Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
-
channel10
#38326 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Mislis da cete neko pitati da nesto das 
-
Hafis
#38327 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Putinov_covijek wrote:
Mislim da oni to znaju manje vise. Samo se Hrvati nemogu bas sa tim pomiriti. Vide kako im tlo klizi ispod nogu. Bosnjaci jos uvijek nisu usli u demografski minus a Hrvati su u tom minusu vec vise od deceniju. Srbi ostvaruju minus od -46.000 (RS i Srbija). Hratska je u minusu za -20.000 godisnje. Uz to se Hrvati sele masovno vani; cijela podrucija su se pretvorila u postinje kao sto su okolina Duvna, Livna, Glamoca, Kupresa, zapadne Hercegovine. Dakle oni vide da vrijeme za njih istice; nemaju jakog saveznika koji bi im pomogao, nemaju perspektive da se njihova geopoliticka situacija poboljsa.
Probali su naci neki panicni izlaz u PreCednikovom zagrljaju ali to naravno nije uspijelo jer Precednik u FBIH nema nikakvog uticaja. Samo su jos gore napravili i jos bolje ujedinili Bosnjake protiv Hrvata.
Interesantno ce biti svakako pratiti njihovu politiku. Ta politika se uglavnom svodi na "dernjanje""; nesto slicno poput one Srpske nakon sto su heroji isporuceni i nakon sto su Srbi medijski unisteni od strane zapadnih medija. Gurali neku svoju istinu ali niko ih nije cuo.Islamska deklaracija, ustase, Alija blablabla...
Tako i Hrvati danas. Ostalo im je da se igraju sa bojicama i da crtaju entitete a mi da uz kafu to gledamo i da se slatko smijemo.
Čućeći normalno
Ko o čemu, bosanac o sjedenju i kahvenisanju.
Ne može se kume tako bošnjačka država dobiti sjedeći na minderu ćekajući. Lažu te.
Trebaš doći i nastaniti se u zapadnom Mostaru, Čitluku, Posušju, Čapljini, Tomislavgradu, Neumu...kupiti imovinu, umnožiti se, nametnuti svoju filozofiju, pobijediti ih u svakom pogledu, a posebno u financijskom...a ti bi srko kahvu u svojoj avliji i lijepio
-
Hafis
#38328 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Bit će izgorila u onom požaru od neki dan u predsjedništvuXOX100 wrote: Hrvati su dobili cistu Hrvatsku bez Srba, a zauzvrat su Srbi dobili entitet PC. Pro-bosanci su dobili Federaciji. I prica je gotova.
HDZeovi Hercegovci izgleda nisu dobili depeshu ?
-
glockov kolac
#38329 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
[/quote] Lipi,missim da nećemo ništa dati,ni milimetra kvadratnog.Znaš kako je drug Tito jednom rekao - Tuđe nećemo,svoje ne damo.E takvi smo mi
[/quote]
Tvoje?! Misliš ono što ste genocidom, ratnim zločinima i etničkim čišćenjem privremeno okupirali? Zasad nega ga kod vas, ionako ste pali za neku stvar...
I čuj ono kaže "tuđe nećemo"?!
Tvoje?! Misliš ono što ste genocidom, ratnim zločinima i etničkim čišćenjem privremeno okupirali? Zasad nega ga kod vas, ionako ste pali za neku stvar...
-
Putinov_covijek
#38330 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Pa sto bi se naseljavali u Mostar kad su vec naseljeni tamo? Ne kontam tvoju poentu? Zar ti stvarno imas iluziju da cete dobiti treci entitet?Hafis wrote: Čućeći normalno![]()
Ko o čemu, bosanac o sjedenju i kahvenisanju.
Ne može se kume tako bošnjačka država dobiti sjedeći na minderu ćekajući. Lažu te.
Trebaš doći i nastaniti se u zapadnom Mostaru, Čitluku, Posušju, Čapljini, Tomislavgradu, Neumu...kupiti imovinu, umnožiti se, nametnuti svoju filozofiju, pobijediti ih u svakom pogledu, a posebno u financijskom...a ti bi srko kahvu u svojoj avliji i lijepioistomišljenicima i ćekao da te pozovu za agu. Jadan onaj Bakir s takvom pastvom.
Tomislavov grad, Zapadni Mostar, capljina (
I eto sila ste jebemu vraga. Ko da se tu naseli kad se i sami Hrvati masovno sele odatle? To su vukojenine odakle ljudi sa EU putovnicama masovno odlaze.
Vasa sudbina je zapecacena u Daytonu. Srbi su tada uz zeleno svijetlo NATO-a protjerani iz RH, RS je stvorena i FBIH je dodijeljena Bosnjacima. Ko to neshvata nije bas sav svoj.
-
hizo ramidovic
#38331 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
sta se cudis!?glockov kolac wrote: I čuj ono kaže "tuđe nećemo"?!
pa njihova glavna parola nakon rata je: 'prodaj svoje (u fbih) pa se vrati na tudje (u rs-u)'
-
Srpko
#38332 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Privremeno okupirali a imamo papire crno na bijelo 1 / 1 privremeno okupiraliglockov kolac wrote: Tvoje?! Misliš ono što ste genocidom, ratnim zločinima i etničkim čišćenjem privremeno okupirali? Zasad nega ga kod vas, ionako ste pali za neku stvar...
-
Hafis
#38333 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Prati loptu malo, majka mu stara. Ne kažem da nisu naseljeni u Mostaru, ali su im nikakve šanse da izdominiraju. Bez nesebične pomoći takvih patrijota poput tebe, a poglavito financijske, perspektiva im je gotovo nikakva. A ti bi srkao kahvu, pametovao sa sećije i nekim čudom bi Bošnjaci zasgospodarili financijskim nebom Hercegovine. Pa znaš li ti da još ne postoji niti jedan jedini tajkun Bošnjak u Hercegovini? Ni t od tajkuna. Pa ti srči kahvu i dalje.Putinov_covijek"
Pa sto bi se naseljavali u Mostar kad su vec naseljeni tamo? Ne kontam tvoju poentu? Zar ti stvarno imas iluziju da cete dobiti treci entitet?
Vukojebina ili ne, dođi ti pa se isprsi, kupi metar zemlje, ili štogod te napuštene kuće u Međugorju ili Širokom Brijegu i dr. Ima takvih patrijota kao ti brdo...samo što dolaze s vrećama za spavanje i motorkama na ramenu..ne bi li koju marku zaradili da se prehrane, jer ih ubi upravo ta šuplja patriotska priča već 20 godina.Tomislavov grad, Zapadni Mostar, capljina (), Medjugorje, Siroki Brijeg, Livno, Glamoc. Jesamli nesto zaboravio?
![]()
I eto sila ste jebemu vraga. Ko da se tu naseli kad se i sami Hrvati masovno sele odatle? To su vukojenine odakle ljudi sa EU putovnicama masovno odlaze.
Bitno je da je pred tobom svijetla perspektiva i da ti je dodijeljeno nešto.Vasa sudbina je zapecacena u Daytonu. Srbi su tada uz zeleno svijetlo NATO-a protjerani iz RH, RS je stvorena i FBIH je dodijeljena Bosnjacima. Ko to neshvata nije bas sav svoj.
Kada namjeravaš doći da ti predam ovo malo nekrtetnina...pošto si vidim jedna fina i dobronamjerna patrijotska duša, a i merhametli sam insan inače. Znaš...i meni se vakat bliži odlasku u Eu kao i svima ovdje.
Last edited by Hafis on 05/03/2014 13:04, edited 1 time in total.
-
channel10
#38334 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Naravno da je privremeno. Ovdje zivi dvije milje onih sto ih u najmanju ruku ne volite. Nikad se ne zna kad bi im moglo pasti na pamet da se malo protegnu i razmile. Tako da itekako stoji ona, ko ce te uopste pitati da nesto dasSrpko wrote:Privremeno okupirali a imamo papire crno na bijelo 1 / 1 privremeno okupiraliglockov kolac wrote: Tvoje?! Misliš ono što ste genocidom, ratnim zločinima i etničkim čišćenjem privremeno okupirali? Zasad nega ga kod vas, ionako ste pali za neku stvar...
- seln
#38335 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Zacas to izgori, moj ti....Srpko wrote:Privremeno okupirali a imamo papire crno na bijelo 1 / 1 privremeno okupiraliglockov kolac wrote: Tvoje?! Misliš ono što ste genocidom, ratnim zločinima i etničkim čišćenjem privremeno okupirali? Zasad nega ga kod vas, ionako ste pali za neku stvar...
- bogumila
#38336 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
[quote="XOX100
Dok god je PC nedodirljiva, ostat ce isto i sa Federacijom.[/quote]

Dok god je PC nedodirljiva, ostat ce isto i sa Federacijom.[/quote]
-
Putinov_covijek
#38337 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Hafis wrote: Prati lopštu malo, majka mu stara. Ne kažem da nisu naseljeni u Mostaru, ali su im nikakve šanse da izdominiraju. bez pomoći takvih patrijota poput tebe, a poglavito financijske perspektiva im je nikakva. a ti bi srkao kahvu i nekim čudom bi Bošnjaci zasgospodarili financijskim nebom hercegovine. Pa znaš li ti da još ne postoji niti jedan jedini tajkun bošnjak u Hercegovini? Ni t od tajkuna. POa ti srči kahvu i dalje.
Pa objasni nam koji su to koraci koji vode do Herceg Bosne? Koji giganti Hercegovacki ce zagospodariti FBIH?Bitno je da je pred tobom svijetla perspektiva i da ti je dodijeljeno nešto.
Kada namjeravaš doći da ti predam ovo malo nekrtetnina...pošto si vidim jedna fina i dobronamjerna patrijotska duša, a i merhametli sam insan inače. Znaš...i meni se vakat bliži odlasku u Eu kao i svima ovdje.
-
Srpko
#38338 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Na neki način si u pravu ,za 200- 300 godina države,nacije kao ni religije kakve ih sad poznajemo više neće postojati no međutim ali za našeg vakta ,ovo kako je sad trajno je i samo će se postojeća podjela učvšćivati u smislu podebljavanja granica RS i ostatka BiH jer to je prosto prirodna reakcija na ekspanzionističke namjere koje pokazuje Sarajevo tj.velikobošnjačka politika .Ja nisam za to da se između RS i ostatka BiH stvaraju barijere za protok ljudi,roba,informacija... Interes nam je i jednima i drugima saradnja i ekonomski napredak i integracija u EU odnosno evropeiziranje ovog prostora.channel10 wrote: Naravno da je privremeno. Ovdje zivi dvije milje onih sto ih u najmanju ruku ne volite. Nikad se ne zna kad bi im moglo pasti na pamet da se malo protegnu i razmile. Tako da itekako stoji ona, ko ce te uopste pitati da nesto das. A vi kuhajte i dalje. Ovo ti nije neka prijetnja, ali u ovoj drzavi su jos uvijek otvorene sve mogucnosti.
-
Srpko
-
Hafis
#38340 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Aluminij Mostar je vlasništvu vlade federacije, TK Šibenik i dioničara. i ne znam kakve veze ima s ovom pričom. Stvarno morate malo proširiti riječnik, uvijek vam Aluminij u glavi i tu vam se znanje završava.Putinov_covijek"]
![]()
![]()
![]()
Hercegobvina? Jeli me ti zajebavas? Koji su to gospodarski tajkuni? Imas jedino mafiju koja tamo gospodari i nista vise. Aluminijum Mostar duguje kolko znam nekoliko desetina miliona elektroprivredi FBIH (pred gasenjem je). Koji su to jebeni tajkuni? Vi zivite u nekom paralelnom svijetu u kojem sebe vidite kao neko ekonomsko cudo a nemate apsolutno nikakvu privredu. Znaci bukvalno 0.
Ali, nije mi teško neupućenog uputiti: govorim o firmama koja je u rukama određenih obitelji i predstavljaju obiteljski obrt. Govorim o poduzetnicima. Npr: Violeta, Globtour, FEAL, Grafotisak i sl. Znaš li ti da vlasnik Mepasa ima više poduzeća nego ti prstiju na rukama i nogama: Mepas, Primorka, Saponija Osijek, Dalmacija vino....
I opet ti kažem: bez dolaska tako inventivnih, sposobnih, financijski potkovanih ali i motiviranih patrijota i na taj teren, dugoročno će biti prekasno...tko zna kada će se ovdje pojaviti neki Nijaz Hastor, Nihad Imamović i dr. A znaš i sam. tko ima financijsku moć - ima sve.
A ti se navio šupljačenja o Aluminiju i srkanju kahve na sećiji.
Od šupljeg bodrenja se ne živi, a višak kahve uzrokuje mnogobrojne smetnje, poglavito na probavnom i krvnožilnom sustavu, a od besposlenog sjedenja znaš i sam da se dobivaju hemeroidi.
-
Putinov_covijek
#38341 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Sve je to jako sitno. Sve te firme sto si nabrojao koje produciraju vino, toalet papir, chips, evrokrem , majonezu i sta ja znam su sitnica. To ima svaka zemlja. Imaju to i Albanci na Kosovu cak. Zato sam i rekao da je u najmanju ruku glupo da hercegovinu predstavljas kao "gospodoarsko cudo". To je uvijek bila crna rupa BiH i danas je.Hafis wrote:
A ti se navio šupljačenja o Aluminiju i srkanju kahve na sećiji.
Od šupljeg bodrenja se ne živi, a višak kahve uzrokuje mnogobrojne smetnje, poglavito na probavnom i krvnožilnom sustavu, a od besposlenog sjedenja znaš i sam da se dobivaju hemeroidi.
Aluminijum Mostar je jedini gigant kojeg imate i on posluje u minusu i pred gasenjem je.
Sto se tice srednjih i manjih firmi u BiH; sve su u srpskom ili bosnjackom vlasnistvu.
Gdje ti ovdje vidis neku hercegovacku firmu? A ovo su samo srednje i manje firme. Firme poput Energoinvesta, BH Telecoma, Mittala, Preventa nismo ni spominjali. Takvu firmu nemate ni jednu; sve vam je mafija pokrala.
http://www.klix.ba/biznis/privreda/ovo- ... /130704079
Rangiranje srednjih preduzeća
Na rang-listi srednjih preduzeća prema ukupnom prihodu u 2012. godini prva tri mjesta zauzeli su:
1. Trgovir-Energy d.o.o. Gračanica 45.975.621 KM
2. SGB d.o.o. Banja Luka 42.646.920 KM
3. Henzi Commerce d.o.o. Sarajevo 29.101.444 KM
Prve tri srednje firme prema izvozu u 2012. godini su:
1. Bill Colour Metal d.o.o. Banja Luka 12.109.478 KM
2. Kotex-Derma d.o.o. Tuzla 11.669.973 KM
3. Compact d.o.o. Banja Luka 11.133.886 KM
Prve tri srednje firme prema neto dobiti u 2012. godini su:
1. Magnolija EU d.o.o. Banja Luka 3.464.343 KM
2. Marmerossi d.o.o. Sanski Most 3.280.990 KM
3. Pirnar d.o.o. Bosanski Petrovac 3.248.426 KM
Rangiranje malih preduzeća
Na rang-listi malih preduzeća prema ukupnom prihodu u 2012. godini prva tri mjesta zauzeli su:
1. Dobby d.o.o. Tuzla 7.835.462 KM
2. Makromikro d.o.o. Sarajevo 7.078.631 KM
3. Leading d.o.o. Sarajevo 6.914.958 KM
Prve tri male firme prema izvozu u 2012. godini su:
1. Makromikro d.o.o. Sarajevo 6.379.249 KM
2. Gormi drvo d.o.o. Sarajevo 4.121.074 KM
3. Golden Tours d.o.o. Tuzla 3.891.122 KM
Prve tri male firme prema neto dobiti u 2012. godini su:
1. Optima Power do.o.o. Modriča 1.030.490 KM
2. Romanija-Kop d.o.o. Han Pijesak 815.775 KM
3. Telefongradnja d.o.o. Kalesija 802.306 KM
Last edited by Putinov_covijek on 05/03/2014 13:39, edited 2 times in total.
-
channel10
#38342 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Nije niko od vas da se stvaraju barijere, ali tako je samo dok pricate. Radite nesto sasvim drugo, tako da ako iko stvara barijere u ovoj drzavi ste vi. Sto se tice ekspanzije iz Sarajeva, ona uopste nije potrebna. Pogledaj koliko Bosnjaci imaju zemlje u manjem entitetu, koliko ih zivi tu u velikim zajednicama tako da ekspanzija iz Sarajeva kako je ti nazivas nije uopste potrebna. Ljudi se vracaju na svoje, pa koliko toliko. Tako da to sto ti i slicni tebi pricaju, ne pije vode. Situacija je sasvim drugacija, realno govoreci.Srpko wrote:Na neki način si u pravu ,za 200- 300 godina države,nacije kao ni religije kakve ih sad poznajemo više neće postojati no međutim ali za našeg vakta ,ovo kako je sad trajno je i samo će se postojeća podjela učvšćivati u smislu podebljavanja granica RS i ostatka BiH jer to je prosto prirodna reakcija na ekspanzionističke namjere koje pokazuje Sarajevo tj.velikobošnjačka politika .Ja nisam za to da se između RS i ostatka BiH stvaraju barijere za protok ljudi,roba,informacija... Interes nam je i jednima i drugima saradnja i ekonomski napredak i integracija u EU odnosno evropeiziranje ovog prostora.channel10 wrote: Naravno da je privremeno. Ovdje zivi dvije milje onih sto ih u najmanju ruku ne volite. Nikad se ne zna kad bi im moglo pasti na pamet da se malo protegnu i razmile. Tako da itekako stoji ona, ko ce te uopste pitati da nesto das. A vi kuhajte i dalje. Ovo ti nije neka prijetnja, ali u ovoj drzavi su jos uvijek otvorene sve mogucnosti.
-
Hafis
#38343 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Nije mi na pamet palo da govorim o gospodarskom čudu.Putinov_covijek"
Sve je to jako sitno. Sve te firme sto si nabrojao koje produciraju vino, toalet papir, chips, evrokrem , majonezu i sta ja znam su sitnica. To ima svaka zemlja. Imaju to i Albanci na Kosovu cak. Zato sam i rekao da je u najmanju ruku glupo da hercegovinu predstavljas kao "gospodoarsko cudo". To je uvijek bila crna rupa BiH i danas je.
Ti si u svom nacionalnom zanosu pričao o nekakvoj neminovnoj bošnjačkoj dominaciji, a ja sam ti samo rekao da na terenu (barem ovdje) ne ide plan baš najbolje. Firme koje sam naveo su u ovim regionalnim okvirima neka vrsta ''giganta'', i sve su u vlasništvu Hrvata. Ne ističem to kao neku njihovu sposobnost, daleko od toga, samo ti naznačavam činjenicu da su apsolutni gospodari financijskog prostora u Hercegovini. Da ne spominjem ostale djelatnosti: od kladionica, preko izdavaštva, proizvodnje hrane pa do farmaceutskog tržišta.
I sad ti meni reci kako će se tu sprovesti taj plan bošnjačke dominacije? Na koji način?
Čekati da odsele u EU ili izumru....ili imaš nešto mnogo brže, tj. radikalnije na umu?
-
XOX100
#38344 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Hercegovacki privredni giganti ?

Ovi iz HDZa samo li sanjaju i sanjaju....
Ovi iz HDZa samo li sanjaju i sanjaju....
-
glockov kolac
#38345 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Naravno da je privremeno... šta misliš da će onoliki zločini proći nekažnjeno?! Ako ništa pobićete se međusobno ili biti desetkovani natalitetom... pravda je spora ali zato kad te pukne paša moj nećeš znati šta te opalilo. Pitaj onoga Medića iz Škorpijona... ustvari, čekaj... ne možeš, krepao je sa porodicom u saobraćajnoj nesreći...Srpko wrote:Privremeno okupirali a imamo papire crno na bijelo 1 / 1 privremeno okupiraliglockov kolac wrote: Tvoje?! Misliš ono što ste genocidom, ratnim zločinima i etničkim čišćenjem privremeno okupirali? Zasad nega ga kod vas, ionako ste pali za neku stvar...
Off topic, nešto ne kontam kod vas PC srba, kako to da mrzite Ameriku kad su vam oni spasili guzove '95.?! Sjećaš se ono, Dudak i 5. korspus na vratima Banja Luke, koferi spremni, traktori upaljeni, niski start... to ste zaboravili? I opet vam Putin bolji od Obame...
I isto tako on topic, reci nam kako se u PC komentariše Putinovo podvijanje repa u Ukrajini?
- seln
#38346 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
I to samo zato, jer niko drugi ne bi dosao na ideju da "gospodari" tom vukojebinom.Hafis wrote:samo ti naznačavam činjenicu da su apsolutni gospodari financijskog prostora u Hercegovini.
-
XOX100
#38347 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
seln wrote:I to samo zato, jer niko drugi ne bi dosao na ideju da "gospodari" tom vukojebinom.Hafis wrote:samo ti naznačavam činjenicu da su apsolutni gospodari financijskog prostora u Hercegovini.
Ja proletim autom 100km/h samo da bi dosao na more. Ali ni to nije dovoljno brzo. Jedva cekam autoput.
-
Putinov_covijek
#38348 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ti zivis u Iluziji da su Capljina ili Livno, Medjugorje neka smetnja za Bosnjacku Federaciju. Oni to realno nisu. Isto tako ni Sandzak nije neka smetnja Srbijanskoj nacionalnoj drzavi. Niti je 10% Turaka u Bugarskoj neka smetnja Bugarskoj nacionalnoj drzavi. Ti ljudi u tim vukojebinama Hercegovackim ce i dalje zivijeti tu gdje zive, uredno placati porez na dobit ITD.Hafis wrote:Nije mi na pamet palo da govorim o gospodarskom čudu.Putinov_covijek"
Sve je to jako sitno. Sve te firme sto si nabrojao koje produciraju vino, toalet papir, chips, evrokrem , majonezu i sta ja znam su sitnica. To ima svaka zemlja. Imaju to i Albanci na Kosovu cak. Zato sam i rekao da je u najmanju ruku glupo da hercegovinu predstavljas kao "gospodoarsko cudo". To je uvijek bila crna rupa BiH i danas je.
Ti si u svom nacionalnom zanosu pričao o nekakvoj neminovnoj bošnjačkoj dominaciji, a ja sam ti samo rekao da na terenu (barem ovdje) ne ide plan baš najbolje. Firme koje sam naveo su u ovim regionalnim okvirima neka vrsta ''giganta'', i sve su u vlasništvu Hrvata. Ne ističem to kao neku njihovu sposobnost, daleko od toga, samo ti naznačavam činjenicu da su apsolutni gospodari financijskog prostora u Hercegovini. Da ne spominjem ostale djelatnosti: od kladionica, preko izdavaštva, proizvodnje hrane pa do farmaceutskog tržišta.
I sad ti meni reci kako će se tu sprovesti taj plan bošnjačke dominacije? Na koji način?
Čekati da odsele u EU ili izumru....ili imaš nešto mnogo brže, tj. radikalnije na umu?
Bosnjacka dominacija nije nista negativno. To je realnost a ne neko ropstvo u kojem Bosnjaci dolaze u te gradove da ih nasele; porobe ili da uniste "hercegovacke gigante". (
Ne sumnjam u to da je hercegovina primarno onaseljena Hrvatima i da oni tamo imaju najvece firme. Ali hercegovina je jako mala teritorija sa jako niskom gustocom naseljenosti. Nikakva smetnja nije Hercegovina za Bosnjake.
Last edited by Putinov_covijek on 05/03/2014 13:59, edited 1 time in total.
-
Hafis
#38349 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Eh, kada bih ja pričao što su to vukojebine...baniralo bi me.seln wrote:I to samo zato, jer niko drugi ne bi dosao na ideju da "gospodari" tom vukojebinom.Hafis wrote:samo ti naznačavam činjenicu da su apsolutni gospodari financijskog prostora u Hercegovini.
Neise, uglavnom nisu više: od EU su na 15 minuta vožnje, a samo jedna općina ima više teniskih terena nego TK, SK, USK, GK, SBK, i ZK zajedno.
To navodim kao primjer zaljubljenosti u sport, i nema veze s mentalitetotom niti urbaniziranošću.
-
Putinov_covijek
#38350 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Kolko ja znam jedino u Sarajevu se odrzavaju veliki medjunarodni tenisni turniri. Dakle cak ni po tome niste prvi... O majko mila....Hafis wrote:Eh, kada bih ja pričao što su to vukojebine...baniralo bi me.seln wrote:I to samo zato, jer niko drugi ne bi dosao na ideju da "gospodari" tom vukojebinom.Hafis wrote:samo ti naznačavam činjenicu da su apsolutni gospodari financijskog prostora u Hercegovini.
Neise, uglavnom nisu više: od EU su na 15 minuta vožnje, a samo jedna općina ima više teniskih terena nego TK, SK, USK, GK, SBK, i ZK zajedno.
To navodim kao primjer zaljubljenosti u sport, i nema veze s mentalitetotom niti urbaniziranošću.