Pa ja stvarno nisam znao jel to neka platonska ljubav pa ne moze bez mene ili je posesivnost....sha_ba wrote:nisam vala, a kad bi decko bio takav ne bi dugo ostao sa mnom vjeruj
Prije ce biti da je bilo ovo drugo .
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Pa ja stvarno nisam znao jel to neka platonska ljubav pa ne moze bez mene ili je posesivnost....sha_ba wrote:nisam vala, a kad bi decko bio takav ne bi dugo ostao sa mnom vjeruj
jesi ti ters sha_bo....k'o da si herkasha_ba wrote:pa sto kolega gore rece, da gusi baklmnopq wrote:kakav sha_bo?
nezrelost mi je nekako naj opcijaskafiskafsnjak wrote:Pa ja stvarno nisam znao jel to neka platonska ljubav pa ne moze bez mene ili je posesivnost....sha_ba wrote:nisam vala, a kad bi decko bio takav ne bi dugo ostao sa mnom vjeruj
Prije ce biti da je bilo ovo drugo .
skafiskafsnjak wrote:Ne znam vala sta je... ne mogu reci da je nisam volio.... ali brate bolje se osjecam sada.
pa kažeš ne bi dugo ostao sa tobomsha_ba wrote:abecedo sto sam ters majke ti? sto ne gusim nikoga i isto ocekujem?
pa što se onda preispituješ?skafiskafsnjak wrote:Ne znam vala sta je... ne mogu reci da je nisam volio.... ali brate bolje se osjecam sada.
Prvo ide period kad si skroz ok, cak sta vise, odlicnoVelkoski wrote:Zato pišeš o njoj ovdje.![]()
Ne radi mi to hhahaha .Capajebo wrote:Prvo ide period kad si skroz ok, cak sta vise, odlicnoVelkoski wrote:Zato pišeš o njoj ovdje.![]()
![]()
Nakon nekog vremena...![]()
![]()
nisam kamenjarka, a i prag tolerancije mi je prilicno visokklmnopq wrote:pa kažeš ne bi dugo ostao sa tobomsha_ba wrote:abecedo sto sam ters majke ti? sto ne gusim nikoga i isto ocekujem?...znači imaš nizak prag tolerancije
tj ters si
![]()
ljepše rečeno...herkica
Bez zajebancije, ne moras je cak ni voljeti da bi se navik'o na nju. Tako da ce ti nedostajati u svakom slucaju, cak i da je ona tebe ostavila k'o najvece govno, opet ce ti faliti. Jebiga, ljudi smo, nismo od kamenaskafiskafsnjak wrote:Ne radi mi to hhahaha .Capajebo wrote:Prvo ide period kad si skroz ok, cak sta vise, odlicnoVelkoski wrote:Zato pišeš o njoj ovdje.![]()
![]()
Nakon nekog vremena...![]()
![]()
PS: ne preispitujem se
al nisi rekao covjeku da mogu proći godine dok se sve faze izdeverajuCapajebo wrote:Bez zajebancije, ne moras je cak ni voljeti da bi se navik'o na nju. Tako da ce ti nedostajati u svakom slucaju, cak i da je ona tebe ostavila k'o najvece govno, opet ce ti faliti. Jebiga, ljudi smo, nismo od kamenaskafiskafsnjak wrote: PS: ne preispitujem se![]()
Ali na kraju svega toga, polahko pocinjes zaboravljati, prvo one lijepe trenutke, a nakon odredjenog vremenskog perioda i one lose trenutke i sta ti je smetalo kod nje. Pa se onda opet podjes sjecati emocija, izljeva njeznosti i slicnih gluposti, i kad to prodje onda si skroz ok, i puno pametnija osoba nego sto si bio
Pa da je ona njega ostavila, moguce. Onda bi zavisilo od vise faktora, prvo njegov karakter (koliko ce njegov ego da trpi to sto ga je neko nabio nogom), i kad naleti na osobu bolju od bivsekloniran wrote: al nisi rekao covjeku da mogu proći godine dok se sve faze izdeveraju
Opek'o se on opasnoinsomnia78 wrote:Dr. Idriz Love
insomnia78 wrote:Dr. Idriz Love
kritichar wrote:ako Oprah čuje za njega, gotov je
de onda bar nesto malo bolje skontaj, labavo ti je to skrozKPNCTNJAH wrote:Opek'o se on opasnoinsomnia78 wrote:Dr. Idriz Lovezamisli da je jos mogao
sta bi ostalo od njega...
To ti je za ono podjebavanje s mlitavim![]()
Necu da budem okrutan, ipak si ti pitarCapajebo wrote: de onda bar nesto malo bolje skontaj, labavo ti je to skroz
malo vise postovanja molim lijepokritichar wrote:to što nije tamburo samo govori kolko je upućen u ove belaje PTSP-a
pa hvalim te, šta hoš, da i ovi neki znaju da ne liježu sve bi im bilo lakšeCapajebo wrote:malo vise postovanja molim lijepokritichar wrote:to što nije tamburo samo govori kolko je upućen u ove belaje PTSP-a![]()
Znas i sam da nije zbog mene, mene boli briga, al' zbog nekih drugih okolnosti rijec "tamburati", u ovakvom postu, je plaho bezobrazno i krajnje nepostovanje.kritichar wrote:pa hvalim te, šta hoš, da i ovi neki znaju da ne liježu sve bi im bilo lakšeCapajebo wrote:malo vise postovanja molim lijepokritichar wrote:to što nije tamburo samo govori kolko je upućen u ove belaje PTSP-a![]()