KUP BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Maharadza

#3851 Re: KUP BiH

Post by Maharadza »

Image

BadCopy

#3852 Re: KUP BiH

Post by BadCopy »

Image

Image

Image
Cossack

#3853 Re: KUP BiH

Post by Cossack »

al-em wrote:
al-em wrote:KUP KUP KUP JE NAŠ!!
:thumbup:
Image
Butmiran

#3854 Re: KUP BiH

Post by Butmiran »

Odlična utakmica Sarajeva. Hvala vam momci!
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#3855 Re: KUP BiH

Post by -LIBERO- »

Mi se tek uigrali, a sezona gotova. Pih. :D

Samo zalim, i to bas, sto barem prva lova nije legla pocetkom sezone, a ne polusezoni. Da smo imali ovu ekipu od pocetka, 7-8 bodova razlike od drugoplasirane ekipe i titula...onako opusteno.

Nadam se slijedece sezone furioznoj putanji nase ekipe, jer lejtni prelazni rok je dosta siri, i kvalitetniji,a mislim da uz Duljevica nama ne treba vise od 2-3 igraca jos.

Nego TEMA. :D
Zao mi je sto nismo mogli biti na Bilinom, jer uz nase prisustvo, atmosfera bi se dodatno usijala...i siguran sam da bi tempo i "tuca" na terenu bila jos izrazenija. A tu smo dobri ove polusezone. :D

Naravno, i ovako je super.

Nego, vjerovatno ce se neko od forumasa sjetiti da sam pisao prije par dana, cak prije derbija, da to sto Celik radi, i sto je 4-5 kola bukvalno pauzirao i na utakmice izlazio k'o na malo jaci terning, nemoze izroditi na dobro.

Nasi igraci su imaloi paklene utakmice sa Zrinjskim, pa onda ludacki obrat i "tucu" na terenu u Travniku, pa derbi na Grbavici itd. itd...iz cega su izasli jaci, kompaktniji i spremni da u tom tempu odigraju i ovo finale.

Jbm. nisam nikakav expert, niti se furam da jesam, ali ne mozes formu igraca gasiti i potpaliti na salter, k'o svjetlo. :D Tri puta su jace i fajterskije izgledali igraci Celika u onom prvom kolu kada ste nas dobili. Ok, nasi su se malo uigrali :D :izet: , uhvatili tempo..sve to stoji, ali za mene je ovaj Celik razocarenje. Pa da su barem presing uhvatili porvih 20 minuta, da su barem nesto...u rijetkim momentima kada su uspjevali uzeti loptu :D .

Mada sada je utakmica iza nas, i ne vidim svrhu nesto produbljavati tu pricu. Treba se okrenuti revansu, i bez prevelikog opustanja pokusati i tu ubiljeziti pobjedu i dici pehar. :thumbup: :bih:
Logovan

#3856 Re: KUP BiH

Post by Logovan »

Rutinska pobjeda. Par šuteva i dva gola. Bez puno umaranja, došli smo do pobjede od 2:0. Oni jedan šut ozbiljniji i to je to. Onaj Mešanović je dobar igrač ali je veliki kreten. Frajer se samo nešto žali, maše rukama. :-)
Stojčev se samo malo poigrao sa vama, jebi ga, bilo čovjeku zanimljivo da vas baca po terenu. :izet: Drago mi je što su nam poništili gol, jer da su priznali bilo bi Sarajevu pomažu sudije i tako ta priča. :D Ovako sve čisto.

I da kažem da vi definitivno možete pod ruku sa mesarima iz Travnika. Ustvari, oni su malo jači od vas u udaranju ali vjerujem da će te ih stići u tom segmentu.

Svaka čast za aplauz poslije drugog gola. :thumbup: Poštujem.
Ajatolah_

#3857 Re: KUP BiH

Post by Ajatolah_ »

Presjek današnje utakmice iz mog ugla:
1. Sedmica iz Sarajeva sa tribine izgled'o isti Isco.
2. Mešanoviću draže pasti nego šutati. :-?
3. Uspio sam vidjeti možda i najveći kretene u svom životu - nekakva ekipa od 5-6 debila se zakačila za ogradu istočne tribine i doslovno 90 minuta pokušavala pljunuti što dalje, po mogućnosti na linijskog sudiju ili nekog igrača Sarajeva ako eventualno priđe. :roll: :lol: Možda je čak i zabilježen kamerama onaj jedan trenutak kad je Puzigaća krenuo po loptu, pa stao da ga ovi ne bi pljunuli i sačekao da mu onaj mali doda loptu, ne mogu garantovati za malog da je ostao suh. :roll:
4. Pobjeda zaslužena, nema šta... Čestitke. Čelik je davao znakove života na nekih desetak minuta u prvom poluvremenu, možda bi utakmica išla drugačijim tokom da je Barać ono zabio, ali aj' sad. Je l' ispravno poništen gol?
Butmiran

#3858 Re: KUP BiH

Post by Butmiran »

Ajatolah_ wrote:Presjek današnje utakmice iz mog ugla:
1. Sedmica iz Sarajeva sa tribine izgled'o isti Isco.
2. Mešanoviću draže pasti nego šutati. :-?
3. Uspio sam vidjeti možda i najveći kretene u svom životu - nekakva ekipa od 5-6 debila se zakačila za ogradu istočne tribine i doslovno 90 minuta pokušavala pljunuti što dalje, po mogućnosti na linijskog sudiju ili nekog igrača Sarajeva ako eventualno priđe. :roll: :lol: Možda je čak i zabilježen kamerama onaj jedan trenutak kad je Puzigaća krenuo po loptu, pa stao da ga ovi ne bi pljunuli i sačekao da mu onaj mali doda loptu, ne mogu garantovati za malog da je ostao suh. :roll:
4. Pobjeda zaslužena, nema šta... Čestitke. Čelik je davao znakove života na nekih desetak minuta u prvom poluvremenu, možda bi utakmica išla drugačijim tokom da je Barać ono zabio, ali aj' sad. Je l' ispravno poništen gol?
Oba ispravno poništena, nema dileme nikakve.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#3859 Re: KUP BiH

Post by -LIBERO- »

Ajatolah_ wrote: 3. Uspio sam vidjeti možda i najveći kretene u svom životu - nekakva ekipa od 5-6 debila se zakačila za ogradu istočne tribine i doslovno 90 minuta pokušavala pljunuti što dalje, po mogućnosti na linijskog sudiju ili nekog igrača Sarajeva ako eventualno priđe. :roll: :lol: Možda je čak i zabilježen kamerama onaj jedan trenutak kad je Puzigaća krenuo po loptu, pa stao da ga ovi ne bi pljunuli i sačekao da mu onaj mali doda loptu, ne mogu garantovati za malog da je ostao suh. :roll:
:lol:
Je l' ispravno poništen gol?
Jeste. Cist ofsajd.
Butmiran

#3860 Re: KUP BiH

Post by Butmiran »

Sad se sjetih tog trenutka kad je Puzi stao i sačekao tog malog da mu doda loptu. Čuj pljuvali cijelu utakmicu :lol:
Logovan

#3861 Re: KUP BiH

Post by Logovan »

Ajatolah_ wrote: 3. Uspio sam vidjeti možda i najveći kretene u svom životu - nekakva ekipa od 5-6 debila se zakačila za ogradu istočne tribine i doslovno 90 minuta pokušavala pljunuti što dalje, po mogućnosti na linijskog sudiju ili nekog igrača Sarajeva ako eventualno priđe. :roll: :lol: Možda je čak i zabilježen kamerama onaj jedan trenutak kad je Puzigaća krenuo po loptu, pa stao da ga ovi ne bi pljunuli i sačekao da mu onaj mali doda loptu, ne mogu garantovati za malog da je ostao suh. :roll:
:lol: :run:
Mrtve seljačine.
Cossack

#3862 Re: KUP BiH

Post by Cossack »

Butmiran wrote:Sad se sjetih tog trenutka kad je Puzi stao i sačekao tog malog da mu doda loptu. Čuj pljuvali cijelu utakmicu :lol:
Dehidrirali momci u 75. minuti :lol:
Ajatolah_

#3863 Re: KUP BiH

Post by Ajatolah_ »

Ma kakvi dehidrirali, ja ne popijem vode dnevno koliko su se oni danas ispljuvali. Onaj dio između tribine i aut linije ne treba zaljevati neko vrijeme. :mrgreen: Još najgore u svemu tome je to što su se tu vrtili i redari, ali ih ovi i nisu previše zanimali... šta je bila njihova funkcija na utakmici, ne znaju ni oni sami.
Mustang1

#3864 Re: KUP BiH

Post by Mustang1 »

Iza mene na zapadu bio lik sa kapuljacom na glavi dosao oko 10. minute otisao oko 80. mozda .. Ubijedjen sam da je iz Sarajeva .. Da nije neko od forumasa ? :D Vidio sam da su svi oko mene skontali ali nije niko nista normala sve .. Fin smo mi narod :D
-LIBERO-
Čiča Gliša

#3865 Re: KUP BiH

Post by -LIBERO- »

Jesu li pregledali licne karte na ulazima?

A moguce da je neki nas, samo ako su pregledali, garant nije iz Sarajeva.
Mustang1

#3866 Re: KUP BiH

Post by Mustang1 »

Ma nisu .. Meni na zapadu nisu trazili nista da pokazem
van helsing

#3867 KUP BiH

Post by van helsing »

Moj drug je iz Sarajeva bio na tekmi,drot je,ima sluzbenu,na ulazu standarno "uredu je kolega",i to je to.
Elem,sta bi sa onim "Sarajevo mora pasti"?
A takodje ima jos jedno poluvrijeme,ne mora znaciti da je sve gotovo.
Cuda su moguca. :lol:
snaga_znanja

#3868 Re: KUP BiH

Post by snaga_znanja »

van helsing wrote:Moj drug je iz Sarajeva bio na tekmi,drot je,ima sluzbenu,na ulazu standarno "uredu je kolega",i to je to.
Elem,sta bi sa onim "Sarajevo mora pasti"?
A takodje ima jos jedno poluvrijeme,ne mora znaciti da je sve gotovo.
Cuda su moguca. :lol:
Elem sto i tebe nije poveo? Nije mama dala? :lol:
Butmiran

#3869 Re: KUP BiH

Post by Butmiran »

Što si to nervozan?
snaga_znanja

#3870 Re: KUP BiH

Post by snaga_znanja »

Butmiran wrote:Što si to nervozan?
Zivciraju me ove djecje upadice. Za razliku od sportsport.ba foruma ovdje jos i mozes normalno popricati o fudbalu. Tamo bas zbog ovakvih idiotluka ne mozes.

Edit: I jos da dodam, logicno nervozan sam jer smo zijanili... :D
Last edited by snaga_znanja on 08/05/2014 01:48, edited 1 time in total.
pasha_stambol

#3871 Re: KUP BiH

Post by pasha_stambol »

Znaju u Zenici za šegu šalu elem zadnji put kad se išlo organizovano par nas mahalo parama prema istočnoj tribini u Zenici nekom frajeru ( droga , alkohol .. ) i prozivke idu hajde ovamo evo ti paraa i on zavuče ruke u djep nema ništa i šta će otvori šlic i izvadi ćuunu i počne mahati ahahahahahagagaggaagaghshahahaha
van helsing

#3872 Re: KUP BiH

Post by van helsing »

Sta ces,nabijamo komplekse,postavljamo standarde,i tako....
Razumijem donekle tu nervozu.
van helsing

#3873 KUP BiH

Post by van helsing »

snaga_znanja wrote:
Butmiran wrote:Što si to nervozan?
Zivciraju me ove djecje upadice. Za razliku od sportsport.ba foruma ovdje jos i mozes normalno popricati o fudbalu. Tamo bas zbog ovakvih idiotluka ne mozes.

Edit: I jos da dodam, logicno nervozan sam jer smo zijanili... :D
Koliko imas godina ?
Juce si pisao da smo u kurcu,bas ovim rijecima,pa je izgleda post obrisan.
Danas nam se uvalacis..
Ne ide to tako bolan.
-LIBERO-
Čiča Gliša

#3874 Re: KUP BiH

Post by -LIBERO- »

snaga_znanja

#3875 Re: KUP BiH

Post by snaga_znanja »

pasha_stambol wrote:Znaju u Zenici za šegu šalu elem zadnji put kad se išlo organizovano par nas mahalo parama prema istočnoj tribini u Zenici nekom frajeru ( droga , alkohol .. ) i prozivke idu hajde ovamo evo ti paraa i on zavuče ruke u djep nema ništa i šta će otvori šlic i izvadi ćuunu i počne mahati ahahahahahagagaggaagaghshahahaha
Ima takav jedan matori i na Grbavici samo sa stakama. Taj ne jebe utakmicu samo gleda gostujuce navijace. Zeljo daje 2 gol on krenuo prema nama mase nesto, a zaboravio na stake.. Slomio se jadnik dva reda niz tribinu. :lol:

A sa Koseva mi je najjace bilo kad smo vas poveli 2:0 u 8. minuti, a vi ko bjesni krenuli na nas. Pa dok ste presli sa sjevera na zapad, pa preko zapada, sve to skupa traje jedno 5 minuta, a onda vas jedan jedini drot sa cukom zaustavi. :lol: I to fino vidis u tom prvom redu sve balavurdija niko ozbiljan. :lol:
Post Reply