Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
John Cleese wrote:Opet onaj sto gledaVA televiziju... utece iz Kinsasu...
Jedan noviji mimo dalekovidnica je Brune Dumonta Ma Loute. Došao sam do pola i već je razvidno da se radi o betonu totalnom. Ima i momenata kao pred kraj Farga vizavi nogice.:ppp Vanka sam, budem kasnije postavio poster i deo vizavi nogice/rukice. Uglavnom, Slack Bay ->10/10.
Evo hin:
Last edited by johnnykola on 21/05/2017 11:04, edited 2 times in total.
John Cleese wrote:Opet onaj sto gledaVA televiziju... utece iz Kinsasu...
Jedan noviji mimo dalekovidnica je Brune Dumonta La Moute. Došao sam do pola i već je razvidno da se radi o betonu totalnom. Ima i momenata kao pred kraj Farga vizavi nogice.:ppp Vanka sam, budem kasnije postavio poster i deo vizavi nogice/rukice. Uglavnom, Slack Bay ->10/10.
omar little wrote: ne berem sto meni ta, ali moze. okej je mitar.
Nema tu sta da se bere, ti kazes da nisi gledala film, a ja ti kazem da nisi nista propustila i da ne gubis dzaba vrijeme gledajuci ga, t.j. "ne okreci glavu".
Film grckog majstora Thea Angelopoulosa sa Harvey Keitelom u glavnoj ulozi. Ovo je bio posljedni film kultnog talijanskog glumca Gian Maria Volontea koji je nazalost umro tokom snimanja. Njemu je izvorno pripala uloga covjeka koji se brine o jednom filmskom muzeju u ratnom Sarajevu. Zbog iznenadne smrti je zamijenjen glumcom Erlandom Josephsonom.
Film je na filmskom festivalu u Cannesu 1995. godine izgubio u utrci za Zlatnu palmu protiv Kusturicinog Undergrounda. Po mom licnom misljenju je Odisejev pogled daleko bolji film.
My Father and My Son (2005) Odavno imam zelju da pregledam ovaj film ali ga nije bilo na torrentima. Ima sada odlican snimak na youtube sa engleskim titlovima https://www.youtube.com/watch?v=wNC7rdAc8kQ
Zivotna drama i prica o jednoj porodici, slicno kao Manchester By The Sea i Fences. Ako ste ih gledali i nisu vam legli, onda komotno
preskocite ovaj film.
Dakle, preopurka ali samo za one koje vole ovaj zanr. Moram naglasiti da ne bi ko drugi gledao pa mi kukao kako je film spor, kako nema
akcije i slicno..
Iako covjek mora prezirati holivudski stereotip jake zene koja mora biti kuja ...
Iako je Jessica Chastain-ina uloga, ustvari 90% filma ...
Film je odlican.