sinkaspud
#3868 Re: English Premier League
Cuj da se rijese Van Persija
Covjek je majstor i najbolji napadac Arsenala, prvi start Fabregasa, Nasrija i Van Persija ove godine i napredak je ocigledan, sta ce tek biti kad Fabregas i Van Persie udju u formu.
- Obuca9
#3869 Re: English Premier League
Ništa što već nismo vidjeli, obojica će se povrijediti po X-ti putsinkaspud wrote:Cuj da se rijese Van PersijaCovjek je majstor i najbolji napadac Arsenala, prvi start Fabregasa, Nasrija i Van Persija ove godine i napredak je ocigledan, sta ce tek biti kad Fabregas i Van Persie udju u formu.
- Better Man
#3870 Re: English Premier League
Prvi gol Manchestera 1999. godine protiv Bayerna postignut je uz dosta sreće, zahvaljujući lošoj reakciji odbrambenog igrača Bayerna koji je loptu ispucao do igrača Manchestera, dok je drugi posljedica majstorski izvedenog kornera od strane Beckhama gdje je loptom pogodio milimetarski precizno Sheringhama u glavu, a ovaj majstorski spustio loptu prema Solksjeru koji rutinski pogađa za pobjedu. Trenutask inspiracije i Byern je bio kažnjen za silne promašaje. Ako uzmemo čitavu tu sezonu u LP, Manchester i više nego zasluženo osvojio LP, jer su igrali najljepši nogomet i bili najefikasnija ekipa u LP te sezone.ultima_palabra wrote:Čuj na proste faktoreBetter Man wrote:Na malim klubovima se dobiva prvenstvo. Koliko je Chelsea u krizi i jadan vidi se kad ih pobijedi Arsenal, isti onaj Arsenal kojeg Manchester rastavi na proste faktore. Uglavnom Manchester ima veliku priliku da ovu sezonu riješi u svoju korist. Jedna od 4 važne utakmice je dobivena. Večeras igraju drugu i ako nju i naredne dvije dobiju, onda je titula neupitna.Šteta što nije bilo foruma 99e, ti bi sigurno poslije finala sa Bayernom prokomentarisao kako je to bila rutinska i zaslužena pobjeda Uniteda koja nije nijednog trenutka dolazila u pitanje
-
sinkaspud
#3871 Re: English Premier League
Ne moze ni to vjecno trajati.hz__semir wrote:Ništa što već nismo vidjeli, obojica će se povrijediti po X-ti putsinkaspud wrote:Cuj da se rijese Van PersijaCovjek je majstor i najbolji napadac Arsenala, prvi start Fabregasa, Nasrija i Van Persija ove godine i napredak je ocigledan, sta ce tek biti kad Fabregas i Van Persie udju u formu.
- belafonte
#3872 Re: English Premier League
Prvi put da dijelim isto mišljenje sa ovim smoromBetter Man wrote: Ako uzmemo čitavu tu sezonu u LP, Manchester i više nego zasluženo osvojio LP, jer su igrali najljepši nogomet i bili najefikasnija ekipa u LP te sezone.
-
nuki_cika
#3873 Re: English Premier League
Better Man
Ti zaboravljas da tvoj united mora da odifra jos puno teskih utakmica u gostima,a kako igraju u gostima ne pise ima se dobro
MANČASTER ide u goste čelziju,arsenslu,liverpulu,totenhemu,a dočekuju čelzi i mančaster siti
ARSENAL-ide u goste totenhemu,a dolazi mu united,siti i liverpul
Velika je to razlika u rasporedu,a ne bi me cudilo da unted prospe sve bodove u gostima od ovih ekipa.Prerano procjenujes situaciju
Ti zaboravljas da tvoj united mora da odifra jos puno teskih utakmica u gostima,a kako igraju u gostima ne pise ima se dobro
MANČASTER ide u goste čelziju,arsenslu,liverpulu,totenhemu,a dočekuju čelzi i mančaster siti
ARSENAL-ide u goste totenhemu,a dolazi mu united,siti i liverpul
Velika je to razlika u rasporedu,a ne bi me cudilo da unted prospe sve bodove u gostima od ovih ekipa.Prerano procjenujes situaciju
- Edin H.
#3874 Re: English Premier League
Obrni, okreni
Stoke dominira od kada je onaj kloc Pulis konacno postavio Asmira na gol.
-
Teufik
#3875 Re: English Premier League
A i tvoje procjene su na mjestu,nema sta.nuki_cika wrote:a ne bi me cudilo da unted prospe sve bodove u gostima od ovih ekipa.Prerano procjenujes situaciju