ja im jucer pisao jos nema odgovoraprelivoda wrote:Ni meni ne dolazi automatski zadnja dva mjeseca. Sad sam im pisao, vidimo šta odgovore. Visa electron je u pitanju kod Unicredit banke.
Paypal u Bosni i Hercegovini
Moderator: anex
- madesa
#3851 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
-
sizifinho
#3852 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
ni meni nije prošao, pisao im email...niko ništa. Neće ni proć garant.
- BadSanta
#3853 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Ljudi ja sam im pisala prošli mjesec jer nije radio automatski. Ovog mjeseca je sve proradilo, a sa njima sam razmijenila 2 maila i načekala se, ali dobila onih 5 dolara za ručno povlačenje (valjda je toliko) i sve oke s automatskim ovaj mjesec.
Kod mene Unicreditova Visa. Tako da pišite im i peglajte se, al na kraju proradi sve.
Kod mene Unicreditova Visa. Tako da pišite im i peglajte se, al na kraju proradi sve.
-
kOmpir
#3854 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Meni se 1.3. automatski prebacilo na račun, prije toga zadnji put je bilo 1.10.2015. Iznenadiše me za praznik 
-
arnes86
#3855 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Imam neka sredstva na paypalu i vrsim placanje medjutim on mi skida sa kartice ne skida ona sredstva koja su na paypalu..Imal negdje u podesavanjim da se nastima da skida prvo sa paypala ???
- holowey
#3856 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
nema...arnes86 wrote:Imam neka sredstva na paypalu i vrsim placanje medjutim on mi skida sa kartice ne skida ona sredstva koja su na paypalu..Imal negdje u podesavanjim da se nastima da skida prvo sa paypala ???
-
Mehemed
- Vozim: automobil
#3857 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Ako se preseliš u Hrvatsku to ćeš moći raditi, trošiti paypal balance direkt, ali nećeš imati besplatni automatski transfer novca na karticu, a dok si u BiH nećeš moći trošiti paypal balance.arnes86 wrote:Imam neka sredstva na paypalu i vrsim placanje medjutim on mi skida sa kartice ne skida ona sredstva koja su na paypalu..Imal negdje u podesavanjim da se nastima da skida prvo sa paypala ???
-
EliasVeskot
#3858 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Nisu me nista pitali, samo kao i do sad poslali novu karticu tj pin..Isto Visa. Mislim da ti nece dati Master ako ne trazissamo pozitiva wrote:za par mjeseci mi istice RF VISA kartica koja se koristi samo za placanje putem net-a (koliko uplatis toliko i imas na njoj) i sad procitam na njihovoj temi da uvaljuju MasterCard umjesto VISE pa me interesuje hoce li biti kakvih problema sto se tice paypal-a, placanje i povlacenje novca ili kakva druga kartica ako je ko mijenjao u zadnje vrijeme a da je VISA
-
samo pozitiva
#3859 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
i ne treba mi MasterEliasVeskot wrote:Nisu me nista pitali, samo kao i do sad poslali novu karticu tj pin..Isto Visa. Mislim da ti nece dati Master ako ne trazissamo pozitiva wrote:za par mjeseci mi istice RF VISA kartica koja se koristi samo za placanje putem net-a (koliko uplatis toliko i imas na njoj) i sad procitam na njihovoj temi da uvaljuju MasterCard umjesto VISE pa me interesuje hoce li biti kakvih problema sto se tice paypal-a, placanje i povlacenje novca ili kakva druga kartica ako je ko mijenjao u zadnje vrijeme a da je VISA
-
free_too
#3860 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Sanski.jesu ti legle pare manuelno povucene, znam da ti imas onaj visa fast funds ali reko da provjerim. Ja trebam cekati par dana uvijek automatski, nadam se da se manuelni nece.oduzitSanskiBiser wrote:proradilo je i povlacenje sa novog interface, radi sad bez problema.
- R9..
#3861 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Ljudi do sad sam uvjek dobijo pare u $ a sad sam dobio neke pare u eurima pa kontam koju dole opciju da izaberem koja je najbezbolnija..
Jel ova druga...

Jel ova druga...

-
Patriotska_Liga
#3863 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Uglavnom ne vraćaj
Meni je prošli mjesec povuklo, ovaj nije, haman kako ti grah padne. Ranije nije bilo nikakvih problema.
Meni je prošli mjesec povuklo, ovaj nije, haman kako ti grah padne. Ranije nije bilo nikakvih problema.
-
sizifinho
#3864 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
vozdra raja
automatic zakazao, ovo je poruka koju su mi poslali
In the month of March we did attempt to transfer the funds in your balance and your credit card issuer declined the transfer you can withdraw your funds manually by following this link https://www.paypal.com/wdfunds/.
niđe veze, neću valjda sad svaki put davat pet dolara zato što je njima sistem nestabilan...
automatic zakazao, ovo je poruka koju su mi poslali
In the month of March we did attempt to transfer the funds in your balance and your credit card issuer declined the transfer you can withdraw your funds manually by following this link https://www.paypal.com/wdfunds/.
niđe veze, neću valjda sad svaki put davat pet dolara zato što je njima sistem nestabilan...
-
underground
#3865 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Pa vidis da su ti napisali da je tvoja banka odbila taj transfer, tj da primi lovu od paypala kada su ti poslali na karticu...
- SanskiBiser
#3866 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
da povukao 2 Marta nesto malo Eura proslo bez problema sa novog interface, bilo odmah na kartici...free_too wrote:Sanski.jesu ti legle pare manuelno povucene, znam da ti imas onaj visa fast funds ali reko da provjerim. Ja trebam cekati par dana uvijek automatski, nadam se da se manuelni nece.oduzitSanskiBiser wrote:proradilo je i povlacenje sa novog interface, radi sad bez problema.
-
IstinitaPoruka
#3867 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Kako povući novac, a da ne platim dodatno 5 dolara? Nije mi se automatski povuklo, nažalost.
-
modem33
#3868 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
IstinitaPoruka wrote:Kako povući novac, a da ne platim dodatno 5 dolara? Nije mi se automatski povuklo, nažalost.
sacekaj 1.
-
IstinitaPoruka
#3869 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Sačekao sad u martu, nije htjelo da povuče, da nisu stavili da moraš sam povući?modem33 wrote:IstinitaPoruka wrote:Kako povući novac, a da ne platim dodatno 5 dolara? Nije mi se automatski povuklo, nažalost.
sacekaj 1.
-
modem33
#3870 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
IstinitaPoruka wrote:Sačekao sad u martu, nije htjelo da povuče, da nisu stavili da moraš sam povući?modem33 wrote:IstinitaPoruka wrote:Kako povući novac, a da ne platim dodatno 5 dolara? Nije mi se automatski povuklo, nažalost.
sacekaj 1.
sistem automatski prebacuje 1-og svima na account .... a mozes i prije ...ali naplacuju to. Njima je jeftinije zbog troskova da 1-og to rade.
Otidji na njihov FAQ tamo imas sve moguce odgovore. U BiH-a je ljudima mrsko procitao FAQ ... ja sam tamo sve saznao kad me je nesto interesovalo.
- glitch
#3871 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
povuci sam skinuce ti 5$IstinitaPoruka wrote:Sačekao sad u martu, nije htjelo da povuče, da nisu stavili da moraš sam povući?modem33 wrote:IstinitaPoruka wrote:Kako povući novac, a da ne platim dodatno 5 dolara? Nije mi se automatski povuklo, nažalost.
sacekaj 1.
i onda napisi im da ti nije povuklo automatski i da si moro manuelno
i vratice ti 5$ na balans
-
IstinitaPoruka
#3872 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Hvala lijepa na odgovoru. Vidjet' će i oni da nije moglo, novac je stigao prije 15.2. Do sad mi je automatski povlačilo, ali kako su ovaj novi izgled nabacili, ne transferuje mi automatski..glitch wrote: povuci sam skinuce ti 5$
i onda napisi im da ti nije povuklo automatski i da si moro manuelno
i vratice ti 5$ na balans
- madesa
#3873 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
koji odabrati podnaslov u help centru za trazenje 5 dolara ?
-
sizifinho
#3874 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
niđe veze svima šalju istu poruku kada im ne uradi se automatic. Banka je uredu.underground wrote:Pa vidis da su ti napisali da je tvoja banka odbila taj transfer, tj da primi lovu od paypala kada su ti poslali na karticu...
ja kažem za glupost da ja moram svvaki put ić na manuelno povlačenje zato što njima automatski zakaže
-
hava123
#3875 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Još uvijek čekam njihov odgovor zašto nije povučeno automatski 01.03. 
Izgleda da ću se načekati.
Izgleda da ću se načekati.