sarajevoxxxx wrote:
Pa vidimo ko u Tikritu traži pomoć od Martina i koga treba pogurati sa još jedno milion zračnih udara.
Petak, džuma, a on i dalje širi laži.
sarajevoxxxx wrote:
Pa vidimo ko u Tikritu traži pomoć od Martina i koga treba pogurati sa još jedno milion zračnih udara.
Šutnja međunarodne zajednice na zločinel siriskog režima i brutalno ubijanje žena i djece sa bombama od 500 kg TNT-a koje su rezolucijom UN-a zabranjene, je najveća pomoć u istoriji koju je jedna vlada dobila od međunarodne zajedniceasurbanipal wrote:sarajevoxxxx wrote:
Petak je samo za muslimane dan Džuma namaza.asurbanipal wrote:sarajevoxxxx wrote:
Šta je bola ovoFantassin wrote:Sta je ,plata kasni ?sarajevoxxxx wrote:
Avbbbhnnbvgguoppkbvfseqqaeewdfgbbbvggffsafbbbmkhipzzbgvvu

Hvala na paznji i nastavi pratiti i narednih 6 hiljada mojih postova,ja te necu proglasit uhodom zbog togaMaystor wrote:Hah, samo naprijed, repliciraj do mile volje! Koliko si marginalan najbolje govori činjenica da iz 6 hiljada pokušaja nisi uspio napisati ništa smisleno.
Ali treba bit' uporan, možda ti se posreći u budućnosti.
@AFP: #BREAKING Suicide bomber kills more than 20 at Syria Kurdish festival, monitor says
Zato što se danas iranska delegacija povukla sa pregovora.sarajevoxxxx wrote:Zamjenik američkog ministra vanjskih poslova negirao da su Hezbollah i Iran skinuti sa američkih crnih listi
http://orient-news.net/?page=news_show&id=85987
sarajevoxxxx wrote:Zamjenik američkog ministra vanjskih poslova negirao da su Hezbollah i Iran skinuti sa američkih crnih listi
http://orient-news.net/?page=news_show&id=85987
Zašto.. ne shvatam..nije ovo nikakav asimetrični rat putem joystika ili komandne sobe.. a vojnici ginu.. to im u opisu posla stoji.. nekada ide po planu, ali mnogo puta ne.. rat je to.. i vjerujem i nadam se na nijedna žrtva ovog besmislenog pilotiranog rata nije uzaludna..svojim danas oni grade temelje budućeg sirijskog društva.DuckZz wrote:U protekla dva dana pripadnici NDF vojske izgubili su najmanje 60 svojih vojnika tokom sukoba sa pripadnicima IS-a u samo jednoj manjoj oblasti na istoku Homsa. Od toga je 48 vojnika poginulo samo tokom borbi oko jednog sela, dok se ostali brojevi sumiraju oko naftnih polja i ostalih vukojebina u Homsu.
Žalosno, ništa drugo ...
Eto sa'vox,poceli su te citat i u americkom ministarstvu vanjskih poslovaFantassin wrote:sarajevoxxxx wrote:Zamjenik američkog ministra vanjskih poslova negirao da su Hezbollah i Iran skinuti sa američkih crnih listi
http://orient-news.net/?page=news_show&id=85987Ajde dobar si makar priznas kada svi vide da si u krivu
ovo se može napisati i ovako:sarajevoxxxx wrote:U toku žestoke borbe u istočnoj okolini Hame između IS-a i snaga sirijskog režima.

Okupljaju se stalno! Svako malo se organizuju kolektivne dzenaze na kojima prisustvuje na hiljadu ljudi, pa demonstracije, pa mnoga druga okupljanja.... Sluzbe su do sada radile dobro, ali je sada doslo do propusta.....insomnia78 wrote:
Kakva glupost kurdskih vlasti
Taman kad pomislis da ih je, sve strane, cetiri godine sukoba nesto naucilo, oni te demantuju
I sam sam prosao rat i jasno mi je da "oguglas" na opasnost al dopustiti okupljanje tolikog broja ljudi u ovakvim uslovima i okruzenju je za nepovjerovati