Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nuken wrote:zadnjih 15tak sekudni,2 trojke,i dva slobodna pogode levati
Vidim trpanja idu lagano. Samo lagano opet, uvijek gledaj i pocetne granice kakve god bile, poredi sa trenutnim, obrati na statistike proslih utakmica i kakve serije imaju po cetvrtinama, a to se kod evropljana najvise osjeti. Koliko ulazes trenutno, ako smijem znati naravno?
Edit: vecina je masovno trpala na 143 i manje. ja cu preskociti ovaj par, ne znam grke igrati. ili ce biti 125 poena ili 160, normalno ne moze
Nuken wrote:zadnjih 15tak sekudni,2 trojke,i dva slobodna pogode levati
Vidim trpanja idu lagano. Samo lagano opet, uvijek gledaj i pocetne granice kakve god bile, poredi sa trenutnim, obrati na statistike proslih utakmica i kakve serije imaju po cetvrtinama, a to se kod evropljana najvise osjeti. Koliko ulazes trenutno, ako smijem znati naravno?
Edit: vecina je masovno trpala na 143 i manje. ja cu preskociti ovaj par, ne znam grke igrati. ili ce biti 125 poena ili 160, normalno ne moze
Pošto se polako dižem stavljam otprilike 5-10 eura za sad.Da ja imam svoje pare trpalo bi se i na više Računaj da sam krenuo sa pet maraka na računu prije 10tak dana,a sad sam na oko 170.Za mene je to super
Super. Tako sam i ja igrao na pocetku, vjerovatno si i sam vidio, 5-10 eura max. Sad kad se vremenom nakupilo fino, idem na malo vece uplate, al opet to je max 20 eura. Par puta sam znao uplatiti ko budala 40-50 eura na kvote 1.15, kontas lagano ce. Na kraju to jedva prodje, nikad vise to pokusavati Kontrola je najvaznija.
Edit: gledaj pao - barsa serije. ne bi me cudilo da sad druga cetvrtina zavrsi 15 : 10
jasko_ba wrote:Super. Tako sam i ja igrao na pocetku, vjerovatno si i sam vidio, 5-10 eura max. Sad kad se vremenom nakupilo fino, idem na malo vece uplate, al opet to je max 20 eura. Par puta sam znao uplatiti ko budala 40-50 na kvote 1.15, kontas lagano ce. Na kraju to jedva prodje, nikad vise to pokusavati Kontrola je najvaznija.
Ja kvotu manju od 1,50 ne igram.To često zna za**bati,prije nego li kvota 3
FC Oss 0-1 Jong FC Twente Gosti dobili CRVENI,ako ko hoće neka isprati 1(2,93)
52 minuta 2-1
Od sad samo live klađenje.Valjda je neko ispratio(Nadam se da će ovako i glasiti krajnji rezultat utakmice)
Last edited by Nuken on 31/01/2014 21:11, edited 2 times in total.
jasko_ba wrote:Super. Tako sam i ja igrao na pocetku, vjerovatno si i sam vidio, 5-10 eura max. Sad kad se vremenom nakupilo fino, idem na malo vece uplate, al opet to je max 20 eura. Par puta sam znao uplatiti ko budala 40-50 eura na kvote 1.15, kontas lagano ce. Na kraju to jedva prodje, nikad vise to pokusavati Kontrola je najvaznija.
Edit: gledaj pao - barsa serije. ne bi me cudilo da sad druga cetvrtina zavrsi 15 : 10
Suti, odigrah over 137, nek samo ovako nastave
Hajmo jos vittese gol i eto love, ko ono galami na ove ekipe hehe. Jbt zabiju psv-u 6 a veceras nisu pogledali prema golu...
jasko_ba wrote:Super. Tako sam i ja igrao na pocetku, vjerovatno si i sam vidio, 5-10 eura max. Sad kad se vremenom nakupilo fino, idem na malo vece uplate, al opet to je max 20 eura. Par puta sam znao uplatiti ko budala 40-50 na kvote 1.15, kontas lagano ce. Na kraju to jedva prodje, nikad vise to pokusavati Kontrola je najvaznija.
Ja kvotu manju od 1,50 ne igram.To često zna za**bati,prije nego li kvota 3
FC Oss 0-1 Jong FC Twente Gosti dobili CRVENI,ako ko hoće neka isprati 1(2,93)
jasko_ba wrote:Super. Tako sam i ja igrao na pocetku, vjerovatno si i sam vidio, 5-10 eura max. Sad kad se vremenom nakupilo fino, idem na malo vece uplate, al opet to je max 20 eura. Par puta sam znao uplatiti ko budala 40-50 eura na kvote 1.15, kontas lagano ce. Na kraju to jedva prodje, nikad vise to pokusavati Kontrola je najvaznija.
Suti, odigrah over 137, nek samo ovako nastave
Hajmo jos vittese gol i eto love, ko ono galami na ove ekipe hehe. Jbt zabiju psv-u 6 a veceras nisu pogledali prema golu...
jasko_ba wrote:vecina je masovno trpala na 143 i manje. ja cu preskociti ovaj par, ne znam grke igrati. ili ce biti 125 poena ili 160, normalno ne moze
Upozorio sam na vrijeme. 119 poena na kraju. Grci su genijalci u tome
jasko_ba wrote:vecina je masovno trpala na 143 i manje. ja cu preskociti ovaj par, ne znam grke igrati. ili ce biti 125 poena ili 160, normalno ne moze
Sreca pa sam na vrijeme poceo udarati kontre pa sam skinuo 3 undera (139, 136 i 131), taman da budem u solidnom plusu za danas (da mogu to fino i dostojanstveno usrati na nba hahaha)...
ne znam da li su grci genijalni u tome ali danas je oddsportal.com na dosta kladionica granica pomjerena sa neki 140 i nesto na 135 ili tako nekako ne sjecam se tacno. al zato sam ja 2,3 i 4 cetvrtinu igrao sve na oko 31+-
da mi ne bi veceras PSG 2+ I ESTORIL 2+ na live kladjenju bio bi debeli minus. ovako neka sica u plusu.
Nisu ovo cista posla bila.
Po meni najsigurniji par za vikend. Basel se bori za titulu a Lausanne je vec ispao.
povelika kvota za zicer,realno bazel bi ih trebo nakantat 4-5 golova razlike...
cudi me sto nije dvica 1.30 makar ko na dortmund sto je bila.
predpostavljam da ce bit na mnogim tiketima kao "sigurica"