RUSIJA
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#3851 Re: RUSIJA
a voli ga ova tijana samoj sebi heknut 
- Co0l
#3852 Re: RUSIJA
A i vi je ozbiljno shvatili 
-
jastuk1
#3853 Re: RUSIJA
Kakav crni jadni narod, evo nekoliko godina za redom od kad izvoze direktno plin i naftu imaju najveću stopu rasta na svijetu.Tvrtko II Kotromanić wrote: al Turkmenistan![]()
![]()
![]()
tj![]()
jadni narod, rijesio se one budale sto je mjenjala imena dana u sedmici i po svojoj majci nazivao hljeb i sl
a umjesto njega dodje ista budala
haj nek vam se malo zavrti pred spavanje:
- Tvrtko II Kotromanić
#3854 Re: RUSIJA
da jadni narod 
ne jadna vladajuca klasa okupljena oko trenutnog diktatora
-
jastuk1
#3855 Re: RUSIJA
Ali barem se imaju čemu nadati jer rastuća plima podiže sve brodove. Da mi barem možemo makar 10 posto rasti od onoga koliko će se ubuduće oni rasti, bili bismo sretni...Tvrtko II Kotromanić wrote:da jadni narod
- nosara
#3856 Re: RUSIJA
Ti nama o rastu...? Kad bosancero klepi 10 piva i zamezi kolut sOlame more sravnit sve planine i narast ko slon...!jastuk1 wrote:Ali barem se imaju čemu nadati jer rastuća plima podiže sve brodove. Da mi barem možemo makar 10 posto rasti od onoga koliko će se ubuduće oni rasti, bili bismo sretni...Tvrtko II Kotromanić wrote:da jadni narod
U naske je demokratija, biramo samo najgore i uzivamo u zivotu (pasjem)...
- nosara
#3857 Re: RUSIJA
JohnnyS wrote:Tijana_NS wrote:
Ako zanemarimo sve ostale ratove koje su Rusi započeli, vrijedi napomenuti da je i rat čiji se završetak veže uz tu fotografiju započet Molotov-Ribentropovim paktom i napadom dvaju zločinačkih diktatura na Poljsku.
Standard Oil Fuels World War II
In two gears Germany will be manufacturing oil and gas enough out of soft coal for a long war. The Standard Oil of New York is furnishing millions of dollars to help. (Report from the Commercial Attaché, U.S. Embassy in Berlin, Germany, January 1933, to State Department in Washington, D.C,)
-
jastuk1
#3858 Re: RUSIJA
Not me buddy.nosara wrote:Ti nama o rastu...? Kad bosancero klepi 10 piva i zamezi kolut sOlame more sravnit sve planine i narast ko slon...!jastuk1 wrote:Ali barem se imaju čemu nadati jer rastuća plima podiže sve brodove. Da mi barem možemo makar 10 posto rasti od onoga koliko će se ubuduće oni rasti, bili bismo sretni...Tvrtko II Kotromanić wrote:da jadni narod
ne jadna vladajuca klasa okupljena oko trenutnog diktatora![]()
U naske je demokratija, biramo samo najgore i uzivamo u zivotu (pasjem)...
Ne pijem, ne pušim, zdravo se hranim, nisam deb'o, UVIJEK IZABEREM SAMO ZA NAJBOLJE
- pici
#3859 Re: RUSIJA
nosara wrote:
In two gears Germany will be manufacturing oil and gas enough out of soft coal for a long war. The Standard Oil of New York is furnishing millions of dollars to help. (Report from the Commercial Attaché, U.S. Embassy in Berlin, Germany, January 1933, to State Department in Washington, D.C,)
nidje veze al evo nebilo mi mrsko

- nosara
#3860 Re: RUSIJA
Sta s cim...?pici wrote:nosara wrote:
nidje veze al evo nebilo mi mrsko![]()
Nesto si htio, ali nema veze...
- pici
#3861 Re: RUSIJA
ma ja hu ba de...tako je 
- dječak sa šibicama
#3862 Re: RUSIJA
Tenk o kojem se u zadnje vrijeme prica dosta, T-14 na podvozju Armata, bice predstavljen javnosti na svecanosti 9. maja.
Prve slike sa probnog mimohoda su dostupne, ali kupola je jos uvijek skrivena.

Zadnja rijec tehnologije, tenk bez ljudske posade u kupoli.
Bice predstavljeno jos par modernih vozila ruske proizvodnje.
Prve slike sa probnog mimohoda su dostupne, ali kupola je jos uvijek skrivena.

Zadnja rijec tehnologije, tenk bez ljudske posade u kupoli.
Bice predstavljeno jos par modernih vozila ruske proizvodnje.
- JohnnyS
#3863 Re: RUSIJA
Sreća za Poljake da su ovaj put u NATO paktu pa su bar Nijemce skinuli s grbače, a ima ih tko braniti i od tenka kojem kupola još nije otkrivena (bogamazo ko da je novi Audi ili BMW na nekom autosajmu pa prekriven do premijere
)
-
5 0 5
#3864 Re: RUSIJA
Možda je nevidljiva?JohnnyS wrote:Sreća za Poljake da su ovaj put u NATO paktu pa su bar Nijemce skinuli s grbače, a ima ih tko braniti i od tenka kojem kupola još nije otkrivena (bogamazo ko da je novi Audi ili BMW na nekom autosajmu pa prekriven do premijere)
- nosara
#3865 Re: RUSIJA
Jeben je nato, koga god su spasavali drzava mu se, od momentuma, smanjila...JohnnyS wrote:Sreća za Poljake da su ovaj put u NATO paktu pa su bar Nijemce skinuli s grbače, a ima ih tko braniti i od tenka kojem kupola još nije otkrivena (bogamazo ko da je novi Audi ili BMW na nekom autosajmu pa prekriven do premijere)
- dječak sa šibicama
#3866 Re: RUSIJA
Skrivena je zato jer ce biti vise verzija kupole, najmanje dvije kako kazu.JohnnyS wrote:Sreća za Poljake da su ovaj put u NATO paktu pa su bar Nijemce skinuli s grbače, a ima ih tko braniti i od tenka kojem kupola još nije otkrivena (bogamazo ko da je novi Audi ili BMW na nekom autosajmu pa prekriven do premijere)
A i, naravno, radi malo misticnosti i medijske pompe. Ipak se priprema reklama Putinlenda u Moskvi 9. maja, pa sto pokazati sve adute prije vremena. Cuj tebe
-
Avetinho
#3867 Re: RUSIJA
Prica se da veliki putinkov prijatelj i barjaktar slobode iz Sjeverne Koreje dolazi putinku da mu uljepsa praznik.dječak sa šibicama wrote:Skrivena je zato jer ce biti vise verzija kupole, najmanje dvije kako kazu.JohnnyS wrote:Sreća za Poljake da su ovaj put u NATO paktu pa su bar Nijemce skinuli s grbače, a ima ih tko braniti i od tenka kojem kupola još nije otkrivena (bogamazo ko da je novi Audi ili BMW na nekom autosajmu pa prekriven do premijere)
A i, naravno, radi malo misticnosti i medijske pompe. Ipak se priprema reklama Putinlenda u Moskvi 9. maja, pa sto pokazati sve adute prije vremena. Cuj tebe
-
Avetinho
#3868 Re: RUSIJA
Bole i tebe rane sa Kosova Polja, kao i grovercica.nosara wrote:Jeben je nato, koga god su spasavali drzava mu se, od momentuma, smanjila...JohnnyS wrote:Sreća za Poljake da su ovaj put u NATO paktu pa su bar Nijemce skinuli s grbače, a ima ih tko braniti i od tenka kojem kupola još nije otkrivena (bogamazo ko da je novi Audi ili BMW na nekom autosajmu pa prekriven do premijere)
Nisi ti provjeravao mapu Evrope od devedesetih naovamo?
- nosara
#3869 Re: RUSIJA
Mape su tu da se prilagodjavaju trenutnoj situaciji... Pravit cemo nove, nisu u kamenu uklesane... Sabura...Avetinho wrote:Bole i tebe rane sa Kosova Polja, kao i grovercica.nosara wrote:Jeben je nato, koga god su spasavali drzava mu se, od momentuma, smanjila...JohnnyS wrote:Sreća za Poljake da su ovaj put u NATO paktu pa su bar Nijemce skinuli s grbače, a ima ih tko braniti i od tenka kojem kupola još nije otkrivena (bogamazo ko da je novi Audi ili BMW na nekom autosajmu pa prekriven do premijere)
Nisi ti provjeravao mapu Evrope od devedesetih naovamo?
- Domaci izdajnik
- Horoskop: Vodokotlić
#3870 Re: RUSIJA
Zahvaljujući NATO i "uvođenju" demokratije školski atlasi i globusi zastarijevaju svako dvije godine.....
- pici
#3871 Re: RUSIJA
nosara wrote:
Mape su tu da se prilagodjavaju trenutnoj situaciji... Pravit cemo nove, nisu u kamenu uklesane... Sabura...
- pici
#3872 Re: RUSIJA
a zato je srbija sve manja...Lajavikrelac wrote:Zahvaljujući NATO i "uvođenju" demokratije školski atlasi i globusi zastarijevaju svako dvije godine.....
- pici
-
Avetinho
#3874 Re: RUSIJA
Sva sreca pa ima ko da ispravlja zlodjela ruskog imperijalizma.Lajavikrelac wrote:Zahvaljujući NATO i "uvođenju" demokratije školski atlasi i globusi zastarijevaju svako dvije godine.....
- Domaci izdajnik
- Horoskop: Vodokotlić
#3875 Re: RUSIJA
Jest jebeš ga...sve one kampanje i bombardovanja, oni silni nosači po okeanima...čekaj, ne! To su USA