SDP
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#38351 Re: SDP
-
hizo ramidovic
#38352 Re: SDP
a sta sam to pogresno napiso?Crvene_brigade wrote:Malo poradi na pismenosti, to je najvaznije za tebe. Covjece, nepismen si, a hoces da bistris politiku.hizo ramidovic wrote: pogresio si, rodzo, nisam ti ja u sda.
vas pogadza kad vam neko saspe istinu u lice i onda vi odma ga proglasite ne pismenim.
nemore to tako, jaro.
- KatarinaKosaca
#38353 Re: SDP
HAHAHA HA AHAHAAAAAAAAA 
-
Crvene_brigade
#38354 Re: SDP
Ne pisi vise nista, samo se dodatno brukas.hizo ramidovic wrote:a sta sam to pogresno napiso?Crvene_brigade wrote:Malo poradi na pismenosti, to je najvaznije za tebe. Covjece, nepismen si, a hoces da bistris politiku.hizo ramidovic wrote: pogresio si, rodzo, nisam ti ja u sda.
vas pogadza kad vam neko saspe istinu u lice i onda vi odma ga proglasite ne pismenim.
nemore to tako, jaro.
- KatarinaKosaca
#38355 Re: SDP
Kako nam @crvenebrigade, nehtijuci pokaza i dokaza nivo svijesti, inteligencije i kolicinu dogme kod SDP jungena. Neprocjenljjivo!
-
hizo ramidovic
#38356 Re: SDP
eto vidis, cim ti covijek rekne istinu u brkove ti bi odma da se svadzas i da vrjedzas.Crvene_brigade wrote:Ne pisi vise nista, samo se jos vise brukas.hizo ramidovic wrote: a sta sam to pogresno napiso?
nemore to tako, jaro.
jel vas tako uce u toj stranki i na tijem seminarima?
-
L u c i f e r
#38357 Re: SDP
Ne mere to on meščini skontat...
A kako tek onda mogu skontat da hin zlaja sjeba dibidus...
A kako tek onda mogu skontat da hin zlaja sjeba dibidus...
-
Crvene_brigade
#38358 Re: SDP
Nema potrebe za raspravom, sve sam o sebi govoris.hizo ramidovic wrote:eto vidis, cim ti covijek rekne istinu u brkove ti bi odma da se svadzas i da vrjedzas.Crvene_brigade wrote:Ne pisi vise nista, samo se jos vise brukas.hizo ramidovic wrote: a sta sam to pogresno napiso?
nemore to tako, jaro.
-
hizo ramidovic
#38359 Re: SDP
a sto bijezis od rasprave?Crvene_brigade wrote:Nema potrebe za raspravom, sve sam o sebi govoris.hizo ramidovic wrote: eto vidis, cim ti covijek rekne istinu u brkove ti bi odma da se svadzas i da vrjedzas.
nisi mi odgovorijo na pitanja pa onda kofol nema potrebe za raspravom, jel to?
- skupljac_zeljeza
#38360 Re: SDP
Od lijevih stranaka imaš (ipak uvjetno rečeno) SDP, DF i NS. Na desnici imaš SDA, SBB i SzBiH. Ljubav u politici je zasnovana na interesu pa se dešava da neka lijeva stranka bude bliže desnoj od sestrinske joj lijeve i obrnuto. A sa druge strane BiH nije tri grada nego nešto mnogo šire gdje nikako da socijaldemokratija proklija u svim njenim dijelovima. Bosanska socijaldemokratija i ono što je ima svela se na veličanje Tita i njegovog vremena, a ni blizu evropskoj socijaldemokratiji mada kada prolaziš kroz Njemačku više ne znaš u kojoj pokrajini vlada CDU, a u kojoj SPD. I kada se zamijene ne primijetiš razliku zato što im je interes države ispred stranačkog. Čak i njemački SPD je napustio socijaldemokratiju i trenutno su više liberali nego iz nekog razloga još ne mijenjaju ime.reis1 wrote:Pitam se da li bi bilo steta da se SDP kao stranka okruni na nivo neke minijaturne stranke i da sve preuzme DF, ili bi bolje bilo da se SDP racunajuci infrastrukturu koju je mukotrpno gradio, ipak dohaviza, tako da imamo dvije jake soc-dem stranke...
Kakvo je vase misljenje o tome?
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#38361 Re: SDP
SDP je lijevo kolko i nekadašnji im koalicioni partner HSP
-
Crvene_brigade
#38362 Re: SDP
Moze li ikada biti napisan post bez neistina i uvreda ad hominem? Izgleda da je to model ponasanja kojim se nastoji svakog diskreditirati ko ne misli kao nekoliko forumskih sveznalica, i koji su umislili da trebaju kreirati javno mnijenje i politiku.KatarinaKosaca wrote:Kako nam @crvenebrigade, nehtijuci pokaza i dokaza nivo svijesti, inteligencije i kolicinu dogme kod SDP jungena. Neprocjenljjivo!
-
Neradin
#38363 Re: SDP
Ako bi Lipovaca kojim slucajem postao predsjednik SDP-a da li bi i zivio u Sarajevu?
-
miop
#38364 Re: SDP
Hamdija Lipovaca wrote:Lipovača: Hadžiomerović je sebi previše uzeo za pravo, tek je došao u SDP

-
lacrima
#38365 Re: SDP
Koliko je ovo licemjerno, to je nemjerljivo. Pa do prije 10 dana su nam ga gurali za predsjednika države, a sad se kolju između sebe. Nije ni čudo što su propali.
- McMoy
#38366 Re: SDP
Oni "slavni" igrokazi SDP-a sa autobusom za prevoz vlade, podjelom prvomajskog graha, silnom zabrinutošću za sigurnost građana, kresanju primanja samo nekim kategorijama učesnika u ratu isl. su maksimalni dometi SDP-a i njegove vladavine u proteklih 15-ak godina. Čisti, jeftini populizam Lagumdžije i njegovih podanika.
Puna su im usta bila obećavajući 1,7 milijardi KM za otklanjanje posljedica poplava. Slabe su koristi od Lagumdžijinih slatkih obećanja imali stradali od poplava.
Zatim, puna usta revizije RVI i porodica šehida/poginulih boraca. Džaba SDP Ministar Helez maše papirima i ispaljuje neke cifre o "hiljadama lažnih korisnika", kad ni samu reviziju nije osmislio i uklopio u odgovarajuće zakone. Tako ćemo, kad se završe sudski i ostali procesi, imati crno na bijelo da je iz prava izvedeno par hiljada ljudi zbog prirodnih učinaka (smrt, dostizanje odredjene starosne dobi korisnika prava), a većina lažnih će biti vraćena i zacementirana jer sam gotovo siguran da su bolje pokriveni medicinskom dokumentacijom nego neki nesretnik iz Žepe kojem je jedinabriga bila da preživi.
To što su razne komisije pojele stotine hiljada KM i što će neka buduća vlada plaćati sudske troškove na izgubljene sudske parnice, nije briga ni Heleza, ni Nikšića, ni Lagumdžije.
Nema govora, treba odati priznanje Zlatku L. na njegovoj sposobnosti da ubijedi birače da će Federacija BiH biti Zapadna Njemačka, da će se oni koliko sutra obračunati sa kriminalom i korupcijom, da će se na sljedećem prvomajskom derneku narodu dijeliti pečenje umjesto graha..., međutim i te laži prije ili kasnije postanu jasne i najvećim naivcima.
Puna su im usta bila obećavajući 1,7 milijardi KM za otklanjanje posljedica poplava. Slabe su koristi od Lagumdžijinih slatkih obećanja imali stradali od poplava.
Zatim, puna usta revizije RVI i porodica šehida/poginulih boraca. Džaba SDP Ministar Helez maše papirima i ispaljuje neke cifre o "hiljadama lažnih korisnika", kad ni samu reviziju nije osmislio i uklopio u odgovarajuće zakone. Tako ćemo, kad se završe sudski i ostali procesi, imati crno na bijelo da je iz prava izvedeno par hiljada ljudi zbog prirodnih učinaka (smrt, dostizanje odredjene starosne dobi korisnika prava), a većina lažnih će biti vraćena i zacementirana jer sam gotovo siguran da su bolje pokriveni medicinskom dokumentacijom nego neki nesretnik iz Žepe kojem je jedinabriga bila da preživi.
To što su razne komisije pojele stotine hiljada KM i što će neka buduća vlada plaćati sudske troškove na izgubljene sudske parnice, nije briga ni Heleza, ni Nikšića, ni Lagumdžije.
Nema govora, treba odati priznanje Zlatku L. na njegovoj sposobnosti da ubijedi birače da će Federacija BiH biti Zapadna Njemačka, da će se oni koliko sutra obračunati sa kriminalom i korupcijom, da će se na sljedećem prvomajskom derneku narodu dijeliti pečenje umjesto graha..., međutim i te laži prije ili kasnije postanu jasne i najvećim naivcima.
- Styling
#38367 Re: SDP
Ovdje je bitno pljuvati po drugome bez obzira ko to bio. Frustracija konstantna, izgovor nije potreban.KatarinaKosaca wrote:Kako nam @crvenebrigade, nehtijuci pokaza i dokaza nivo svijesti, inteligencije i kolicinu dogme kod SDP jungena. Neprocjenljjivo!
Ma mi smo čudo od naroda.
-
skambrljo
#38368 Re: SDP
Ako je tačno da će se Pudarić kandidovati bio bih jako sretan. On bi mi bio jedan od glavnih favorita. O njemu imam visoko mišljenje a da je veliki čovjek dokazao je kada je na srpskoj televiziji glupoj novinarki govorio o Dobrovoljačkoj ulici. Svetozare kralju uz tebe su pravi i istinski SDP-ovci, a moramo se riješiti kukolja kakvi su Lagumdžija, Damir Hadžić, Lidija Korać i njima slični zbog kojih je SDP pao na niske grane. Ljudi ih nevole, a oni nikako da odu. Nadam se da će se to promijeniti ako ti pobijediš. Naprijed!!!
-
The BEN10
#38369 Re: SDP
Jesi vidio lika, pa šta ako čovijek nije završio osnovnu, zar neima pravo glasa!?hizo ramidovic wrote:a sta sam to pogresno napiso?Crvene_brigade wrote:Malo poradi na pismenosti, to je najvaznije za tebe. Covjece, nepismen si, a hoces da bistris politiku.hizo ramidovic wrote: pogresio si, rodzo, nisam ti ja u sda.
nemore to tako, jaro.
- Danguba
#38370 Re: SDP
miop wrote:Hamdija Lipovaca wrote:Lipovača: Hadžiomerović je sebi previše uzeo za pravo, tek je došao u SDP
Ovaj je ludji i od Lagumdzije.Hamdija Lipovača o kandidaturi
SDP treba čovjeka koji je za stranku i državu(CITAJ FOTELJU) spreman žrtvovati i vlastitu porodicu, a ja sam taj!
Mislio sam da ne moze biti gori od slucajnog ali me ovaj demantova.
-
Crvene_brigade
#38371 Re: SDP
Osim sto je ogrezao u lopovluku, ovaj Hamdija Lipovaca nakon ovakvih i slicnih izjava morao bi donijeti ljekarsko uvjerenje da je psiho-fizicki sposoban da obavlja bilo kakvu javnu funkciju.Danguba wrote:miop wrote:Hamdija Lipovaca wrote:Lipovača: Hadžiomerović je sebi previše uzeo za pravo, tek je došao u SDPOvaj je ludji i od Lagumdzije.Hamdija Lipovača o kandidaturi
SDP treba čovjeka koji je za stranku i državu(CITAJ FOTELJU) spreman žrtvovati i vlastitu porodicu, a ja sam taj!![]()
![]()
Mislio sam da ne moze biti gori od slucajnog ali me ovaj demantova.
On bi trebao da se gubi iz SDP-a, odnosno da bude iskljucen iz clanstva, a ne da najavljuje nekakve luzerske i stupidne kandidature.
-
wolf07
#38372 Re: SDP
Ne ulazeci u kvalitativne procjene H.Lipovace i B.Hadziomerovica mene samo zanima kako je moguce da SDP kandiduje Hadziomerovica za mjesto clana Predsjednistva BiH a da mu se onda osporava pravo da makar kandiduje nekoga za predsjednika SDP-a!!!
Znaci Lipovaca smatra da je Hadziomerovic bio dovoljno pametan da komanduje vojskom, predstavlja drzavu u spoljnopolitickim kontaktima i sl., ali je nedovoljno pametan da iznese svoje misljenje na jebenom FB koga b on volio vidjeti na celu SDP-a. Zemljo otvori se!!!
Rekoh li ja da SDP jos nije dotakao dno, oni su 12.10. poceli povecavati brzinu padanja, ali jos uvijek nisu trehnuli od ledinu!
Znaci Lipovaca smatra da je Hadziomerovic bio dovoljno pametan da komanduje vojskom, predstavlja drzavu u spoljnopolitickim kontaktima i sl., ali je nedovoljno pametan da iznese svoje misljenje na jebenom FB koga b on volio vidjeti na celu SDP-a. Zemljo otvori se!!!
Rekoh li ja da SDP jos nije dotakao dno, oni su 12.10. poceli povecavati brzinu padanja, ali jos uvijek nisu trehnuli od ledinu!
-
Crvene_brigade
#38374 Re: SDP
Hamdija Lipovaca je po svim raspolozivim dokazima zreo za tvorza i(li) dobre ludare. Jedino osoba sa takvim predispozicajama moze davati ovakve besprizorne izjave.
-
HM 2011
#38375 Re: SDP
Jel ovo lik što me prepoznavao u raznim nickovima dok sam bio banovan ?Crvene_brigade wrote:Hamdija Lipovaca je po svim raspolozivim dokazima zreo za tvorza i(li) dobre ludare. Jedino osoba sa takvim predispozicajama moze davati ovakve besprizorne izjave.
Đes Brigado !