Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

AmiĐa_Idriz

#38451 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Jurgen Klopp says #LFC "are still looking" in the market, but insists that he is perfectly happy with the team he has.

“In the transfer window, you have to build a team that you think you want to go into the season with. But I have that team already.”
Znači, pakuj četke :mrgreen:
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#38452 Re: Liverpool FC

Post by Gerro »

Bruno Fernandes je novi igrac Liverpoola. You read it here first.
HarunKovac

#38453 Re: Liverpool FC

Post by HarunKovac »

AmiĐa_Idriz wrote:
Jurgen Klopp says #LFC "are still looking" in the market, but insists that he is perfectly happy with the team he has.

“In the transfer window, you have to build a team that you think you want to go into the season with. But I have that team already.”
Znači, pakuj četke :mrgreen:
A dobro,
Sigurno zna Koloppo sta radi. Ne vjerujem da mu ne bi dali novca da mu treba neko, pogotovo poslije ovakve sezone,u konacnom pohodu na PL :izet:
BHF_Manijak

#38454 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Previse po meni vjeruje u ekipu, koja je prosle godine vec pokazala da zna zaribati kad nema plana B. Mislim da su mu silne pobjede pred kraj meca malo i laznu sliku dale o ekipi. Sve 5, ali ova ekipa se itekako moze pojacati, al' eto valjda zna sta radi.
OK je vjerovati trenutnim igracima i ekipi, ali nije se na odmet nikad pojacati.
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#38455 Re: Liverpool FC

Post by Gerro »

Slazem se, moze se pojacati jedino klupa, prva postava nikako. Mislim na dostupne igrace, a ne sad da se Koulibaly useta u prvu postavu umjesto Matipa/Gomeza.

I nemojte mi prizivati polovnjaka Coutinha molim vas.
drug_profi

#38456 Re: Liverpool FC

Post by drug_profi »

Plan B i dalje nije jasan i niej dovoljno drugaciji od plana A.
A da ne govorimo o planu C.

A bez toga neces nadjebat Siti.
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#38457 Re: Liverpool FC

Post by Gerro »

Ma jasta, Origi nije plan B. Ok.
Gandalf

#38458 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

Zna Klopp sta radi, niko ga vishe nije popljuvao na fudbalskim temama od mene, a chovjek sa ekipom koja po misljenju prosjecnog navijaca ne mozhe osvojiti nista, ipak osvoji ligu prvaka i to sa stilom. A niko ama bash niko to nije ochekivao narochito nakon Napolija i Beograda. On je stvorio timski duh i uigranost te usadio u ekipu pobjednichki mentalitet, tj. Momci na terenu ni protiv jednog protivnika na svijetu ne ulaze u mech sa strahopostovanjem, vec sa mangupskom dozom drskosti i pozitivnim stavom da se svaki protivnik mozhe pobijediti.

To su stvari koje i jeste najtezhe ostvariti, to mogu samo treneri koji su svjetske klase. Iako to nama smijesno zvuci, tim ce biti ove sezone jachi za Oxa, Lalanu, mozda i Clynea, ne treba zaboraviti ni mladog holandskog defanzivca.
zomri

#38459 Re: Liverpool FC

Post by zomri »

Daj bože da ti ovaj post fino ostari :skoljka:
Gandalf

#38460 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

Na chika kloppu je da opravda moje povjerenje :mrgreen:

Prizheljkivao sam ja Havertza, van de Becka, de Lighta, ali shvabo kazhe da je tim odlichan i ko sam ja da sporim misljenje chovjeka koji juche bukvalno postade sampion Evrope.

A mozda bih ga i trebao nastaviti pljuvati, pa da lik odbrani titulu LP-a :lol:
AmiĐa_Idriz

#38461 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Ekipa je jača već sada nego što je to bila na početku prošle sezone, neovisno o pojačanjima. Reklo bi se da Kloppova stalna floskula o konstantnom napredovanju i rada na treningu napokon pije vode.

Fabinho, Keita, znatno konsolidovana odbrana kojoj više nije problem trpiti izostanak jednog od Gomez/Matip, Henderson na novoj poziciji...sve su to stvari koje ekipu čine boljom već sada.

Mada, za pojačanja se slažem, i sam sam pisao da bi neki refresh, kako za ekipu tako i za navijače dobro došao. Pogotovo sada kada si šampion Europe, lakše je sve.
drug_profi

#38462 Re: Liverpool FC

Post by drug_profi »

Džaba sve. To što pričate jeste tačno, ali je dovoljno za odlično drugo mjesto.

Za prvo mjesto danas u EPL i vise osvojenih tepsija moras imati najmanje po 2 igraca jednakih kvaliteta za svaku poziciju.
Ne tvrdim da Klopp ne zna šta radi i samo zato što je stvar u njegovim rukama reći ću da možda griješim.
zomri

#38463 Re: Liverpool FC

Post by zomri »

drug_profi wrote:Džaba sve. To što pričate jeste tačno, ali je dovoljno za odlično drugo mjesto.

Za prvo mjesto danas u EPL i vise osvojenih tepsija moras imati najmanje po 2 igraca jednakih kvaliteta za svaku poziciju.
Ne tvrdim da Klopp ne zna šta radi i samo zato što je stvar u njegovim rukama reći ću da možda griješim.
mogu se složiti sa ovim. vidimo sada na ovoj turneji koliko nam malo fali, tek jedna dvije povrede na strateškim mjestima da se vratimo u onu osrednjost.

edit:

Image

:?
p206

#38464 Re: Liverpool FC

Post by p206 »

šta vam bi za onog beka iz Betisa? nešto ga povezuju i sa Barcelonom
mada realno i ne treba vam pored Robertsona
King_Kenny

#38465 Re: Liverpool FC

Post by King_Kenny »

zomri wrote:
drug_profi wrote:Džaba sve. To što pričate jeste tačno, ali je dovoljno za odlično drugo mjesto.

mogu se složiti sa ovim. vidimo sada na ovoj turneji koliko nam malo fali, tek jedna dvije povrede na strateškim mjestima da se vratimo u onu osrednjost.

edit:

Image

Zar nije Lallana zamjena Fabinhu? :D
drug_profi

#38466 Re: Liverpool FC

Post by drug_profi »

Tesko da je Lallana nekom zamjena.
AmiĐa_Idriz

#38467 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Lallana je povrijeđen otputovao na turneju, još se nije oporavio. Lik je rođen povrijeđen, ovakvog ga ne možeš nikome ni uvaliti.
zomri

#38468 Re: Liverpool FC

Post by zomri »

AmiĐa_Idriz wrote:Lallana je povrijeđen otputovao na turneju, još se nije oporavio. Lik je rođen povrijeđen, ovakvog ga ne možeš nikome ni uvaliti.
nek namaže malo niveom, možda prođe :mrgreen:
bez zajebancije ali ovo kloppovo da je on kao new signing mi je u rangu nekih rodgersovih izjava (npr za balotellija "on sad brani i kornere") :skoljka:
AmiĐa_Idriz

#38469 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

zomri wrote:
AmiĐa_Idriz wrote:Lallana je povrijeđen otputovao na turneju, još se nije oporavio. Lik je rođen povrijeđen, ovakvog ga ne možeš nikome ni uvaliti.
nek namaže malo niveom, možda prođe :mrgreen:
bez zajebancije ali ovo kloppovo da je on kao new signing mi je u rangu nekih rodgersovih izjava (npr za balotellija "on sad brani i kornere") :skoljka:
A ono, za Oxa bi i progutao nekako, ali brate Lallanu kao novo pojačanje čekamo 3 godine :mrgreen:
AmiĐa_Idriz

#38470 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Mama Sakho pokrenuo tužbu protiv one antidoping organizacije, izgleda da će i klub uskočiti tu da mu pomogne. A je i ono budaletina, žao mi je što je zbog svoje gluposti nogiran, ako ništa vrištao sam od smijeha i tuge kombinovano kad ga vidim kako trči i zapinje sam od sebe.
SmokingMan

#38471 Re: Liverpool FC

Post by SmokingMan »

Ovaj Zomri puši neke ozbiljne droge. :D
zomri

#38472 Re: Liverpool FC

Post by zomri »

AmiĐa_Idriz

#38473 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Noćas posljednja pripremna u SAD sa Sportingom. Taman da Edwards završi Brunu :staima:

Jedva čekam da se vrate za Europu i te tekme sa Lyonom i Napolijem da pogledam ko normalan insan. :-)
AmiĐa_Idriz

#38474 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

BREAKING: Nathaniel Clyne has suffered a cruciate ligament injury ruling him out for six months.

Clyne has left the club’s summer tour of the United States and flown back to the UK for an operation after receiving the diagnosis.
:shock: :shock:

Nevjerovatno.
Gandalf

#38475 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

Kakav peh, nakon izgona konacno se vratio u klub, mislim da mu je ovo kraj u LFC-u. Prilika za Hoovera :?:
Post Reply