Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#38426 Re: Liverpool FC
Upitno je jel spanska liga trenutno bolja od francuske trenutno su tu negdje. Betis je smijesna ekipa naspram jednog lyona a kamol velikana...
-
Vitoo
#38427 Re: Liverpool FC
Uvali ga Betis bomeBHF_Manijak wrote:Fekir u Betisu... Toliko o 10-ki za ovu sezonu, jebo ga Henderson.
- Gandalf
#38428 Re: Liverpool FC
Kako cudno sve oko Fekira ispade, na kraju Aulas popushi brdo love, jer je u doba klopovog interesovanja za fekira glumio zajebanog gazdu i nabijao cijene od 60 miliona
- drug_profi
#38429 Re: Liverpool FC
Nije to lose. Znace se da sad treba biti oprezan kad Liverpul ponudi otkup igraca. Liverpulova cijena je osnov za pregovor, a ne neka tvoja imaginarna.
- AmiĐa_Idriz
#38430 Re: Liverpool FC
Ne pamtim dosadnije ljeto. Apsolutno ništa, nikakve sage, trača, etc. Samo Pepe, ali na skroz skroz klimavim nogama 
- drug_profi
#38431 Re: Liverpool FC
Kad ti se iznenada stvore Reus ili Coutinho.
- King_Kenny
#38432 Re: Liverpool FC
Ko Tottenham prošlog ljeta.AmiĐa_Idriz wrote:Ne pamtim dosadnije ljeto. Apsolutno ništa, nikakve sage, trača, etc. Samo Pepe, ali na skroz skroz klimavim nogama
Sad će ta Superkup utakmica, a onda i prvenstvo... firmina, salaha i manea još nema; bit će turbulentno na početku.
- Ajant
#38433 Re: Liverpool FC
Evo Ince reče na BBC radiju da Liverpool treba zaganjat' Balea
Najbliže zanimljivom traču u zadnjih 10 dana 
- AmiĐa_Idriz
#38434 Re: Liverpool FC
Ma imamo mi već dovoljno dobru ekipu, samo daj Bože zdravlja, bez povreda kakvih. Ali eto, koje pojačanje, refresh, bi svima dobro došlo.
- BHF_Manijak
#38435 Re: Liverpool FC
Da ali ne mozes svaki put Boga moliti da ne bude povreda, nerealno. Nekad ce neko i Salaha, Manea ili Firmina nacepiti i odmah ti je to ogroman, ali bas ogroman problem.
Hajde jednu-dvije utakmice se mozes skrpiti, ali sve duze od mjesec dana je veliki problem za ekipu.
City sa klupe uvede Sanea, Mahreza, nebitno sada, ti Lallanu. City uvede Gundogana, ti Shaqirija itd...
Ovo s Baleom fakat ne bi bila losa zajebancija, samo je pitanje kolo €€€.
Inace alternativa za 10-ku ili 9-ka ili kakav fin veznjak ne bi lose legli.
Hajde jednu-dvije utakmice se mozes skrpiti, ali sve duze od mjesec dana je veliki problem za ekipu.
City sa klupe uvede Sanea, Mahreza, nebitno sada, ti Lallanu. City uvede Gundogana, ti Shaqirija itd...
Ovo s Baleom fakat ne bi bila losa zajebancija, samo je pitanje kolo €€€.
Inace alternativa za 10-ku ili 9-ka ili kakav fin veznjak ne bi lose legli.
- Gandalf
#38436 Re: Liverpool FC
Desetka je moj san josh od odlaska male prodane brazilske dushe, nadao sam se reopeningu pregovora sa Fekirom, no klapna, Betis gigant dao Aulasu ponudu koja se ne odbija
Josh zhivim u nekoj ludoj nadi da bi odjednom mogli izvaliti od nekuda Havertza, Brunu ili makar Hamesa R
Josh zhivim u nekoj ludoj nadi da bi odjednom mogli izvaliti od nekuda Havertza, Brunu ili makar Hamesa R
- AmiĐa_Idriz
#38437 Re: Liverpool FC
Bale traži uslove identične ko u Realu što može samo sanjati, pitanje je mogul mu i Kinezi to ponuditi. Još zdrav ko Lallana.
- zomri
#38438 Re: Liverpool FC
Bale to moze samo u ocajnom Unitedu dobiti. Dalje od nas Kariusova nemezo!!!
- AmiĐa_Idriz
#38439 Re: Liverpool FC
Kad smo već kod Kariusa
odbio je transfer, neka dva Engleska i tri iz Bundesa su se interesovala, ipak je odlučio još godinu u Bešiktašu ostati. Ne sviđa mi se samo zato što nećemo moći puno izvući na kraju od Turske sirotinje za transfer al aj vidjećemo, rano je još.
- HarunKovac
#38440 Re: Liverpool FC
AmiĐa_Idriz wrote:Ma imamo mi već dovoljno dobru ekipu, samo daj Bože zdravlja, bez povreda kakvih. Ali eto, koje pojačanje, refresh, bi svima dobro došlo.
Ox je kao pojacanje, jos ce se Keita razigrat nadam se.
Sad ne znam kakav ce Brewster bit, a i ostaje li Wilson
- AmiĐa_Idriz
#38441 Re: Liverpool FC
Ne vjerujem da Wilson ostaje. Ne gine mu neki Brighton, i sl.
- zomri
#38442 Re: Liverpool FC
Mandžo nezadovoljan u Juvetu. Ako se može dobiti za jeftine pare solidna zamjena za devetku. Po fudbalskim kvalitetama rekao bih da je na pola puta između Origija i Firmina: jak u pressingu, nije ni glup igrač a opet zna gdje se gol nalazi, jak na lopti i u zraku.
- BHF_Manijak
#38443 Re: Liverpool FC
Sto to, toliko los ili?AmiĐa_Idriz wrote:Ne vjerujem da Wilson ostaje. Ne gine mu neki Brighton, i sl.
A i ova prica o povratnicima od povreda kao pojacanjima je meni pateticna. Ne od forumasa, nego od trenera. Te Ox, te Lallana, te ovaj, te onaj... Dajte ba, pa Ox ni zdrav ti nije mogao biti pojacanje u ganjanju titule, nego cisto kao solidan back up.
@zomri, mislim da sam isto nedavno spominjao. Ako ne na forumu, onda na "fudbalskim kafama" sigurno.
Prejak u oba prvca, odgovarao bi stilom igre Kloppu i slicno... Kao zamjenu za 9, ja ne bih razmisljao.
- AmiĐa_Idriz
#38444 Re: Liverpool FC
A i igrač za velike utakmice, baci njega samog na Etihad zabiće nekako gol 
Ali džaba krečimo, čeka se još Elliott i to je to
Što se tiče te priče 'like a new signing' i Henderson se Kloppozirao pa daje izjave na isti kalup
A oko Oxa bi se dalo pričati, ne zaboravi da smo u onom periodu odlaska Coutinha sa njim u vezi (dakle, nakon procesa adaptacije) igrali možda i najsilovitiji fudbal. Njegov galop sa naše na protivničku polovinu kada pokrene kontru i ukrade ogroman dio terena izbacujući Manea/Salaha u kontru je nešto čemu Klopp teži generalno kroz karijeru. Pogotov link up sa Salahom je fantastičan (City na Anfieldu u Ligi i u LP, West Ham na strani). Sad je po pitanju njega jedino upitnik u tom koljenu, kako je sanirano, ali mnogo više je u glavi. A mislim da on sa tim ne bi trebao imati problema. Dosta su mu se posvetili i na rehabilitaciji, slao ga je klub od Dubaija do Pariza, radio je sa najboljim ljekarima i fizioterapeutima. I vidi se plod već na ovim pripremama, protiv Seville jedan od boljih je bio.
Ali džaba krečimo, čeka se još Elliott i to je to
Ma nije da je loš al nekako bledunjavo, ne izgleda mi kao neko ko bi se mogao uklopiti u ovaj film koji gledamo. Recimo, Kent je dosta i okretniji, dosta bolji radijus kretanja kao i presing, stoga me ne čudi pojava priče kako bi mogao čak i ostati, iako je Gerrard izjavio da će dati sve od sebe da ga vrate nazad što bi vjerujem i moglo biti na kraju, zbog odnosa.BHF_Manijak wrote:Sto to, toliko los ili?AmiĐa_Idriz wrote:Ne vjerujem da Wilson ostaje. Ne gine mu neki Brighton, i sl.![]()
![]()
A i ova prica o povratnicima od povreda kao pojacanjima je meni pateticna. Ne od forumasa, nego od trenera. Te Ox, te Lallana, te ovaj, te onaj... Dajte ba, pa Ox ni zdrav ti nije mogao biti pojacanje u ganjanju titule, nego cisto kao solidan back up.
Što se tiče te priče 'like a new signing' i Henderson se Kloppozirao pa daje izjave na isti kalup
A oko Oxa bi se dalo pričati, ne zaboravi da smo u onom periodu odlaska Coutinha sa njim u vezi (dakle, nakon procesa adaptacije) igrali možda i najsilovitiji fudbal. Njegov galop sa naše na protivničku polovinu kada pokrene kontru i ukrade ogroman dio terena izbacujući Manea/Salaha u kontru je nešto čemu Klopp teži generalno kroz karijeru. Pogotov link up sa Salahom je fantastičan (City na Anfieldu u Ligi i u LP, West Ham na strani). Sad je po pitanju njega jedino upitnik u tom koljenu, kako je sanirano, ali mnogo više je u glavi. A mislim da on sa tim ne bi trebao imati problema. Dosta su mu se posvetili i na rehabilitaciji, slao ga je klub od Dubaija do Pariza, radio je sa najboljim ljekarima i fizioterapeutima. I vidi se plod već na ovim pripremama, protiv Seville jedan od boljih je bio.
- BHF_Manijak
#38445 Re: Liverpool FC
A preskocio si Mandzukica, nista to je l'?
Nema veze sto se odnosilo na zomrija, u toj si prici.

- AmiĐa_Idriz
#38446 Re: Liverpool FC
Rekli ste sve u suštini o njemu, nadovezao sam se gore sa ovim velikim utakmicama.
Radnik, fajter, trkač. Vjerujem da bi se uklopio, a i nekim privatnim crticama mislim da bi upao u karton i profil trenutnih igrača u ekipi. Znači nije showman, kraljica, dabber i sl.
Eh sad, dolazimo u pitanje starosne granice - FSG-evci i Edwards su dosta osjetljivi po pitanju starijih igrača, mislim da je Lambert jedini 30+ igrač doveden u njihovom mandatu (ako ne računamo Manningera, mada ni on sam sebe ne računa kao ex igrača Liverpoola).
A ima i ta opcija Brewstera, koliko bi Klopp riješio da sputava njegov razvoj Mandžinim dolaskom. Da nema Origija, ok, ovako, sumnjam.
Radnik, fajter, trkač. Vjerujem da bi se uklopio, a i nekim privatnim crticama mislim da bi upao u karton i profil trenutnih igrača u ekipi. Znači nije showman, kraljica, dabber i sl.
Eh sad, dolazimo u pitanje starosne granice - FSG-evci i Edwards su dosta osjetljivi po pitanju starijih igrača, mislim da je Lambert jedini 30+ igrač doveden u njihovom mandatu (ako ne računamo Manningera, mada ni on sam sebe ne računa kao ex igrača Liverpoola).
A ima i ta opcija Brewstera, koliko bi Klopp riješio da sputava njegov razvoj Mandžinim dolaskom. Da nema Origija, ok, ovako, sumnjam.
-
Korovjev
#38447 Re: Liverpool FC
Neko spomenu Reusa pa me odmah žacnu kod srca. Godinama moja tiha patnja. Sad je već prošlo vrijemw, ofucali se i on i ja, ali bih i dalje volio da ga vidim negdje izvan Dortdmunda. A tek u kombinaciji sa Klopom. Nerealno, ali zvuči super.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#38448 Re: Liverpool FC
Cuj Reus
ne prosipaj se bgt da je prije 5 godina pa ajde lik je propo da valja i meda ne bi mogo u jacoj ligi i boljem klubu
- AmiĐa_Idriz
#38449 Re: Liverpool FC
Tvrd orah malac. Ali pregolema šteta što će, očito, propustiti ostatak priprema. Pokazao se dobro, mnogo bolje od Lewisa na tom LB.Yasser Larouci has suffered heavy bruising in his femur bone. Reds medical team hopeful he will only be ruled out for a matter of weeks rather than any longer.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#38450 Re: Liverpool FC
Po cemu? Protiv BvB bio ubjedljivo najgori igrac na terenu