Problem pasa lutalica

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
pakica_

#3851 Re: Problem pasa lutalica

Post by pakica_ »

Drinski wrote:Kako znas?
otisla po ovu djevojku sto je pametne bosnje nazivaju kujom, jer kad je fahrudin priveden, ona koja nije vozac i njegovo auto su ostali na cesti.. otisli po to i htjeli pokusati izvuci stenad koju su pohvatali..
nit ismu nit njegove kolege niko pogled'o nije, hebe mi se za njih.. murija pustila cakija na prozor da ga vidimo, frajer s lisicama krvave glave sjedi.. i prica se prica kako je on nekoga pretukao.. mislim.. cirkus..
jasko_ba wrote: Samo vi pametujte, naredni put ce nekome dopizditi sve ovo pravo, pa cemo vidjeti kako ce zavrsiti. Je*ala vas pascad i iphone sto ste kupili preko njih
ne bojim se nikoga, pa tako ni te tvoje suplje da ce nekome nesto dopizdit.. milion puta su nasrtali na mene i evo me jos uvijek ziva i zdrava.. 'bo tebe iPhone, ako bih ista kupila od para od kerova, kupila bih Z3 :P
Drinski

#3852 Re: Problem pasa lutalica

Post by Drinski »

pakica_ wrote:.. otisli po to i htjeli pokusati izvuci stenad koju su pohvatali..
Ne ulazim u Vase motive, pa niti zrelost ili stepen obrazovanja, a i mislim da sam legalista, tako da vam necu nikada osporiti pravo da vi lično skupljate cuke, brinete se i sl., ali sta vam znači ovo citirano?!
Pa ako vam se "izvlači" ta štenad, dođite ili ranije ili otiđite u azil pa trazite da ih udomite. Ispada smijesno, ali ovo meni liči, ko da ste vi pokusali "oteti" uhvaćene cuke i omogućiti njihov bijeg.
l33t

#3853 Re: Problem pasa lutalica

Post by l33t »

bach wrote:Image

Meni Dalida dobra pravo... :izet: :izet: :izet: :izet: :izet: :izet:

Eutanazije mi moje...
dobra sisa ocam
vješalica

#3854 Re: Problem pasa lutalica

Post by vješalica »

EDIT: Suzdržite se od ličnih uvreda.
amiliana

#3855 Re: Problem pasa lutalica

Post by amiliana »

pakica_ wrote:
huxley wrote:
uuuuuuu jesi mi to sukn'o s tim buco
Ne znam ni ko si ni sta si, a tako inace oslovljavam druge, pa ako te pogodilo, izvini, ali vidim da jedva cekas da vrijedjas.

Nazad na temu.
ma heb'o to, nije me pogodilo, nego sta cemo s pascadijom? evo ja sam fakat voljna saslusat' sve prijedloge u granicama normalnog ljudskog razmisljanja.. trovanje i kojesta- o tome necu da citam..
koliko mogu pomoci, pomoci cu.. ali ne vidim kako iko od nas moze ista rijesiti...
:thumbup:
vješalica

#3856 Re: Problem pasa lutalica

Post by vješalica »

Drinski wrote:
pakica_ wrote:.. otisli po to i htjeli pokusati izvuci stenad koju su pohvatali..
Ne ulazim u Vase motive, pa niti zrelost ili stepen obrazovanja, a i mislim da sam legalista, tako da vam necu nikada osporiti pravo da vi lično skupljate cuke, brinete se i sl., ali sta vam znači ovo citirano?!
Pa ako vam se "izvlači" ta štenad, dođite ili ranije ili otiđite u azil pa trazite da ih udomite. Ispada smijesno, ali ovo meni liči, ko da ste vi pokusali "oteti" uhvaćene cuke i omogućiti njihov bijeg.
Ma jok sklanjaju i premjestaju po gradu i tako ih nakoćavaju na svakom cosku.
Drinski

#3857 Re: Problem pasa lutalica

Post by Drinski »

ma vala, nije u redu niti da ih Vi vrijeđate.
weredsf

#3858 Re: Problem pasa lutalica

Post by weredsf »

Image
Image
Image
weredsf

#3859 Re: Problem pasa lutalica

Post by weredsf »

Eutanazije mi moje...
Divi vimena :D :D
pakica_

#3860 Re: Problem pasa lutalica

Post by pakica_ »

Drinski wrote:
jok bijeg, smjestaj.. ja nisam iz ilijasa, ja sam Zbjelava i ne znam za svako pasce u svakom dijelu grada, periferije i sl.
sklonila sam kamaru stenaca i odraslih pasa prije nego je lokom stigao do njih..
motiv sam ti objasnila- isli po jaranicu i auto od jarana, i eto da njega vidimo ako nas puste.. tek kad smo dosli tamo smo vidjeli da su uhvatili stence i htjeli smo da ih uzmemo.. prebacila bih ih pred murijom u svoje auto na svoje ime, cipovala i stajaznam pa eto ako se opet nadju na ulici, nek' mi svezu kaznu do 20 milja dokle se krece kazna po zakonu
bach

#3861 Re: Problem pasa lutalica

Post by bach »

weredsf wrote:

Eutanazije mi moje...
Petice su čini mi se u pitanju...

Image

Uh braćo mila...
Drinski

#3862 Re: Problem pasa lutalica

Post by Drinski »

pakica_ wrote: motiv sam ti objasnila- isli po jaranicu i auto od jarana, i eto da njega vidimo ako nas puste.. tek kad smo dosli tamo smo vidjeli da su uhvatili stence i htjeli smo da ih uzmemo.. prebacila bih ih pred murijom u svoje auto na svoje ime, cipovala i stajaznam pa eto ako se opet nadju na ulici, nek' mi svezu kaznu do 20 milja dokle se krece kazna po zakonu
Mislim da pogresno radite. Samo stvarate, na ovaj način, probleme,vi ispadnete budalama, neko izdegenečen a ljudi psuju.
weredsf

#3863 Re: Problem pasa lutalica

Post by weredsf »

bach wrote:
weredsf wrote:

Eutanazije mi moje...
Petice su čini mi se u pitanju...

Image

Uh braćo mila...
Ko glava
pakica_

#3864 Re: Problem pasa lutalica

Post by pakica_ »

Drinski wrote:
pakica_ wrote: motiv sam ti objasnila- isli po jaranicu i auto od jarana, i eto da njega vidimo ako nas puste.. tek kad smo dosli tamo smo vidjeli da su uhvatili stence i htjeli smo da ih uzmemo.. prebacila bih ih pred murijom u svoje auto na svoje ime, cipovala i stajaznam pa eto ako se opet nadju na ulici, nek' mi svezu kaznu do 20 milja dokle se krece kazna po zakonu
Mislim da pogresno radite. Samo stvarate, na ovaj način, probleme,vi ispadnete budalama, neko izdegenečen a ljudi psuju.
pogresno ili ne, stenci su pobijeni isti dan, tako da dzaba sve..
da je stvarno bilo hvatanje agresivnih pasa, ne bi im niko po' slova rek'o.. al' evo, pitam ja vas, zasto je bijeli agresivni pas jos uvijek libero na breci? sto po njega ne dodju, kad su tako hrabri.. nego ker i dalje vedri i oblaci po mahali..
Drinski

#3865 Re: Problem pasa lutalica

Post by Drinski »

pakica_ wrote:
Drinski wrote:
pogresno ili ne, stenci su pobijeni isti dan, tako da dzaba sve..
da je stvarno bilo hvatanje agresivnih pasa, ne bi im niko po' slova rek'o.. al' evo, pitam ja vas, zasto je bijeli agresivni pas jos uvijek libero na breci? sto po njega ne dodju, kad su tako hrabri.. nego ker i dalje vedri i oblaci po mahali..

ma nemam ja pojma ovo sto me pitas, ali ti kazem, da trebate doći ili ranije ili kasnije, ili brate mili ponudite im pomoć i saradnju, da kada pronađu vas obavijeste pa idite tamo zajedno, obostrana korist.
Tvrtko II Kotromanić

#3866 Re: Problem pasa lutalica

Post by Tvrtko II Kotromanić »

mescini kad je bilo hvatanje tog bijelog kera sa breke upravo su "aktivistice" sprijecile isto tako sto su ga sakrile dok su sintori dosli :)

inace pregledaj malo fb profile ovih pacijenata od juce ("aktivista") i naravno
neizbjezno :D :
"Our beautiful girl have collected 167e for now ... She need only 50e more... Please help her to go in UK Thank you in advance..xx"

paypal ftw :bih: :run:
weredsf

#3867 Re: Problem pasa lutalica

Post by weredsf »

Tvrtko II Kotromanić wrote:mescini kad je bilo hvatanje tog bijelog kera sa breke upravo su "aktivistice" sprijecile isto tako sto su ga sakrile dok su sintori dosli :)

inace pregledaj malo fb profile ovih pacijenata od juce ("aktivista") i naravno
neizbjezno :D :
"Our beautiful girl have collected 167e for now ... She need only 50e more... Please help her to go in UK Thank you in advance..xx"

paypal ftw :bih: :run:

Ma to su ublehasi, mozda i najveci na balkanu
pakica_

#3868 Re: Problem pasa lutalica

Post by pakica_ »

Drinski wrote:
ma nemam ja pojma ovo sto me pitas, ali ti kazem, da trebate doći ili ranije ili kasnije, ili brate mili ponudite im pomoć i saradnju, da kada pronađu vas obavijeste pa idite tamo zajedno, obostrana korist.
ponudili.. ne ismi, s njim nemam komunikaciju, ponudila saradnju vet inspektoru eminu omerspahicu.. frajer mutav k'o.. mutav..
kerovi pobijeni, kraj balade.. ma koliko ti u clanku na SAFF portalu koji je klix prepisao pise da smo svi kabadahije, nismo..
Tvrtko II Kotromanić wrote:mescini kad je bilo hvatanje tog bijelog kera sa breke upravo su "aktivistice" sprijecile isto tako sto su ga sakrile dok su sintori dosli :)
niko ga nije sakrio, pas je bio na ulici.. jedna djevojka je rekla da ce ga maknuti, to se nije desilo.. sto opet nisu dosli po njega? odjednom im njihov "posao" nije bitan i ne moraju ga obavljati?! evo ja sam neki kurton aktivista, ja cu otici s njima da ga uninaju i odnesu i svakom aktivisti koji pokusa to sprijeciti stati na put.. ali neeee, cuko je strasan i po njega vise ne dolaze, prpa!
Hajlac

#3869 Re: Problem pasa lutalica

Post by Hajlac »

pakica_ wrote:
Hajlac wrote:
pakica_ wrote:evo da vam "zenska osoba po imenu nejra" kaze kako je bilo
taj isti jadni mali ismo kojeg je strasni fahrudin bravo pretukao je poslao cakija (fahrudina) krvave glave u pritvor.. trojica njih su udarali njega i edinu, al' eto, klix ce prepisat' clanak sa talibanskog saff.ba portala bez da ikog ista pita od aktera
i bili smo tamo ne da prepadamo jadnog malog ismu, nego da pokupimo STENCE koje su uhvatili, njih 9
al' eto, vi i dalje polazite svoje nade u njih, iako oni ne smiju da kupe agresivne kerove koji vam i dalje ostaju na ulici ;)
Čekali ste da neo-šintori počnu hvatati te silne čopore pa se tek onda sjetili "spašavati" te STENCE ???

Šta ste čekali ranije?

I naravno, ne sumnjam da bi ste ih već sutradan, po starom dobrom običaju, opet pustili na ulicu. Jerbo :D , lijepo Him je na ulici :-)

Koji licemjeri, gluho bilo.
prvo, ne, "spasili" smo mi njih kamaru bez da Hajlac kaze deder.. drugo, ovo prvo ti je odgovorilo na pitanje
trece, ne, nismo ih pustili na ulicu.. ja psa kog sklonim s ulice, on je sklonjen za citav njegov zivot.. i ne, ove stence nije bilo moguce pustiti na ulicu sve i da je ko htio, jer su ih UBILI isti dan
ako ne znas, suti, pametnije ti je.. prije nego nekoga nazoves licemjerom, jelTe
Licemjeru, ne pitam za "kamaru" već TE STENCE! Šta ste čekali - uhodite neo-šintore pa licemjerno "spašavate" samo one kojih se dočepaju iz Higijenskog servisa?

Kozlićki i ostalima samo treba patetike poput ovog slučaja i onog PR skeča s GSS-om u Kijevu kako bi ste medije 'animirali' za svoju stvar...
prog321

#3870 Re: Problem pasa lutalica

Post by prog321 »

Agresivan, ne agresivan, pas ne treba biti na ulici ako nema vlasnika.
Hajlac

#3871 Re: Problem pasa lutalica

Post by Hajlac »

haos1 wrote:stray for life

Image
Image

Image
pakica_

#3872 Re: Problem pasa lutalica

Post by pakica_ »

Hajlac wrote:[
Licemjeru, ne pitam za "kamaru" već TE STENCE! Šta ste čekali - uhodite neo-šintore pa licemjerno "spašavate" samo one kojih se dočepaju iz Higijenskog servisa?

Kozlićki i ostalima samo treba patetike poput ovog slučaja i onog PR skeča s GSS-om u Kijevu kako bi ste medije 'animirali' za svoju stvar...
s tobom se ne da raspravljati, stoga ni necu.. reci cu ovo jos jednom, ne bi li utuvio u glavu:
ja sam dijete Zbjelava, jok iz ilijasa, i ne znam da postoje ti stenci.. vjerovao ili ne, ne znam za svako leglo u svakom dijelu grada ili okoline istog..
u ilijas sam otisla po jaranicu koja je ostala bez prevoza jer je vozac auta u kom je ona bila priveden u muriju krvave glave, te po to njegovo auto. kad sam dosla tamo, vidjela sam da su uhvatili stence i pokusala da se dogovorimo da ih daju nama.. nisu dali.. stenci pobijeni.. kraj price..
prog321 wrote:Agresivan, ne agresivan, pas ne treba biti na ulici ako nema vlasnika.
potpisujem!
Tvrtko II Kotromanić

#3873 Re: Problem pasa lutalica

Post by Tvrtko II Kotromanić »

pakica_ wrote:
niko ga nije sakrio, pas je bio na ulici.. jedna djevojka je rekla da ce ga maknuti, to se nije desilo.. sto opet nisu dosli po njega? odjednom im njihov "posao" nije bitan i ne moraju ga obavljati?! evo ja sam neki kurton aktivista, ja cu otici s njima da ga uninaju i odnesu i svakom aktivisti koji pokusa to sprijeciti stati na put.. ali neeee, cuko je strasan i po njega vise ne dolaze, prpa!
pa hajde uradi to onda i odnesi ga :)
budite i vi jednom korisni za uzu i siru drustvenu zajednicu bez da samo cekate pare iz inostranstva da vam lijezu po paypal account-ima :bih:
Pol_Pot

#3874 Re: Problem pasa lutalica

Post by Pol_Pot »

Moj Fahrudine u šta si ostario, da se sa šintorima naganjavaš po ulici. Pa nisu vam šintori krivi glupani, šintori rade šta im se kaže, ne idu ganjat bjesnu pašćad iz zajebancije u svoje slobodno vrijeme. Jao ja kretena i aktivista.
pakica_

#3875 Re: Problem pasa lutalica

Post by pakica_ »

Tvrtko II Kotromanić wrote:
pakica_ wrote:
pa hajde uradi to onda i odnesi ga :)
budite i vi jednom korisni za uzu i siru drustvenu zajednicu bez da samo cekate pare iz inostranstva da vam lijezu po paypal account-ima :bih:
gdje da ga odnesem? njima pred vrata k'o sto oni rade nama?
njihov posao (da, posao im je da sklanjaju agresivne kerove, oni to ne rade) ja necu obavljati.. pomoci cu im iako su placeni za to.. nek' ponesu puhaljke, hvataljke i kaveze, pokupe mene na bjelavama, odemo do breke, uhvatimo kera i cao.. pomoci da, odraditi ono sto oni trebaju- necu!
Locked