BAKIRE ODLAZI

Post Reply
razonoda

#3851 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by razonoda »

Mnogi su mozda isto to mislili kad su podrzavali njemackog postenjacinu :roll: obojica imaju sklonost ka likovnoj umjetnosti i jako izrazen kompleks nize vrijednosti.

:jok:

https://youtu.be/ub7eDlTk3fg
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#3852 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by _BataZiv_0809 »

Kako se ono zove argument koji tvrdi da ce svaka rasprava neminovno dovesti do poredjenja sa Hitlerom.
razonoda

#3853 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by razonoda »

,
relativno84

#3855 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by relativno84 »

razonoda wrote:Mnogi su mozda isto to mislili kad su podrzavali njemackog postenjacinu :roll: obojica imaju sklonost ka likovnoj umjetnosti i jako izrazen kompleks nize vrijednosti.

Vjerujem ti, posebno odredjene grupe :D

Image
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#3856 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by KatarinaKosaca »

Zanimljivo, kažeš da Bakir ženi poklanja našu bolnicu, odgovor je Farho je Sandžo :D
Kažeš jedna vreća za mog Bakira, odgovor je Fahro je lažov
Kažeš da je privatizirao m. Dvor, odgovor je Fahro ljubomoran što on nije
Kažeš da je obećao 100.000 radnih mjesta i nije kreirao niti jedno , odgovor je da Fahro liči na Hitlera

Pa, ima li onda, rasprava uopće smisla? :D
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#3857 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by JoseMujica »

Fahro je najcrnji produkt SDA i Famalije Izmetbeg i kao takav nije nikakva alternativa

Nama ne treba samo promjena ličnosti već promjena obrasca ponašanja i djelovanja političkih aktera, a to nećemo dobiti prostom zamjenom Don Neonka Tornjakom jal onim malim Smućarem.

Glavni nam je problem što smo udarili u zid i dalje nemamo kud a stvarne alternative nema
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#3858 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by _BataZiv_0809 »

KatarinaKosaca wrote:Zanimljivo, kažeš da Bakir ženi poklanja našu bolnicu, odgovor je Farho je Sandžo :D
Kažeš da je obećao 100.000 radnih mjesta i nije kreirao niti jedno , odgovor je da Fahro liči na Hitlera

Goldstein iz Orvelove 1984 za SDA jugend
razonoda

#3859 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by razonoda »

relativno84 wrote:
razonoda wrote:Mnogi su mozda isto to mislili kad su podrzavali njemackog postenjacinu :roll: obojica imaju sklonost ka likovnoj umjetnosti i jako izrazen kompleks nize vrijednosti.

Image
:lol:

https://youtu.be/fZz3PTt-7SY
KatarinaKosaca

#3860 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by KatarinaKosaca »

razonoda wrote:
relativno84 wrote:

Image
:lol:

https://youtu.be/fZz3PTt-7SY
Da popravim

KatarinaKosaca

#3861 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by KatarinaKosaca »

JoseMujica wrote:Fahro je najcrnji produkt SDA i Famalije Izmetbeg i kao takav nije nikakva alternativa

Nama ne treba samo promjena ličnosti već promjena obrasca ponašanja i djelovanja političkih aktera, a to nećemo dobiti prostom zamjenom Don Neonka Tornjakom jal onim malim Smućarem.

Glavni nam je problem što smo udarili u zid i dalje nemamo kud a stvarne alternative nema
I te kakav lijek, ako ne alternativa. Zmijski ujed se liječi serumom napravljenim od zmijskog ujeda... zato i glasah FahrA.

Osim toga, vodio je godinama privatnu firmu o privredi zna više od Bakira. Tražio je dvije godine od glasača, zašto mu ih ne bi dala? Kad smo davali glas i "ćoravom i sakatom" zašto ne bi Fahri? Pa, da vidimo. Ja, nisam vidovita pa da ZNAM, kako bi vladao, ali , kako god pretpostavljem bolje i poštenije od Bakira.
relativno84

#3862 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by relativno84 »

KatarinaKosaca wrote:Zanimljivo, kažeš da Bakir ženi poklanja našu bolnicu, odgovor je Farho je Sandžo :D

Nema kao ni ova tema :D jer se pokazala kao promasaj :D u vremenu kad je nastala bili ste puni elana da se nesto napravi, vrijeme je proslo ostale su samo frustracije i cisto ono mahalsko pljuvanje, nesto slicno sto radi pulen preko svog tariguza :D

Bake lopov, Suljagic budala, Sefer izgubljen, Ceric wtf, Hadziomerovic roker, svi su mogli biti u Predsjednistvu i nemam problem s tim, jer niko od njih koliko god losi bili nema otvorenu sklonost prema rusenju ove zemlje. Ali Fahro piroman jednostavno nema taj kapacitet da kupi dovoljno glasova, jer svako kome je stalo do ove zemlje nece dati glas za njega :roll: ostaju mu samo prodane duse.
razonoda

#3863 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by razonoda »

KatarinaKosaca wrote:
JoseMujica wrote:Fahro je najcrnji produkt SDA i Famalije Izmetbeg i kao takav nije nikakva alternativa

I te kakav lijek, ako ne alternativa. Zmijski ujed se liječi serumom napravljenim od zmijskog ujeda... zato i glasah FahrA.

Osim toga, vodio je godinama privatnu firmu o privredi zna više od Bakira. Tražio je dvije godine od glasača, zašto mu ih ne bi dala? Kad smo davali glas i "ćoravom i sakatom" zašto ne bi Fahri? Pa, da vidimo. Ja, nisam vidovita pa da ZNAM, kako bi vladao, ali , kako god pretpostavljem bolje i poštenije od Bakira.
:roll:
Da li grijesim ----jel Fahro sada --kroji zakone ili dushka.
KatarinaKosaca

#3864 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by KatarinaKosaca »

relativno84 wrote:Bake lopov, Suljagic budala, Sefer izgubljen, Ceric wtf, Hadziomerovic roker, svi su mogli biti u Predsjednistvu i nemam problem s tim, jer niko od njih koliko god losi bili nema otvorenu sklonost prema rusenju ove zemlje. Ali Fahro piroman jednostavno nema taj kapacitet da kupi dovoljno glasova, jer svako kome je stalo do ove zemlje nece dati glas za njega :roll: ostaju mu samo prodane duse.
Upsss, greška, Hadžiomerović nije roker, nego veliki lažov, spin-amater, slugan i ulizica. Najgora karakterna kategorija ljudi. A budući da je Fahro drugi po broju glasova za člana Predsjedništva, čini mi se malo previše hrabro sa tvoje strane ljude koji su ga glasali zvati izdajicama i onima kojima nije stalo do ove zemlje, jer su mnogi od njih dali dijelove tijela, prošli rat, kad si ti bio dijete, a sad si dao sebi za pravo da izdaješ certifikat "Dobar Bošnjak"
Tema je stalno aktualna, jer je Bakir stalno loš i nazadan i lopov, a ljudi kojima je stalo do ove zemlje žive sve lošije.
KatarinaKosaca

#3865 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by KatarinaKosaca »

razonoda wrote: :roll:
Da li grijesim ----jel Fahro sada --kroji zakone ili dushka.
Ne kroji nego glasa za zakone u Domu naroda. Budući da je manjina, malo može učiniti..
razonoda

#3866 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by razonoda »

relativno84 wrote:

Nema kao ni ova tema :D jer se pokazala kao promasaj :D u vremenu kad je nastala bili ste puni elana da se nesto napravi, vrijeme je proslo ostale su samo frustracije i cisto ono mahalsko pljuvanje, nesto slicno sto radi pulen preko svog tariguza :D

Bake lopov, Suljagic budala, Sefer izgubljen, Ceric wtf, Hadziomerovic roker, svi su mogli biti u Predsjednistvu i nemam problem s tim, jer niko od njih koliko god losi bili nema otvorenu sklonost prema rusenju ove zemlje. Ali Fahro piroman jednostavno nema taj kapacitet da kupi dovoljno glasova, jer svako kome je stalo do ove zemlje nece dati glas za njega :roll: ostaju mu samo prodane duse.
Hajmo poslati
Bakira u Plav ili ti Sandzak --pa da vidimo koliko ce glasova on dobiti sa svojom sposobnoscu. :-)
relativno84

#3867 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by relativno84 »

KatarinaKosaca wrote:A budući da je Fahro drugi po broju glasova za člana Predsjedništva, čini mi se malo previše hrabro sa tvoje strane ljude koji su ga glasali zvati izdajicama i onima kojima nije stalo do ove zemlje, jer su mnogi od njih dali dijelove tijela, prošli rat, kad si ti bio dijete, a sad si dao sebi za pravo da izdaješ certifikat "Dobar Bošnjak"
Ovo ti je Kato bilo bas onako nisko, ali kad vidim koga podrzavas vise me nista i ne cudi. Da neki su dali dijelove tijela ali su neki dali i zivote, halali sto sam prezivio i da bio sam dijete ali vise nisam, i za razliku od tebe, mene ne zanima ko krade i koliko, jer na kraju dana svi kradu koliko mogu. Ima nesto vaznije od prokletih para. A svi vi koji ste poletili da glasate za ovu srbijansku nus pojavu ste gledali iskljucivo licni interes, jebe se vama za bilo cim drugim. Bakir vam je los samo jer niste u tom krugu i nemate koristi.
Last edited by relativno84 on 18/07/2015 20:33, edited 1 time in total.
KatarinaKosaca

#3868 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by KatarinaKosaca »

relativno84 wrote:Dok je slucajni prolaznik bio idol i Hadziomerovic je bio glas istine i razuma ali eto vremena se mijenjaju :D kao i idoli :oops:
Meni nikad. Kad ti se bude dalo, jer u to vrijeme nisi bio član foruma, pročitaj da sam vukla za sobom na svakoj temi po deset pionira koji su me proglašavali radikalnim islamskim elementom, samo zato što sam tvrdila, što se pokazalo istina pta je i ko je Lagumdžija i kako će vladati SDP. Samo ja i @Bansky od cijelog foruma. I u baoviće sam išla radi odnosa prema SDP-u. Našao si, dakle, zadnju osobu na forumu za ovu konstataciju ;-)
To reci ovim razoćaranim, ja sam se pokazala dobar prognozer, ali ne što sam ja kao nešto plaho pametna, nego što to i nije bilo teško zaključiti ako nisi plaho glup.
KatarinaKosaca

#3869 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by KatarinaKosaca »

Ipak, @relevantno 94, vrlo vješto spinuje ubacujući u temu FahrA, Lagumdžiju i englesku kraljicu samo da se ne bi kojim slučajem spomenulo obećanih 100.000 radnih mjesta, a možda i više, koljena Monike Levinski pred Vučićem, M. Dvor i sva gradnja, koruptivna radna mjesta koja kreira opet podobnih i opet familijarnim. Da se ne bi spomenuo poklon ženi naše bolnice, da se ne bi spomenula firma njegove kćerke izvođač radova Al Šidija i mnogo toga o čemu pišemo.
miop

#3870 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by miop »

KatarinaKosaca wrote: Tražio je dvije godine od glasača, zašto mu ih ne bi dala? Kad smo davali glas i "ćoravom i sakatom" zašto ne bi Fahri? Pa, da vidimo. Ja, nisam vidovita pa da ZNAM, kako bi vladao, ali , kako god pretpostavljem bolje i poštenije od Bakira.
Kako bi vladao pokazuje Zakon o prebivalistu kojI je podrzao u Prestavnickom domu 2013. godine, a zbog kojeg ce bosnjaci u RS zahvaljivati USPJESNOM BOSNJAKU ZA USPJESNU BIH.

Image
KatarinaKosaca

#3871 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by KatarinaKosaca »

Koliko vidim ovdje je cijeli SDP glasao ZA
miop

#3872 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by miop »

KatarinaKosaca wrote: Tražio je dvije godine od glasača, zašto mu ih ne bi dala? Kad smo davali glas i "ćoravom i sakatom" zašto ne bi Fahri? Pa, da vidimo. Ja, nisam vidovita pa da ZNAM, kako bi vladao, ali , kako god pretpostavljem bolje i poštenije od Bakira.
Kako bi vladao pokazuje i to da ce nabacivati poslove svojoj kompaniji BEZ TENDERA za sopstveni interes. Pogledati prilozeni video

miop

#3873 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by miop »

KatarinaKosaca wrote:Koliko vidim ovdje je cijeli SDP glasao ZA
Cijeli SDP i Mirsad Djugum, Adnan Basic, Ismeta Dervoz, Emir Kabil, svi iz SBB-a. Sta ova podska izmedju ostalog i SBB-a znaci za bosnjake u RS, vidjecemo u narednom periodu.

Image
Last edited by miop on 18/07/2015 20:44, edited 1 time in total.
KatarinaKosaca

#3874 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by KatarinaKosaca »

miop wrote:Kako bi vladao pokazuje i to da ce nabacivati poslove svojoj kompaniji BEZ TENDERA za sopstveni interes. Pogledati prilozeni video

Nije provatna kompanije dužna da raspiše tender, nego ministarstvo ili državna... Ako je netko uzeo Fahrin avion bez tendera, nije do FahrA, nego onog ko nije raspisao tender.
Malo primjera, jako malo, da bi se donosili zaključći šta bi bilo kad bi bilo... evo sad nam je blagostanje, svi odoše vani, eno na temi svi se pozdravljaju..
Better Man

#3875 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Better Man »

KatarinaKosaca wrote:
Better Man wrote:Izvini, ali ne možeš braniti oca, a sina napadati. Isti su obojica, samo je otac to na finiji način radio, a ne drsko kao Bakir. Glumio je starog dobrog Bošnjanina, koji je kao za narod, a u stvarnosti sve je to bila samo maska. U sve i jednom intervjuu kad su ga prozivali za kriminal i pljačku od strane SDA i kako su sponzori i zaštitnici krimanlaca i mafioza, on je kretao ploču na drugu stranu i izbjegavao da priča o tome i pričao nam bajke za malu djecu. Znao sam još daleke 1990 kad su bili prvi demokratski izbori da će ova zemlja biti uništena i opljačkana ako Alija dođe na vlast i nisam pogrješio. Neću da pričam ovdje, ali ima milion i 1 primjer kako nas je Alija unazadio i koštao cjelovite i jedinstvene BiH bez eniteta. Dovoljno je vidjeti da su se za njegovo oslobađanje iz zatvora najviše zalagali projektanti rata i genocida u BiH kao što su Šešelj, Dobrica Čosić i ostali ratni zločinci.
I te kako mogu. Vladao je u najgore vrijeme, a ovaj vlada u miru. Vladao je kad je bio upitan opstanak jedne zemlje i jednog naroda, ovaj vlada kad je to garantirano. I zašto ne mogu napadati sina, a ne oca? Po kojem to glupom semizovskom pravilu? :-) :-)
Mada, ti si najpoznatiji general poslije bitke, onaj isti koji je bio banovan jer je mrtva-hlvadan napisao da je Alija ni manje ni više nego kriv za Srebrenicu. Takvi kao ti su Vućiću mehlem na ranu na usni :D I nemam šta više sa tobom sdiskutirati, te na tvoju eventualnu, repliku, neću odgovarati, NAJAVLJUJEM.
Kakav otac, takav i sin. Ne znam da sam ikad bio banovan zbog te izjave. Ti kažeš da Alija nije kriv za Srebrenicu, odnosno nije kriv što je istu ostavio na milost i ne milost agresoru i nije prstom maknuo da je proba odbraniti. Glede Vučića, upravo ga je Bakir ugostio i sve sam više ubjeđen da je zajedno sa njim i drugima kojima je bilo u interesu učestvovao u projektovanju isceniranog napada, kako bi se priča skrenula sa pravih i važnih tema, a to su ekonomija i napredak i potpirila nacionalna mržnja. Da je Alija Živ isto bi uradio kao i sin mu. Pozvao bi Vučića i ulizivao mu se. Istinski Heroji ove zemlje su Jovan Divjak, Stjepan Šiber, Dragan Vikič, Tufo Buza, Izet Nanić i drugi koji su se borili za jedninstvenu i nezavisnu BiH i nisu se iza leđa građana dogovarali sa agresorom o podjeli zemlje. Mnogi od tih heroja su dali svoje živote i njima treba da se klanjamo,a ne Porodici Izetbegović i ostaloj mafiji iz SDA, koja nas je uništila i dalje uništava. Ne moraš odogovarati jer znam da nemaš argumenata, ali ću Ti kazati da te žalim, jer ne ne vidiš ili ne želiš da vidiš da je Alija bio potpuno nesposoban da vodi ovu zemlju, njene građane i da ih oslobodi od agresora i da je više vjerovao raznim ratnim kriminalcima i profiterima i da se istim okružio, a časne ljude i heroje posmjenjivao. I nemoj mi o najtežim vremenima. I Tito je 1941 godine vodio zemlju u teškim vremenima, ali za razliku od Alije on je zemlju oslobodio od fašista i njegovi borci su bili poštovani i cjenjeni i dobili su sve, dok je kriminalce i profitere izvodio pred streljački vod. Da smi imali 1992. godine na ćelu države čovjeka približnih kvaliteta i sposbnosti kakve je imao Tito, danas ne bi bilo entiteta i bili bi pred vratima EU, a ko ne i u EU. Alija je uspostavio sistem podobnih, rodbinskih veza, korupcije, kriminala, pljačke državnih firmi i prodaje za sitne pare. On je stvorio Šaju i slične kriminalce i omogučio im da se obogate u ratu na račun građana ove zemlje. Da nije tako, onda bi pohapsio i izveo pred sud sve te ratne profitere i kriminalce i građanima vratio opljačkana preduzeća, imovinu i ne bi im podijelio bezvrijedne certifikate, koje su pokupovali za siću njegovi odani kriminalci.
Last edited by Better Man on 18/07/2015 21:05, edited 4 times in total.
Post Reply