I posljednji mohikanac se povlaci na rezervne polozaje.KPNCTNJAH wrote:Evo polako vec odustaje od nicka i foruma, poredjenje s cetnicima...nema predaje, tek smo poceli
Ovo ostalo se vec sve zavuklo u misje rupe. Nece izmigoljit bar par mjeseci.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
I posljednji mohikanac se povlaci na rezervne polozaje.KPNCTNJAH wrote:Evo polako vec odustaje od nicka i foruma, poredjenje s cetnicima...nema predaje, tek smo poceli
Nisu se još vratli s grbavicebjelave wrote:I posljednji mohikanac se povlaci na rezervne polozaje.KPNCTNJAH wrote:Evo polako vec odustaje od nicka i foruma, poredjenje s cetnicima...nema predaje, tek smo poceli
Blato do vrata, ne mozes se nikako iscupatStroj-2 wrote:Nisu se još vratli s grbavicebjelave wrote:I posljednji mohikanac se povlaci na rezervne polozaje.KPNCTNJAH wrote:Evo polako vec odustaje od nicka i foruma, poredjenje s cetnicima...nema predaje, tek smo poceli
Pa da morate kafu pitiavetinja wrote:Bagija niko ne može da mu uzme.Stroj-2 wrote:Otet ću mu bageravetinja wrote:Očekujem od Lendrića, počasnog moderatora ovog foruma, da ostane na braniku i pobije protivnike u raspravi.![]()
![]()
![]()
@supercali, Kandiduj se za moderatora. Valdja primaju još članova.
Jel istina da je Sarajevo osvojilo više bodova od želje tako sam ja vidio znači da je i ove sezone željo slabiji takmaclendric wrote:KPNCTNJAH wrote: Na Kosevu danas preko 7000... mi ovdje uzivamo
Savez se ne slaže
Tuzno, majke mi.lendric wrote:haman ko profesor Dabic
BlueBlood wrote:kad vidimo kakvo smo sudjenje imali u dosadasnjem dijelu prvenstva, koliko puta smo bili osteceni i kakvo sudjenje su imale kone kad se sjetimo golova iz ofsadja, ofirnih autogolova u sudijskim nadoknadama ja sam zadovoljan sa trenutnih -2
Stroj-2 wrote:Glodači uživaju u plodovima svoga "rada", otmi od nejači i nazovi to zasluženo, nek uživaju, al do 14.50 h
Banned user for reason “kršenje pravila foruma, nepoštivanje upozorenja”Stroj-2 wrote:Ma Pepeljugo, opet si uzjaha tastaturu, umjesto nešto drugo. Plava dama nije sama
Cuj -2, ja mislio da ste vi na -6?!BlueBlood wrote:kad vidimo kakvo smo sudjenje imali u dosadasnjem dijelu prvenstva, koliko puta smo bili osteceni i kakvo sudjenje su imale kone kad se sjetimo golova iz ofsadja, ofirnih autogolova u sudijskim nadoknadama ja sam zadovoljan sa trenutnih -2
Kod zeljovaca djeca, ali kod pitara ima likova od 40+ godina.supercali wrote:Ove gluposti pisu djeca na be strane
Uglavnom zakljucio sam da je medju starijom rajom zdrava zajebancija i na forumu i u stvarnosti
A ovi se valjda nafuraju casual huligani onda jos te djecije furke moj tata je aci od tvog i dobijes ovao nesto
Moj tim su ostetili a protivnicki pogurali itd
Nemoj zajebavati i kod zeljovaca ima takvihultima_palabra wrote:Kod zeljovaca djeca, ali kod pitara ima likova od 40+ godina.supercali wrote:Ove gluposti pisu djeca na be strane
Uglavnom zakljucio sam da je medju starijom rajom zdrava zajebancija i na forumu i u stvarnosti
A ovi se valjda nafuraju casual huligani onda jos te djecije furke moj tata je aci od tvog i dobijes ovao nesto
NoWayOut wrote:
![]()
![]()

nije penal. Trebao je dati crveni igracima sarajva sto su se buniliNoWayOut wrote:
![]()
![]()
Nije dijete, nego je hepo kockicasupercali wrote:Nemoj zajebavati i kod zeljovaca ima takvihultima_palabra wrote:Kod zeljovaca djeca, ali kod pitara ima likova od 40+ godina.supercali wrote:Ove gluposti pisu djeca na be strane
Inace je hrasno dijete?