Inače su nam latini uvijek dobro željeli.Butmiran wrote:Čitam komentare po hrvatskim fb stranicama. Znači skoro bukvalno svaki komentar je: "bravo Bosno", "borite se za svoja prava", "svaka vam čast", "mi u Hrvatskoj i dalje šutimo, nama valjda dobro?bravo Bosno", "imate muda, bravo" itd. itd.
Lijepo vidjeti.
Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
-
julisiz es grant
#3851 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
-
howdy
#3852 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
znaš li ti kako je kada si zakačen na budžetsku sisu TK, plata ti kasni 15 dana da bi došla bez ionako bijednih naknada, a znaš da moraš otplatiti rate kredita i prehraniti ženu i troje djece, a jedini radiš u familiji? znaš li možda kakav je to osjećaj? ne, ne znaš jer si obični neobrazovani balavac koji nikada nije osjetio gorčinu kada znaš da ne možeš djetetu priuštiti bolji život.[/quoteoftamolog wrote:escobar__ wrote:Previše je zakačenih na budžetsku sisu pa ovakvi komentari lažnih dušebrižnika me i ne iznenađuju.
a znas li ti kako je bit zakachen na penis nadrkanog privatnika? zakachi se pa prenesi utiske.
evo ronim suze nad tvojom gorkom sudbinom budzetskog sisavca
- madesa
#3853 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"

tada smo odbranili
-
x_lecter
#3854 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
znaci nisu sinovi nego babeBreathless wrote:julisiz es grant wrote:Koliko vidim protiv ovakvog nasilja su stariji iskusniji ljudi sa 30+ godina, kao što su Alfons, vanilla, seln, moja malenkost...a nikakvi babini sinovi.ExNihilo wrote:Na ovoj temi se tačno vidi zbog čega se ovo sve nije ranije desilo. Koliko prenemagajućih pičkica, moralista, guzonja i guzonjinih sinova, budžetlija koji se brinu "ko će ovo sve platiti" i slične marve.. Koliko ih je tek na makro razini.![]()
![]()
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
#3855 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Nema sta, odabrano drustvojulisiz es grant wrote:Koliko vidim protiv ovakvog nasilja su stariji iskusniji ljudi sa 30+ godina, kao što su Alfons, vanilla, seln, moja malenkost...a nikakvi babini sinovi.ExNihilo wrote:Na ovoj temi se tačno vidi zbog čega se ovo sve nije ranije desilo. Koliko prenemagajućih pičkica, moralista, guzonja i guzonjinih sinova, budžetlija koji se brinu "ko će ovo sve platiti" i slične marve.. Koliko ih je tek na makro razini.
- JThomas
#3856 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
da, i to može biti samo dobro. nastala šteta je smiješna za ono što će se uštediti ako se vlast koriguje samo 1%.Man of steel wrote:
Važno je guzonjama u podsvijest usaditi da su oni potrošna roba koju mi biramo, i koja treba da radi u našem interesu ili ih u suprotnom čeka gnjev naroda koji je spreman na sve.
iako je tačno i da se ovo za optimalni efekat moralo desiti jedno deceniju i po ranije i da zdrave političke snage u državi, koja bi formirala stvarno drukčiju vlast - nema.
-
uzgajivac
#3857 Re: Demonstracije u Tuzli
zgrada Vlade odranije poznata policiji 
-
haos1
#3858 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
a znate sta je zanimljivo u svemu ovom, mediji koji javljaju kako "huligani" sve unistavaju odreda, nigdje ne prikazuju slike, ili kakav video materijal.. samo tone i tone teksta, rijeci, i zvuka: "huligani pale prodavnice, pljackaju, itd..."House wrote:LSD wrote:House wrote:Koliko tatinih sinova na forumu, dabogda zapalili sve vlade u drzavi
![]()
ali kako se sami otrkivaju na ovoj temi
Oni vole "mirne" proteste uz pjesmu i cucle
Last edited by haos1 on 07/02/2014 18:03, edited 1 time in total.
-
channel10
#3859 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Ovo je presjek trenutnog stanja. Niko nije nista dobio, samo smo svi down! Nijedan politicar nije ni samar dobio, a kamoli sta vise. Taman da svi podnesu ostavke, opet ce iste stranke birati ljude. Ovdje se jednostavno nista nije dobilo! A vi trunite ko je budzetlija, ovaj ili onaj. Ocito je da ste svi natprosjecno glupi i na nivou mahale. A sad pravac na prvi novi izgradjeni objekat izgradjen novcem gradjana, odnosno vasim novcem!elk wrote:ovo kasni barem 10 godina.
kombinacija:gladnih-očajnih ljudi(njih jedino podržavam), gomila malih, neodgojenih i zapuštenih šabana,koji jedva čekaju da pobjegnu iz škole i nešto razboji-zapale, uvijek su tu i oni što palamude i na znaju zašto su tu, lopovi, sitni kriminalci i drogeri koji su osjetili priliku za pljačku, par dokoličara kojima ionako nikad ništa ne valja, vjerovatno postoje i neki ubačeni elementi i to je struktura koja donosi promjene. ozbiljno?
i sve da svi podnesu ostavke, opet bi se iste stranke birale. znamo to. rješenje je da nema rješenja, nažalost. gotovi smo, deal with it. ako je neko napravio neki svoj mikro svijet i ostaje izvan svega, svaka mu čast. ostali, ja prvi, ga dudlaju.
- Maystor
#3860 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Borci iz Tuzle: Vjerujemo jedino Radončiću!
On je jedini čovjek koji može biti lider Bošnjaka.
http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u- ... -radoncicu
Maske polahko padaju
On je jedini čovjek koji može biti lider Bošnjaka.
http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u- ... -radoncicu
Maske polahko padaju
- KPNCTNJAH
#3861 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
staradis wrote:svi vi sto pametuje, vjerovatno ste imali srece pa se u vama nije nakupljao bijes i tuga 20 godina. Ovo je prvi put da se ispolji i bit ce jos. Ovako izgleda kada se narod ugnjetava.
Sve je to super, ali nisu palili zgrade oni u kojim se skupljao taj bijes 20 godina, nego balavci od 17-20 godina... da su to uradile prave osobe, pa bi ih covjek podrzao, ali kako cu biti na istoj strani s nekim ko rusi i pali sve pred sobom jer mu je u glavi samo ono ACAB i slicne internet gluposti... u prvim redovima sve balavci, doslo njihovih 5 minuta, imaju priliku da bace koji kamen i razbiju nesto...
- ganjeta
#3862 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Ja ti najavio da će se paliti a ti pravi mulac ne vjeruještrcicu trceci wrote:nema se mjere, ja sam upozoravao, bio sam ovdje kao neko ko je izdajnik
lijepo je sto je onaj podnio ostavnu, ali opet sve je to malo, moglo se i na drugi nacin, kako god bice zanimljivo ovih dana kod nas
Idi brani kolege jadu jedan, ne piskaraj ovdje
-
HM 2011
#3863 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Narode prekini sa nasiljem i napusti mjesto događaja.
-
howdy
#3864 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Picajzla wrote:Nema sta, odabrano drustvojulisiz es grant wrote:Koliko vidim protiv ovakvog nasilja su stariji iskusniji ljudi sa 30+ godina, kao što su Alfons, vanilla, seln, moja malenkost...a nikakvi babini sinovi.ExNihilo wrote:Na ovoj temi se tačno vidi zbog čega se ovo sve nije ranije desilo. Koliko prenemagajućih pičkica, moralista, guzonja i guzonjinih sinova, budžetlija koji se brinu "ko će ovo sve platiti" i slične marve.. Koliko ih je tek na makro razini.
forumske moralne vertikale
-
neregistrovani
#3865 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
ne kontam kako su ti Goraždani, Fočaci, Srebreničani ili bilo koji drugi oteli pare, kuću ili posao, valjda je za to kriva vlada a ne običan narod, svoj bijes si usmjerio na pogrešnu stranu.ako nisi učio faks ili čak nisi ni neku srednju školu završio pa sad razvlačiš pizze po gradu od Mahira sa Kovača nisu ti za to krivi Podrinjci..x_lecter wrote:Mi Sarajelije nemamo para od seljacina iz srebrenice i foce .... razlog zaste ne idem na tekme je ono uzasno skandiranje sa tipicnim seljackim istocnjackim naglaskom: booosna, booosna, booosna .... majku im jebem krvavu drzavu su nam unistili
- Edin H.
#3866 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Black swan wrote:boli me kurac ko će platiti štetu
ko će platiti 22 izgubljene godine???
-
HM 2011
#3867 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
- Baltazar_khan
#3868 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
trenutno je haos kod predsjedništva i u ulici alipašina. bruka kornjača je vani napali su sad demonstrante naređeno im je da udaraju
- friskyoreo
#3869 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Ma nek gori sve, ja ovako i narednih 20 godina ne bih mogao. Ovako cak i ako se nista ne promijeni, barem smo pokusali. ALi barem sad ce stisnuti muda kad hoce da kupe Audija Q7 od nasih para. Znaju da ce i Audi i oni u njemu izgoriti.
-
weredsf
#3870 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
Da bi klosari danas zapalilimadesa wrote:
tada smo odbranili
- kamen spoticanja
#3871 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
halo bolan...jucer sam bio i srcem i dusom uz nezadovoljne i masu radnika koji nemaju ovjerenu knjizicu i cija djeca ne mogu operisat ni jebene krajnike...danas su mi sve zgadili...pale auta nasumicno po parkinzima,shamaraju mi kolege u vozilima hitne pomoci koji su dosli da pomognu nastradalim,bacaju kamenje na vatrogasce koji rade svoj posao...
pa jebo te nermin niksic mi sad dodje ko najbolji jaran...jebem li ti fahro majku fitnashku
pa jebo te nermin niksic mi sad dodje ko najbolji jaran...jebem li ti fahro majku fitnashku
-
HM 2011
#3872 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
-
Mutivoda
#3873 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
KPNCTNJAH wrote:
Sve je to super, ali nisu palili zgrade oni u kojim se skupljao taj bijes 20 godina, nego balavci od 17-20 godina... da su to uradile prave osobe, pa bi ih covjek podrzao, ali kako cu biti na istoj strani s nekim ko rusi i pali sve pred sobom jer mu je u glavi samo ono ACAB i slicne internet gluposti... u prvim redovima sve balavci, doslo njihovih 5 minuta, imaju priliku da bace koji kamen i razbiju nesto...
-
LSD
#3874 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
pa anarhija je svakako vladala 20 godina, samo ona "kulturna", demokratska anarhija....a sad je ova ulicna anarhija, kako i dolikujeLEDA wrote:Ovdje pročitah gomilu gluposti -nažalost.
Ljudi ovo nisu demonstracije nego - ANARHIJA . opasno je !!!!
Problem je - ŠTA DALJE???
Ko će izaći pred narod i ove huligane? Ko ima tu snagu da smiri ovo ??? Neko će MORATI stati naprijed i povesti sve ovo pravim putem.
Paljenje i pljačka nisu način . Osvjestite se . Ja sam vidjela huligane na djelu .....nimalo naivno ,a vi iz sigurnosti kuće naprđujete
i treba ove anarhiste podržati jakim ozvucenjem i pjesmama od Exploited, Chaos UK, GBH i slicnim milozvucima....da im digne moral kad se umore ili posrnu
-
bull21
#3875 Re: Demonstracije u Tuzli "za bolje sutra"
18:01 - Zgrada Predsjedništva BiH u Sarajevu planula je i u cijelosti vatra se proširila i na drugi sprat.