Pazi mu pratnje
PETOČASOVNO ZADRŽAVANJE Policija privela članove "Noćnih vukova" iz pratnje patrijarha Irineja http://www.blic.rs/gnfn550
Ovo nidje na svijet nema

prljavi Hare wrote:Neka vide s kim se zajebavaju!Fudo387 wrote:Sad cu ovo kopirati i poslati na fox news.![]()
![]()
![]()
Metis je covjek bez duse, bas mrtav pogled, kao zombiprljavi Hare wrote:Najjači dio je ovaj "sa suzama u mojim očima".insomnia78 wrote:Treba mu poslati Mad Dog Matiisa da ga pogleda onim mrtvim ocima i kaze mu ko Iracanima: “I come in peace. I didn’t bring artillery. But I’m pleading with you, with tears in my eyes: If you fuck with me, I’ll kill you all.”![]()
![]()
prljavi Hare wrote:Hajd ti Fudo malo guglaj i edukuj se,pa se onda vrati na temu.Fudo387 wrote: Pa ko im je taj?Čuj ko je?
Vulin,lik zajeban do bola.Ministar odbrane(i napada).
![]()
Šta kaže ministar? Da je tu bio dragi Aco,ode Skot kroz prozor.![]()
![]()
Mislim da ce u Washingtonu D.C. preko noci nestati svi poklopci sahtova.LBVIEW wrote:Auu, cigo preti Amerima.
To sto si ti napisao je tacno,samo je jos i gore od toga...srbija nema sta izgubiti izazivanjem novih sukoba jer su u zadnjim svakako izgubili,pogotovo "MORALNO" jer su im racune pomrsili po njima hrvati(austrijski konjusari) bosnjaci(poturceni srbi) i albanci (siptari slasticari i divljaci)..srpsku ideologiju ne interesuju sopstvene zrtve i narod,njih interesuje tudja teritorija....ratovi 90-tih su mala maca za ono sto srbija prizeljkuje kad po njima dodje povoljan geo-politicki momenat...na svim drugima je da iskoriste ovo medjuvrijeme i spreme se sto bolje.Po svemu sudeci,bosnjaci se najgore pripremaju,zato ce opet u pocetku imati najveci fasung.DonieBrasco wrote:Mene je samo strah polozaja Rusije u ovome svemu tj. njihovi interesi i ciljevi, jer realno lud je onaj ko misli da su srbi tek tako skupili ovo silno naoruzanje. Eto kao oni se naourzali da budu sigurni, kao njih ce neko napasti a oni ce da brane otacbinu od "nekoga".
Sve mi se cini da srbi samo cekaju aminovanje rusa da krenu sa upotrebom sile jer dipolmatski gube svaku utakmicu jer ne zele da se pomire sa realnoscu gubitka Kosova i jos vecom relnoscu da nece biti donosioci odluka u ovom djelu Balkana a pogotovo sa relnoscu ideje "Velike Srbije".
Oni moraju imati potporu nekoga a taj neko je samo Rusija kojoj se opet jebe za srbe nego samo preko njih gledaju svoje interese na ovim prostorima.
Jos jedna stvar koja je mnogo opasna, hipoteticki da ovi krenu vracati Kosovo silom ili ne daj Boze pomire se sa Kosovom i krenu zamjenu za to u nasilnu separaciju RS, a uz ovakvog Dodika ne treba im puno. Zamislite da europa, međunarodna zajednica i svijet opet zazmire i kazu "neka sami rjesavaju svoje probleme" kao sto su uradili 1990-tih pa na kraju sta se desilo ?!.
Ali opet kazem, oni moraju imati jaka leđa za takve planove, ta leđa su samo Rusi jer realno niko drugi ih ne podrzava. Mozda je to veliki suicid jer ako NATO odgovori bice uzas za njih ili da se ponovi ovaj secenario devedesetih.
Mozda sam ja ovo napisao preostro i preuvelicao ali mislim da je ovo relana slika.
S tri se prsta krsti moja desna rukainsomnia78 wrote:
Stan'te pase i ustase
ne dirajte to je nase
u nama je srce lavlje
mi branimo pravoslavlje
baba bilja nova beogradjanka je odavno reknula...zavrzlama wrote:To sto si ti napisao je tacno,samo je jos i gore od toga...srbija nema sta izgubiti izazivanjem novih sukoba jer su u zadnjim svakako izgubili,pogotovo "MORALNO" jer su im racune pomrsili po njima hrvati(austrijski konjusari) bosnjaci(poturceni srbi) i albanci (siptari slasticari i divljaci)..srpsku ideologiju ne interesuju sopstvene zrtve i narod,njih interesuje tudja teritorija....ratovi 90-tih su mala maca za ono sto srbija prizeljkuje kad po njima dodje povoljan geo-politicki momenat...na svim drugima je da iskoriste ovo medjuvrijeme i spreme se sto bolje.Po svemu sudeci,bosnjaci se najgore pripremaju,zato ce opet u pocetku imati najveci fasung.DonieBrasco wrote:Mene je samo strah polozaja Rusije u ovome svemu tj. njihovi interesi i ciljevi, jer realno lud je onaj ko misli da su srbi tek tako skupili ovo silno naoruzanje. Eto kao oni se naourzali da budu sigurni, kao njih ce neko napasti a oni ce da brane otacbinu od "nekoga".
Sve mi se cini da srbi samo cekaju aminovanje rusa da krenu sa upotrebom sile jer dipolmatski gube svaku utakmicu jer ne zele da se pomire sa realnoscu gubitka Kosova i jos vecom relnoscu da nece biti donosioci odluka u ovom djelu Balkana a pogotovo sa relnoscu ideje "Velike Srbije".
Oni moraju imati potporu nekoga a taj neko je samo Rusija kojoj se opet jebe za srbe nego samo preko njih gledaju svoje interese na ovim prostorima.
Jos jedna stvar koja je mnogo opasna, hipoteticki da ovi krenu vracati Kosovo silom ili ne daj Boze pomire se sa Kosovom i krenu zamjenu za to u nasilnu separaciju RS, a uz ovakvog Dodika ne treba im puno. Zamislite da europa, međunarodna zajednica i svijet opet zazmire i kazu "neka sami rjesavaju svoje probleme" kao sto su uradili 1990-tih pa na kraju sta se desilo ?!.
Ali opet kazem, oni moraju imati jaka leđa za takve planove, ta leđa su samo Rusi jer realno niko drugi ih ne podrzava. Mozda je to veliki suicid jer ako NATO odgovori bice uzas za njih ili da se ponovi ovaj secenario devedesetih.
Mozda sam ja ovo napisao preostro i preuvelicao ali mislim da je ovo relana slika.
„„Ja bih više volela da potpuno očistimo istočnu Bosnu od Muslimana. Sve i da zadržimo 70 posto teritorije – nema tu mira. Ja njima ne želim ništa dobro. Ali, da ja budem mirna, ja njima moram dati da oni imaju neki način života, da sebi organizuju život, da ne bi mene sve vreme uznemiravali. Tako ja shvatam tih 30 muslimanskih posto teritorije“Biljana Plavšić
"dva miliona Srba mogu da izginu da bi ostalih šest živelo u slobodi"
Hari ko je ova pickaprljavi Hare wrote:Neka vide s kim se zajebavaju!Fudo387 wrote:Sad cu ovo kopirati i poslati na fox news.![]()
![]()
![]()
naravno da treba biti oprezan i spreman na neke moguce scenarije. ako ekonomski i demografski tokovi srba zapadno od drine nastave ovako onda je za ocekivati da ce srbija da dodje u situaciju da nema sta izgubiti. e tad ce biti opasno. tesko je procijeniti za koliko godina to moze biti.DonieBrasco wrote:Mene je samo strah polozaja Rusije u ovome svemu tj. njihovi interesi i ciljevi, jer realno lud je onaj ko misli da su srbi tek tako skupili ovo silno naoruzanje. Eto kao oni se naourzali da budu sigurni, kao njih ce neko napasti a oni ce da brane otacbinu od "nekoga".
Sve ide po planuVulin o Scottovi izjavama da je Kosovo nezavisno: Žao mi je što ambasador bahatost nije pokazao pred Vučićem jer bi tada naglavačke letio iz Vlade
zavrzlama wrote:
.srpsku ideologiju ne interesuju sopstvene zrtve i narod,njih interesuje tudja teritorija.....
U velikosrpskoj politici i ideologiji gdje zive srbi ne postoji termin zajednicko,jedinstveno,multietnicno,nego iskljucivo srpsko i samo srpsko...po toj ideologiji,drugi se istrebljuju,protjeruju a ako ne uspjiu onda se sele...uci trebat ce tiDjokovic wrote:zavrzlama wrote:
.srpsku ideologiju ne interesuju sopstvene zrtve i narod,njih interesuje tudja teritorija.....
Čija teritorija Turska ili o teritoriji koja nije ni srpska, ni hrvatska ni muslimanska, nego i srpska i hrvatska i muslimanska.
volis nesto a neznas koliko jeseln wrote:Ja volim srbiju...
u trecem agregatnom stanju.
Pa, idemo na sigurno, uzimamo najvjerovatniju opciju.... Singidunum sa okolicom.zavrzlama wrote:volis nesto a neznas koliko jeseln wrote:Ja volim srbiju...
u trecem agregatnom stanju.