Demokratska fronta Željko Komšić

asker

#38301 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by asker »

Better Man wrote: Od polupismene ublehe Komšića veće ublehe su samo oni koji ga podržavaju. Lik za 12 godina ništa nije uradio i dobio opet manadat da živi na grbači poreskih obveznika i ništa ne radi.
Zamisli samo kakva mu je konkurencija kad i takav Predsjednik Komsic pomete izbore :shock: ..................a zamisli samo koje su ublehe glasaci Flautara hebote :-)

Naviknite se!

:bih:
Sociolog

#38302 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Sociolog »

Ma ubleha tip..na ovom zadnjem gostovanju kod Senada..om ga pita..Sto nisi trazio autoput do Gorazda..ovaj mu odgovori..ne razumijem se u tu saobracajnu struku..I da se ne razumijes morao bi znati osnove Geostrategije...oni ovim autoputem jacaju istocniji dio RS ovaj blento"ma ne razmumijem se u saobracajnu struku".
Po meni je limitiran tip koji ima samo oštru priču
putokaz1

#38303 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by putokaz1 »

Komšić je fenomen
''Ne radi ništa i reci ČOVIĆ''
POBJEDA
Roccohljup

#38304 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Roccohljup »

putokaz1 wrote:Komšić je fenomen
''Ne radi ništa i reci ČOVIĆ''
POBJEDA
To je naucio od baketa i dodika :D
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#38305 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by malakh »

Better Man wrote: Od polupismene ublehe Komšića veće ublehe su samo oni koji ga podržavaju. Lik za 12 godina ništa nije uradio i dobio opet manadat da živi na grbači poreskih obveznika i ništa ne radi.
da nije bilo komsica, sada bi gledali dodikovca kao predsjedavajuceg vijeca ministara, sve fotelje podijeljene i "reformski put" bi trajao, a raspravljalo bi se o izmjeni izbornog zakona.

a anp, je li to ono sto se jede? eurokrem, sto li vec?

nikada nije ulozeno, niti se ulaze toliko truda, para i energije da se jedan politicar oblati, kao sto sada komsica blate. to traje unazad godinama, traje danas i trajat ce i u buducnosti.

samo je u kompletnoj prici tuga i zalost sto se ne nudi alternativa, a ako uspiju srusiti komsica, a ne bude alternative, tek smo najebali svi.
Last edited by malakh on 15/10/2019 14:59, edited 1 time in total.
putokaz1

#38306 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by putokaz1 »

Imali bi predsjedavajućeš ,kakvog- takvog, onog koji je zasluzeno slušao svog sefa Do ThE DICK-a
Sad nemamo nikakvog :D
Banksy

#38307 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

Sociolog wrote:
Ma ubleha tip..
na ovom zadnjem gostovanju kod Senada..om ga pita..Sto nisi trazio autoput do Gorazda..ovaj mu odgovori..ne razumijem se u tu saobracajnu struku..I da se ne razumijes morao bi znati osnove Geostrategije...oni ovim autoputem jacaju istocniji dio RS ovaj blento"ma ne razmumijem se u saobracajnu struku".
Po meni je limitiran tip koji ima samo oštru priču
:lol:

Jeste limitiran i potkapacitiran, ali njegova primarna osobina je poslušnost. Vučić i Dodik geostrateški skontali da Beograd dovedu na Kozju ćupriju, vozeći trasu čisto kroz RS, Putin plješće ručicama, Erdogan aminuje, Bakir klepio ušima, šta će drugo pudlica nego da se " ne razumije u saobraćajnu struku".
Altsa

#38308 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Altsa »

512MB wrote:
Kad si tolko pametan a evidentno je da nisi reci mi kojeg to ti politicara ljubis u onu stvar zbog toga sto je nesto uradio. Kad mi kazes kojeg ja cu ti reci sta je taj tvoj uradio a sta je Komsic za BiH.
Control panel

#38309 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Control panel »

Image

Tako je govorio Komsic.
Better Man

#38310 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Better Man »

Altsa wrote:
512MB wrote:
Kad si tolko pametan a evidentno je da nisi reci mi kojeg to ti politicara ljubis u onu stvar zbog toga sto je nesto uradio. Kad mi kazes kojeg ja cu ti reci sta je taj tvoj uradio a sta je Komsic za BiH.
Bogić Bogičević. Ljudska gormada od čovjeka za razliku od ublehe Komšića, koji nema blage veze sa životom i koji za 12 godina nije ništa smisleno uradio i napravio, a neće ni za ove četiri, odnosno tri koliko mu je preostalo.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/

#38311 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by malakh »

Better Man wrote:
Altsa wrote:
Bogić Bogičević. Ljudska gormada od čovjeka za razliku od ublehe Komšića, koji nema blage veze sa životom i koji za 12 godina nije ništa smisleno uradio i napravio, a neće ni za ove četiri, odnosno tri koliko mu je preostalo.
covjek ga pita kojeg politicara preferiras, on spominje covjeka koji se politikom ne bavi vec preko 20 godina.

i pokojni dzemal bijedic je ucinio nesto smisleno, mogao si i njega pomenuti. a mozda i edvarda kardelja.
512MB

#38312 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by 512MB »

Better Man wrote: Bogić Bogičević. Ljudska gormada od čovjeka za razliku od ublehe Komšića, koji nema blage veze sa životom i koji za 12 godina nije ništa smisleno uradio i napravio, a neće ni za ove četiri, odnosno tri koliko mu je preostalo.
Dzaba ti ta kamenjarska propaganda. Komšić je imao više diplomatskih sastanaka nego Bake-Dzaferović-Čović skupa u poslednjih 10 godina.
Banksy

#38313 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

Altsa wrote:
Svakog onog koji nije u tri izborna ciklusa dobio izbore na priči o opoziciji, novom početku, građanskoj državi, pravdi i poštenju, pa kad ih je na toj priči dobio, u sva tri ciklusa isporučio direktno u SDA.
Altsa

#38314 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Altsa »

Banksy wrote:
Altsa wrote:
Svakog onog koji nije u tri izborna ciklusa dobio izbore na priči o opoziciji, novom početku, građanskoj državi, pravdi i poštenju, pa kad ih je na toj priči dobio, u sva tri ciklusa isporučio direktno u SDA.
haj se ti malo presaberi.
Banksy

#38315 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

Presabrala sam se ja. Kad je u pitanju Komšić, nažalost, prekasno.
Altsa

#38316 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Altsa »

Banksy wrote:Presabrala sam se ja. Kad je u pitanju Komšić, nažalost, prekasno.
ali izgleda djaba. Komsic nije izabran da gradi autoputeve, povecavava bdp, mijenja ustav i sl. jer nema stranacki kapacitet. izabran je samo da sprijeci sve ono lose sto bi se desilo da je na njegovom mjestu u ovom mandatu bio Covic.i to je sva filozofija. e sad sto je forum pun mrzitelja lika i djela ŽK to je njihov problem.
Better Man

#38317 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Better Man »

512MB wrote:
Better Man wrote: Bogić Bogičević. Ljudska gormada od čovjeka za razliku od ublehe Komšića, koji nema blage veze sa životom i koji za 12 godina nije ništa smisleno uradio i napravio, a neće ni za ove četiri, odnosno tri koliko mu je preostalo.
Dzaba ti ta kamenjarska propaganda. Komšić je imao više diplomatskih sastanaka nego Bake-Dzaferović-Čović skupa u poslednjih 10 godina.
Nikakva ovo nije kamenjarska propaganda, već surova realnost i istina. Čovjek za 4 godine u Parlamentu BiH nije ni jednu jedinu riječ progovorio, a kamoli da je predložio neku incijativu, zakon ili nešto drugo u interesu države i njenih građana. Da ne spominjem da u prva dva mandata kao član predsjedništva nije ništa uradio, niti je pokušao da pokaže hrvatima da im može biti bolje bez kriminalnog HDZ-a. O tome kako je pojedine ljude i stranke nazivao lopovima, pa nakon toga ulazio s njima u koaliciju je suvišno govoriti. Jednostavno, lik je nedorastao funkciji koju obnaša, i živi na grbači poreskih obveznika.
bunk

#38318 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by bunk »

Flautarovci jos uvije u fazi negiranja :lol:
512MB

#38319 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by 512MB »

Better Man wrote:[Da ne spominjem da u prva dva mandata kao član predsjedništva nije ništa uradio, niti je pokušao da pokaže hrvatima da im može biti bolje bez kriminalnog HDZ-a.
To nije njegov posao kao predsjednik države Bosne i Hercegovine. Koga boli kurac ko glasa za HDZ?
Altsa

#38320 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Altsa »

512MB wrote:
Better Man wrote:[Da ne spominjem da u prva dva mandata kao član predsjedništva nije ništa uradio, niti je pokušao da pokaže hrvatima da im može biti bolje bez kriminalnog HDZ-a.
To nije njegov posao kao predsjednik države Bosne i Hercegovine. Koga boli kurac ko glasa za HDZ?
Ne mora ništa da uradi. meni je dovoljno sto je u ratu bio na mojoj strani i branio ovu zemlju. Što je svojim izborom u predsjednistvo sprijecio juznog serbina Covica da sa hrvatom Dodig(k)om razjebe jos vise ovu zemlju. Ako nisi svjestan koliko je to bitno i znacajno onda sa toobom svaka diskusija je bespotrebna. ako volis ovu zemlju skontat ces ako ne (da me ne banuju) onda :run:

Jel ti ono spomenu Bogica Bogicevica ? :lol: sada si tek jos smijesniji.
malakh

#38321 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by malakh »

sdp, nasa stranka, df moraju sto prije pronaci alternativu za komsica. pravog domoljuba kojeg ce podrzati svi narodi i koji ce istinski voljeti svoju domovinu. koji ce granicu prelaziti sa bh putovnicom i koji ce redovito ukazivati na stetu koju nam pokusavaju nanijeti susjedi.

komsic nije od kamena i ne postoji covjek na ovom svijetu koji moze trpjeti ovo sto on trpi. i njemu ce ponestati snage i slomit ce ga ovaj nacin zivota. iskreno, ja ni za kakve pare, niti za bilo kakvu moc, ne bih mogao prihvatiti poziciju i da sam konstantno pod opservatorijumom obavjestajnih agencija, placenih novinara, da mi se blati porodica na najgori moguci nacin, da me se najgore ponizava, da nemam privatnog zivota i mira i to sve u reziji dva hdza i njihovih obavjestajaca i komsicu skidam kapu sto sve moze trpjeti i sto u njemu ima nesto jace koje mu ne dozvoljava da im popusti i da se povuce.
bunk

#38322 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by bunk »

Sta ce trazit?
Predsjednici nek se kandiduju svi za po jednog clana predsjednistva .
Znamo kaki bi Komso proso al ovaj dvojac iz tzv. BH bloka bi vidio tacno koliko su omiljeni u narodu :mrgreen:
malakh

#38323 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by malakh »

ja o jednom, ti o drugom. da li si uopce i sa razumijevanjem procitao moj post?

u ovim stvarima, svakodnevna politicka prepucavanja i mjerenja ciji je veci, moraju biti po strani. ego, takodjer.

nece merkelova vladati jos pedeset godina, niti ce nas amerikanci macehinski gledati jos pedeset godina.

zato treba uciniti sve, da nam se vise ne ponovi da predsjednik drzave ide u inostranu posjetu i domacinima prica o podjeli drzave i o tome kako se od bosne i hercegovine zeli napraviti islamska drzava, a uz to podrzavati price da je bosna i hercegovina leglo isila, dzihadista, terorista i cega vise ne.

i lako je te price slusati ljudima koji imaju dvojno drzavljanstvo ili koji nemaju bh putovnicu, jer ja u drzave eu mogu otici samo turisticki ili kao azilant.
Better Man

#38324 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Better Man »

Altsa wrote:
512MB wrote:
Ne mora ništa da uradi. meni je dovoljno sto je u ratu bio na mojoj strani i branio ovu zemlju. Što je svojim izborom u predsjednistvo sprijecio juznog serbina Covica da sa hrvatom Dodig(k)om razjebe jos vise ovu zemlju. Ako nisi svjestan koliko je to bitno i znacajno onda sa toobom svaka diskusija je bespotrebna. ako volis ovu zemlju skontat ces ako ne (da me ne banuju) onda :run:

Jel ti ono spomenu Bogica Bogicevica ? :lol: sada si tek jos smijesniji.
Baš ih je spriječio tako što je ušao s njima u Koaliciju preko SDA. Dakle tebi je dovoljno što je bio u ratu na pravoj strani, a što je kao političar nepismen i nema blage veze sa životom to je nebitno. Zato i jesmo jadna država i bit ćemo sve dok je onih koji razmišljaju kao ti.
Better Man

#38325 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Better Man »

512MB wrote:
Šta je njegov posao? Da glumi fikusa? Njegov posao jeste da iz okvira svoje nadležnosti uradi za bolji standard svih građana ove zemlje, pa i Hrvata i tako im pokaže da im može biti bolje bez HDZ-a. Lik za prva dva mandata ni jednom nije pokušao da ode u Hercegovinu gdje živi većinsko hrvatsko stanovništvo i da sasluša njihove probleme i da ih proba riješiti tako im dati do znanja da im može biti bolje bez kriminalnog HDZ-a. Sve što zna to je pokazivati prstom, upućivati prijetnje itd., a da uradi nešto smisleno i konstruktivno, od čega bi svi imali koristi, on to nije u stanju uraditi.
Post Reply