Forto je obiljezen kao glup medju clanovima i simpatizerima Nase stranke ali vjerujem da ce mu oni oprostiti ako ne zabrlja jos nesto. Medju simpatizerima SDA i u opstoj populaciji moze biti percipiran kao nemoralan i hipokritican ali ne mislim da je ovo nesto sto ce se dugo pamtiti i da ce mu ostati etiketa. Da ponovim drugi dio svog posta:palermo wrote:Koji pogrešan potez ?demagog wrote:Politicki je najpametnije ovo sto su uradili...greska u koracima, spoznali smo svoj pogresan potez, necemo vise, idemo dalje...
U sustini je ovo sitnica koja ce brzo biti zaboravljena. Tesko mi je zamisliti da kroz godinu dana neko nabija na nos Forti kako je htio da uzme pausal ili prigovara Nasoj stranci da je njihov istaknuti clan htio da uzme pausal...ne uzeo nego pokusao da uzme.
Odabir Forte ili to što je Forto uradio ?
Jer Forto je obilježen kao glup. A to ti je kao u onoj Sijarićevoj priči kad je hodža prnuo u džamiji, ta se etiketa lako ne skida.
U sustini je ovo sitnica koja ce brzo biti zaboravljena. Tesko mi je zamisliti da kroz godinu dana neko nabija na nos Forti kako je htio da uzme pausal ili prigovara Nasoj stranci da je njihov istaknuti clan htio da uzme pausal...ne uzeo nego pokusao da uzme.