Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
eluna

#3851 Re: RE: Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by eluna »

heat wrote:
Ramzess Veliki wrote:
pukepuke wrote: Trest će se naše bujne guze na koncertu Pips, Chips & Videoclips, je li dobro ovako :D?
Kad je to ... 8)
Petak za metak iduci :mrgreen: Beer Fest 8-)

Poslano s Commodore 64
Ups .... hahhahhahahahaja hahahahha
Naredni petak putujem ni manje ni vise nego na vlasic [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38]

Da se razumijemo - nije u pitanju vlasicarenje, nego samo vikend u prirodi.

Sent from my V7A using Tapatalk
eluna

#3852 Re: RE: Re: RE: Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by eluna »

Euridika wrote:
Ramzess Veliki wrote:Mi smo bili u bašti i ljuštrili pive, a to je lijevo kod šanka bilo nekih zgodnih dasa sa sixpack ono keramika na trbuhu ... oni što ih Eluna lijepi da žene izgube abdest ... :oops:
I ja sam u bašti, kafenišem, samo mnogo južnije od Johnny-ja. [emoji6]
Moram vas povesti jednom...[emoji3]

Pozdravi Elunu i reci joj da je izdajica. Meni meće slike onih bjelosvjetskih manekena, a ove dobre domaće zašteka samo za sebe, njihove slike nikad ne share-uje...[emoji35]

Poslano s Tapatalka
Pa pravila foruma ne dozvoljavaju da postavljamo TE slike [emoji102]

Euridika
Globalna šefica

#3853 Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

eluna wrote:
Euridika wrote:
Ramzess Veliki wrote:Mi smo bili u bašti i ljuštrili pive, a to je lijevo kod šanka bilo nekih zgodnih dasa sa sixpack ono keramika na trbuhu ... oni što ih Eluna lijepi da žene izgube abdest ... :oops:
I ja sam u bašti, kafenišem, samo mnogo južnije od Johnny-ja. [emoji6]
Moram vas povesti jednom...[emoji3]

Pozdravi Elunu i reci joj da je izdajica. Meni meće slike onih bjelosvjetskih manekena, a ove dobre domaće zašteka samo za sebe, njihove slike nikad ne share-uje...[emoji35]

Poslano s Tapatalka
Pa pravila foruma ne dozvoljavaju da postavljamo TE slike [emoji102]

Mojne zafrkavati... Ove Ramzesove si mi mogla na Viber šibnuti... a mogao je vala i on - selfie izdanje u koži...[emoji41] [emoji1] [emoji1]

Poslano s Tapatalka
Tomahawk11
Globalni moderator

#3854 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Tomahawk11 »

Ko je vidio hajra od slika.....jedino ako je to bio neki Hajro :oops: :mrgreen:
Ramzess Veliki

#3855 Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Ramzess Veliki »

Euridika wrote: Mojne zafrkavati... Ove Ramzesove si mi mogla na Viber šibnuti... a mogao je vala i on - selfie izdanje u koži...[emoji41] [emoji1] [emoji1]

Poslano s Tapatalka
Poslat ću ti jednu pored roštilja u potkošulji. Nisam mogao naći slobodnu mješalicu za selfi. :sad:
eluna

#3856 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by eluna »

Nemam slike Ramzesa u keramickom izdanju [emoji15]

Euridika
Globalna šefica

#3857 Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

Ramzess Veliki wrote:
Euridika wrote: Mojne zafrkavati... Ove Ramzesove si mi mogla na Viber šibnuti... a mogao je vala i on - selfie izdanje u koži...[emoji41] [emoji1] [emoji1]

Poslano s Tapatalka
Poslat ću ti jednu pored roštilja u potkošulji. Nisam mogao naći slobodnu mješalicu za selfi. :sad:
Može, samo požuri prije podneva, da se stignem i okupati prije namaza...[emoji1] [emoji1]

Poslano s Tapatalka
nuovavita

#3858 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by nuovavita »

Euridika wrote:
Hoćemo, iduće sedmice odmah. Baš sam prekjučer hodala s djecom i pomislila da te zovem, ali nismo dugo ostale. Idući put obavezno... :thumbup:
Javi se obavezno...ako se uspijemo uklopiti super :thumbup: :kiss:
Euridika
Globalna šefica

#3859 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

nuovavita wrote:
Euridika wrote:
Hoćemo, iduće sedmice odmah. Baš sam prekjučer hodala s djecom i pomislila da te zovem, ali nismo dugo ostale. Idući put obavezno... :thumbup:
Svakako, iduće sedmice... :thumbup:
Euridika
Globalna šefica

#3860 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

eluna wrote:Nemam slike Ramzesa u keramickom izdanju [emoji15]

Ne čudi me, skupo ih naplaćuje... :oops:
eluna

#3861 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by eluna »

Nemam pojma, nije me nikad zanimalo lol

Ramzess Veliki

#3862 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Ramzess Veliki »

eluna wrote:Nemam pojma, nije me nikad zanimalo lol

E hajde sad ne laži.
Čuj nije te zanimalo ... :oops:
Ramzess Veliki

#3863 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Ramzess Veliki »

nuovavita wrote:
Euridika wrote:
Zovite i mene, ja se svuda uklopim ... :D
Euridika
Globalna šefica

#3864 Re: RE: Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

Ramzess Veliki wrote:
nuovavita wrote:
Euridika wrote:
Javi se obavezno...ako se uspijemo uklopiti super [emoji106] :kiss:
Zovite i mene, ja se svuda uklopim ... :D
Moraš voditi i dijete... pa onda idemo u parkić, pa na kolače, šoping i sl. [emoji2]

Poslano s Tapatalka
Ramzess Veliki

#3865 Re: RE: Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Ramzess Veliki »

Euridika wrote: Moraš voditi i dijete... pa onda idemo u parkić, pa na kolače, šoping i sl. [emoji2]

Poslano s Tapatalka
Neće ona samnom, kaže mi - Odo sa drugaricom, a ti tata idi ganjaj cure. :sad:
eluna

#3866 Re: RE: Re: RE: Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by eluna »

Ramzess Veliki wrote:
Euridika wrote: Moraš voditi i dijete... pa onda idemo u parkić, pa na kolače, šoping i sl. [emoji2]

Poslano s Tapatalka
Ko ti je kriv sto si corav kod ociju [emoji12]

Euridika
Globalna šefica

#3867 Re: RE: Re: RE: Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

Ramzess Veliki wrote:

Poslano s Tapatalka
Joooj, jesi smotan... [emoji3]... Prvo, kažeš joj, ne idemo samo mi, kažeš da će biti teta s djecom, pa... Ma objasnicu ti uživo, mrsko mi kucati...[emoji1]

Poslano s Tapatalka
Dr Kova

#3868 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Dr Kova »

Dobar je tapatalk

Poslano DHL-om
Ramzess Veliki

#3869 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Ramzess Veliki »

Roštilj, Neretva ... voda taman za kupanja ... a biiiiiistraaaaaa ... 8-)
Bloo
Globalna šefica

#3870 Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Bloo »

Ramzess Veliki wrote:

Poslano s Tapatalka
:lol: :lol: :lol: :lol:
Dr Kova

#3872 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Dr Kova »

Kad će to druženje
Euridika
Globalna šefica

#3873 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

@Nisam_fin

Ima, ako ćeš biti fin... :D

@Buki
Druženje u petak...
Ramzess Veliki wrote:Roštilj, Neretva ... voda taman za kupanja ... a biiiiiistraaaaaa ... 8-)
Voda nije baš bistra, ja sinoć prošla. Mada ima ribara i kajakaša... :thumbup:

Kad si ovo planirao, gdje, kako, logistika? Detalje molim... :oops:
Dr Kova

#3874 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Dr Kova »

Euridika wrote:
@Buki
Druženje u petak...
Valja, javite detalje :thumbup:
Euridika
Globalna šefica

#3875 Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

Bloo wrote:
Ramzess Veliki wrote:

Poslano s Tapatalka
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ništa potkošulja, kad bude roštilj pored Neretve slikamo ga u kupaćim gaćama. Ima i radova na putu, naći ćemo i miješalicu (i živu, ako treba)... :D :D
Post Reply