Juventus

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
PriNc_ba

#3851 Re: Juventus

Post by PriNc_ba »

deder kako da me obore ako je ikako moguce :D citavu sezonu bez poraza i jednu jedinu tekmu u ovoj sezoni kad odigram na njih da nece izgubiti oni kako je krenulo ce da izgube :lol: :x
PriNc_ba

#3852 Re: Juventus

Post by PriNc_ba »

bravo debili ! :skoljka:
wickerman

#3853 Re: Juventus

Post by wickerman »

Ne znam koji q.... igras kup ako ces u finalnoj utakmici se ponsat koda je u pitanju revijalna utakmica tipa Berluskoni kup? Pa igra je isto ko protiv Man Utd kad se oprastao G.Nevile.
Uz svo duzno postovanje Del Pieru i sta je ucinio za klub,ali veceras su tek zivnuli kad je izasao.
Skupo oprastanje u svakom slucaju :x :x
Hvala Bogu pa je kraj sezone,al idogodine bi im preporucio da ispadnu u prvom kolu da me ne yebu cijelu sezonu i ostale navijace. :x :x :x
PriNc_ba

#3854 Re: Juventus

Post by PriNc_ba »

izvini molim te sto sam ocekivao od ekipe koja se prosetala italijom da osvoje i kup ili bar da ne izgube u 90' :D
jos jednom ponizno se izvinjavam :run:
hypko_nurko

#3855 Re: Juventus

Post by hypko_nurko »

fakat presmijesno opustanje u ovako vaznoj utakmici. sa ovakvim igracima i storarijem izasao na teren i misli lako ce sa napolijem. e moj conte :roll:
Cyrax

#3856 Re: Juventus

Post by Cyrax »

Conte i sudija (pogotovo ovaj gangster) jedite govna.
Atticus Finch

#3857 Re: Juventus

Post by Atticus Finch »

Napoli pokazao više želje da osvoji kup i to je to. Ne razumijem zašto se ne igra sa ekipom koja je dominirala ligom, to mi nije jasno, al' ok. Opet suđenje očajno. Čekamo ljetni mercato i nova pojačanja.

Ovo je Alexova posljednja utakmica u dresu Juventusa. Zbogom legendo, kad se vratiš direktorsko mjesto. :)

Forza Juve, Forza Conte, Forza Ale!
Romanista 101%

#3858 Re: Juventus

Post by Romanista 101% »

kako vam ga spusti napolitanka :lol:
Cyrax

#3859 Re: Juventus

Post by Cyrax »

Molimo navijace prosjecnih klubova da napuste temu. Hvala :D
2407

#3860 Re: Juventus

Post by 2407 »

hypko_nurko wrote:fakat presmijesno opustanje u ovako vaznoj utakmici. sa ovakvim igracima i storarijem izasao na teren i misli lako ce sa napolijem. e moj conte :roll:
Ne seri! Kojim to igracima? Storari brani cijeli kup i sto ne bi u finalu? Chiellini povrijedjen i Caseres umjesto njega a sve ostalo kao i uobicajeno :-)

Previse su opusteno usli u ovu utakmicu.

Jebiga, volio bih da su ovo uzeli ali kup nam nikada prioritet nije bio, uzeli smo scudetto.

Cestitke Naopliju!
Romanista 101% wrote:kako vam ga spusti napolitanka :lol:
Image
:zzzz:
Atticus Finch

#3861 Re: Juventus

Post by Atticus Finch »

Cyrax wrote:Conte i sudija (pogotovo ovaj gangster) jedite govna.
E jbg sad, sramota je ovo što pišeš.
bosanska senzacija

#3862 Re: Juventus

Post by bosanska senzacija »

Image
Last edited by bosanska senzacija on 20/05/2012 23:14, edited 1 time in total.
Cyrax

#3863 Re: Juventus

Post by Cyrax »

Atticus Finch wrote:
Cyrax wrote:Conte i sudija (pogotovo ovaj gangster) jedite govna.
E jbg sad, sramota je ovo što pišeš.
Zasto?
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#3864 Re: Juventus

Post by Admir_1984 »

Atticus Finch wrote:Napoli pokazao više želje da osvoji kup i to je to. Ne razumijem zašto se ne igra sa ekipom koja je dominirala ligom, to mi nije jasno, al' ok. Opet suđenje očajno. Čekamo ljetni mercato i nova pojačanja.

Ovo je Alexova posljednja utakmica u dresu Juventusa. Zbogom legendo, kad se vratiš direktorsko mjesto. :)

sudjenje mu ocajno, a romi minimalno tri crvena pokazali ove sezone nakon onakvih startova golmana, jos u derbiju protiv lazia :roll: sta bi tek ovde citao da im je kojim slucajem crveni dao

zao mi del piera i to pravo, trebao je za kraj podici trofej :(
Atticus Finch

#3865 Re: Juventus

Post by Atticus Finch »

Cyrax wrote:Zasto?
Zato što nam je Conte donio pobjednički mentalitet, iz temelja izmjenio letargiju u klubu nakon posljednih katastrofalnih sezona, u konačnici donio skudeto. On zaslužuje samo pohvale nikako, tu vrstu pljuvanja, al' dobro...
Admir_1984 wrote:sudjenje mu ocajno, a romi minimalno tri crvena pokazali ove sezone nakon onakvih startova golmana, jos u derbiju protiv lazia sta bi tek ovde citao da im je kojim slucajem crveni dao

Ko je spomenuo penal koji je napravio Storari. Jesi ti gledao cijelu utakmicu?
Romanista 101%

#3866 Re: Juventus

Post by Romanista 101% »

Cyrax wrote:Molimo navijace prosjecnih klubova da napuste temu. Hvala :D

bolje biti procjecan ali cistog obraza, nego...ma znate vec ostatak price :)
wickerman

#3867 Re: Juventus

Post by wickerman »

Admir_1984 wrote:
Atticus Finch wrote:Napoli pokazao više želje da osvoji kup i to je to. Ne razumijem zašto se ne igra sa ekipom koja je dominirala ligom, to mi nije jasno, al' ok. Opet suđenje očajno. Čekamo ljetni mercato i nova pojačanja.

sudjenje mu ocajno, a romi minimalno tri crvena pokazali ove sezone nakon onakvih startova golmana, jos u derbiju protiv lazia :roll: sta bi tek ovde citao da im je kojim slucajem crveni dao

zao mi del piera i to pravo, trebao je za kraj podici trofej :(
Mozda grijesim,ali takav mi je utisak da je Del Piero usao u 60min,umjesto da je igrao 60minuta i da su igrali sa igracima u navali sa kojima su sezonu prosli da bi danasnji rezultat kupa bio drugaciji.
Bilo,proslo Napoli ne zna smece u ocistiti u sopstvenom gradu ali zna maznut kup ;)
Atticus Finch

#3868 Re: Juventus

Post by Atticus Finch »

Romanista 101% wrote:bolje biti procjecan ali cistog obraza, nego...ma znate vec ostatak price
:zzzz:
Cyrax

#3869 Re: Juventus

Post by Cyrax »

Atticus Finch wrote:
Cyrax wrote:Zasto?
Zato što nam je Conte donio pobjednički mentalitet, iz temelja izmjenio letargiju u klubu nakon posljednih katastrofalnih sezona, u konačnici donio skudeto. On zaslužuje samo pohvale nikako, tu vrstu pljuvanja, al' dobro...
Nije mu trebalo majmunisanje sa napadom u finalu kupa. Jednostavno nije. Drzati Del Piera (da se udovolji cejfu navijaca) i mrtvog Borriella 70 minuta je glupost. Ovaj Napoli je bio zreo za 2-3 gola pa poslije uvedi i pjetlice nek igraju ali nemoj biti naivan kad najvise treba.
Ja bih zbog ovakvog sudjenja povukao ekipu pa nek materi igraju :dance:
Iskreno se nadam da ce nauciti iz ove greske.
motachjointa

#3870 Re: Juventus

Post by motachjointa »

Zbogom Ale :sad: :thumbup:

Veliki dio Juventusa i ljubavi prema njemu odlazi sa legendom, kup je ovdje najmanje bitan, nije preveliko razocarenje koliko je tesko prihvatiti da je ovo zadnja utakmica velikog kapitena :|
salle_eh1986

#3871 Re: Juventus

Post by salle_eh1986 »

čestitke napoliju na zasluženoj pobjedi u finalnom meču
ljudi od golmana do napadača igraju sa najjačim timom, cilj im je bio uzeti bilo kakav trofej nakon 20 godina
kod nas mješan sastav, ne može se reći da nismo željeli trofej ali jednostavno nemamo mi još te igrače na klupi koji bi mogli dobiti napoli u punom sastavu...da je na golu bio gigi, u odbrani kielini, pepe umjesto estigaribio, mirko umjesto boriela, to bi bilo potpuno drugačiji meč

glup penal nas je izbacio iz utakmice, da je meč pred kraj dogurao sa rezultatom 0-0 siguran sam da bi mi prije uvalili kakvu frljoku nego napoli

par onih centaršuteva gdje su naši igrači bili kratki bi džeko ležerno pospremio u mrežu :)

igrači na zasluženi odmor (iako su oni izgleda već na njemu sudeći po večerašnjem pristupu) a onda ide liga šampiona naredne sezone...
ortodont

#3872 Re: Juventus

Post by ortodont »

Prokletstvo finala strikes again.
Pobjeda u utakmici za trofej se čeka od posljednje pobjede u LP (1996), predugo (ne računam sperkup Italije koji je jedan meč).

Conte ziheraški, Storari je ok, igrao je od početka kupa, kao i Alex.
Manekenčić će biti otkupljen jer je nemoguće da to neće biti sa onakvom minutažom :x , da je stranac (vidi pod Elia), poslije prvog meča bi mu bio kraj i kupao bi ribe po Vinovu kao Krasić i već spomenuti.

Na stranu sve, umor je bio evidentan, šampanjac se pio u potocima, večeras smo malo ljuti, sutra smo ok.
95-te sam bio klinac i ne sjećam se posljednjeg kupa, zato sam i priželjkivao trofej + oproštaj Alexa koji bi bio specijalan, ovako je ostao neprimijećen večeras.
U narednim sezonama će Juve zaobilaziti kup u širokom luku kao i ranije, najvjerovatnije.
Zatamnjena stakla

#3873 Re: Juventus

Post by Zatamnjena stakla »

Opušteno bilo. Samo to mogu reći.
Ovi debili što se javljaju nek' odje*u.
burek_in_space

#3874 Re: Juventus

Post by burek_in_space »

Sorel wrote:Opušteno bilo. Samo to mogu reći.
Ovi debili što se javljaju nek' odje*u.
21 maj 2012, 08:24 Isključen/a korisnik/ca iz razloga “”
» Sorel

Imash 14 dana da nauchish sportski podnijeti poraz.
salle_eh1986

#3875 Re: Juventus

Post by salle_eh1986 »

wannabe_ultra wrote:kod nas mješan sastav
:lol: :lol:[/quote]
jesi došao sebi?
Post Reply