Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zar nije nedavno bio opet crni Audi A8 u manje pogibeljnom udesu 100 metara dalje, s kontra strane, kad je pokupio tramvajsku stanicu kod Vranica nebodera ? Isto svedskih tablica ?
Nije valjda isti "pilot" bio za volanom, samo u popravljenom autu...?
Laka im zemlja, a ovo dvoje iz Golfa su bome velike sadake zaradili nekad... I neka su... Sreca pa i oni ne zaplatise... Mozda taj G2 i nije tako los auto (sala-mala)...
Oooo Boze dragi sta je ono??Pa izgleda on nije uspio pratiti put na onoj krivini.Koliko je morao ici da se zaustavi tek ondje?'?Zali boze mladi zivota.Katastrofa.
Vjerujem da je mogao jurcati po švedskoj ovako,kaže drot da nigdje nije stajao i da ga imaju na radaru kako leti.
šteta što je poveo sa sobom u smrt druge osobe i teško povrijedio.ne žalim ga uopće,previše je balav da voza jaka kola,sa svojih 25. a sigurno je vozio +150 manje nije išao.
Last edited by vješalica on 28/07/2010 08:54, edited 1 time in total.
riko-ga wrote:Oooo Boze dragi sta je ono??Pa izgleda on nije uspio pratiti put na onoj krivini.Koliko je morao ici da se zaustavi tek ondje?'?Zali boze mladi zivota.Katastrofa.
Kazu da je isao dvije stoje, skontaj da je bandera jedno 20m dalje sa motorom iscupanim iz auta.
Kažu 220 km/h
Pa gdje je ta policija u ovom gradu? Mora da su spavali. Gdje su patrole? Znaju kenjati kako je novi zakon dobar, jest al samo za uzimanje para. Svi znamo da skoro svake noći imamo trke po gradu, a to sigurno i policija zna. i? Ništa bitno je da mi imamo zakon da se ide 50 po gradu a ostalo što ne štima to nije važno.
Last edited by rahmanjin on 28/07/2010 08:56, edited 1 time in total.
vješalica wrote:Vjerujem da je mogao jurcati po švedskoj ovako,kaže drot da nigdje nije stajao i da ga imaju na radaru kako leti.
šteta što je poveo sa sobom u smrt druge osobe i teško povrijedio.ne žalim ga uopće,previše je balav da voza jaka kola,sa svojih 25.
fol je sto nije mogao, sto se vani ponasaju po zakonima kako i dolikuje i treba, a kad vamo dodju onda ko pusteni sa lanca, sve sami oslobodioci
Last edited by Yamahalac on 28/07/2010 08:58, edited 1 time in total.
Ovo je druga bandera u zivotu koju sam vidio "prerezanu" blizu lezista, za 35 godina... I u ratu su mahom stajale, iako su neke bile dobro izbusene i vecim kalibrima...
Oko 200 je vjerovatno, a ako je ispod, nije ispod 180, sto i nije neka razlika... Sreca pa ne ubi jos koga...
Drago mi je samo da je ovo dvoje iz Golfa preživjelo i to sa lakšim povredama i ako mi je prema slikama teško povjerovati u to želim im brz oporavak i normalan život.
Ostatak ne vrijedi komentarisati, al nekad vjerujem da na glavnoj ulici treba postaviti ležeće policajce kao u Mostaru.
O'zone wrote:Drago mi je samo da je ovo dvoje iz Golfa preživjelo i to sa lakšim povredama i ako mi je prema slikama teško povjerovati u to želim im brz oporavak i normalan život.
Ostatak ne vrijedi komentarisati, al nekad vjerujem da na glavnoj ulici treba postaviti ležeće policajce kao u Mostaru.
Ih nemere, kako ce onda guzonje pod rotacijom da prodju. To i nije udobno za njihove osjetljive pozadine
O'zone wrote:Drago mi je samo da je ovo dvoje iz Golfa preživjelo i to sa lakšim povredama i ako mi je prema slikama teško povjerovati u to želim im brz oporavak i normalan život.
Ih nemere, kako ce onda guzonje pod rotacijom da prodju. To i nije udobno za njihove osjetljive pozadine
Pa dok nemere dotle ćemo da ginemo zbog neiživljenih morona za volanom. U zadnjih par dana je strašno puno ljudi poginulo za volanom u cijeloj BiH iz kojih razloga nisam siguran ali je dosta omladine završilo svoj život radi glupiranja. Mi nemamo ceste na kojima se može brzo voziti kod nas je na otvorenom normalana brzina 80 km/h negdje eventualno 90 km/h (tu ne računam ono malo autoputa prema Zenici) sve preko toga glava je u torbi.
Ne mogu da svatim da neko u gradu može da vozi 200 km/h šta mu u tom trenutku prolazi kroz glavu