Paypal u Bosni i Hercegovini

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
madesa

#3851 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini

Post by madesa »

prelivoda wrote:Ni meni ne dolazi automatski zadnja dva mjeseca. Sad sam im pisao, vidimo šta odgovore. Visa electron je u pitanju kod Unicredit banke.
ja im jucer pisao jos nema odgovora
sizifinho

#3852 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini

Post by sizifinho »

ni meni nije prošao, pisao im email...niko ništa. Neće ni proć garant.
BadSanta

#3853 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini

Post by BadSanta »

Ljudi ja sam im pisala prošli mjesec jer nije radio automatski. Ovog mjeseca je sve proradilo, a sa njima sam razmijenila 2 maila i načekala se, ali dobila onih 5 dolara za ručno povlačenje (valjda je toliko) i sve oke s automatskim ovaj mjesec.

Kod mene Unicreditova Visa. Tako da pišite im i peglajte se, al na kraju proradi sve.
kOmpir

#3854 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini

Post by kOmpir »

Meni se 1.3. automatski prebacilo na račun, prije toga zadnji put je bilo 1.10.2015. Iznenadiše me za praznik :D
arnes86

#3855 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini

Post by arnes86 »

Imam neka sredstva na paypalu i vrsim placanje medjutim on mi skida sa kartice ne skida ona sredstva koja su na paypalu..Imal negdje u podesavanjim da se nastima da skida prvo sa paypala ???
holowey

#3856 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini

Post by holowey »

arnes86 wrote:Imam neka sredstva na paypalu i vrsim placanje medjutim on mi skida sa kartice ne skida ona sredstva koja su na paypalu..Imal negdje u podesavanjim da se nastima da skida prvo sa paypala ???
nema...
Mehemed
Vozim: automobil

#3857 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini

Post by Mehemed »

arnes86 wrote:Imam neka sredstva na paypalu i vrsim placanje medjutim on mi skida sa kartice ne skida ona sredstva koja su na paypalu..Imal negdje u podesavanjim da se nastima da skida prvo sa paypala ???
Ako se preseliš u Hrvatsku to ćeš moći raditi, trošiti paypal balance direkt, ali nećeš imati besplatni automatski transfer novca na karticu, a dok si u BiH nećeš moći trošiti paypal balance.
EliasVeskot

#3858 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini

Post by EliasVeskot »

samo pozitiva wrote:za par mjeseci mi istice RF VISA kartica koja se koristi samo za placanje putem net-a (koliko uplatis toliko i imas na njoj :D ) i sad procitam na njihovoj temi da uvaljuju MasterCard umjesto VISE pa me interesuje hoce li biti kakvih problema sto se tice paypal-a, placanje i povlacenje novca ili kakva druga kartica ako je ko mijenjao u zadnje vrijeme a da je VISA :)
Nisu me nista pitali, samo kao i do sad poslali novu karticu tj pin..Isto Visa. Mislim da ti nece dati Master ako ne trazis
samo pozitiva

#3859 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini

Post by samo pozitiva »

EliasVeskot wrote:
samo pozitiva wrote:za par mjeseci mi istice RF VISA kartica koja se koristi samo za placanje putem net-a (koliko uplatis toliko i imas na njoj :D ) i sad procitam na njihovoj temi da uvaljuju MasterCard umjesto VISE pa me interesuje hoce li biti kakvih problema sto se tice paypal-a, placanje i povlacenje novca ili kakva druga kartica ako je ko mijenjao u zadnje vrijeme a da je VISA :)
Nisu me nista pitali, samo kao i do sad poslali novu karticu tj pin..Isto Visa. Mislim da ti nece dati Master ako ne trazis
i ne treba mi Master :D karticu si podigao u banci dok je pin dosao na adresu?
free_too

#3860 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini

Post by free_too »

SanskiBiser wrote:proradilo je i povlacenje sa novog interface, radi sad bez problema. :-)
Sanski.jesu ti legle pare manuelno povucene, znam da ti imas onaj visa fast funds ali reko da provjerim. Ja trebam cekati par dana uvijek automatski, nadam se da se manuelni nece.oduzit :D
R9..

#3861 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini

Post by R9.. »

Ljudi do sad sam uvjek dobijo pare u $ a sad sam dobio neke pare u eurima pa kontam koju dole opciju da izaberem koja je najbezbolnija..
Jel ova druga...

Image
Saka

#3862 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini

Post by Saka »

Jeste, druga.
Patriotska_Liga

#3863 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini

Post by Patriotska_Liga »

Uglavnom ne vraćaj :D

Meni je prošli mjesec povuklo, ovaj nije, haman kako ti grah padne. Ranije nije bilo nikakvih problema.
sizifinho

#3864 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini

Post by sizifinho »

vozdra raja
automatic zakazao, ovo je poruka koju su mi poslali

In the month of March we did attempt to transfer the funds in your balance and your credit card issuer declined the transfer you can withdraw your funds manually by following this link https://www.paypal.com/wdfunds/.

niđe veze, neću valjda sad svaki put davat pet dolara zato što je njima sistem nestabilan...
underground

#3865 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini

Post by underground »

Pa vidis da su ti napisali da je tvoja banka odbila taj transfer, tj da primi lovu od paypala kada su ti poslali na karticu...
SanskiBiser

#3866 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini

Post by SanskiBiser »

free_too wrote:
SanskiBiser wrote:proradilo je i povlacenje sa novog interface, radi sad bez problema. :-)
Sanski.jesu ti legle pare manuelno povucene, znam da ti imas onaj visa fast funds ali reko da provjerim. Ja trebam cekati par dana uvijek automatski, nadam se da se manuelni nece.oduzit :D
da povukao 2 Marta nesto malo Eura proslo bez problema sa novog interface, bilo odmah na kartici...
IstinitaPoruka

#3867 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini

Post by IstinitaPoruka »

Kako povući novac, a da ne platim dodatno 5 dolara? Nije mi se automatski povuklo, nažalost.
modem33

#3868 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini

Post by modem33 »

IstinitaPoruka wrote:Kako povući novac, a da ne platim dodatno 5 dolara? Nije mi se automatski povuklo, nažalost.

sacekaj 1.
IstinitaPoruka

#3869 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini

Post by IstinitaPoruka »

modem33 wrote:
IstinitaPoruka wrote:Kako povući novac, a da ne platim dodatno 5 dolara? Nije mi se automatski povuklo, nažalost.

sacekaj 1.
Sačekao sad u martu, nije htjelo da povuče, da nisu stavili da moraš sam povući?
modem33

#3870 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini

Post by modem33 »

IstinitaPoruka wrote:
modem33 wrote:

sacekaj 1.
Sačekao sad u martu, nije htjelo da povuče, da nisu stavili da moraš sam povući?

sistem automatski prebacuje 1-og svima na account .... a mozes i prije ...ali naplacuju to. Njima je jeftinije zbog troskova da 1-og to rade.

Otidji na njihov FAQ tamo imas sve moguce odgovore. U BiH-a je ljudima mrsko procitao FAQ ... ja sam tamo sve saznao kad me je nesto interesovalo.
glitch

#3871 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini

Post by glitch »

IstinitaPoruka wrote:
modem33 wrote:

sacekaj 1.
povuci sam skinuce ti 5$
i onda napisi im da ti nije povuklo automatski i da si moro manuelno
i vratice ti 5$ na balans
IstinitaPoruka

#3872 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini

Post by IstinitaPoruka »

glitch wrote: povuci sam skinuce ti 5$
i onda napisi im da ti nije povuklo automatski i da si moro manuelno
i vratice ti 5$ na balans
Hvala lijepa na odgovoru. Vidjet' će i oni da nije moglo, novac je stigao prije 15.2. Do sad mi je automatski povlačilo, ali kako su ovaj novi izgled nabacili, ne transferuje mi automatski..
madesa

#3873 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini

Post by madesa »

koji odabrati podnaslov u help centru za trazenje 5 dolara ?
sizifinho

#3874 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini

Post by sizifinho »

underground wrote:Pa vidis da su ti napisali da je tvoja banka odbila taj transfer, tj da primi lovu od paypala kada su ti poslali na karticu...
niđe veze svima šalju istu poruku kada im ne uradi se automatic. Banka je uredu.

ja kažem za glupost da ja moram svvaki put ić na manuelno povlačenje zato što njima automatski zakaže
hava123

#3875 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini

Post by hava123 »

Još uvijek čekam njihov odgovor zašto nije povučeno automatski 01.03. :evil:
Izgleda da ću se načekati.
Post Reply