Al bas da je obrcala sumLJam.Maharadza wrote:Ako misliš "na papiru", svakako! Ipak je guardian u pitanju! On i od govana napravi profit!Hodidid wrote:Jesi siguran da je Miletova firma obrcala 30 miliona maraka prije rata?
Milorad Dodik ALL ABOUT
-
Hodidid
#38276 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#38277 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
santrac wrote:dok god pederalci reaguju ovako na dodika ja znam da on radi pravi posao za republiku srpsku.2002 god prosjecna plata bila duplo veca u federaciji nego u rs,,sad su izjednacene,e sad dragi sugradjani srpske republike mozete zamisliti kako su nase drage komsije propale,kakvi su im politicari. svi glasajmo za dodika,sve federalce je poslao na smetiliste istorije,sjetite se nekakvog DR HARISA SILAJDZICA dr hahah,dodik ga unistio sad je na smetilistu istorije steta bio je hrabar sa onim.100 posto BIH.haha pokazo mu dodo,pa onda onaj mali klempavi iz samca,presmijesan,pa onda bakir sina od onog presednika,slava mu vjecna,jel ipak nam je covjek popiso pola bosne,i na kraju neki profesor lagundzija on im je bio zadnja nada,potucen je od dodika na svakom polju,i sta im ostaje pricanje viceva na forumu ali neka shvatam ih,i zato svi na izbore i opet za dodika dok ne dodje ova tema do 10000 stranica![]()
![]()
![]()
![]()
Naravno,samo najgori izdajnici neće glasati za preCednika!
A i ti mi zvučiš kao Čavićev čovjek,čuj islamisti drže 23% teritorije!?
ne formira zajednica šumskih opština u federaciji,pa će se i to referendumom pripojiti šumskoj.
Ali ni u šumskoj nije lako,nema puno giganta i legendi kakva je preCednik.
Zašto poslije Dodika i Radmanovića u Banjaluci nema zaslužnih?!
Banjaluka već drugu godinu nikom ne dodjeljuje najveće gradsko priznanje “Ključ grada“, jer su gradski oci zaključili
da nema niti jednog pojedinca ili kolektiva koji zaslužuje tu nagradu.
Nema druge već u šumskim centrima za genetiku odmah pristupiti kloniranju preCednika u što većem broju kopija,
što će uz prenošenje preCedničkog genetskog materijala putem oplodnje nerotkinja jednoga dana sigurno dati
rezultate.
- Mister Yes
#38278 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Priznajem da brinem zbog konstantnog odumiranja naših Bosanaca u šumskoj. Ali ni blizu koliko zbog nestanka Srba u Srbiji. Tamo je tek belaj. Pola miliona manje za 20 godina. I to uz priliv iz šumske, sa kosova i prije toga iz Hrvatske. Kada je nekome tjesno on se želi širiti. Brinem jer im je sve manje tjesno. Šta će onda biti sa šumskom?webby-x wrote:Valjda će do "izumiranja srpskog naroda u RS-u" ovi
u Federaciji barem napraviti funkcionalnu Vladu?
- MuaDib
#38279 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Zvanični džingl opozicije u RS
- It_is_a_Leclerc
#38280 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Au Đazmine, tebi su vile u glavu !santrac wrote:dok god pederalci reaguju ovako na dodika ja znam da on radi pravi posao za republiku srpsku.2002 god prosjecna plata bila duplo veca u federaciji nego u rs,,sad su izjednacene,e sad dragi sugradjani srpske republike mozete zamisliti kako su nase drage komsije propale,kakvi su im politicari. svi glasajmo za dodika,sve federalce je poslao na smetiliste istorije,sjetite se nekakvog DR HARISA SILAJDZICA dr hahah,dodik ga unistio sad je na smetilistu istorije steta bio je hrabar sa onim.100 posto BIH.haha pokazo mu dodo,pa onda onaj mali klempavi iz samca,presmijesan,pa onda bakir sina od onog presednika,slava mu vjecna,jel ipak nam je covjek popiso pola bosne,i na kraju neki profesor lagundzija on im je bio zadnja nada,potucen je od dodika na svakom polju,i sta im ostaje pricanje viceva na forumu ali neka shvatam ih,i zato svi na izbore i opet za dodika dok ne dodje ova tema do 10000 stranica![]()
![]()
![]()
![]()
- Skijaš
- mO k3
#38282 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Potrošle su se pare telekoma ... Sa čim ce sada socijalni mir da kupujesantrac wrote:dodik je vama opsesija,ja mislim da oprilike na 23 posto teritorije boluju bolest zvana.Dodiikkkk..mO k3 wrote:Dodik nam je postao hobi ,sta kada hobi ove godine napusti političku scenu ,bude nakautiran od strane mz ....![]()
I onda ce reci pedereacija koci napredak manjeg entiteta ....
- jazzer
#38283 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nema potrebe da tako toniras svoje postove. Pa svi mi koji ovdje pisemo smo na istoj strani.santrac wrote:dok god pederalci reaguju ovako na dodika ja znam da on radi pravi posao za republiku srpsku.2002 god prosjecna plata bila duplo veca u federaciji nego u rs,,sad su izjednacene,e sad dragi sugradjani srpske republike mozete zamisliti kako su nase drage komsije propale,kakvi su im politicari. svi glasajmo za dodika,sve federalce je poslao na smetiliste istorije,sjetite se nekakvog DR HARISA SILAJDZICA dr hahah,dodik ga unistio sad je na smetilistu istorije steta bio je hrabar sa onim.100 posto BIH.haha pokazo mu dodo,pa onda onaj mali klempavi iz samca,presmijesan,pa onda bakir sina od onog presednika,slava mu vjecna,jel ipak nam je covjek popiso pola bosne,i na kraju neki profesor lagundzija on im je bio zadnja nada,potucen je od dodika na svakom polju,i sta im ostaje pricanje viceva na forumu ali neka shvatam ih,i zato svi na izbore i opet za dodika dok ne dodje ova tema do 10000 stranica![]()
![]()
![]()
![]()
Na strani pravde, razvoja, jacanja nataliteta...znaci na preCednikovoj strani.
Zato nemoj, molim te, da se trudis da budes veci postovalac lika i djela uvazenog preCednika od nas,
nije to lijepo. Zamrzice te raja.
- LBVIEW
#38284 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ma vama je super, precednik oplodava po ekoloski cistim(zdrav precednik+zdrav okolis=uberSrbi potomci) prostranstvima Kalinovika,Nevesinja,Manjace, Han Pijeska,Sokoca, srpskog Drvara,Ribnika itd., a sto on ne stigne,"pricescuje" vladika Kacavenda,hem oplodeni hem duhovno uzdignuti,kud ces bolje.santrac wrote:dok god pederalci reaguju ovako na dodika ja znam da on radi pravi posao za republiku srpsku.2002 god prosjecna plata bila duplo veca u federaciji nego u rs,,sad su izjednacene,e sad dragi sugradjani srpske republike mozete zamisliti kako su nase drage komsije propale,kakvi su im politicari. svi glasajmo za dodika,sve federalce je poslao na smetiliste istorije,sjetite se nekakvog DR HARISA SILAJDZICA dr hahah,dodik ga unistio sad je na smetilistu istorije steta bio je hrabar sa onim.100 posto BIH.haha pokazo mu dodo,pa onda onaj mali klempavi iz samca,presmijesan,pa onda bakir sina od onog presednika,slava mu vjecna,jel ipak nam je covjek popiso pola bosne,i na kraju neki profesor lagundzija on im je bio zadnja nada,potucen je od dodika na svakom polju,i sta im ostaje pricanje viceva na forumu ali neka shvatam ih,i zato svi na izbore i opet za dodika dok ne dodje ova tema do 10000 stranica![]()
![]()
![]()
![]()
Sto se tice ekonomije, precednik je k'o lokomotiva regiona na koju ce se, kazu, uskoro prikljuciti i ova propala EU,obebijedio neviden prosperitet cjelokupnoj sumskoj populaciji na koju mogu biti zavidni i stanovnici kojekavih emirata:autoputevi,termo- vjetro-, solarne i nuklerane elektrane,istrazivacki centri, luke, sportski centri i zimski i ljetni i na Zemlji i na ostalim planetama Suncevog sistema, vocarstvo i stocarstvo, uzgajanje rasplodnih bikova(oni u EU nemaju muda), sex turizam i rasplodni centri za one iz EU (ovdje se precednik zajedno s sumskim suradnicima osobno angazirao),vjerski turizam (za koji je zaduzen Kacavenda glavom i bradom koji prima samo muske hodocasnike do 25 godina i preko 25 cm) itd.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#38285 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
vee-jay wrote:ja uopste ne kontam zasto vi diskutujete o brojkama ... mislim, ako imate visak vremena, onda udrite, ali meni je relevatnije na ovoj temi pisati o potencijalima dodikovog prdeza nego o tim glupostima...
Nezabilježena izjava kamarada Putina.Kad kamarad Dodik prne, to je kao bleh muzika sa Prvomajske parade u Moskvi
-
zilog
#38286 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dok god PC-ovci ovako amnestiraju preCednika (najvaznije je da nervira "pederaciju"), ja znam da preCednik radi dobar posao za BiH. Otvoreno vam iznosi pare iz entiteta, a vi i dalje sretni. Bravo preCednice.santrac wrote:dok god pederalci reaguju ovako na dodika ja znam da on radi pravi posao za republiku srpsku.2002 god prosjecna plata bila duplo veca u federaciji nego u rs,,sad su izjednacene,e sad dragi sugradjani srpske republike mozete zamisliti kako su nase drage komsije propale,kakvi su im politicari. svi glasajmo za dodika,sve federalce je poslao na smetiliste istorije,sjetite se nekakvog DR HARISA SILAJDZICA dr hahah,dodik ga unistio sad je na smetilistu istorije steta bio je hrabar sa onim.100 posto BIH.haha pokazo mu dodo,pa onda onaj mali klempavi iz samca,presmijesan,pa onda bakir sina od onog presednika,slava mu vjecna,jel ipak nam je covjek popiso pola bosne,i na kraju neki profesor lagundzija on im je bio zadnja nada,potucen je od dodika na svakom polju,i sta im ostaje pricanje viceva na forumu ali neka shvatam ih,i zato svi na izbore i opet za dodika dok ne dodje ova tema do 10000 stranica![]()
![]()
![]()
![]()
- Tiger 033
- seln
#38288 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
PrCednice, reci balijama "jebe mi se", alal ti milijarda.zilog wrote:Dok god PC-ovci ovako amnestiraju preCednika (najvaznije je da nervira "pederaciju"), ja znam da preCednik radi dobar posao za BiH. Otvoreno vam iznosi pare iz entiteta, a vi i dalje sretni. Bravo preCednice.santrac wrote:dok god pederalci reaguju ovako na dodika ja znam da on radi pravi posao za republiku srpsku.2002 god prosjecna plata bila duplo veca u federaciji nego u rs,,sad su izjednacene,e sad dragi sugradjani srpske republike mozete zamisliti kako su nase drage komsije propale,kakvi su im politicari. svi glasajmo za dodika,sve federalce je poslao na smetiliste istorije,sjetite se nekakvog DR HARISA SILAJDZICA dr hahah,dodik ga unistio sad je na smetilistu istorije steta bio je hrabar sa onim.100 posto BIH.haha pokazo mu dodo,pa onda onaj mali klempavi iz samca,presmijesan,pa onda bakir sina od onog presednika,slava mu vjecna,jel ipak nam je covjek popiso pola bosne,i na kraju neki profesor lagundzija on im je bio zadnja nada,potucen je od dodika na svakom polju,i sta im ostaje pricanje viceva na forumu ali neka shvatam ih,i zato svi na izbore i opet za dodika dok ne dodje ova tema do 10000 stranica![]()
![]()
![]()
![]()
-
dede merdzane
#38289 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Sve republičke funkcije u Hercegovini ostvaruju se na najbolji način
"BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik ocijenio je danas da se sve republičke funkcije u Hercegovini ostvaruju na najbolji način - od bezbjednosti, obrazovanja, do privrednih aktivnosti.
Predsjednik je dodao da mora postojati koordinacija i saradnja opština i institucija Republike, koja se i ostvaruje.
Prema njegovim riječima, aktivnosti Vlade Srpske na prostoru Hercegovine usmjerene su na očuvanje prirodnih kapaciteta i razvoj novih mogućnosti, prije svega, u tekstilnoj industriji.
Predsjednik je istakao da, međutim, republičke vlasti nisu spremne da ispunjavaju nerealne zahtjeve načelnika opština koji ne ispunjavaju ranije data obećanja i sada pokušavaju da odgovornost prebace na nekog drugog."
Ziveo precednik!
"BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik ocijenio je danas da se sve republičke funkcije u Hercegovini ostvaruju na najbolji način - od bezbjednosti, obrazovanja, do privrednih aktivnosti.
Predsjednik je dodao da mora postojati koordinacija i saradnja opština i institucija Republike, koja se i ostvaruje.
Prema njegovim riječima, aktivnosti Vlade Srpske na prostoru Hercegovine usmjerene su na očuvanje prirodnih kapaciteta i razvoj novih mogućnosti, prije svega, u tekstilnoj industriji.
Predsjednik je istakao da, međutim, republičke vlasti nisu spremne da ispunjavaju nerealne zahtjeve načelnika opština koji ne ispunjavaju ranije data obećanja i sada pokušavaju da odgovornost prebace na nekog drugog."
Ziveo precednik!
-
santrac
#38290 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
dok god pederalci reaguju ovako na dodika ja znam da on radi pravi posao za republiku srpsku.2002 god prosjecna plata bila duplo veca u federaciji nego u rs,,sad su izjednacene,e sad dragi sugradjani srpske republike mozete zamisliti kako su nase drage komsije propale,kakvi su im politicari. svi glasajmo za dodika,sve federalce je poslao na smetiliste istorije,sjetite se nekakvog DR HARISA SILAJDZICA dr hahah,dodik ga unistio sad je na smetilistu istorije steta bio je hrabar sa onim.100 posto BIH.haha pokazo mu dodo,pa onda onaj mali klempavi iz samca,presmijesan,pa onda bakir sina od onog presednika,slava mu vjecna,jel ipak nam je covjek popiso pola bosne,i na kraju neki profesor lagundzija on im je bio zadnja nada,potucen je od dodika na svakom polju,i sta im ostaje pricanje viceva na forumu ali neka shvatam ih,i zato svi na izbore i opet za dodika dok ne dodje ova tema do 10000 stranica

- Mister Yes
#38291 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
cca 1,4 miliona Srba manje na prostoru bivše Jugoslaviju u odnosu na 1991.santrac wrote:dok god pederalci reaguju ovako na dodika ja znam da on radi pravi posao za republiku srpsku.2002 god prosjecna plata bila duplo veca u federaciji nego u rs,,sad su izjednacene,e sad dragi sugradjani srpske republike mozete zamisliti kako su nase drage komsije propale,kakvi su im politicari. svi glasajmo za dodika,sve federalce je poslao na smetiliste istorije,sjetite se nekakvog DR HARISA SILAJDZICA dr hahah,dodik ga unistio sad je na smetilistu istorije steta bio je hrabar sa onim.100 posto BIH.haha pokazo mu dodo,pa onda onaj mali klempavi iz samca,presmijesan,pa onda bakir sina od onog presednika,slava mu vjecna,jel ipak nam je covjek popiso pola bosne,i na kraju neki profesor lagundzija on im je bio zadnja nada,potucen je od dodika na svakom polju,i sta im ostaje pricanje viceva na forumu ali neka shvatam ih,i zato svi na izbore i opet za dodika dok ne dodje ova tema do 10000 stranica![]()
![]()
Smej se smej uvek se smej najviše volim osmeh tvoj
- p206
#38292 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Vidim da se spominju neke plate ovdje pa da pojasnim:
Plate u genocidnoj su manje nego u Federaciji, i to nakon što se ubroji i "topli obrok", koji se u FBiH ne računa u osnovnu platu. Procentualno povećanje plate u genocidnoj u odnosu na FBiH od 2006. godine je manje od 10%. Što je porazna činjenica, ali za manji entitet. Logično je npr. da ako nešto što je manje poraste za 100 novčanih jedinica, imaće procentualno veći rast, nego ono što je veće i poraste za isto 100 novčanih jedinica.
Plate u genocidnoj su manje nego u Federaciji, i to nakon što se ubroji i "topli obrok", koji se u FBiH ne računa u osnovnu platu. Procentualno povećanje plate u genocidnoj u odnosu na FBiH od 2006. godine je manje od 10%. Što je porazna činjenica, ali za manji entitet. Logično je npr. da ako nešto što je manje poraste za 100 novčanih jedinica, imaće procentualno veći rast, nego ono što je veće i poraste za isto 100 novčanih jedinica.
-
motorola01
#38293 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ne bih puno da se mijesam, ali zar nije logicno da ovi nasi statisticari vrse na isti nacin obracun prosjecne plate u cijeloj drzavi?p206 wrote:Vidim da se spominju neke plate ovdje pa da pojasnim:
-
baxul
#38294 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
on priča o "povećanju u procentima"motorola01 wrote:Ne bih puno da se mijesam, ali zar nije logicno da ovi nasi statisticari vrse na isti nacin obracun prosjecne plate u cijeloj drzavi?p206 wrote:Vidim da se spominju neke plate ovdje pa da pojasnim:
znači bubam sada ovaj primjer:
svuda u BiH se plata povecala za 10 KM.
predhodno je u Fed bila 200KM a u PC 100KM.
nakon povećanja u Fed iznosi 210KM, a u PC 110KM
znači Fed doživila porast od 5% a PC od 10%
(na osnovu čega on validno donosi zaključak da je priča bullshit)
-
santrac
#38295 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Istraživanje portala Plata.ba pokazalo je da je u prethodnoj godini najveća prosječna neto plata u FBiH, i to u iznosu od 955 KM. U poređenju plata po kantonima, na prvom mjestu nalazi se Kanton Sarajevo sa prosječnom neto platom u iznosu od 1125 KM. Na posljednjem mjestu našao se Posavski Kanton sa prosječnom neto platom u iznosu od 822 KM.
Istraživanjem portala Plata.ba utvrđeno je da prosječna neto plata u Republici Srpskoj iznosi 944 KM. Najveća prosječna neto plata je u Banjoj Luci i iznosi 1062 KM dok je najmanja prosječna neto plata u Modriči i iznosi 744 KM. http://racunovodstvo.com.ba/news/plate- ... ktu-brcko/ aaaaa sad vidim sto se vi ismijavate republici srpskoj ako ako moze vam se kad vam je prosjecna plata veca cak za 11 km eee cak 11 km a to sto je u federaciji skuplja struja ma nikom nista ne trose to oni mnogo skuplji hljeb ma kakve veze ljudi jedu samo salatu i to zelenu skuplje gorivo ma koga briga ionako je u pederaciji osnovno prevozno sredstvi,biciklo,,

Istraživanjem portala Plata.ba utvrđeno je da prosječna neto plata u Republici Srpskoj iznosi 944 KM. Najveća prosječna neto plata je u Banjoj Luci i iznosi 1062 KM dok je najmanja prosječna neto plata u Modriči i iznosi 744 KM. http://racunovodstvo.com.ba/news/plate- ... ktu-brcko/ aaaaa sad vidim sto se vi ismijavate republici srpskoj ako ako moze vam se kad vam je prosjecna plata veca cak za 11 km eee cak 11 km a to sto je u federaciji skuplja struja ma nikom nista ne trose to oni mnogo skuplji hljeb ma kakve veze ljudi jedu samo salatu i to zelenu skuplje gorivo ma koga briga ionako je u pederaciji osnovno prevozno sredstvi,biciklo,,
-
Hodidid
#38296 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Hebes Svicu kako je vama super.
-
iamia
#38297 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
nemoj baliti odmah.santrac wrote:Istraživanje portala Plata.ba pokazalo je da je u prethodnoj godini najveća prosječna neto plata u FBiH, i to u iznosu od 955 KM. U poređenju plata po kantonima, na prvom mjestu nalazi se Kanton Sarajevo sa prosječnom neto platom u iznosu od 1125 KM. Na posljednjem mjestu našao se Posavski Kanton sa prosječnom neto platom u iznosu od 822 KM.
Istraživanjem portala Plata.ba utvrđeno je da prosječna neto plata u Republici Srpskoj iznosi 944 KM. Najveća prosječna neto plata je u Banjoj Luci i iznosi 1062 KM dok je najmanja prosječna neto plata u Modriči i iznosi 744 KM. http://racunovodstvo.com.ba/news/plate- ... ktu-brcko/ aaaaa sad vidim sto se vi ismijavate republici srpskoj ako ako moze vam se kad vam je prosjecna plata veca cak za 11 km eee cak 11 km a to sto je u federaciji skuplja struja ma nikom nista ne trose to oni mnogo skuplji hljeb ma kakve veze ljudi jedu samo salatu i to zelenu skuplje gorivo ma koga briga ionako je u pederaciji osnovno prevozno sredstvi,biciklo,,![]()
![]()
![]()
cekaj da nastavimo pricu:
Vlada RS najavila smanjenje plata budžetskih korisnika za 10%
Autor: Profitiraj.ba
Petak, 23.11.2012
http://www.profitiraj.ba/201211238072/b ... -za-10.php
Vlada RS predložila budžet od 1,945 mlrd KM
Prijedlog ekonomske politike i budžeta Republike Srpske za 2013. godinu bit će upućeni u skupštinsku proceduru po hitnom postupku, kao i zakoni po kojima će plaće zaposlenim u upravi, policiji, kulturi, prosvjeti, tužilaštvu, sudskoj policiji, te ustanovama socijalne zaštite i kazneno-popravnim ustanovama biti umanjenje za još 10 posto u odnosu na sadašnje.
Vlada RS-a danas je na posebnoj sjednici u Banjoj Luci utvrdila i prijedlog zakona o doprinosima, po hitnom postupku i prijedloge zakona o plaćama zaposlenih u pomenutim oblastima, a sve u cilju dodatnih ušteda i fiskalne stabilnosti RS u narednom period, saopćeno je iz Vlade RS-a.
Vlada Republike Srpske utvrdila je i Prijedlog budžeta RS za 2013. godinu, po hitnom postupku, u iznosu od milijardu i 945,0 miliona KM.
Projekcije prihoda u budžetu za narednu godinu zasnovane su na kretanju istih u ranijem periodu i periodu deset mjeseci 2012. godine, rebalansu budžeta za 2012. godinu, uključujući klix uticaje i procijenjene efekte zakonskih odredbi na pojedinim vrstama prihoda.
Donošenjem Prijedloga ekonomske politike za 2013. i Prijedloga budžeta Republike Srpske za 2013. godinu, po hitnom postupku, bit će ispoštovani rokovi koje je Međunarodni monetarni fond dao entitetima, saopćeno je iz Vlade RS.
-
iamia
#38298 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
sto vam je dodo digao plate.? jeste.
genije je.
svojim fenomenalnim poslovnim umom je istovremeno uspio da zaduzi PC sa nula (0) KM do ---> 4 MILIJARDE maraka duga.
ako to nije ekspanzija ekonomskih aktivnosti, ne znam sta jeste..... buahaha.
http://www.6yka.com/novost/20609/dug-re ... lijarde-km
da ne pricam sta je sve rasprodao da bi digao plate par procenata jadnicima u PC/.
genije je.
svojim fenomenalnim poslovnim umom je istovremeno uspio da zaduzi PC sa nula (0) KM do ---> 4 MILIJARDE maraka duga.
da ne pricam sta je sve rasprodao da bi digao plate par procenata jadnicima u PC/.
-
santrac
#38299 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
hahaha pa pederacija je duplo zaduzenija ahahahahhhahhahahiamia wrote:sto vam je dodo digao plate.? jeste.
genije je.![]()
-
motorola01
#38300 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Druze, jel to ti danas nisi popio terapiju ili?santrac wrote:hahaha pa pederacija je duplo zaduzenija ahahahahhhahhahahiamia wrote:sto vam je dodo digao plate.? jeste.
genije je.![]()