Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
texel

#38326 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by texel »

Nego PreCedniče, hoće li biti kakav referendum uskoro? Nešto si nam se pritajio...
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#38327 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

čaika wrote:
PasoDzigera007 wrote:"EKSKLUZIVNO"

Zapadni susjedi se sprdaju sa nasim velicanstvenim preCednikom u emisiji "U zdrav mozak" :D :D :D :D
Ovo ce nam skupo platiti :D :D :D :D :D :D :D :D :D

http://www.rtl.hr/rtl-sada/uzdravmozak/ ... rad-dodik/
Ne znam kako neko ima srca ovako se sprdati sa našim Guardianom. :sad: Lijepo se čuje da Guardian žudi za susretom sa velikašima susjedne države, da razvija dobrosusjedske odnose. Guardian je uvijek želio samo najbolje svim susjedima, čak i kad se zalagao za raketiranje Zagreba. :D :D

Jebiga, nekada treba na grub način pomoći susjedima da se probude iz magnovenja, a niko u tome nije dobar kao Guardian.

Ja kada sam pregledao ovu zlikovačku šprdnju sa preCednikom bio sam u stanju potpunog šoka i nevjerice. :? :shock:
Na takav se način šprdati sa preCednikom jedne državetine,nemam riječi. :oops: PreCednik velikodušan kakav jeste,
sve od srca nudi,prasića u sopstvenom voćnjaku,vino,rakete na Zagreb....sve što treba,sve za komšije. :mrgreen:

Ovo traži žestoku odmazdu,za početak ekonomske sankcije.Pa neka se hvataju za glavu,ko ih jebe,sami su tražili. :D
Ridjobrki

#38328 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Ridjobrki »

Ja mislim da iza svega stoji ono nepouzdano krme Domagoj Margetić. :lol: :lol: :lol:
muha_sa

#38329 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by muha_sa »

prljavi Hare wrote:
Ja kada sam pregledao ovu zlikovačku šprdnju sa preCednikom bio sam u stanju potpunog šoka i nevjerice. :? :shock:
Na takav se način šprdati sa preCednikom jedne državetine,nemam riječi. :oops: PreCednik velikodušan kakav jeste,
sve od srca nudi,prasića u sopstvenom voćnjaku,vino,rakete na Zagreb....sve što treba,sve za komšije. :mrgreen:

Ovo traži žestoku odmazdu,za početak ekonomske sankcije.Pa neka se hvataju za glavu,ko ih jebe,sami su tražili. :D
odel mu Milanovic :? :D
Corto Maltese

#38330 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Corto Maltese »

S radošću primjećujem da je, u zadnje, vrijeme Прецједник toliko ofalio da ga s lakoćom karaju i Срби i Hrvati. Jedino Bošnjaci nikako da dobace dalje od foruma. :(
Ridjobrki

#38331 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Ridjobrki »

Hehehehhe, normalno da je Mićo provalio fol kad je došlo do koka... Čuj, pa svi znaju da je prostitucija u BL nadležnosti potpredsjednika Vlajkija! :lol: :lol: :lol:
daddy-kool

#38332 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by daddy-kool »

Gledano ne obazirući se previše na telefonsku šalu, Dodik je više nego korektno ponudio da ugosti samopozvane goste domaćinski kod sebe na imanju i provede po gradu ako treba. Osim onog dječijeg momenta u kojem je voditelj (dijete) pozvao odrasle osobe, lažno se predstavio i glupirao, nije bilo nešto smiješno.
Comrad

#38333 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Comrad »

Kako bih volio docekati dan, pa da svi fino hebemo mamu kolektivno svakome ko se zajebaje sa nasom zemljom i bilo kojim njenim stanovnikom, pa bio on iz turske, hrvatske il srbije. Jbt nesto kontam, Dodik jeste svinja, ali kakav smo mi naopak narod da je nama drazi tamo neki papan iz hrvatske nego nas komsija.

Ali to smo mi, ni mi ne znamo ko smo, gdje smo i sta smo. Identitet izgubljen i dalje se gubi.

Hrvatska nam zanimljiva, simpaticna...a guze nas kako stignu. U ratu nas izigrali, u miru nas poklopili ekonomski totalno. I mi se smjesimo, a opet ce nam zabit noz u ledja cim bude prilike.

Srbija isto tako, ekonomski nas gaze,a srbima super kontaju neka ih nasi su.

A bosnjaci doveli bracu turke, arape da nam pomazu. I sta su nam pomogli, osim sto su poizgradjivali stotine dzamija. Ali hej, nasi su.

Valjda jednog dana napokon skontamo neke stvari. :run:
dudlov

#38334 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by dudlov »

:mrgreen:
Sent from my LG-P970
155_mm

#38335 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 155_mm »

Corto Maltese wrote:S radošću primjećujem da je, u zadnje, vrijeme Прецједник toliko ofalio da ga s lakoćom karaju i Срби i Hrvati. Jedino Bošnjaci nikako da dobace dalje od foruma. :(
Stvarno ti bosnjaci pa kako se ne ugledaju na hrvate i srbe. Tek sad je jasno da je sve ono dugogodisnje uvlacenje miletu u prkno od strane covica, ljubica i komarice je bilo skrecanje paznje kako bi se izvrsilo ovo telefonsko karanje precednika. Sigurno ce mo za koju godinu saznati kako su srbi svo vrijeme karali precednika samo se ceka da kacavenda publikuje svoje memoare.

A bosnjaci samo po forumima i corto sa njima. Neznas ko je jadniji. :D
karanana

#38336 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by karanana »

Skijaš wrote:Image

Simpaticna ilustracija u kako su jadnom stanju rusofili Balkana. Lazanski u majici americkih kopnenih snaga seta po Andricgradu :-D Cudi me da Dodik nije reagovao.
pa dobro je izdigo ovaj andricgrad.
Altsa

#38337 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Altsa »

daddy-kool wrote:Gledano ne obazirući se previše na telefonsku šalu, Dodik je više nego korektno ponudio da ugosti samopozvane goste domaćinski kod sebe na imanju i provede po gradu ako treba. Osim onog dječijeg momenta u kojem je voditelj (dijete) pozvao odrasle osobe, lažno se predstavio i glupirao, nije bilo nešto smiješno.

javio se istinski precjednikov stovatelj :lol: :lol:
Mister Yes

#38338 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Mister Yes »

Comrad wrote:Kako bih volio docekati dan, pa da svi fino hebemo mamu kolektivno svakome ko se zajebaje sa nasom zemljom i bilo kojim njenim stanovnikom, pa bio on iz turske, hrvatske il srbije. Jbt nesto kontam, Dodik jeste svinja, ali kakav smo mi naopak narod da je nama drazi tamo neki papan iz hrvatske nego nas komsija.
Prvo RS nije komšiluk pa da Dodik bude komšija. Srbija, Hrvatska i Crna Gora su naše komšije. Dodik je odmetnuto dijete iz naše kuće. Drugo to dijete negira genocid pa mi nije krivo kad mu komšija opali čvoku. Čisto kao kazneno popravnu mjeru.
fantom slobode

#38339 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by fantom slobode »

Altsa wrote:
daddy-kool wrote:Gledano ne obazirući se previše na telefonsku šalu, Dodik je više nego korektno ponudio da ugosti samopozvane goste domaćinski kod sebe na imanju i provede po gradu ako treba. Osim onog dječijeg momenta u kojem je voditelj (dijete) pozvao odrasle osobe, lažno se predstavio i glupirao, nije bilo nešto smiješno.

i ukazao da nije bilo smijesno :lol: divno je vidjeti kako je preCednik u razgovorima koji nisu za javnost mnogo blazi (izdajnici bi sad rekli da se uvlaci u pakas), nije mu se omakla nijedna preCednicka izjava tipa: "hajd' ne seri". Steta sto nije bio malo odredjeniji pa ponudio oplodnju sumskih nerotkinja, valjda to nas preCednik cuva za sebe.
Stovatelji lika i dela preCednika, oni istinski, nemaju vremena za osmijeh na licu, slepo slede preCednika. A preCednik ce se vec pobrinuti da se kazne svi koji stete ugledu takve gromade od coveka. Samo ako se isti pojavi u Banjoj Luci, ima da ga preCednik nokautira, ako ga preCednik stigne - kilogrami stecenih obaveza otezavaju nasem preCedniku brze reakcije.
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#38340 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by PipiDugaDevetka »

Nema sumnje autoritet PreCjednika preko Drine je u porastu:
http://www.kurir-info.rs/aleksandar-sim ... nak-776727
BatoS

#38341 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by BatoS »

Comrad wrote:Kako bih volio docekati dan, pa da svi fino hebemo mamu kolektivno svakome ko se zajebaje sa nasom zemljom i bilo kojim njenim stanovnikom, pa bio on iz turske, hrvatske il srbije. Jbt nesto kontam, Dodik jeste svinja, ali kakav smo mi naopak narod da je nama drazi tamo neki papan iz hrvatske nego nas komsija.

Ali to smo mi, ni mi ne znamo ko smo, gdje smo i sta smo. Identitet izgubljen i dalje se gubi.

Hrvatska nam zanimljiva, simpaticna...a guze nas kako stignu. U ratu nas izigrali, u miru nas poklopili ekonomski totalno. I mi se smjesimo, a opet ce nam zabit noz u ledja cim bude prilike.

A bosnjaci doveli bracu turke, arape da nam pomazu. I sta su nam pomogli, osim sto su poizgradjivali stotine dzamija. Ali hej, nasi su.

Cudi te sto je Srbima draza Srbija, a Hrvatima Hrvatska od Bosne?

To ti bas cudno?
Mister Yes

#38342 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Mister Yes »

fantom slobode wrote: kilogrami stecenih obaveza otezavaju nasem preCedniku brze reakcije.
To je samo optička varka da se zavara neprijatelj. Pa vidiš šta radi Steven Segal a nikad nije bio deblji. A Segal je onomad bio šegrt kod PreCednika gdje je naučio sve što zna.
daddy-kool

#38343 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by daddy-kool »

fantom slobode wrote:
Altsa wrote:

i ukazao da nije bilo smijesno :lol:
Sa vama čovjek ne može ozbiljno.
:D :D
Ridjobrki

#38344 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Ridjobrki »

Ma teško je sa istinskim PreCednikovim štovateljima, nekad te lako dovedu u zabunu i pomute ti razum. Ja se obrukah u nedjelju na Energopetrolovoj pumpi u Irfana Ljubijankića u Bihaću jer sam dopustio sebi da padnem pod njihov utjecaj.

Prošle hefte jedan tvrdio kako je gorivo u FBiH puno skuplje i ja - navikao da sipam to jeftino gorivo na prijateljskom Nestro lancu benzinskijeh pumapa - tačno se prepadoh neke federalne zavjere kad sam vidio na računu 12 feninga manji iznos po litri nego što sam navikao plaćati. Kontam da me federalac nešto levati i da hoće da me onda optuži za potkradanje, šta li... Fino ga upitam je li tačno da je D5 2.25 kf/l - veli čovjek da nije nikakva greška. A đavla....

Ko ne vjeruje mogu skenirati račune. :D
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#38345 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Ridjobrki wrote:Ma teško je sa istinskim PreCednikovim štovateljima, nekad te lako dovedu u zabunu i pomute ti razum. Ja se obrukah u nedjelju na Energopetrolovoj pumpi u Irfana Ljubijankića u Bihaću jer sam dopustio sebi da padnem pod njihov utjecaj.

Prošle hefte jedan tvrdio kako je gorivo u FBiH puno skuplje i ja - navikao da sipam to jeftino gorivo na prijateljskom Nestro lancu benzinskijeh pumapa - tačno se prepadoh neke federalne zavjere kad sam vidio na računu 12 feninga manji iznos po litri nego što sam navikao plaćati. Kontam da me federalac nešto levati i da hoće da me onda optuži za potkradanje, šta li... Fino ga upitam je li tačno da je D5 2.25 kf/l - veli čovjek da nije nikakva greška. A đavla....

Brko,islamisti te prate i namjerno prodaju jeftinije gorivo samo da bi te zbunili,proširili dezinformaciju i na taj način
oljagali slobodarsku šumsku i preCednika.To bi ti se desilo na bilo kojoj federalnoj pumpi jer su svi u dosluhu i dobro uvezani. :oops:

Ko ih ne zna,skupo bi ih platio. :mrgreen:
Co0l

#38346 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Co0l »

prljavi Hare wrote:
Ridjobrki wrote:Ma teško je sa istinskim PreCednikovim štovateljima, nekad te lako dovedu u zabunu i pomute ti razum. Ja se obrukah u nedjelju na Energopetrolovoj pumpi u Irfana Ljubijankića u Bihaću jer sam dopustio sebi da padnem pod njihov utjecaj.

Brko,islamisti te prate i namjerno prodaju jeftinije gorivo samo da bi te zbunili,proširili dezinformaciju i na taj način
oljagali slobodarsku šumsku i preCednika.To bi ti se desilo na bilo kojoj federalnoj pumpi jer su svi u dosluhu i dobro uvezani. :oops:

Ko ih ne zna,skupo bi ih platio. :mrgreen:
Cekaju da zauzmes neku vazniju funkciju u slobodarskoj српској pa da iz naftalina izvuku optuzbe sa dokazima da si korumpiran i da si od njih primao mito jer su ti obezbjedjivali da jeftinije kupujes gorivo sirom pederacije nego sto to obicni smrtnici mogu.Prepredene su te pederalne đihatlije i godinama unaprijed planiraju a sve sa ciljem blacenja funkcionera,poturanja prica i vrijedjanja ljudi u jedinoj slobodnoj drzavi u ovom dijelu svijeta...Pamet u glavu i otvori cetvore oci,ne daj se navuc na tanak led!
čaika

#38347 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by čaika »

fantom slobode wrote:
Altsa wrote:

i ukazao da nije bilo smijesno :lol: divno je vidjeti kako je preCednik u razgovorima koji nisu za javnost mnogo blazi (izdajnici bi sad rekli da se uvlaci u pakas), nije mu se omakla nijedna preCednicka izjava tipa: "hajd' ne seri". Steta sto nije bio malo odredjeniji pa ponudio oplodnju sumskih nerotkinja, valjda to nas preCednik cuva za sebe.
Stovatelji lika i dela preCednika, oni istinski, nemaju vremena za osmijeh na licu, slepo slede preCednika. A preCednik ce se vec pobrinuti da se kazne svi koji stete ugledu takve gromade od coveka. Samo ako se isti pojavi u Banjoj Luci, ima da ga preCednik nokautira, ako ga preCednik stigne - kilogrami stecenih obaveza otezavaju nasem preCedniku brze reakcije.
Guardian je lijepo rekao tom komedijašu da se malo odmara na obali Vrbasa, a malo i radi. Za nas koji poznajemo Guardianovu rutinu, to znači da je oplođavao nerotkinje na Vrbasu, a u isto vrijeme i proračunavao snagu i veličinu generatora hidrocentrale na tom mjestu, u sklopu investicionog ciklusa. Zato je bio tako dobro raspoložen, jer Guardian najvoli raditi na šumskom natalitetu i investicionom ciklusu. Da ga je uhvatio u nekom običnom momentu, taj komedijaš bi dobio svoju porciju guardianske elokvencije tipa "Aj ne seri".
seln

#38348 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by seln »

BatoS wrote:

Cudi te sto je Srbima draza Srbija, a Hrvatima Hrvatska od Bosne?

To ti bas cudno?
Ne, ja bi im samo otpevao lepu srpsku pesmu "Podji, luche, gde te srce vuce". :wink:
Alfons Kauders

#38349 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Alfons Kauders »

BANJALUKA - U Republici Srpskoj prošle godine rodilo se 9.978 djece, dok je umrlo 13.796 lica, podaci su Zavoda za statistiku Srpske.
Od ukupnog broja rođenih beba, u prošloj godini bilo je 5.089 dječaka i 4.889 djevojčica.
Srpska od 2002. do 2011. godine konstantno bilježi smanjenje broja rođenih i u prosjeku je godišnje imala za 308 manje živorođene djece.
Prosječna starost majke pri rođenju prvog djeteta u Republici Srpskoj u prošloj godini bila je 26,4 godine, ili za 0,1 godinu veća nego u 2011.
Podaci ukazuju da žene odgađaju rađanje djece i da se starosna granica prilikom rađanja povećava.
Oko 83 odsto djece majke rađaju kada su u dobi od 20. do 34. godine.
U prošloj godini povećan je broj mrtvorođene djece u odnosu na godinu ranije.
Od ukupnog broja umrlih, u prošloj godini bilo je 7.064 muškaraca i 6.732 žena, i u poređenju sa 2011. godinom umrlo je 138 lica više.
Prosječna starost prilikom umiranja za muškarce bila je 70,1 godina, a za žene 76,1 godina, dok je od ukupnog broja umrlih svako peto lice imalo do 65 godina.
U prošloj godini je umrlo i 37 beba do jedne godine.
Vodeći uzrok smrti u Srpskoj bile su bolesti krvotoka, od kojih je stradalo više od 55 odsto od ukupnog broja umrlih u prošloj godini, a zatim tumori.
U prošloj godini je u Srpskoj, u odnosu na 2011. godinu, broj nasilnih smrti smanjen za 10 odsto. Broj samoubistava smanjen je za 19,5 odsto.
Hodidid

#38350 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Hodidid »

Za nepovjerovati kako ga covjeka izvoza.
Locked