BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Litvanija-BiH

Pobjeda Litvanije
20
9%
Nerjeseno
16
8%
Pobjeda Bosne i Hercegovine
177
83%

Total votes: 213

P308

#3851 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by P308 »

Elvis Bašinac.nam je poslao recept za"POBJEDNICKU VECERU"

RECEPT ZA POBJEDNICKU VEČERU - reš pečena LItvanija na Bosanski način ( jelo gotovo za 90 min. ) POTREBNI SASTOJCI : 11 komada mesa ( u pajcu,najmanje 4. dana ) , 11 mirisnih svježih začina porijeklom iz bosanskohercegovačkih krajeva.

PRIPREMA JELA : u zagrijanu rernu,, ali na niskoj temperaturi staviti jelo da se lagano NARODSKI rečeno pihtija nekih 20-ak min.Zatim podići temperaturu rerne i dodati jedan ili dva začina Džeko-Ibišević... Nakon 45 min. meso ostaviti 15 minuta da se malo opusti.Sada slijedi najvažniji dio pečenja.U nastavku temperaturu podići na maximum ( ZMAJEVA VATRA ) nekih 20-ak min. i u tom periodu dodati još jedan začin Misimović kako bi meso počelo poprimati pravi miris i boju izreširanog mesa.Pečenje lagano privoditi kraju,a one istančanog ukusa i prave gurmane ja bio dodao na kraju još jedan začin i zapapričio ga Izetom.Ovako gotovo jelo servirati naciji i BiH-a reprezentaciji koja je godinama bila gladna i želja ovakvog jednog slasnog jela...

P.S - U trenutcima konzumiranja ovakvog jela molim Vas nemojte biti škrti i sebični nego djeliće atmosfere konzumiranja pošaljite GRCIMA I SLOVACIMA neka vide i osjete da je ukusnije naše jelo od njihove čorbe koju su nam skuhali u GRČKOJ !!
Tomahawk11
Globalni moderator

#3852 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Tomahawk11 »

Nek se slegne....previse je, ne znam, ne mogu nista pisati....svaka nam cast, eto....da se i nama nesto ovako desi :izet:
Infaze Studio

#3853 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Infaze Studio »

ultima_palabra wrote:Jel bio laki sa tabelom :mrgreen: :bih:

Ne znam kako vama ali ja se nekako nisam mogao ni radovati kako treba (osim trenutka kad je Vedo zabio), više kao neko ogromno olakšanje... valjda dok se ne slegne :)
Ama ja kad sam se najvise htjeo radovati gledajuci igrace I klupu kako se raduju na terenu, FACE mijesa sliku sa ulica sa slikom iz kaunasa, a zatim ubacuje reklamni blok od 10 minuta :-) :roll: :roll: . Nisam haman nista ni vidio od igraca I Papeta dok nisu dosli za "sank" kod cika Senada
Jack Be Nimble

#3854 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Jack Be Nimble »

omega369 wrote:jarane, preletjeli smo slovacku za 4 minute :D

ta ce slovacka :P :P
Da hoce preko Grcke pa izbaciti hiljadu razglednica Brazila i nase zastavice :)
limeni

#3855 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by limeni »

da pozdravim lijepo kurve litvanske i slovacke. da kurve, prvi su se ponadali da mogu po 50.000 eura u dzep dok su drugi pustili ofirno grcima. a grcima, geiá sou maláka!
Mustang1

#3856 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Mustang1 »

Ja cekam da svi moji zaspu da zaplacem ko muskarac :D Jebenih 11 godina tuge nakon svake vazne utakmice (onim starijim jos vise ali ja se sjecam od utakmice sa Danskom) .. U meni kljuca a glumio sam mirnocu
House

#3857 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by House »

Mustang1 wrote:Ja cekam da svi moji zaspu da zaplacem ko muskarac :D Jebenih 11 godina tuge nakon svake vazne utakmice (onim starijim jos vise ali ja se sjecam od utakmice sa Danskom) .. U meni kljuca a glumio sam mirnocu

:lol:
poostar

#3858 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by poostar »

Mustang1 wrote:Ja cekam da svi moji zaspu da zaplacem ko muskarac :D Jebenih 11 godina tuge nakon svake vazne utakmice (onim starijim jos vise ali ja se sjecam od utakmice sa Danskom) .. U meni kljuca a glumio sam mirnocu
a sta nisi zaplako kad si zatrudnio ? :D
dert

#3859 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by dert »

Ko reko, VEDO reko :D Prezivi a sadaaa a sada ...... :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

P.S. E bas ste neki, niko da se sjeti onih Bosanaca i Hercegovaca sto sada pate sto je BiH POBIJEDILA :shock:
Mozete li zamisliti kako je njima sada tesko :( Boli ih glava,srce trokira,jetra puca, galame na zene i djecu,lica izoblicena od zlobe i muke, kake , puno kake :sad:
Ma doci ce oni tobe, ZMAJEVI ce im krilima razhladiti usijane glave a vatrom ugrijati srca kamena :bih: :bih: :bih: :bih:
Svejetorokenrol

#3860 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Svejetorokenrol »

To je to ljudi. Manite analize, rasprave, tehnike & taktike, folove & golove. TO JE TO.
Naš narod napaćeni je ovo zaslužio!
Nisam suzu pustio ne pamtim, nit’ sam jeo supu s knedlama godinama, a danas mi je vazda nekakva bila u grlu i večeras mi nešto u oko upade…
TO JE TO.
Bosna i Hercegovina, da prostiš.
A dušmani nam se mogu napušiti kurca, da prostite.
MyTao

#3861 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by MyTao »

Nemam nista da kazem... Odlicna utakmica, bolje ovako nego 4 - 0 u prvom poluvremenu.
trcicu trceci

#3862 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by trcicu trceci »

Neka neko nasem pilotu kaze da ovaj UAE232 ide dito u nas :sad: c :bih:
Infaze Studio

#3863 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Infaze Studio »

House wrote:

Obavio vec jednu 2-3 puta! :D
CungaLunga

#3864 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by CungaLunga »

Nadam se da ce moderacija ostaviti ovu temu kao sticky, na sami vrh ovog podforuma,
da se uvijek mogu potsjetiti sta je istinska sreca, nakon toliko mnogo godina cekanja
i baraza i saveza i svega. Doslo je do toga da pored Njemacke, Spanije, Holandije, Italije, Engleske
ima i BOSNE...ovo je cudnesni, lijepi san i necu da se probudim :)
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#3865 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by KatarinaKosaca »

dert wrote:Ko reko, VEDO reko :D Prezivi a sadaaa a sada ...... :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

P.S. E bas ste neki, niko da se sjeti onih Bosanaca i Hercegovaca sto sada pate sto je BiH POBIJEDILA :shock:
Mozete li zamisliti kako je njima sada tesko :( Boli ih glava,srce trokira,jetra puca, galame na zene i djecu,lica izoblicena od zlobe i muke, kake , puno kake :sad:

Ma doci ce oni tobe, ZMAJEVI ce im krilima razhladiti usijane glave a vatrom ugrijati srca kamena :bih: :bih: :bih: :bih:
Eno ih na kuriru, napadaju ljude iz Srbije koji nam čestitaju i kažu da će navijati u Brazilu :D Skočio im pritisak, srce im otkazalo :razz:
House

#3866 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by House »

Infaze Studio wrote:
House wrote:

Obavio vec jednu 2-3 puta! :D

suza suzu goni :D
mrgreen

#3867 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by mrgreen »

CungaLunga wrote:Nadam se da ce moderacija ostaviti ovu temu kao sticky, na sami vrh ovog podforuma,
da se uvijek mogu potsjetiti sta je istinska sreca, nakon toliko mnogo godina cekanja
i baraza i saveza i svega. Doslo je do toga da pored Njemacke, Spanije, Holandije, Italije, Engleske
ima i BOSNE...ovo je cudnesni, lijepi san i necu da se probudim :)
Image

:bih: :bih: :bih:
LSD

#3868 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by LSD »

maloprije došao....u gradu je ludnica, posebno potez BBI - vjecna vatra :thumbup: :bih:

pa da sam krampao u rudniku 3 dana bez prestanka, manje bi me slomilo - kunem se....ova utakmica mi je odnijela 5 godina života, a zadnjih 20 minuta barem godinu, a i sad sam u blagom šoku....oko 80-te minute, ufatih sam sebe sa dvije zapaljene cigare (jedna u ruci, druga u pepeljari), prije toga kljucem od auta pokušavam zapaliti cigaru....u glavi totalni nered citavo drugo poluvrijeme....da smo otišli u baraž, veceras bi hitna radila od srčanih udara širom države.

Hvala vam momci što nas uciniste ponosnim :thumbup: :thumbup: :bih: :bih: :bih: :bih: ....ovo je historijski dan.

Ne treba nikoga posebno izdvajati od igraca, pa cak ni onog nesretnog Vršajevića....svi su ginuli veceras, iako vidno nervozni citavu tekmu.

Nek smo skinuli sa sebe ovu šuhvu, koje olakšanje.... a grci neka plate litvanicima pare jer su one baltičke gnjide ginule na terenu do samog kraja.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#3869 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by -LIBERO- »

Pa ljudi moji da l' je to moguceeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Eto raja docekasmo i mi ovo. :zvijezda:

A sada brzinski, ko moze fizicki i tehnicki :D stici do BBI...laganini ka brazilskom trgu...samba-rumba BeIHa :zekzek: :sretan: :plesu: :igrac:
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#3870 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by mali_milojica »

http://www.flightradar24.com/RLX3371
Jos malo pa ulaze u Srbiju :thumbup:
trcicu trceci

#3871 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by trcicu trceci »

uh dobro je, vidi sad ovaj gti :sad:
Travnički Noćni Šetač

#3872 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Travnički Noćni Šetač »

Zmajevi upravo ušli u zračni prostor Srbije...
http://www.flightradar24.com/RLX3371
Infaze Studio

#3873 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Infaze Studio »

:thumbup: za majice koje su pripremljene za igrace. Evo ih iznad Kikinde :D
van helsing

#3874 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by van helsing »

Sve,sve,ali onaj slobodni udarac za litvance na samom kraju tekme...

Tapatalk 2
lajkujMe

#3875 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by lajkujMe »

Eno ih blizu Novog Sada :D jos malo jos malo pa heroji kuci svojoj :D
Locked