Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kombajn wrote: ↑29/04/2022 23:18
Nerviraju me idioti koji pale maglenke kad nema magle. Upravo stajim u koloni na granici i ne mogu vjerovati koliko idiota s upaljenim maglenkama
Nerviraju me idioti koji pale maglenke kad nema magle. Upravo stajim u koloni na granici i ne mogu vjerovati koliko idiota s upaljenim maglenkama
Nisu to više maglenke, nego dnevna svjetla.
Na Vitari sa najslabijom opremom koja nema LED dnevna svjetla, dnevna svjetla su u karaNbolki na mjestu maglenki.
Niko im nije objasnio da im auta sa upaljenim maglenkama kad nema magle ne izgledaju ni sportski ni zajefrkano nego glupo.
Optimist wrote: ↑30/04/2022 00:08
Vise smetaju upaljena duga svjetla kad crkne sijalica nego maglenke.
Prije par dana lik usred dana ide sa upaljenim dugim svjetlima, usred dana. Niti je bilo oblačno niti tmurno niti šta od toga, vidljivost odlična, komotno se moglo voziti na dnevnim svjetlima (a i to samo zbog zakonske obaveze). Znam da su duga jer auto ima dupla svjetla (posebno oborena a posebnon duga) a upaljena su sva četiri fara. Rijetka situacija kad ti nečija svjetla (malo) smetaju usred dana po odličnoj vidljivosti.
Sjedim jutros u autu iza Markala, cekam zenu, ulazi lik u auto pored i pljus vratima u moj blatobran. Zaljulja komplet auto.
Izadjem, na blatobranu uredno vertikalna bijela ciza.
Reko', u cemu je fol prijatelju?
On izlazi i odmah kurcenje "ja,i?!"
I...jbg...
Kakvih se retarda nakotilo u saobraćaju. Ne znam kako ovako glupi ljudi mogu sjest za volan.
Vozim u koloni iza 2 auta, i auto na čelu kolone usporava, hoće se isključit s ceste na lijevo.
Kolona usporava sa 40ak na možda 15-20 na sat, auto na čelu čeka samo jedno vozilo iz suprotnog smjera da prođe i isključit će se. Znači, nismo se ni zaustavili.
Pri tom usporavanju, 2 ajnštajna iza mene su brže-bolje iskoristili tu priliku kako bi pretekli nas par s desne strane gdje je proširenje za autobusko stajalište.
Dok su skrenuli na to stajalište, auto ispred nas se već isključilo s ceste i kolona nastavlja put, da bi čeoni retard sa stajališta izbacio nos na cestu ispred mene i legao na sirenu jer ga ne puštam da se ubaci. A drugom retardu je par centi falilo da ne udari prvog retarda odzada, jer je legao i na kočnicu.
Kojom logikom neko ovako očekuje da ga se pusti da prođe? Kakakv je ovo mentalni sklop?
Vakat nabavit dashcam, previše je ovih gluposti za otipkat svaku na forumu.
Dozer wrote: ↑30/04/2022 23:00
Sjedim jutros u autu iza Markala, cekam zenu, ulazi lik u auto pored i pljus vratima u moj blatobran. Zaljulja komplet auto.
I...jbg...
To samo u mongoloidnu ćelenku raspaliti odmah, da se resetuje na tvorničke postavke...
Dozer wrote: ↑30/04/2022 23:00
I...jbg...
Hahah
Pa ni da se izvine, nista.... Kako ljudi mogu biti ovakvi.
Nisam mu nista uzeo jer je samo ostala njegova boja, nije moju zgulio ni udubio (ne znam kako).
Ali je na "ja, i" isla refleksna vaspitno-popravna dlanom.
Malo zakotrlj'o okicama i umalo pao, na "mrs odavde" sjeo u auto i otisao k'o baja.
Dozer wrote: ↑30/04/2022 23:07
Nisam mu nista uzeo jer je samo ostala njegova boja, nije moju zgulio ni udubio (ne znam kako). Ali je na "ja, i" isla refleksna vaspitno-popravna.
Malo zakotrlj'o okicama i umalo pao, na "mrs odavde" sjeo u auto i otisao k'o baja.
treba to lemati na svakom koraku, klosari obicni...
radije bih kroz gepek usao u auto u slucaju nuzde nego nekom ostetio auto...
Ne kontam ni ja ljude, majke mi.... usra mi se u dan...
Ma ovo sve, kad god se koga uhvati ovako, treba ili uzimati pare, ili zvati muriju i prijavljivati namjernu stetu.
Onda ide ili dogovor, ili euro form, ali u svakom slucaju ce platiti.
I sljedeci put kad otvara vrata ce razmisliti.
Ovako ja ispadam nekakav siledzija, a fakat nisam.
Dozer wrote: ↑30/04/2022 23:07
Nisam mu nista uzeo jer je samo ostala njegova boja, nije moju zgulio ni udubio (ne znam kako).
Ali je na "ja, i" isla refleksna vaspitno-popravna dlanom.
haman ko da nas je isti za zivac povuk'o, neki dan na alipasinom, spremam se da se isparkiram, kad lik poprijeko stade na lijevoj strani, kad se ide prema mercatoru i izblokira me, taman da mu svirnem da ocu ic on sirom otvori vrata i po reg tabli me opali, izadjem i pitam sta ti bi... ja, i... isto ko onaj idol him jbhi on... rekoh, hoces li sad da te polomim pa te pare umjesto za kladare na lijekove potrosis, pokupi se i ode