Demokratska fronta Željko Komšić

Post Reply
webby-x

#3851 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by webby-x »

akcid wrote:I kad se na političkoj pozornici pojavi neko izvan naučenih okvira, drugačiji i običan, onda se izvrgava podsmijehu, ruganju i raznoraznim bljuvotinama.... Zapravo, svi bi da se jebu, a da im ne uđe... :-) :-)
O čemu ti pričaš?
Nije se nitko novi pojavio.
Samo jedan SDP poltron koji je nakon 20
godina skužio da SDP ne valja.
akcid

#3852 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by akcid »

tvsabina wrote:Načelnik , ambasador , predsjednik države....mislim da on sve itekako vrlo dobro shvata
webby-x wrote:Ispada da te pozicije kod nas nose neku težinu što se tiče intelekta..
akcid wrote:Ne, težinu nose zubari privatnici i slični politički "virtuozi" :lol:
webby-x wrote:Zubar privatnik barem svojim zanjam može
zaraditi na tržištu. Komšić nije nikada radio
u realnom sektoru. Profesionalni budžetlija.
Svako treba da nosi svoju odgovornost naučenu kroz život i obrazovanje - zubar nad pacijentom, profesionalni političar nad "narodom". Kad političar počne vaditi zube, onda je to znak da smo krenuli "u kurac", ili da smo popustili pred najezdom seoskog vašarišta. Isto je i kad zubar zaposjedne stolicu profesionalnog političara :cry:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#3853 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by plain vanilla »

aman komentara, kao da politicari postoje samo u Bosni pa nam vrh politicara Covic i Lagumdzija :-)
webby-x

#3854 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by webby-x »

akcid wrote:Isto je i kad zubar zaposjedne stolicu profesionalnog političara
I tko je profesionalni političar ovdje?

:-)
kamen spoticanja

#3855 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kamen spoticanja »

akcid wrote:
webby-x wrote:
tvsabina wrote:Načelnik , ambasador , predsjednik države....mislim da on sve itekako vrlo dobro shvata
Ispada da te pozicije kod nas nose neku težinu što se tiče intelekta..
Ne, težinu nose zubari privatnici i slični politički "virtuozi" :lol:
Kaze se stomatolog :D
I btw kad pogledam te tvoje profesionalne političare, sta god to u nasim uslovima značilo, tacno mi dodje da se aktiviram...
plain vanilla

#3856 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by plain vanilla »

kamen spoticanja wrote: I btw kad pogledam te tvoje profesionalne političare, sta god to u nasim uslovima značilo, tacno mi dodje da se aktiviram...
imas moj glas...ako obecas bezbolno skidanje kamenca makar :mrgreen:
kamen spoticanja

#3857 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

plain vanilla wrote:
kamen spoticanja wrote: I btw kad pogledam te tvoje profesionalne političare, sta god to u nasim uslovima značilo, tacno mi dodje da se aktiviram...
Mada smo mi u zenici imali jednog stomatologa koji je profesionalno bio politicar...dogurao je do pozicije federalnog ministra rada i soc. politike. ..i proslavio se kad mu je ministarstvo najavilo pomjeranje sata mjesec prije roka...pa smo ope' morali vracat :D
klavirdžija

#3858 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by klavirdžija »

Da ponovim pitanje: da se Željko kojim slučajem samo zove Sakib ili Muzafer, bi li uopšte bio zanimljiv? Bi li, ovakav sposoban i perspektivan kakav je, dogurao do Predsjedništva, bi li ova tema uopšte postojala?

U iskrenom odgovoru je i bit stvari -- totalno nebitan šupljator koji će nas nažalost još dugo zavlačiti profitirajući na partnerstvu sa jučer Lagumdžijama, danas Hankama i Marjanovićima, sutra Radončićima i ostalim lupežima.
Last edited by klavirdžija on 22/05/2013 22:54, edited 1 time in total.
plain vanilla

#3859 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by plain vanilla »

kamen spoticanja wrote:
plain vanilla wrote:
Mada smo mi u zenici imali jednog stomatologa koji je profesionalno bio politicar...dogurao je do pozicije federalnog ministra rada i soc. politike. ..i proslavio se kad mu je ministarstvo najavilo pomjeranje sata mjesec prije roka...pa smo ope' morali vracat :D

bolje da je ukinuo pomjeranje sata

sta's, zeljko se proslavio ostavkama :mrgreen:
palermo

#3860 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by palermo »

klavirdžija wrote:Da ponovim pitanje: da se Željko kojim slučajem samo zove Sakib ili Muzafer, bi li uopšte bio zanimljiv? Bi li, ovakav sposoban i perspektivan kakav je, dogurao do Predsjedništva, bi li ova tema uopšte postojala?

U iskrenom odgovoru je i bit stvari -- totalno nebitan šupljator koji će nas nažalost još dugo zavlačiti profitirajući na partnerstvu sa jučer Lagumdžijama, danas Hankama i Marjanovićima, sutra Radončićima i ostalim lupežima.
Ništa ne shvataš, al nebitno
klavirdžija

#3861 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by klavirdžija »

Pa deder pojasni tu visoku politiku onda. Prijetnje nosevima i prstima, samo da bi se pokunjeno ponovo sastajali i smješkali sa dotičnim po Jahorinama i qrčevim lovištima su fakat nevjerovatno inteligentni, nadasve praktični i produktivni potezi.
palermo

#3862 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by palermo »

klavirdžija wrote:Pa deder pojasni tu visoku politiku onda. Prijetnje nosevima i prstima, samo da bi se pokunjeno ponovo sastajali i smješkali sa dotičnim po Jahorinama i qrčevim lovištima su fakat nevjerovatno inteligentni, nadasve praktični i produktivni potezi.
Jebi ga, pokušao sam pojasniti u svojim ranijim postovima, al ne ide :D .

Sad samo u jednoj rečenici,nije Komšić toliko bitan koliko je bilo bitno ono što on predstavlja.
kamen spoticanja

#3863 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

palermo wrote:
klavirdžija wrote:Pa deder pojasni tu visoku politiku onda. Prijetnje nosevima i prstima, samo da bi se pokunjeno ponovo sastajali i smješkali sa dotičnim po Jahorinama i qrčevim lovištima su fakat nevjerovatno inteligentni, nadasve praktični i produktivni potezi.

Sad samo u jednoj rečenici,nije Komšić toliko bitan koliko je bilo bitno ono što on predstavlja.
Sta? Fahrinog glasnogovornika, skijasa ili babicu?
:D
akcid

#3864 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by akcid »

plain vanilla wrote:
Ništa bez korupcije...navika valjda :D
plain vanilla

#3865 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by plain vanilla »

kamen spoticanja wrote:
palermo wrote:

on ti je Zlaji rekao odlucno NE kao Tito Staljinu :mrgreen:
palermo

#3866 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by palermo »

kamen spoticanja wrote:
palermo wrote:

fali o na riječi predstavlja :D

Al dobro, kao čovjek koji je podržavao Komšića i ideju okupljanja oko DF, ne bih baš odmah da ga otpisujem......al u ovom trenutku o zaista fali na onoj riječi :D
kamen spoticanja

#3867 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

plain vanilla wrote:

on ti je Zlaji rekao odlucno NE kao Tito Staljinu :mrgreen:
Najgore je sto ce tito i Staljin koalirat nakon izbora...kao mantra najblizi su programski, imaju jednake univerzalne stavove i socijaldemokrati su :roll:
Zato nema prljavog vesa obostrano
akcid

#3868 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by akcid »

kamen spoticanja wrote:Najgore je sto ce tito i Staljin koalirat nakon izbora...kao mantra najblizi su programski, imaju jednake univerzalne stavove i socijaldemokrati su :roll:
Do skoro, srčano se priželjkivala i prozivala koalicija DF sa SDA, sada odjednom SDA-ovci guraju DF prema SDP. Šta je razlog?
kamen spoticanja

#3869 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

akcid wrote:
kamen spoticanja wrote:Najgore je sto ce tito i Staljin koalirat nakon izbora...kao mantra najblizi su programski, imaju jednake univerzalne stavove i socijaldemokrati su :roll:
Do skoro, srčano se priželjkivala i prozivala koalicija DF sa SDA, sada odjednom SDA-ovci guraju DF prema SDP. Šta je razlog?
Pohvalio je fahru...to se ne oprasta :D
akcid

#3870 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by akcid »

kamen spoticanja wrote:
akcid wrote:Do skoro, srčano se priželjkivala i prozivala koalicija DF sa SDA, sada odjednom SDA-ovci guraju DF prema SDP. Šta je razlog?
Pohvalio je fahru...to se ne oprasta :D

Čime ga je pohvalio, šta je izgovorio pohvalno o njemu?
kamen spoticanja

#3871 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Ma petljaju nešto zeleni...nije zeljko ni bio kod senada na dnevniku :-)
akcid

#3872 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by akcid »

kamen spoticanja wrote:Ma petljaju nešto zeleni...nije zeljko ni bio kod senada na dnevniku :-)

Bi li htio napisati čime je Komšić pohvalio Radončića, šta je pohvalno o njemu izrekao?

Nadam se da ćeš znati odgovor i da nećeš ko pi.ka zdušiti s teme, obzirom da si u nekoliko navrata spominjao Komšićevu pohvalu :oops:
kamen spoticanja

#3873 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

akcid wrote:
kamen spoticanja wrote:Ma petljaju nešto zeleni...nije zeljko ni bio kod senada na dnevniku :-)

Bi li htio napisati čime je Komšić pohvalio Radončića, šta je pohvalno o njemu izrekao?

Nadam se da ćeš znati odgovor i da nećeš ko pi.ka zdušiti s teme, obzirom da si u nekoliko navrata spominjao Komšićevu pohvalu :oops:
Te piiii... kod kuce koristi :wink:
A zelje i pozdrave imas na kalman radiu pa naruci kad ti dusa zaishche
Na zadnjih deset strana ima mojih najmanje deset postova o pomenutom blamazi skijasa iz tite.
Citaj sinko...citanje oplemenjuje...manje ces psovat :)
MuaDib

#3874 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by MuaDib »

Dok "građani" naprđuju šta je Komšić mislio kad je Fahrudina pomenuo, dotad "krkansko-seljačke mase" se naslađuju, širom im je otvoren put za veliki povratak voljene SDA. Vi ne želite promjene i to je jedini istina.

Sreća pa je forum mal, sreća pa ljudi malo koriste internet, a gledanost FACE je minimalna, pa mešetari iz drugih stranački tabora imaju skučen prostor za izvrtanje činjenica i baljezganje u stilu mahalskog ocrnjivanja. Iako je jasno da mnogima Fahro smeta, zbog toga jer je porjeklom iz Sandžaka, a ne što on pravi tornjeve, vodi godinama Avaz ili ima stranku.
akcid

#3875 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by akcid »

kamen spoticanja wrote:
akcid wrote:

Te piiii... kod kuce koristi :wink:
A zelje i pozdrave imas na kalman radiu pa naruci kad ti dusa zaishche
Na zadnjih deset strana ima mojih najmanje deset postova o pomenutom blamazi skijasa iz tite.
Citaj sinko...citanje oplemenjuje...manje ces psovat :)

Ma znao sam ja da ti veze nemaš, da samo prdiš pokvaren grah po forumu. Bitno je Komšića popljuvati, nebitno je kako :-)
Post Reply