mozda mi nekim cudom naraste i 4ta dlaka
ko bi rekao da cu se ja radovati dlakama - cijeli ih zivot mrzim bilo gdje i bilo kada
laku noc!
Moderator: anex
bez_ideje wrote:Dlaku noc

Mariella wrote:To nije Loreal Voluminous Carbon Black jelde? Bas gledam kako je na makeupgeek.com ova hvali, cak joj je u listi 5 najboljih, pa sam mislila pogledati nekad (ne smijem odmah, stedim)
Ma hajde sta faliii (kupi pa vidi jel valjaVenomousV wrote:Mariella wrote:To nije Loreal Voluminous Carbon Black jelde? Bas gledam kako je na makeupgeek.com ova hvali, cak joj je u listi 5 najboljih, pa sam mislila pogledati nekad (ne smijem odmah, stedim)
joj sad moram i tu kupit!!! inace je lorealva voluminous dobra
pricamo o onoj volume million lashes extra black
@because_of_you: diiivne su ti oci! dobra ti ta olovka, koja je? (ili tus)
VenomousV wrote:ja imam jedno 10-11 maskarara -.-
kupi ti pa probaj
zato te i moram vodit' u shoppingvdivna wrote:VenomousV wrote:ja imam jedno 10-11 maskarara -.-
kupi ti pa probajJa jednu i to jeftinu
![]()
![]()
ista sam ti tak'a,ovu od 5 KM .....uvijek samo jednu,meni to nekako sve isto XDvdivna wrote:VenomousV wrote:ja imam jedno 10-11 maskarara -.-
![]()
![]()
kod mene su rasporedjene na one sto su za dnevni look, pa za vecernju varijantu pa one kao spešl okejžn....bez_ideje wrote:ista sam ti tak'a,ovu od 5 KM .....uvijek samo jednu,meni to nekako sve isto XDvdivna wrote:VenomousV wrote:ja imam jedno 10-11 maskarara -.-
![]()
![]()
Ja sam se prepalaVenomousV wrote:platim kafu poslije shoppinga![]()
(jos malo pa ce me lezbom prozvat')
nisam majke mi, eto pitaj bez_ideje i marielluvdivna wrote:Ja sam se prepalaVenomousV wrote:platim kafu poslije shoppinga![]()
(jos malo pa ce me lezbom prozvat')