crveni-Svrakic dir Hayat tv-a
plavi ministar za boracka pitanja Bukvarevic
Koja je to stoka odrođena od naroda. Govno malo, bio bi niko i ništa da ti partija nije dala poziciju, kako bi živio na leđima siromašnog naroda. I sad se pravite slijepi na sve što se događalo i događa.pici wrote:Na pitanje da li građani Bosne i Hercegovine dobro žive - Kaplan je kazao:
"Uvijek možemo uzeti primjer, ali nije crno kako se predstavlja. Ja ne vjerujem u mjerenja, kažu ima tamo neki indeks sreće. Ne možemo reći da nema korupcije, te zemlje koje nama sole pamet - ne samo da u njima nema korupcije, nego su one popljačkale cijeli svijet, samo svoju korupciju sakrivaju. Mi te neke svoje nedostatke i propuste puno više prikazujemo, da postoje nego što jesu. Neka oni prvo sebi izmjere, pa onda nama. Ko god kaže da je neovisan - nije. To ne postoji. Imam osjećaj da nije onako kako vi to mediji predstavljate i ti neki što mjere".
Kako se piše ova dijagnoza![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sahara1428 wrote:Kako se piše ova dijagnoza![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Analni alpinisti, ucjenjeni radnici, vjerovatno je više kombinacijapici wrote:sahara1428 wrote:Kako se piše ova dijagnoza![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mene samo interesira sta su iza nje predstavljali uposlenici... publiku, statiste, fikuse, ucenike, ikebane itd... ovo po ugledu na americkog prdCenika iza njega hor beckih deckiju...
Za aplaudiranje. A onim doktorima iz Austrije se nahebem sunca zarkog.pici wrote:sahara1428 wrote:Kako se piše ova dijagnoza![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mene samo interesira sta su iza nje predstavljali uposlenici... publiku, statiste, fikuse, ucenike, ikebane itd... ovo po ugledu na americkog prdCenika iza njega hor beckih deckiju...

studiorum_tuzlaensis wrote:7 maraka manje od procijenjene vrijednosti, nakon skakinog popusta od 2%.799.983,00 maraka bez PDV-a, što je tek 7 maraka manje od procijenjene vrijednosti posla.![]()
KRIMINAL NEGO ŠTA
ali što bi rekli neki ljudi... sve po zakonu
Volio bih i ja, svela bi ih u ravan za godinu... kad je Bakir onakav popustljiv napravio 3-4 otcjepljene i ko zna koliko neotcjepljenih frakcija, šta bi tek ona uradila.Man of steel wrote:Volio bi Sebiju jednog dana vidjeti na čelu SDA ali da stranci pristupi na isti način na koji je pristupila i Kliničkom Centru.
Da uspostavi dijagnozu i odstrani sigurno podebel dio bolesnog tkiva.
ultima_palabra wrote:Volio bih i ja, svela bi ih u ravan za godinu... kad je Bakir onakav popustljiv napravio 3-4 otcjepljene i ko zna koliko neotcjepljenih frakcija, šta bi tek ona uradila.Man of steel wrote:Volio bi Sebiju jednog dana vidjeti na čelu SDA ali da stranci pristupi na isti način na koji je pristupila i Kliničkom Centru.
Da uspostavi dijagnozu i odstrani sigurno podebel dio bolesnog tkiva.
I Bakir kakav god da je, ne pravi od sebe kult ličnosti, i to na funkciji na kojoj realno može... ona ga je napravila na funkciji koja je nebitna van medicinske branše. Nije se bavio političkim progonima, a za ovaj produkt dinarskog mentaliteta se ne bih kladio...
Meni je ona puno sličnija Fahri nego Bakiru.
Ima li ovom iko da ne valja?jefff wrote:GORAN MILIĆ: ALIJA IZETBEGOVIĆ JE BIO POŠTEN ČOVJEK, BOLJI OD SVOG NARODA
http://www.novihorizonti.ba/goran-milic ... og-naroda/
Sto vade ove aveti proslosti?