Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
bitanga_sa_otesa wrote: ↑30/06/2020 15:38
ja da sam sjedio tu pored tog sto je ubijen ne bi se pomakao,nastavio bi zderat svoje kao da se nista nije ni desilo
N.N. wrote: ↑30/06/2020 15:31
Pa u Zenici kada je ubijen onaj kick bokser u buregdzinici, frajer roknut ujutro u 9 h, pitara proradila odmah poslije uvidjaja, oko 13-30 h.
I niko nista. Raja sjedi, zdere, a frajer 5, 6 puta upucan par sati prije.
Nakaradan i narod. Sve zglajzalo.
Jarane na magistrali se desi udes sa smrtnim ishodom i sta sad treba da je zatvore za saobracaj na 40 dana?! Zivot jednostavno ide dalje..
Artest wrote: ↑30/06/2020 19:58
Mislim da je ovaj Golub svojevremeno ubio nekog momka u Štrosi, pred masom svjedoka, i naravno nikad nije odgovarao, sredio mu dajdza.
Mislim da je ovaj Golub svojevremeno ubio nekog momka u Štrosi, pred masom svjedoka, i naravno nikad nije odgovarao, sredio mu dajdza.
Ko zna ko je narucilac..
Pa eto gore Sejla pise o tom ubistvu
Sve mi zvuči nevjerovatno. Dajdza mu Celo, pred rat ubio srpskog svata, a sestra se uda za Srbina jos mu nadije ime Saša. Ovog slučaja se uopste ne sjecam, iako sam tad bio redovan u strosi i gradu. Za gazdu Kangaroo znam da je među najjačim kamatarima. Eto, ako kome zatreba, ne do Bog.
Džibu znam iz srednje, dizelke, havajska košulja, papak ko papak.
Inače bio obični miš, u čudu sam bila kad sam čula da je opaki kriminalac, jedan obični seljačić sa frizurom ko Šerif Konjević, u taj vakat.
Najgore je što se razmnožio, pa možemo očekivati gnjev prinčeva za koju godinu.
ViaCombusta wrote: ↑30/06/2020 23:09
Džibu znam iz srednje, dizelke, havajska košulja, papak ko papak.
Inače bio obični miš, u čudu sam bila kad sam čula da je opaki kriminalac, jedan obični seljačić sa frizurom ko Šerif Konjević, u taj vakat.
Najgore je što se razmnožio, pa možemo očekivati gnjev prinčeva za koju godinu.
Koliko je takvih iskompleksiranih miševa koji drugima kapu kroje, u svim sferama života. Pljuc.
Ko zna ko je narucilac..
Pa eto gore Sejla pise o tom ubistvu
AdBlock mi blokira linkove na drustvene mreze pa ne vidjeh ovo od Sejle.
Ako je uhapsen ubica ili njegov pomagac, mozda se ovo i razrijesi. Mada, poznajuci nas..
U dosta slucaja takve ubije obicni covjek.Prije par godina u Gracanici,covjeku bilo previse,uzme pusku i rokne obojicu.U Tuzli slicno,ima na slucajevi X.
Oruzje je jeftino i nije ga previse tesko nabaviti.
Zbog ovakvih se zalazem za oruzje kao Ameri.
Optimus09 wrote: ↑30/06/2020 23:33
U dosta slucaja takve ubije obicni covjek.Prije par godina u Gracanici,covjeku bilo previse,uzme pusku i rokne obojicu.U Tuzli slicno,ima na slucajevi X.
Hadžija bog otac
'Necu hadzija nikad vise'.
'E i neces'
Ne znam jeste li gledali rekonstrukciju tog događaja što je radila FTV? Tu se može čuti i druga strana, što mi je moram priznati malo poljuljalo vjeru u Hadžijinu verziju.