a to nije keš
otkud ti mogućnost zaduženja
Moderator: anex
ah, svi bi ako ikako mogu uzeli kredit za stan na 5 godina.Black swan wrote:![]()
![]()
![]()
a to nije keš![]()
otkud ti mogućnost zaduženja
Iznajmila sam jedno ljeto u toj zgradi -stan istok -jug --_BataZiv_0809 wrote:Strasna lokacija. Jedino mi se Papagajka vise svidja.
trening, nista drugoChmoljo wrote:nijedna zgrada ispod 6 spratova nema lifta. valjda je to svima jasno...
Kaako sad... moja ima 5 pa ima liftChmoljo wrote:nijedna zgrada ispod 6 spratova nema lifta. valjda je to svima jasno...
U papagajci?moonca wrote:Iznajmila sam jedno ljeto u toj zgradi -stan istok -jug --_BataZiv_0809 wrote:Strasna lokacija. Jedino mi se Papagajka vise svidja.pakao od vrucine.
No, lokacija je dosta dobra, Lifrovi rade i cisti su.
Pogled sa terase i spavace sobe je bio na novu dzamiju a dnevni boravak prema brdu, ne sjecam se ulica._BataZiv_0809 wrote:U papagajci?moonca wrote:Iznajmila sam jedno ljeto u toj zgradi -stan istok -jug --_BataZiv_0809 wrote:Strasna lokacija. Jedino mi se Papagajka vise svidja.pakao od vrucine.
Istok gleda na tabiju, a jug na Dobrovoljacku/H.Kresevljakovica, jesam dobro ovo skonto?
Uglavnomsaga wrote:Kaako sad... moja ima 5 pa ima liftChmoljo wrote:nijedna zgrada ispod 6 spratova nema lifta. valjda je to svima jasno...
Ako si zadnji sprat bila ili predzadnji ne sjecam se bila si u stanu moga dajdze ilitiga ujakamoonca wrote:Pogled sa terase i spavace sobe je bio na novu dzamiju a dnevni boravak prema brdu, ne sjecam se ulica._BataZiv_0809 wrote:U papagajci?moonca wrote: Iznajmila sam jedno ljeto u toj zgradi -stan istok -jug --pakao od vrucine.
Istok gleda na tabiju, a jug na Dobrovoljacku/H.Kresevljakovica, jesam dobro ovo skonto?
Dobro je, ja sam bosnjak, skuvati se ne mogu sigurno.moonca wrote:![]()
Zadnji sprat,kosi prozor --lijep stan , dnevni boravak takodje . Bila je i klima uredjaj -- svejedo - skuvala sam se .
Kaze Akta.ba:VladaFBiH wrote:stanove su uredno pokazivali - po jedan od svake kvadrature - jedina zvrčka je bila što su vodili u stanove koje su oni htjeli...Tuzla111 wrote:Sta se desava sa Bosmalom? Cujem da se opet stanovi nisu pokazivali nikome, cak i Nurkic htio da uzme al niko mu nije htio da otvori vrata :S
Jel moguce da je dotle kriminal dosao. Svako je budala ko kupi stan od ovih preprodavaca koji naz guze sa pravdi Boga. ja ge necu kupiti od njih kad bi mi ga kasnije davali po 1500 po kvadratu, neka ga mami svojoj daju.
Stanovi kao stanovi jesu fini jer imam familije u tom dijelu pa znam unutrasnjosti al sve okolo je patnja od parkinga pa preko svega drugogaCherry-Cherry wrote:Radićeva, kao i taj dio grada oko pozorišta, pravnog fakulteta, dakle između Skenderije i Dva ribara, eto i do Drvenije, je najbolji dio grada. I najljepši su stanovi.![]()
Možda sam malo subjektivna.
Meni, iz novog dijela grada, su lijepe Malta i Čengić Vila .supercali wrote:Stanovi kao stanovi jesu fini jer imam familije u tom dijelu pa znam unutrasnjosti al sve okolo je patnja od parkinga pa preko svega drugogaCherry-Cherry wrote:Radićeva, kao i taj dio grada oko pozorišta, pravnog fakulteta, dakle između Skenderije i Dva ribara, eto i do Drvenije, je najbolji dio grada. I najljepši su stanovi.![]()
Možda sam malo subjektivna.
Za mene licno najbolji dio je od otoke do pofalica oko tramvaja
Tuzla111 wrote:Dobro je, ja sam bosnjak, skuvati se ne mogu sigurno.moonca wrote:![]()
Zadnji sprat,kosi prozor --lijep stan , dnevni boravak takodje . Bila je i klima uredjaj -- svejedo - skuvala sam se .
pici wrote:kad ti protutnja trajvan il zasmrdi miljacka bolje bitnut na marsu neg u centru... lijepe bjelave berem sljive, tresnje, dunje i gledam grad ko na dlanu jos mi samo haubica fali i cokance rakije
odes okokole preko visnjika... sunce pece povazdan, nema smoga, mema, studenski blizu meza sudentica... ima basti s vocem pa u pljcku itd itd... sve ambasadorske rezidencije prave vamo...sHo liCherry-Cherry wrote:Na tramvaj se navikneš i ne čuješ ga, ne registruješ. Ne mora ti stan gledati na obalu.
Bjelave bi bile super, da nije brdo.