English Premier League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Bordolini

#3851 Re: English Premier League

Post by Bordolini »

Zasluzena pobjeda. Prvo poluvrijeme dosadno ali draze mi je i to nego da bude 0:2 kao svaki put prije. Napokon je Wenger nesto naucio, nije bilo srljanja. Arsenal i nije nista narocito pokazao ali pored ovakvog Chelsea fakat nije imalo ni potrebe. Ivanovic dobar, svi ostali su im 0 bodova. Svaka cast Djourou za cuvanje Drogbe, Theo fantastican, Wilshere solidan. Fabregas tanak, RVP isto tako.
Sutra United pusi u Birminghamu and the race is on again. :wink:
LSD

#3852 Re: English Premier League

Post by LSD »

Bordolini wrote:Zasluzena pobjeda. Prvo poluvrijeme dosadno ali draze mi je i to nego da bude 0:2 kao svaki put prije. Napokon je Wenger nesto naucio, nije bilo srljanja. Arsenal i nije nista narocito pokazao ali pored ovakvog Chelsea fakat nije imalo ni potrebe. Ivanovic dobar, svi ostali su im 0 bodova. Svaka cast Djourou za cuvanje Drogbe, Theo fantastican, Wilshere solidan. Fabregas tanak, RVP isto tako.
Ne da je zaslužena ,nego je Chelsea još dobro i prošao jer su topnici pred kraj povukli rucnu.
Wenger je konacno napravio ono što treba u jakim utakmicama ,a to je Walcott od prve minute a ne kao jocker sa klupe.
Momak je veceras odigrao fenomenalno, konstantno je silovao Čelzijevu odbranu po desnoj strani, ubacivao se iz drugog plana, nesebicno asistirao Fabregasu iako je mogao i sam završiti do kraja, a kasnije i zabio go...nikako mi nije jasno kako tog momka Wenger nije pretvorio u lidera i glavnog igraca tima jer ima sve što je potrebno za toga.
Bordolini

#3853 Re: English Premier League

Post by Bordolini »

LSD wrote:
Bordolini wrote:Zasluzena pobjeda. Prvo poluvrijeme dosadno ali draze mi je i to nego da bude 0:2 kao svaki put prije. Napokon je Wenger nesto naucio, nije bilo srljanja. Arsenal i nije nista narocito pokazao ali pored ovakvog Chelsea fakat nije imalo ni potrebe. Ivanovic dobar, svi ostali su im 0 bodova. Svaka cast Djourou za cuvanje Drogbe, Theo fantastican, Wilshere solidan. Fabregas tanak, RVP isto tako.
Ne da je zaslužena ,nego je Chelsea još dobro i prošao jer su topnici pred kraj povukli rucnu.
Wenger je konacno napravio ono što treba u jakim utakmicama ,a to je Walcott od prve minute a ne kao jocker sa klupe.
Momak je veceras odigrao fenomenalno, konstantno je silovao Čelzijevu odbranu po desnoj strani, ubacivao se iz drugog plana, nesebicno asistirao Fabregasu iako je mogao i sam završiti do kraja, a kasnije i zabio go...nikako mi nije jasno kako tog momka Wenger nije pretvorio u lidera i glavnog igraca tima jer ima sve što je potrebno za toga.
Theo je sklon povredama, zato i nije konstantan. Ako se sjecas prosle sezone je 30 minuta bio njegov maximum, handrilo ga je rame svakih par tekmi. Uvijek je ulazio s klupe. Ali kad je spreman, kao danas, onda dize mase na noge. Danas im je pravio dar mar u odbrani, 2 gola su njegova.
Inace prvi sastav po imenima nije bas obecavao ali pokazalo se da su ovi koji nisu standardni najzasluzniji za potop plavaca. Theo, Djourou, Wilshere. Oni od kojih se najvise ocekivalo su (opet) zakazali. RVP polako ali sigurno gubi svoju poziciju u ovoj ekipi.
Drago mi je da je Djourou ovako Drogbu u dzep strpo, nebi ni Vermaelen i Gallas zajedno ovo uspjeli. :thumbup:
A i Wenger tvrdoglavi je napokon nesto naucio, ne mogu da vjerujem. :D
Bordolini

#3854 Re: English Premier League

Post by Bordolini »

Trasimaco wrote:Do maloprije sam preko streama gledao ovaj Sky Sports. Prejak kanal. Koja tehnologija jbt. :-)

Sve sto sam zelio iz vecerasnje utakmice je to da Chelsea ne dobije. Ni remi ne bi bio los, a ovako je jos bolje. United je na +6 i ima utakmicu manje. Jos je tu i odgođeni derbi, ali to ce se igrati mnogo kasnije. Zasad sve izgleda OK, ali sve mi je vise krivo zbog onih neobjasnjivih rezultata Uniteda sa pocetka sezone. Previse je bodova suludo baceno. :roll:
Samo polaHko :D, United je do sada imao najlaksi raspored. Preostale su im 2 tekme s Celzijem, gostuju Liverpoolu, Arsenalu, Tottenhamu i nisam siguran za Man. City.
S druge strane Arsenal je vec odradio Chelsea, gostovao u Manchesteru (x2), gostovao u Liverpoolu. Jedino ima jebeno gostovanje na WHL. Keep that in mind :D
LSD

#3855 Re: English Premier League

Post by LSD »

To je tacno zaista...Van Perise je igracina meni drag igrac pravo, ali povrede ga unište svake sezone :( a to nije više slucajno vec hronicno...možda je najbolja opcija probati ga prodati dok se još može i uzeti kakvu finu lovu za njega.
cyprus

#3856 Re: English Premier League

Post by cyprus »

Šta se treba desiti da onaj kloc žabarski ode?! :x
Obuca9

#3857 Re: English Premier League

Post by Obuca9 »

Bordolini wrote:
LSD wrote:
Theo je sklon povredama, zato i nije konstantan. Ako se sjecas prosle sezone je 30 minuta bio njegov maximum, handrilo ga je rame svakih par tekmi. Uvijek je ulazio s klupe. Ali kad je spreman, kao danas, onda dize mase na noge. Danas im je pravio dar mar u odbrani, 2 gola su njegova.
Inace prvi sastav po imenima nije bas obecavao ali pokazalo se da su ovi koji nisu standardni najzasluzniji za potop plavaca. Theo, Djourou, Wilshere. Oni od kojih se najvise ocekivalo su (opet) zakazali. RVP polako ali sigurno gubi svoju poziciju u ovoj ekipi.
Drago mi je da je Djourou ovako Drogbu u dzep strpo, nebi ni Vermaelen i Gallas zajedno ovo uspjeli. :thumbup:
A i Wenger tvrdoglavi je napokon nesto naucio, ne mogu da vjerujem. :D
Pa zar ima neko u Arsenalu da nije sklon povredama :D
Better Man

#3858 Re: English Premier League

Post by Better Man »

Bordolini wrote:
Trasimaco wrote:Do maloprije sam preko streama gledao ovaj Sky Sports. Prejak kanal. Koja tehnologija jbt. :-)

Sve sto sam zelio iz vecerasnje utakmice je to da Chelsea ne dobije. Ni remi ne bi bio los, a ovako je jos bolje. United je na +6 i ima utakmicu manje. Jos je tu i odgođeni derbi, ali to ce se igrati mnogo kasnije. Zasad sve izgleda OK, ali sve mi je vise krivo zbog onih neobjasnjivih rezultata Uniteda sa pocetka sezone. Previse je bodova suludo baceno. :roll:
Samo polaHko :D, United je do sada imao najlaksi raspored. Preostale su im 2 tekme s Celzijem, gostuju Liverpoolu, Arsenalu, Tottenhamu i nisam siguran za Man. City.
S druge strane Arsenal je vec odradio Chelsea, gostovao u Manchesteru (x2), gostovao u Liverpoolu. Jedino ima jebeno gostovanje na WHL. Keep that in mind :D

Na malim klubovima se dobiva prvenstvo. Koliko je Chelsea u krizi i jadan vidi se kad ih pobijedi Arsenal, isti onaj Arsenal kojeg Manchester rastavi na proste faktore. Uglavnom Manchester ima veliku priliku da ovu sezonu riješi u svoju korist. Jedna od 4 važne utakmice je dobivena. Večeras igraju drugu i ako nju i naredne dvije dobiju, onda je titula neupitna.
ultima_palabra

#3859 Re: English Premier League

Post by ultima_palabra »

Better Man wrote:Na malim klubovima se dobiva prvenstvo. Koliko je Chelsea u krizi i jadan vidi se kad ih pobijedi Arsenal, isti onaj Arsenal kojeg Manchester rastavi na proste faktore. Uglavnom Manchester ima veliku priliku da ovu sezonu riješi u svoju korist. Jedna od 4 važne utakmice je dobivena. Večeras igraju drugu i ako nju i naredne dvije dobiju, onda je titula neupitna.
Čuj na proste faktore :-) Šteta što nije bilo foruma 99e, ti bi sigurno poslije finala sa Bayernom prokomentarisao kako je to bila rutinska i zaslužena pobjeda Uniteda koja nije nijednog trenutka dolazila u pitanje :mrgreen:
makkaj

#3860 Re: English Premier League

Post by makkaj »

ultima_palabra wrote:
Better Man wrote:Na malim klubovima se dobiva prvenstvo. Koliko je Chelsea u krizi i jadan vidi se kad ih pobijedi Arsenal, isti onaj Arsenal kojeg Manchester rastavi na proste faktore. Uglavnom Manchester ima veliku priliku da ovu sezonu riješi u svoju korist. Jedna od 4 važne utakmice je dobivena. Večeras igraju drugu i ako nju i naredne dvije dobiju, onda je titula neupitna.
Čuj na proste faktore :-) Šteta što nije bilo foruma 99e, ti bi sigurno poslije finala sa Bayernom prokomentarisao kako je to bila rutinska i zaslužena pobjeda Uniteda koj :razz: a nije nijednog trenutka dolazila u pitanje :mrgreen:
wahaha, mančo je tad na vrijeme postigao pogotke, te rutinski priveo utakmicu kraju :D ...helem priznajem da ste bili nešto bolji i da ste poprilično zasluženo pobjedili u utakmici protiv arsenala, ali o rastavljanju na proste faktore nema govora, ne možeš biti toliko subjektivan...Arsenal da sam sebe nije pobjeđivo kući protiv kojekakvih debilosa sad bi već bio u popriličnom plusu-ovako sezona ko da je tek počela, ništa se ne zna, tako je valjda i najbolje... :thumbup:
ultima_palabra

#3861 Re: English Premier League

Post by ultima_palabra »

It's the same old Arsenal. Plenty of possession, plenty of foreplay, but this time, penetration, with 3 brilliant orgasms. It was a brilliant performance
:lol:
bingov buraz

#3862 Re: English Premier League

Post by bingov buraz »

ultima_palabra wrote:
It's the same old Arsenal. Plenty of possession, plenty of foreplay, but this time, penetration, with 3 brilliant orgasms. It was a brilliant performance
Jel ovo sir Hidrant Cikcanga pisao :) Wenger je utakmicu dobio kad je ostavio konstantno indisponiranog rusa na klupi.
ultima_palabra

#3863 Re: English Premier League

Post by ultima_palabra »

bingov buraz wrote:
ultima_palabra wrote:
Jel ovo sir Hidrant Cikcanga pisao :) Wenger je utakmicu dobio kad je ostavio konstantno indisponiranog rusa na klupi.
Možda i jest, samo se nije predstavio :) Vrijedilo bi da Arsenal pobijedi Barcelonu samo da se on vrati na forum :D
A Rusa treba na elektrošokove :roll:
extraordinary

#3864 Re: English Premier League

Post by extraordinary »

Arsene nije imao muda da Rusa zamijeni protiv Uniteda kad je bilo očigledno da ovaj ne može da primi loptu, a ne nešto više. Još da van Persieja vječno istjera, i imaju šanse za titulu. Bendtner je bolji od njeg za klasu, a Chamakha ne treba ni porediti.
Šibicar

#3865 Re: English Premier League

Post by Šibicar »

ultima_palabra wrote:
Čuj na proste faktore :-) Šteta što nije bilo foruma 99e, ti bi sigurno poslije finala sa Bayernom prokomentarisao kako je to bila rutinska i zaslužena pobjeda Uniteda koja nije nijednog trenutka dolazila u pitanje :mrgreen:
:lol: :thumbup:
Teufik

#3866 Re: English Premier League

Post by Teufik »

Better Man wrote: Na malim klubovima se dobiva prvenstvo. Koliko je Chelsea u krizi i jadan vidi se kad ih pobijedi Arsenal, isti onaj Arsenal kojeg Manchester rastavi na proste faktore. Uglavnom Manchester ima veliku priliku da ovu sezonu riješi u svoju korist. Jedna od 4 važne utakmice je dobivena. Večeras igraju drugu i ako nju i naredne dvije dobiju, onda je titula neupitna.
Polako prijatelju....i ja bih volio da United uzme titulu ali jos je to na dalekom stapu.
Sve je moguce.
Zato,jednu po jednu pa cemo vidjeti krajem aprila gdje smo.
Djokej

#3867 Re: English Premier League

Post by Djokej »

cyprus wrote:Šta se treba desiti da onaj kloc žabarski ode?! :x
Tačno sam znao da ces ovo reci :lol:
sinkaspud

#3868 Re: English Premier League

Post by sinkaspud »

Cuj da se rijese Van Persija :lol: Covjek je majstor i najbolji napadac Arsenala, prvi start Fabregasa, Nasrija i Van Persija ove godine i napredak je ocigledan, sta ce tek biti kad Fabregas i Van Persie udju u formu.
Obuca9

#3869 Re: English Premier League

Post by Obuca9 »

sinkaspud wrote:Cuj da se rijese Van Persija :lol: Covjek je majstor i najbolji napadac Arsenala, prvi start Fabregasa, Nasrija i Van Persija ove godine i napredak je ocigledan, sta ce tek biti kad Fabregas i Van Persie udju u formu.
Ništa što već nismo vidjeli, obojica će se povrijediti po X-ti put :D
Better Man

#3870 Re: English Premier League

Post by Better Man »

ultima_palabra wrote:
Prvi gol Manchestera 1999. godine protiv Bayerna postignut je uz dosta sreće, zahvaljujući lošoj reakciji odbrambenog igrača Bayerna koji je loptu ispucao do igrača Manchestera, dok je drugi posljedica majstorski izvedenog kornera od strane Beckhama gdje je loptom pogodio milimetarski precizno Sheringhama u glavu, a ovaj majstorski spustio loptu prema Solksjeru koji rutinski pogađa za pobjedu. Trenutask inspiracije i Byern je bio kažnjen za silne promašaje. Ako uzmemo čitavu tu sezonu u LP, Manchester i više nego zasluženo osvojio LP, jer su igrali najljepši nogomet i bili najefikasnija ekipa u LP te sezone.
sinkaspud

#3871 Re: English Premier League

Post by sinkaspud »

hz__semir wrote:
sinkaspud wrote:Cuj da se rijese Van Persija :lol: Covjek je majstor i najbolji napadac Arsenala, prvi start Fabregasa, Nasrija i Van Persija ove godine i napredak je ocigledan, sta ce tek biti kad Fabregas i Van Persie udju u formu.
Ništa što već nismo vidjeli, obojica će se povrijediti po X-ti put :D
Ne moze ni to vjecno trajati.
belafonte

#3872 Re: English Premier League

Post by belafonte »

Better Man wrote: Ako uzmemo čitavu tu sezonu u LP, Manchester i više nego zasluženo osvojio LP, jer su igrali najljepši nogomet i bili najefikasnija ekipa u LP te sezone.
Prvi put da dijelim isto mišljenje sa ovim smorom :skoljka:
nuki_cika

#3873 Re: English Premier League

Post by nuki_cika »

Better Man
Ti zaboravljas da tvoj united mora da odifra jos puno teskih utakmica u gostima,a kako igraju u gostima ne pise ima se dobro
MANČASTER ide u goste čelziju,arsenslu,liverpulu,totenhemu,a dočekuju čelzi i mančaster siti
ARSENAL-ide u goste totenhemu,a dolazi mu united,siti i liverpul

Velika je to razlika u rasporedu,a ne bi me cudilo da unted prospe sve bodove u gostima od ovih ekipa.Prerano procjenujes situaciju
Edin H.

#3874 Re: English Premier League

Post by Edin H. »

Obrni, okreni :D Stoke dominira od kada je onaj kloc Pulis konacno postavio Asmira na gol.
Teufik

#3875 Re: English Premier League

Post by Teufik »

nuki_cika wrote:a ne bi me cudilo da unted prospe sve bodove u gostima od ovih ekipa.Prerano procjenujes situaciju
A i tvoje procjene su na mjestu,nema sta.
Post Reply