Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pukepuke wrote:
Trest će se naše bujne guze na koncertu Pips, Chips & Videoclips, je li dobro ovako ?
Kad je to ...
Petak za metak iduci Beer Fest
Poslano s Commodore 64
Ups .... hahhahhahahahaja hahahahha
Naredni petak putujem ni manje ni vise nego na vlasic [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38]
Da se razumijemo - nije u pitanju vlasicarenje, nego samo vikend u prirodi.
Ramzess Veliki wrote:Mi smo bili u bašti i ljuštrili pive, a to je lijevo kod šanka bilo nekih zgodnih dasa sa sixpack ono keramika na trbuhu ... oni što ih Eluna lijepi da žene izgube abdest ...
I ja sam u bašti, kafenišem, samo mnogo južnije od Johnny-ja. [emoji6]
Moram vas povesti jednom...[emoji3]
Pozdravi Elunu i reci joj da je izdajica. Meni meće slike onih bjelosvjetskih manekena, a ove dobre domaće zašteka samo za sebe, njihove slike nikad ne share-uje...[emoji35]
Poslano s Tapatalka
Pa pravila foruma ne dozvoljavaju da postavljamo TE slike [emoji102]
Ramzess Veliki wrote:Mi smo bili u bašti i ljuštrili pive, a to je lijevo kod šanka bilo nekih zgodnih dasa sa sixpack ono keramika na trbuhu ... oni što ih Eluna lijepi da žene izgube abdest ...
I ja sam u bašti, kafenišem, samo mnogo južnije od Johnny-ja. [emoji6]
Moram vas povesti jednom...[emoji3]
Pozdravi Elunu i reci joj da je izdajica. Meni meće slike onih bjelosvjetskih manekena, a ove dobre domaće zašteka samo za sebe, njihove slike nikad ne share-uje...[emoji35]
Poslano s Tapatalka
Pa pravila foruma ne dozvoljavaju da postavljamo TE slike [emoji102]
Sent from my V7A using Tapatalk
Mojne zafrkavati... Ove Ramzesove si mi mogla na Viber šibnuti... a mogao je vala i on - selfie izdanje u koži...[emoji41] [emoji1] [emoji1]
Euridika wrote:
Mojne zafrkavati... Ove Ramzesove si mi mogla na Viber šibnuti... a mogao je vala i on - selfie izdanje u koži...[emoji41] [emoji1] [emoji1]
Poslano s Tapatalka
Poslat ću ti jednu pored roštilja u potkošulji. Nisam mogao naći slobodnu mješalicu za selfi.
Euridika wrote:
Poslano s Tapatalka
Poslat ću ti jednu pored roštilja u potkošulji. Nisam mogao naći slobodnu mješalicu za selfi.
Može, samo požuri prije podneva, da se stignem i okupati prije namaza...[emoji1] [emoji1]
Euridika wrote:
Moraš voditi i dijete... pa onda idemo u parkić, pa na kolače, šoping i sl. [emoji2]
Poslano s Tapatalka
Neće ona samnom, kaže mi - Odo sa drugaricom, a ti tata idi ganjaj cure.
Joooj, jesi smotan... [emoji3]... Prvo, kažeš joj, ne idemo samo mi, kažeš da će biti teta s djecom, pa... Ma objasnicu ti uživo, mrsko mi kucati...[emoji1]
Euridika wrote:
Poslano s Tapatalka
Euridika wrote:
Poslano s Tapatalka
Ništa potkošulja, kad bude roštilj pored Neretve slikamo ga u kupaćim gaćama. Ima i radova na putu, naći ćemo i miješalicu (i živu, ako treba)...