SDA-All about

Man of steel

#38351 Re: SDA-All about

Post by Man of steel »

nikad_vise wrote:
Man of steel wrote: Ti se izgleda brineš za Kojovića?

Neće mu niko ništa.

Sam je kriv što se nepromišljenim izjavama zbog kojih je i pobjegao sa ovog foruma dovodi u neprijatnu situaciju i protivniku skače na volej.
Brinem se jarane za sebe i svoje dijete.Danas su njemu stavili nisan na celo,sutra ce staviti meni zbog mog pisanja,prekosutra ce nekom drugom jer je ocito da ljudi ne prezaju od bilo cega kad je vlast u pitanju.Ovo prevazilazi granice i ispod pojasa sto bi se reklo.Pregledaj medije zadnjih nekoliko dana,spinove,konstrukcije,facebook grupe..jednostavno javni linc u svakom pogledu.Blokiraju se budzeti kantona i nanosi steta gradjanima,prijeti se sa sindikatima,sa borcima,ljiljanima,stvara se opsta atmosfera linca..
Sve su to legitimne metode u borbi za vlast.

Već danas smo čuli da DF izlazi iz Kantona, SDP se dijeli na sarajevski i tuzlanski, Naša Stranka se proglašava četničkom...i da su dani ovog takozvanog BH Bloka odbrojani.

A ovi iz SDA se nisu ni zagrijali kako treba.
Leverage

#38352 Re: SDA-All about

Post by Leverage »

Image
Man of steel

#38353 Re: SDA-All about

Post by Man of steel »

Evo i ovaj se ponaša isto kao i SDA.

Naljepio mi etiketu pa se valja saprati od nje.

Ko Kojovića :mrgreen:
Leverage

#38354 Re: SDA-All about

Post by Leverage »

Zalijepila je vama SDA i etiketu i bar kod. I provukla vas kroz skener po akcijskoj cijeni.
Kikibombona

#38355 Re: SDA-All about

Post by Kikibombona »

nikad_vise wrote:Brinem se jarane za sebe i svoje dijete.Danas su njemu stavili nisan na celo,sutra ce staviti meni zbog mog pisanja,prekosutra ce nekom drugom jer je ocito da ljudi ne prezaju od bilo cega kad je vlast u pitanju.Ovo prevazilazi granice i ispod pojasa sto bi se reklo.Pregledaj medije zadnjih nekoliko dana,spinove,konstrukcije,facebook grupe..jednostavno javni linc u svakom pogledu.Blokiraju se budzeti kantona i nanosi steta gradjanima,prijeti se sa sindikatima,sa borcima,ljiljanima,stvara se opsta atmosfera linca..
SDA je potpuno preuzela matricu HDZ-a i SNSD-a. Svako ko ne podrzava SDA je cetnik/ustasa, izdajnik, petokolonas, jugoblalija, nevjernik, mason i sta sve nece izmisliti.

Svakome ko ne podrzava SDA je upitan patriotizam, upitno bosnjastvo, upitna vjera i sve ostalo.

Isto tako Covic ne smatra Hrvatima one koji ne glasju za HDZ i Dodik Srbima one koji ne glasaju za SNSD.

20 godina uoci svakih izbora i u vremenu formiranja koalicija vjestacki kreiraju politicku krizu kako bi se odrzali na vlasti. Onaj ko ne konta da je sve koordinisano je nepopravljivo glup.
vivaldi

#38356 Re: SDA-All about

Post by vivaldi »

nikad_vise wrote:Brinem se jarane za sebe i svoje dijete.Danas su njemu stavili nisan na celo,sutra ce staviti meni zbog mog pisanja,prekosutra ce nekom drugom jer je ocito da ljudi ne prezaju od bilo cega kad je vlast u pitanju.Ovo prevazilazi granice i ispod pojasa sto bi se reklo.Pregledaj medije zadnjih nekoliko dana,spinove,konstrukcije,facebook grupe..jednostavno javni linc u svakom pogledu.Blokiraju se budzeti kantona i nanosi steta gradjanima,prijeti se sa sindikatima,sa borcima,ljiljanima,stvara se opsta atmosfera linca..
da, sda je nakon izbora totalno izgubila kompas, sto mi je skroz neobjasnjivo. posrali su se na sve ono sto su 20 godina (bar deklarativno) zagovarali - od optuzbi za antibosnjastvo nesretnoj nasoj stranci, preko baketove izjave kako postoji 4 bloka (bosnjacki i bosnski) sto nikad nije prije rekao, do totalno besmislenog obrusavanja na jovu divjaka. nazvat jovu cica jovom je stvarno bez komenatara. jos je cudnije da niko na to nije reagovo iako je to bilo u par dana sa onom dramom oko andronikove karikature
Do podne čika Jovo, od podne čiča Jova
http://stav.ba/jovo-nanovo/

poptuno bespotrebno su se namazali govnima, i preuzeli dodikove moetode, a da pritom im nista od toga nije pomoglo niti im je moglo pomoci jer mislim kako mozes profitirati od toga sto optuzis jovu da je cetnik :-). poptuno suludo su se obrusili i na ovih shaku ljudi u sarajevu oko kojih se bar prividno svih ovih godina gaji nada i iluzija o suzivotu. nema logickog objasnjenja
Kikibombona

#38357 Re: SDA-All about

Post by Kikibombona »

vivaldi wrote:
da, sda je nakon izbora totalno izgubila kompas, sto mi je skroz neobjasnjivo. posrali su se na sve ono sto su 20 godina (bar deklarativno) zagovarali - od optuzbi za antibosnjastvo nesretnoj nasoj stranci, preko baketove izjave kako postoji 4 bloka (bosnjacki i bosnski) sto nikad nije prije rekao, do totalno besmislenog obrusavanja na jovu divjaka. nazvat jovu cica jovom je stvarno bez komenatara. jos je cudnije da niko na to nije reagovo iako je to bilo u par dana sa onom dramom oko andronikove karikature

poptuno bespotrebno su se namazali govnima, i preuzeli dodikove moetode, a da pritom im nista od toga nije pomoglo niti im je moglo pomoci jer mislim kako mozes profitirati od toga sto optuzis jovu da je cetnik :-). poptuno suludo su se obrusili i na ovih shaku ljudi u sarajevu oko kojih se bar prividno svih ovih godina gaji nada i iluzija o suzivotu. nema logickog objasnjenja
Ne zezaj Vivaldi. Objasnjenje je kristalno jasno - novac i moc.

Sutra bi reisa Kavazovica proglasili ateistom da podrzi neku drugu stranku.
cvrčak_na_hedonizmu

#38358 Re: SDA-All about

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Leverage wrote:Zalijepila je vama SDA i etiketu i bar kod. I provukla vas kroz skener po akcijskoj cijeni.
Jeftino se prodaju, to je tuga, vodjeni parolom poslije mene potop.
Banksy

#38359 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

Man of steel wrote:
Sve su to legitimne metode u borbi za vlast..
Kad vladajuća stranka kaže da je neko "sumnjiv", pa nacrta metu na leđima tog čovjeka koji je već jednom fizički napadnut, i to u državnim, kantonalnim institucijama, u vrijeme vlasti te vladajuće stranke,
kad ga mediji te vladajuće stranke nazivaju četničkom, kosovcem, zlotvorom,, plaćenikom srbijanskih službi, neprijateljem Bosne, neprijateljem Bošnjaka, nasljednikom Karadžića i Mladića, i kako sve ne,
kad ga istim epitetima časte plaćenici te vladajuće stranke, bivši, rashodovani političari,
kad još žešće napade, a po istoj liniji i s istim nalogodavcima, stranački botovi lansiraju po društvenim mrežama,
onda je to kvalitetan i pomno smišljen kriminalni udruženi poduhvat,
a eskalira li ova haranga, pa ga negdje u mraku stigne i kakva letva - a znamo da su letve vladajućoj stranci omiljeno oružje - znaće se na koja vrata će se pozvoniti po odgovore,
uz sve ovo, napomenimo da je taj na koga se kidiše teška manjina u velikoj većini, pa bi takva eventualna akcija dobila još jednu, novu dimenziju,
a sve se gradi i sve ide u tom smjeru,
U bijesu i histeriji, zaigrali su se opasno u Mehmeda Spahe, moglo bi im se dobro obiti o glavu.
daddy-kool

#38360 Re: SDA-All about

Post by daddy-kool »

vivaldi wrote:

Slažem se da je čudno i da postoji otklon od dosadašjeg usmjerenja.

Da se podsjetimo nečeg što je Banksy nedavno pomenula.
https://forum.klix.ba/sda-pokrece-proce ... #p15315125
nikad_vise

#38361 Re: SDA-All about

Post by nikad_vise »

Ne znam stvarno..jednostavno mi je zao naroda i drzave.Zao mi je zbog ovih kuca koje su prazne u mom komsiluku,zbog beznadja,zbog toga sto cu vjerovatno i ja torbu na ledja i EU a godinama se opirem i sa radoscu cekam svaku lijepu vijest u vezi drzave i ocekujem neki pomak.Licno sam vise desno orjentisan glasac,po tom nekom opredjeljenju bih trebao i glasati za tu SDA,ali svako ko imalo vidi dalje od svog nosa moze zakljuciti sta se ovdje desava i ova zadnja desavanja su mi ubila totalno nadu i za ono malo "napretka" koji bi mozda dosao.Zao mi je zbog Alije na cije su se ime tako olahko posrali i njegov sin Bakir sa svojom zenom ali i garnitura oko Bakira.Nek nam je bog na pomoci,..
madner

#38362 Re: SDA-All about

Post by madner »

Legitimne metode bas i nisu. Strasno kako su pali zbog jednog kantona, jednostavno nemaju demokratski kapacitet. SK je imao veci dignitet i demokratsko shvatanje od ovih.
Banksy

#38363 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

daddy-kool wrote: Slažem se da je čudno i da postoji otklon od dosadašjeg usmjerenja.

Da se podsjetimo nečeg što je Banksy nedavno pomenula.
https://forum.klix.ba/sda-pokrece-proce ... #p15315125
Da, ne bi vjerovao koliko je vrlo inteligentnih i baš dobro obavještenih ljudi odmah, ali odmah reklo isto što i Dizdarević, i to bez znanja o njegovom tekstu. Nije mi bilo prijatno to čuti, nimalo, i dalje se nadam da griješe.
cvrčak_na_hedonizmu

#38364 Re: SDA-All about

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

nikad_vise wrote:Ne znam stvarno..jednostavno mi je zao naroda i drzave.Zao mi je zbog ovih kuca koje su prazne u mom komsiluku,zbog beznadja,zbog toga sto cu vjerovatno i ja torbu na ledja i EU a godinama se opirem i sa radoscu cekam svaku lijepu vijest u vezi drzave i ocekujem neki pomak.Licno sam vise desno orjentisan glasac,po tom nekom opredjeljenju bih trebao i glasati za tu SDA,ali svako ko imalo vidi dalje od svog nosa moze zakljuciti sta se ovdje desava i ova zadnja desavanja su mi ubila totalno nadu i za ono malo "napretka" koji bi mozda dosao.Zao mi je zbog Alije na cije su se ime tako olahko posrali i njegov sin Bakir sa svojom zenom ali i garnitura oko Bakira.Nek nam je bog na pomoci,..
Sta ti ima biti zao naroda kad je narodu, ocito, dobro. Politicari su ljudi iz naroda, njihovo ponasanje narod odobrava, jer glasaju za njih na izborima i nagradjuju ih za potpuno srozavanje svih moralnih i etickih vrijednosti u svim segmentima zivota.

Nit se ko buni, nit ko protestuje, isti vladaju i rade sta hoce i kako hoce.

Naroda mi nije zao, zao mi porodice, nekoliko havera i sebe, iskreno.

Ovo ostalo.........da ne lajem bezveze.
vivaldi

#38365 Re: SDA-All about

Post by vivaldi »

Kikibombona wrote:Objasnjenje je kristalno jasno - novac i moc.
ma znam sta je cilj, ali kao sto sam napisao upotreba ovog "oruzja" je jako opasna i kontraproduktivna iz niza razloga.

prva stvar, vec nekoliko izbora unazad sastavljanje vlasti ne ide lako, ali malo mita, malo korupcija, malo fotelja...i to se tako zavrsavalo. ove stvari se nisu radile, to je bila dodikova metoda. obrusavat se na bukvalno shaku nebosnjaka na kojima vec 20 godina gradis pricu i nadu o multinetckoj drzavi je kontra vlastitih nacionalnih interesa i guranje prsta u oko medjunarodnim saveznicama bez cije podrske ne bi imao ni ovo sto imas koliko god time da si nezadovoljan.

druga stvar, efikasnost ovakvog oruzja je sama po sebi bila vrlo vrlo upitna jer kao sto sam napisao, ne vidim na koji nacin mozes profitirati od obrusanvanja na jovu divjaka. ovako ispade da je jovo dobar samo dok ratuje protiv "svojih", a u miru nek drzi jezik za zubima. koliko god mnogi to mislili ili znali vec godinama unazad opravdana sumnja nikad nema istu jacinu kao eksplicitan dokaz, a taj dokaz je sada sda sama dala protiv sebe nicim izazvana i poptuno bespotrebno.

treca stvar, na nasu stranku se u intervju na klixu u nacionalistickom kontekstu vrlo brzo nakon izbora obrusio prvo semir efendic, znaci puno prije nego sto sto se dogovori o vlasti i zahuktali. jednostavno neobjasnjivo i kontraproduktivno.

ja sam jednom napisao kako ce sda ako izgubi sarajevo ici na rusenje vlasti uz pomoc najsenzibilnijih kategorija, boraca, porodica sehida i sl., na nacin da ce traziti od vlade velike finanssijske naknade, ustpke, povecanje invalidnina i neke tako te neke prevelike finansijske ustpuke za koje se unaprijed zna da nece moci proci, a onda ih preko svoji medija rusiti naslovima tipa "vlast nije briga za borce itd."

na taj nacin bi bez "prljanja ruku" zadali jaci udarac novoj vlasti nego ovako. zasto su ovo uradili i jos uvijek rade, mi zato nema nikakvog logickog objasnjenja
Man of steel

#38366 Re: SDA-All about

Post by Man of steel »

Banksy wrote:
Man of steel wrote:
Kad vladajuća stranka kaže da je neko "sumnjiv", pa nacrta metu na leđima tog čovjeka koji je već jednom fizički napadnut, i to u državnim, kantonalnim institucijama, u vrijeme vlasti te vladajuće stranke,
kad ga mediji te vladajuće stranke nazivaju četničkom, kosovcem, zlotvorom,, plaćenikom srbijanskih službi, neprijateljem Bosne, neprijateljem Bošnjaka, nasljednikom Karadžića i Mladića, i kako sve ne,
kad ga istim epitetima časte plaćenici te vladajuće stranke, bivši, rashodovani političari,
kad još žešće napade, a po istoj liniji i s istim nalogodavcima, stranački botovi lansiraju po društvenim mrežama,
a eskalira li ova haranga, pa ga negdje u mraku stigne i kakva letva - a znamo da su letve vladajućoj stranci omiljeno oružje - znaće se na koja vrata će se pozvoniti po odgovore,
uz sve ovo, napomenimo da je taj na koga se kidiše teška manjina u velikoj većini, pa bi takva eventualna akcija dobila još jednu, novu dimenziju,
U bijesu i histeriji, zaigrali su se opasno u Mehmeda Spahe, moglo bi im se dobro obiti o glavu.
Manjina koja se nalazi na čelu stranke koja daje premijera Kantona Sarajevo.

Ko li se borio za to dok je on hladio jaja u Americi?

Oni koje danas pokušava izjednačiti sa stranama koje su pred međunarodnima sudom u Hagu optuženi za najteže moguće zločine.

Pa zar sam taj Peđa Kojović kao Srbin na čelu vladajuće stranke u Sarajevu nije živi dokaz da je izjednačavanje strana čisti bezobrazluk i neviđena drskost?

Prije nego je počeo stavljati znakove jednakosti morao je znati da takvih kao on na drugim stranama nema ni u promilima, i sve što će ovih dana dobiti na svoju adresu bit će u potpunosti zasluženo.
Digresija

#38367 Re: SDA-All about

Post by Digresija »

Ako Pedja moze staviti u jednaku antidrzavnu ravan SDA sa SNSD-om i HDZ-om ne vidim problem u tome da njega neko uporedjuje sa Karadzicem. Je li javna licnost? Jeste. Je li kao takav podlozan kritikama i uvredama. Jeste. Demokratija je pravo sviju nas, ne samo Pedje i vas NS-ovaca.
It_is_a_Leclerc

#38368 Re: SDA-All about

Post by It_is_a_Leclerc »

Digresija wrote:Ako Pedja moze staviti u jednaku antidrzavnu ravan SDA sa SNSD-om i HDZ-om ne vidim problem u tome da njega neko uporedjuje sa Karadzicem. Je li javna licnost? Jeste. Je li kao takav podlozan kritikama i uvredama. Jeste. Demokratija je pravo sviju nas, ne samo Pedje i vas NS-ovaca.
Evo šta ih uče na Političkoj akademiji SDA. Sve egzemplari ala onaj kratkovrati Zahiragić. :lol:

Nije, oko moje budžetsko, isto. Jer je Radovan Karadžić čovjek osuđen za genocid, a nazivanje čovjeka srpske nacionalnosti Karadžićem ne samo da je uvredljivo, već je nacionalistički, ksenofobno, zdravorazumski i kućnoodgojno poremećeno. U najkraćem, sve što Kaplanima i Zahiragićima i priliči.

S druge strane, SDA po vlastitom priznanju svoje strateške partnere vidi u HDZ-u i SNSD-u. To su njihovi, ne samo koalicijski, već i životni partneri s kojima su u vlasti 20 godina u ovoj državi. Ako budeš inzistirao, ja ću biti prinuđen da pronalazim citate Bakirove i Tihićeve (rahmet mu duši) ljubavi prema HDZ-u i SNSD-u.

Ukratko, to što su vas nešto šuc-muc naučili na tim akšam školama o demokratiji objesite mačku o rep jer ne znate ništa. Demokratija je sloboda mišljenja, a ne sloboda vrijeđanja. Pogotovo onih kojih je manje.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#38369 Re: SDA-All about

Post by pici »

It_is_a_Leclerc wrote:
Digresija wrote:Ako Pedja moze staviti u jednaku antidrzavnu ravan SDA sa SNSD-om i HDZ-om ne vidim problem u tome da njega neko uporedjuje sa Karadzicem. Je li javna licnost? Jeste. Je li kao takav podlozan kritikama i uvredama. Jeste. Demokratija je pravo sviju nas, ne samo Pedje i vas NS-ovaca.
Evo šta ih uče na Političkoj akademiji SDA. Sve egzemplari ala onaj kratkovrati Zahiragić. :lol:

Nije, oko moje budžetsko, isto. Jer je Radovan Karadžić čovjek osuđen za genocid, a nazivanje čovjeka srpske nacionalnosti Karadžićem ne samo da je uvredljivo, već je nacionalistički, ksenofobno, zdravorazumski i kućnoodgojno poremećeno. U najkraćem, sve što Kaplanima i Zahiragićima i priliči.

S druge strane, SDA po vlastitom priznanju svoje strateške partnere vidi u HDZ-u i SNSD-u. To su njihovi, ne samo koalicijski, već i životni partneri s kojima su u vlasti 20 godina u ovoj državi. Ako budeš inzistirao, ja ću biti prinuđen da pronalazim citate Bakirove i Tihićeve (rahmet mu duši) ljubavi prema HDZ-u i SNSD-u.

Ukratko, to što su vas nešto šuc-muc naučili na tim akšam školama o demokratiji objesite mačku o rep jer ne znate ništa. Demokratija je sloboda mišljenja, a ne sloboda vrijeđanja. Pogotovo onih kojih je manje.
:lol: :lol: :lol: jedna za aksamlije... selam :bih:

Image
Digresija

#38370 Re: SDA-All about

Post by Digresija »

It_is_a_Leclerc wrote:

Uporede i Aliju sa osudjenikom za genocid pa se ne slamas da ga odbranis. :-)

Zaobidji me kao sto te i 90 % foruma moli za zaobilazak. Ti, moral i principi ste u nesrazmjeri, nespojivi.
It_is_a_Leclerc

#38371 Re: SDA-All about

Post by It_is_a_Leclerc »

Digresija wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:

Uporede i Aliju sa osudjenikom za genocid pa se ne slamas da ga odbranis. :-)

Zaobidji me kao sto te i 90 % foruma moli za zaobilazak. Ti, moral i principi ste u nesrazmjeri, nespojivi.
Gdje ga porede?

Daj mi konkretnu izjavu, transkript, audio i video zapis izjave, sa datumom i izvorom, u kojoj Peđa Kojović kaže da su isto Alija Izetbegović i Radovan Karadžić.

Ja razumijem da vas na tim vašim sastancima, "akademijama" :lol: asocijacijama i kako vam se već zovu ti teferiči, ubijede da treba vjerovati stranačkim glasilima više nego vlastitim očima.

Al' nemojte to očekivati i od nas.

Aj pozdrav.
Leverage

#38372 Re: SDA-All about

Post by Leverage »

Hakšam hakademici.
kmirsad

#38373 Re: SDA-All about

Post by kmirsad »

Banksy wrote:
Man of steel wrote:
Nešto se gadno dešava. Strah me i pomisliti šta. Ovo panično i gotovo histerčno Enkino ponašanje mnogo govori. Ovo nije samo puka lična želja za vlašću i vlašču onih što im je poobečavao. Nešto mnogo...mnogo krupnije stoji iza ovoga... mislim da smo najebali.
Ovako se ponaša ucjenjena osoba koja više ne štiti vlastitu političku poziciju... ovako se ponaša neko kome je nešto probudilo prainstikte pečinskog čovjeka, za puko preživljavanje, osoba koja štiti svoj i živote svoje porodice... ili barem slobodu, čijim oduzimanjem mu je zapriječeno...i koja nikoga i ništa neče ni sekudnu žaliti, hodat će preko nas mrtvih... .
Mislim da njemu treba hitna, ali baš hitna, institucionalna zaštita sa posebnim mjerama obezbjeđenja, lične zaštite, pračenja i prisluškivanja.
A ako uspije u nakanam da zadrži SDA, PDA na vlasti, da će takva zaštita biti potrebna nama , koji smo ikada izgovorili riječ koja se ovoj opasnoj i prijetečoj skupini ljudi nije svidjela.

Smatram da smo popisani , evidentirani, i da nam neče pomoči ni ako sad trenutno zašutimo, čak i ako počnemo da ih podržavamo.
Nešto strašno gadno, prijeteče i opasno se krije u mraku ... ne vidiš to, ali to osječaš da je tu...
Mjere zaštite treba dati i svim članovim Glavnog Odbora SDP. Mislim da mnogi dobijaju ili su već dobili... gadne prijetnje.
Ako raspišu referendun članastva, pa makar i za područje TK, najebali su.
Veliki Kum sada traži uslugu nazad. Već mu je poslao konjsku glavu u krevet.
The BEN10

#38374 Re: SDA-All about

Post by The BEN10 »

nikad_vise wrote:Ne znam stvarno..jednostavno mi je zao naroda i drzave.Zao mi je zbog ovih kuca koje su prazne u mom komsiluku,zbog beznadja,zbog toga sto cu vjerovatno i ja torbu na ledja i EU a godinama se opirem i sa radoscu cekam svaku lijepu vijest u vezi drzave i ocekujem neki pomak.Licno sam vise desno orjentisan glasac,po tom nekom opredjeljenju bih trebao i glasati za tu SDA,ali svako ko imalo vidi dalje od svog nosa moze zakljuciti sta se ovdje desava i ova zadnja desavanja su mi ubila totalno nadu i za ono malo "napretka" koji bi mozda dosao.Zao mi je zbog Alije na cije su se ime tako olahko posrali i njegov sin Bakir sa svojom zenom ali i garnitura oko Bakira.Nek nam je bog na pomoci,..
:thumbup:

EDIT: Kaplan je toliko iritantan, za nepodnijeti. Koje debilne ideje, kakav nastup. Strašno.
Banksy

#38375 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

Man of steel wrote:
Banksy wrote:
Man of steel wrote:
Manjina koja se nalazi na čelu stranke koja daje premijera Kantona Sarajevo.

Ko li se borio za to dok je on hladio jaja u Americi?

Oni koje danas pokušava izjednačiti sa stranama koje su pred međunarodnima sudom u Hagu optuženi za najteže moguće zločine.

Pa zar sam taj Peđa Kojović kao Srbin na čelu vladajuće stranke u Sarajevu nije živi dokaz da je izjednačavanje strana čisti bezobrazluk i neviđena drskost?

Prije nego je počeo stavljati znakove jednakosti morao je znati da takvih kao on na drugim stranama nema ni u promilima, i sve što će ovih dana dobiti na svoju adresu bit će u potpunosti zasluženo.
Lažeš da je bio u Americi, bio je u Bosni. A ko se borio? Čampare, Zvizdić, Memić, Efendić, Bakir, iz Minhena, Istanbula, trezora?

Lažeš i to, niko ih nigdje nije izjednačio osim što ih se naziva nacionalnim i nacionalističkim strankama što oni i jesu i čime se ponose.

Nije na čelu vladajuće, već na čelu jedne koja je dijelom koalicije, ali ga je najlakše napasti jer je Srbin, pa je najslabija karika, jel to?

''sve što će ovih dana dobiti na svoju adresu bit će u potpunosti zasluženo''??? Ako si to već napisao, u slučaju neke letve i sličnih stvari kojima operirate s političkim neistomišljenicima, vjerujem da ćeš hrabro stati i pod konsekvence i posljedica tog eventualnog čina. Hrabar si, čestitam.
Post Reply