bahin portal navodno prvi objavio ime ubice...jos pise da je bio pukotina u zadnje vrijeme
navodi da je bilo jos napada u isto vrijeme na drugim lokacijama
wtf? koji portal?kamen spoticanja wrote:Facebook ne daje nesto plaho opcija pod imenom enes omeragic
bahin portal navodno prvi objavio ime ubice...jos pise da je bio pukotina u zadnje vrijeme
u sarajevu jesttututuuuu wrote:popijes kavu, malo propuskaras oko sebe na ljude... normalan pocetak svakog dana.Ripicipi wrote:cuj malo se popuskara, jesi li ti uopste normalanundefined007 wrote:ti @leclerc puno sereš ti, nemoj puno vjerovati novinama sto se prodaju za klik, malo nek se nesta propuskara ti odmah po defaultu terorizam, sta ti je covjece smiri se malo
Brze vijesti jal tako nestoFreamon Lester wrote:wtf? koji portal?kamen spoticanja wrote:Facebook ne daje nesto plaho opcija pod imenom enes omeragic
To bi moglo imati i kontraefekat kada su u pitanju kozojebi. Islamska Zajednica treba djelovati, Saudijce i ko god su im finansijeri odjebati.volta dzontra wrote:Mislim da politicki vrh drzave mora sjesti, staviti po strani sve podjele, i obracunati se s ovim kozojebima dok ih je jos par tisuca. Zatvori, dvadesetogodisnje kazne, racije, razoruzavanje itd
madner wrote: Inace mislim da je ovo zbog agresivne kolonizacije Afrike od strane Bosanaca u proslim stoljecima. Treba napraviti neki fond za ostetu.
Kakav bola kontraefekt vise. Zbog ovog tepanja su se osokolili. Prosipaju strah i onda se bahate po internetu. Jbg. Maksimalno do kraja rascistiti...Leons wrote:To bi moglo imati i kontraefekat kada su u pitanju kozojebi. Islamska Zajednica treba djelovati, Saudijce i ko god su im finansijeri odjebati.volta dzontra wrote:Mislim da politicki vrh drzave mora sjesti, staviti po strani sve podjele, i obracunati se s ovim kozojebima dok ih je jos par tisuca. Zatvori, dvadesetogodisnje kazne, racije, razoruzavanje itd
kako sad islamska zajednica kad kavazovic rece da islam nista nema sa terorizmom? to je isto kao da si rekao da uprava vodovoda treba djelovati ili ne??Leons wrote:To bi moglo imati i kontraefekat kada su u pitanju kozojebi. Islamska Zajednica treba djelovati, Saudijce i ko god su im finansijeri odjebati.volta dzontra wrote:Mislim da politicki vrh drzave mora sjesti, staviti po strani sve podjele, i obracunati se s ovim kozojebima dok ih je jos par tisuca. Zatvori, dvadesetogodisnje kazne, racije, razoruzavanje itd
IZ je do sada precutno odobravala selefijski pokret potkupljena saudijskim petrodolarima._drunken_santa_ wrote:kako sad islamska zajednica kad kavazovic rece da islam nista nema sa terorizmom? to je isto kao da si rekao da uprava vodovoda treba djelovati ili ne??Leons wrote:To bi moglo imati i kontraefekat kada su u pitanju kozojebi. Islamska Zajednica treba djelovati, Saudijce i ko god su im finansijeri odjebati.volta dzontra wrote:Mislim da politicki vrh drzave mora sjesti, staviti po strani sve podjele, i obracunati se s ovim kozojebima dok ih je jos par tisuca. Zatvori, dvadesetogodisnje kazne, racije, razoruzavanje itd
Usne_Stjepana_Gnječa
Promašio je par na kladionici
Like · Reply · 9 · 55 mins
Ismir Huseinovic · Works at CPAGrip
Usne_Stjepana_Gnječa sve ti jebem u usta smradu ruzni
Pa ako iko devera s njima to je IZ...madner wrote:IZ ima uticaj na selefijski pokret kao i ja.
S tim da ja selefije gledam bogdu simpaticnije od njih.
Pa to kazem.kamen spoticanja wrote:Pa ako iko devera s njima to je IZ...madner wrote:IZ ima uticaj na selefijski pokret kao i ja.
Nije sigurno po obitavanju u biblioteci i posjećivanju pozorišnih predstava.Freamon Lester wrote:22:21 Kako saznaje "Avazov" portal, osumnjičeni ubica Enes Omeragić na Sokolju je poznat po upotrebi droga - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/205834/ubijen ... fKAAw.dpuf
http://www.theguardian.com/world/live/2 ... atest-news
Three people claiming to support Isis have stabbed a teacher at a Jewish school in Marseilles, prosecutors there have told Reuters and the AFP.
The history teacher’s life is not in danger, prosecutor Brice Robin said. The agency reports:
Three people on two scooters, one of them wearing an Islamic State t-shirt, approached the teacher in the street, Robin said
Another of the attackers showed a picture on his mobile telephone of Mohamed Merah, a homegrown Islamist militant who killed seven people in a series of attacks in southern France in 2012.
“The three people insulted, threatened and then stabbed their victim in the arm and leg. They were interrupted by the arrival of a car and fled,” Robin added.
The three assailants “shouted antisemitic obscenities” before striking the teacher, police chief Laurent Nunez told the AFP. Nunez said police are searching for the attackers.
madner wrote:Pa to kazem.kamen spoticanja wrote:Pa ako iko devera s njima to je IZ...madner wrote:IZ ima uticaj na selefijski pokret kao i ja.
Inace je velika ironija ovo, nece valja ljude zbog vjere progoniti.
Perfektno kompatibilno buduci da je religija opijum za mase.Freamon Lester wrote:Situacija je fluidna... avaz...
UBIJENA DVA VOJNIKA Osumnjičenog Enesa Omeragića komšije znaju kao narkomana, a očevici ubistva ga opisuju kao pripadnika vehabijskog pokreta!