Pariz

Post Reply
kamen spoticanja

#3851 Re: Pariz

Post by kamen spoticanja »

Facebook ne daje nesto plaho opcija pod imenom enes omeragic
bahin portal navodno prvi objavio ime ubice...jos pise da je bio pukotina u zadnje vrijeme
navodi da je bilo jos napada u isto vrijeme na drugim lokacijama :?
Freamon Lester

#3852 Re: Pariz

Post by Freamon Lester »

ftv prenosi istu pricu sa terena nezvanicno - pripadnik selefijskog pokreta je pocinitelj...
Freamon Lester

#3853 Re: Pariz

Post by Freamon Lester »

kamen spoticanja wrote:Facebook ne daje nesto plaho opcija pod imenom enes omeragic
bahin portal navodno prvi objavio ime ubice...jos pise da je bio pukotina u zadnje vrijeme
wtf? koji portal?
undefined007

#3854 Re: Pariz

Post by undefined007 »

A ne fakat odvadi malo. Brzo donosiš sud i zaključke, motiv može biti bilo što, možda neka lična osveta, možda je neki poremećeni luđak (pogledaj snimak od maloprije https://www.youtube.com/watch?v=PZYs_SULyak#t=15) budala ima svakakvih. ;)

Ne branim nikog, grozno je ovo što se dešava ali polahko sa zaključcima. Mada mi se ova situacija nimalo ne sviđa ....

rahmet duši, počivaj u miru za oba vojnika ...
jao_situacije

#3855 Re: Pariz

Post by jao_situacije »

tututuuuu wrote:
Ripicipi wrote:
undefined007 wrote:ti @leclerc puno sereš ti, nemoj puno vjerovati novinama sto se prodaju za klik, malo nek se nesta propuskara ti odmah po defaultu terorizam, sta ti je covjece smiri se malo ;)
cuj malo se popuskara, jesi li ti uopste normalan :roll:
popijes kavu, malo propuskaras oko sebe na ljude... normalan pocetak svakog dana. :D
u sarajevu jest :zjev:
It_is_a_Leclerc

#3856 Re: Pariz

Post by It_is_a_Leclerc »

BHT prenosi izjave svjedoka - selefija, koji je dosad često prijetio građanima.
kamen spoticanja

#3857 Re: Pariz

Freamon Lester wrote:
kamen spoticanja wrote:Facebook ne daje nesto plaho opcija pod imenom enes omeragic
wtf? koji portal?
Brze vijesti jal tako nesto
bht prenosi izjave ljudi koji su sjedili u okolnim kaficima koji kazu da im je pocinitelj poznat i da je i ranije upucivao pretnje ali ga nisu shvatali ozbiljno
bumerangss

#3858 Re: Pariz

Post by bumerangss »

Predjite na temu crna hronika u sarajevu! Ovo nije u Parizu
volta dzontra

#3859 Re: Pariz

Post by volta dzontra »

Mislim da politicki vrh drzave mora sjesti, staviti po strani sve podjele, i obracunati se s ovim kozojebima dok ih je jos par tisuca. Zatvori, dvadesetogodisnje kazne, racije, razoruzavanje itd
madner

#3860 Re: Pariz

Post by madner »

Eki to, kod nas da ne shvate prijetnje ozbiljno.

Ne mogu da vjerujem.

Inace mislim da je ovo zbog agresivne kolonizacije Afrike od strane Bosanaca u proslim stoljecima. Treba napraviti neki fond za ostetu.
Leons

#3861 Re: Pariz

Post by Leons »

volta dzontra wrote:Mislim da politicki vrh drzave mora sjesti, staviti po strani sve podjele, i obracunati se s ovim kozojebima dok ih je jos par tisuca. Zatvori, dvadesetogodisnje kazne, racije, razoruzavanje itd
To bi moglo imati i kontraefekat kada su u pitanju kozojebi. Islamska Zajednica treba djelovati, Saudijce i ko god su im finansijeri odjebati.
Leons

#3862 Re: Pariz

Post by Leons »

madner wrote: Inace mislim da je ovo zbog agresivne kolonizacije Afrike od strane Bosanaca u proslim stoljecima. Treba napraviti neki fond za ostetu.

:thumbup: :lol: :lol: :lol:
volta dzontra

#3863 Re: Pariz

Post by volta dzontra »

Leons wrote:
volta dzontra wrote:Mislim da politicki vrh drzave mora sjesti, staviti po strani sve podjele, i obracunati se s ovim kozojebima dok ih je jos par tisuca. Zatvori, dvadesetogodisnje kazne, racije, razoruzavanje itd
To bi moglo imati i kontraefekat kada su u pitanju kozojebi. Islamska Zajednica treba djelovati, Saudijce i ko god su im finansijeri odjebati.
Kakav bola kontraefekt vise. Zbog ovog tepanja su se osokolili. Prosipaju strah i onda se bahate po internetu. Jbg. Maksimalno do kraja rascistiti...
_drunken_santa_

#3864 Re: Pariz

Post by _drunken_santa_ »

Leons wrote:
kako sad islamska zajednica kad kavazovic rece da islam nista nema sa terorizmom? to je isto kao da si rekao da uprava vodovoda treba djelovati ili ne??
Leons

#3865 Re: Pariz

Post by Leons »

_drunken_santa_ wrote:
Leons wrote:
kako sad islamska zajednica kad kavazovic rece da islam nista nema sa terorizmom? to je isto kao da si rekao da uprava vodovoda treba djelovati ili ne??
IZ je do sada precutno odobravala selefijski pokret potkupljena saudijskim petrodolarima.
madner

#3866 Re: Pariz

Post by madner »

IZ ima uticaj na selefijski pokret kao i ja.

S tim da ja selefije gledam bogdu simpaticnije od njih.
tututuuuu

#3867 Re: Pariz

Post by tututuuuu »

Citam malo po drugim portalima vezano za ovo u sarajevu, i ubrzo naletim na Indexu...
Usne_Stjepana_Gnječa
Promašio je par na kladionici
Like · Reply · 9 · 55 mins

Ismir Huseinovic · Works at CPAGrip
Usne_Stjepana_Gnječa sve ti jebem u usta smradu ruzni
:oops:

Ahhh
kamen spoticanja

#3868 Re: Pariz

madner wrote:IZ ima uticaj na selefijski pokret kao i ja.

Pa ako iko devera s njima to je IZ...
madner

#3869 Re: Pariz

Post by madner »

kamen spoticanja wrote:

Pa to kazem.

Inace je velika ironija ovo, nece valja ljude zbog vjere progoniti. :D
Freamon Lester

#3870 Re: Pariz

Post by Freamon Lester »

22:21 Kako saznaje "Avazov" portal, osumnjičeni ubica Enes Omeragić na Sokolju je poznat po upotrebi droga - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/205834/ubijen ... fKAAw.dpuf
Leons

#3871 Re: Pariz

Post by Leons »

Freamon Lester wrote:22:21 Kako saznaje "Avazov" portal, osumnjičeni ubica Enes Omeragić na Sokolju je poznat po upotrebi droga - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/205834/ubijen ... fKAAw.dpuf
Nije sigurno po obitavanju u biblioteci i posjećivanju pozorišnih predstava.
Freamon Lester

#3872 Re: Pariz

Post by Freamon Lester »

Da se vratimo na temu Francuske...

http://www.theguardian.com/world/live/2 ... atest-news

Three people claiming to support Isis have stabbed a teacher at a Jewish school in Marseilles, prosecutors there have told Reuters and the AFP.

The history teacher’s life is not in danger, prosecutor Brice Robin said. The agency reports:

Three people on two scooters, one of them wearing an Islamic State t-shirt, approached the teacher in the street, Robin said

Another of the attackers showed a picture on his mobile telephone of Mohamed Merah, a homegrown Islamist militant who killed seven people in a series of attacks in southern France in 2012.

“The three people insulted, threatened and then stabbed their victim in the arm and leg. They were interrupted by the arrival of a car and fled,” Robin added.

The three assailants “shouted antisemitic obscenities” before striking the teacher, police chief Laurent Nunez told the AFP. Nunez said police are searching for the attackers.
General War

#3873 Re: Pariz

Post by General War »

madner wrote:
kamen spoticanja wrote:

Pa to kazem.

Inace je velika ironija ovo, nece valja ljude zbog vjere progoniti. :D
:lol: :thumbup: sve se okrenulo naopcke
Freamon Lester

#3874 Re: Pariz

Post by Freamon Lester »

Situacija je fluidna... :lol: avaz...

UBIJENA DVA VOJNIKA Osumnjičenog Enesa Omeragića komšije znaju kao narkomana, a očevici ubistva ga opisuju kao pripadnika vehabijskog pokreta!
_drunken_santa_

#3875 Re: Pariz

Post by _drunken_santa_ »

Freamon Lester wrote:Situacija je fluidna... avaz...

UBIJENA DVA VOJNIKA Osumnjičenog Enesa Omeragića komšije znaju kao narkomana, a očevici ubistva ga opisuju kao pripadnika vehabijskog pokreta!
Perfektno kompatibilno buduci da je religija opijum za mase.
Post Reply