Pa ja, nije.insomnia78 wrote:E cuj nije ni pravi avion![]()
![]()
Nemres kroz onaj tunel u njega. Dodje autobus i dovucete, on tamo parkiran. Malo veci od kombija, ima i onaj qrac propelere, isto mister no.
Pa ja, nije.insomnia78 wrote:E cuj nije ni pravi avion![]()
![]()
Sto bolan nisi u salzburg otiso nego preko bare.Sad ti valja deverat i ucit svaki put.Fudo387 wrote:Pa ja, nije.insomnia78 wrote:E cuj nije ni pravi avion![]()
![]()
Nemres kroz onaj tunel u njega. Dodje autobus i dovucete, on tamo parkiran. Malo veci od kombija, ima i onaj qrac propelere, isto mister no.
Sta cu bolan ucit, napijem se ko treger.HAVANA wrote:Sto bolan nisi u salzburg otiso nego preko bare.Sad ti valja deverat i ucit svaki put.Fudo387 wrote:Pa ja, nije.insomnia78 wrote:E cuj nije ni pravi avion![]()
![]()
Ma i njega doziva,i majku,oca,dajdzu,titu mrtvog...insomnia78 wrote:Obrne po tri kruga onih sura i dova sto zna
Maraschino wrote:Joj @Fudo da te nema trebalo bi te izmisliti. popravi mi dan![]()
![]()
Skoro polijecemo iz Dubrava a desni motor pisti zvizdi zavija jauce...a zena pored mene, dijete drago sta je ovo...ma nista gospodjo to je normalno![]()
Pa se sjeti onog naseg kada je letio u Kanadi a avion uletio u oblake pa turbulencija. Poce se avion tresti a iza njega poce covjek bogarati na ekavici. Okrenu se prema njemu ''gdje bas sad nadje da ga psujes''.
bjezi *ebi se, nisi morao ovo ispricati(tj. napisati)Fudo387 wrote:
Bjezi bona tamo, sve je to haman isto, skakuce gore dole k’o peruska.
Zadnji put gledam u prozorcic, mame mi mile, voda curi unutra. Kazem onoj stjuardesi, halo, probusio nam se avion, kisne. Ona se smije, vice kondenzacija.
Qrac kondenzacija, nemre nolko curit.
Moro sebi stravu salijevat kad sam sletio.
Pa ku’s?japin_mutapi wrote:bjezi *ebi se, nisi morao ovo ispricati(tj. napisati)Fudo387 wrote:
Bjezi bona tamo, sve je to haman isto, skakuce gore dole k’o peruska.
Zadnji put gledam u prozorcic, mame mi mile, voda curi unutra. Kazem onoj stjuardesi, halo, probusio nam se avion, kisne. Ona se smije, vice kondenzacija.
Qrac kondenzacija, nemre nolko curit.
Moro sebi stravu salijevat kad sam sletio.
kako ja da sjednem u avion sada
Joj frajera512MB wrote:Mozda bi trebo FACE onog naseg pajsera u Boingu sto je zaduzan za aerodinamiku opet posjetit
Daj bjezi babingov buraz wrote:Bilo je na ovom forumu da se neki naš žalio u avionu da ga je ubila promaja,kaže puše sa svih strana
bingov buraz wrote:Bilo je na ovom forumu da se neki naš žalio u avionu da ga je ubila promaja,kaže puše sa svih strana
Pa preuzece potpuno u skorijoj buducnosti, nemas se tu sta mislitagent_zero wrote:Hebo ti današnje civilno vazduhoplovstvo kada ti sigurnost ovisi o ažuriranjima softvera, kao da je hebeni mobitel.
ali to nije uzrok prethodne dvije nesrece !agent_zero wrote:Hebo ti današnje civilno vazduhoplovstvo kada ti sigurnost ovisi o ažuriranjima softvera, kao da je hebeni mobitel.
mozda jeste mozda nije.Connaisseur Karlin wrote:ali to nije uzrok prethodne dvije nesrece !agent_zero wrote:Hebo ti današnje civilno vazduhoplovstvo kada ti sigurnost ovisi o ažuriranjima softvera, kao da je hebeni mobitel.
na unitedu, te iste stjuardese vjerovatno na toj 747ici otkad je izasla iz fabirke 70ih._BataZiv_0809 wrote:Kakve su bile stjuardese?
nema nista "mozda , mozsa" ,lijepo je sve ranije obrazlozeno na prethodnim stranicama, citj ako ti se citakaranana wrote:mozda jeste mozda nije.Connaisseur Karlin wrote:ali to nije uzrok prethodne dvije nesrece !agent_zero wrote:Hebo ti današnje civilno vazduhoplovstvo kada ti sigurnost ovisi o ažuriranjima softvera, kao da je hebeni mobitel.
joj bilo je krseva s kojima sam letio.
adria airways, onaj neki mali ali nije turbo prop....mozda nesto canadair dash nesto.....sjedim mozda u zadnjem redu, polijece on, i kako je digo kljun iz neke kanalice iznad mene litra vode meni na glavu.
jednom se unitedov boeing 777 pokvario i uvode oni zamjenu 747, stara, ima jos uvijek pepeljare sa strana i uopste nema ekrane ni na sjedistima ni na hodniku na plafonu. dole na dnu na onom zidu ima ono platno i projektor. sa strane ispod prozora pored nogu fali zid koji sam vidio da je trebala da bude kao metalna ploca kao kod nasih trmvaja, ali nema nista, rupa. fakticki rupa dole do prtljaga. i kad smo kod promahe, fakat se to dobro prehladim koliko mi je puhalo odozdo.
stujardese nisu prodavacice ljubavi , ne moraju , vama muskracima, biti savrsene za vas savresn i lijep fizciki izgled , jer im to nije dio zahjteva da diju posaokaranana wrote:na unitedu, te iste stjuardese vjerovatno na toj 747ici otkad je izasla iz fabirke 70ih._BataZiv_0809 wrote:Kakve su bile stjuardese?
ono kad si kulturan pa ti dodje da ustupis mjesto starijoj osobi.
u adriji, obje pilotkninje trebe bile. sjecam se ko jucer.