Ne lazileškarenje wrote:Vasi evo cetvrtu godinu najavljuju sve zivo ,pa kurko
Ovo je prva sezona da su najavili
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ne lazileškarenje wrote:Vasi evo cetvrtu godinu najavljuju sve zivo ,pa kurko
Sram te bilozipoo wrote:Ne lazileškarenje wrote:Vasi evo cetvrtu godinu najavljuju sve zivo ,pa kurko
Ovo je prva sezona da su najavili
Ti nadji tekst(bez ove sezone) ja cu go kroz Ferhadijuleškarenje wrote:Sram te bilozipoo wrote:Ne lazileškarenje wrote:Vasi evo cetvrtu godinu najavljuju sve zivo ,pa kurko
Ovo je prva sezona da su najaviliotkako je Miksonja tu idu najave od Kupa preko titule do grupne faze....hocemo li traziti tekstove
Ma zezam seTomahawk11 wrote:
Pa jeste i za Zelju.
Doduse, znacete nakon prve utakmice nastavka vise.
Nisam znao da je završena ligaMaharadza wrote:kudrilo wrote:Mi ćemo biti ispred vas na kraju, a vi sami proberite kikseve.
Mah, kakav pritisak. To se i kod nas pricaloLSD wrote:Ma zezam seTomahawk11 wrote:
Pa jeste i za Zelju.
Doduse, znacete nakon prve utakmice nastavka vise.![]()
Ali reci cu ti neke cinjenice - Željo igra mnogo bolje u gostima nego na svom terenuvec 2-3 godine unazad...e kako to objasniti
nema tu nekog logicnog objašnjenja.
Ne samo da osvajaju više bodova u gostima, vec bolje igrajuutakmica juce protiv Čelika koji ispada iz lige, ali i ona u Mostaru protiv Zrinjskog su jasno potvrdile te teze za zadnje 2-3 sezone....neki su pisali da im je problem pritisak one dvije hiljade ljudi sa tribina
strašan pritisak, neizdrživ.
Istina, na Tušnju je to poprilicno loše u zadnje vrijeme, tresete nas - ali je prije bilo pobjeda i sa petardomsumirprimus wrote:vala na tusnju igraju ko k.... istina u zadnje vrijeme..
koj sestisumirprimus wrote:vala na tusnju igraju ko k.... istina u zadnje vrijeme..
Tako mi igramo citavu polusezonuLSD wrote:Istina, na Tušnju je to poprilicno loše u zadnje vrijeme, tresete nas - ali je prije bilo pobjeda i sa petardomsumirprimus wrote:vala na tusnju igraju ko k.... istina u zadnje vrijeme..![]()
![]()
Na stranu to, ali ne mogu da shvatim patnju juce protiv nekog tima Čelika, jedno 20 nepreciznih centaršuteva Memije, Bekrićeva neuspješna driblanja sopstvene noge, pogrešna dodavanja Blagojevića i slicne budalaštine...a ta ista ekipa razvali aktuelnog prvaka Zrinjskog u njihovoj avliji, Zrinjskog koji nije izgubio u Mostaru haman 60 utakmica u nizu.
Niko živ ne može objasniti takve fenomene
al igramo ko prvaciii.jedan zeljo se pati kod kuce a mi rutinski...plain vanilla wrote:koj sestisumirprimus wrote:vala na tusnju igraju ko k.... istina u zadnje vrijeme..
Na Grbavici, slažem sezipoo wrote:Tako mi igramo citavu polusezonuLSD wrote:Istina, na Tušnju je to poprilicno loše u zadnje vrijeme, tresete nas - ali je prije bilo pobjeda i sa petardomsumirprimus wrote:vala na tusnju igraju ko k.... istina u zadnje vrijeme..![]()
![]()
Na stranu to, ali ne mogu da shvatim patnju juce protiv nekog tima Čelika, jedno 20 nepreciznih centaršuteva Memije, Bekrićeva neuspješna driblanja sopstvene noge, pogrešna dodavanja Blagojevića i slicne budalaštine...a ta ista ekipa razvali aktuelnog prvaka Zrinjskog u njihovoj avliji, Zrinjskog koji nije izgubio u Mostaru haman 60 utakmica u nizu.
Niko živ ne može objasniti takve fenomene![]()
Meni je vise utakmica protiv Zrinjskog neshvatljiva, kako da onako odigramo
jeste, ako igraci preko zime ne pobjegnu iz Slobodesumirprimus wrote:al igramo ko prvaciii.jedan zeljo se pati kod kuce a mi rutinski...plain vanilla wrote: koj sesti
![]()
![]()
jos kad se nalozimo na ove boje truhle visnje... kod kuce..![]()
Ostris vec, asumirprimus wrote:al igramo ko prvaciii.jedan zeljo se pati kod kuce a mi rutinski...plain vanilla wrote:koj sestisumirprimus wrote:vala na tusnju igraju ko k.... istina u zadnje vrijeme..
![]()
![]()
jos kad se nalozimo na ove boje truhle visnje... kod kuce..![]()
reko bih pretposlljednje...Tomahawk11 wrote:
Ostris vec, a![]()
Neka, pomalo....to je posljednje kolo lige 12
dok vidi Toma hocu li ga ja pozvatiTomahawk11 wrote:
Zahvaljujem na ponudi gostoprimstva![]()
Ima do toga....vidjecemo